Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Ahojte dievcatka moje prepacte ze som naobed tak prchla ale svokrik ma vyrusil a bral ma k nasim s plnym kyblom papriky a dalsim rajcin.Tak sme s mamkou robili leco a kecup a este pretlak.Sikulky sme nas musim pochvalit 🙂 Som sa maminke postazovala co ma trapi a ze aby som este par dni pockala a ked do pondelku mrchana nepride nech skusim ist gyndosovi hlavu mi neodtrhne. @deculko @ataner81 juj zavidim vam vase rande hned by som sa pri vas pridala a myslim ze aj kopec ostatnych bab 🙂
@ataner81, @deculko - to je mile ze mate za sebou svoje prve konikovske stretko (košicke) o taky mesiac/dva budem na PN-ke cize v KE budem aj cez tyzden - mile rada sa k vam pridam 🙂 chcem vas nakazit tehu virusmi 😀 😀 😀
@jeackynka - hehe POKEC u nas to bolo rovnake - zoznamenie cez net a pritom byvame na jednom sidlisku 3 min od seba 😀
priznam sa vam dievcata,ze vcera vecer.(zase som nevedela zaspat hned a lustila som krizovky) vcera som premyslala,ze co sa ja vlastne strapiam,preco som vobec smutna,ked mrchana chodi,ked vlastne jeden zazrak doma mam...ake je to neporovnatelne,ked ho vy este doma etse nemate....tak velmi by som vam ich priala... a predsa,ked mi mrchana dorazi,tak som smutna presmutna akoby to bol ten najhorsi smutok v tu chvilu... a ze preco,a co sa deje ..tie myslienky... ..a tak... je to fakt neporovnatelne s nami,ked uz zazrak doma mame... ale ono tu svoju cakaciu dobu sme si odtrpeli aj my na ten nas prvy zazrak... preto vieme s vami tak zdielat vase pocity... ale tiez sa priznam,ze od dnes rana uz zase mam ten svoj pocit tuzby po druhom zazraku naspat v plnej miere🙂 ze skoda,ze uz nie je...ze treba cakat...
ale verim,ze vam vsetkym sa zadari a budete mat svoje pokladiky🙂 a chceme mat pokladiky a chcela by som kocikovat s Reny🙂)))))))))
a Reny som si predstavovala uplne inac🙂)) ze,ked nemame fotku,tak si volajako predstavu spravime... asi vyzerame vsetky presne opacne,ako si navzajom predstavujeme🙂))
Dobre ranko dievcata...no z mojho vcerajsieho zehlenia nic nebolo, lebo som chytila daku virozu...☹.. dnes mi je trosku lepsie ale este som nejedla, lebo sa bojim ze zase to pojde von z hora aj zdola...ach jaj....ze ja furt nieco musim mat...
Ahojte dievcence moje tak akurat rozliepam oci rano som si urobila hned ten digitalny pisu na nom ze je presny na 99% tak na tych 99%som tehotna neni.Uz to neriesim nebudem uz nic ocikavat tento mesiac som uz ocikala peknych par €Urobim to tak ze ked do druheho piatku mrcha nepride pojdem ku gyndosovi nech da vyvolavacku a ak by som dakym zazrakom tehu bola uz by asi nieco na sone videl.
@deculko jej Evicka to je take mile ze s te s Renatkou takto na mna mysleli.Moja a netrap sa je jedno ci uz jedno dietatko doma mas o to viac vies po com tuzis lebo si tu krasnu dobu uz raz s drobcom prezila.priznam sa ja som si vcera aj poplakala ked som bola u nasich utiahla som sa do svojej sterej postele a prisli na mna vsetky myslienky preco mi moje telo vsugeruva tehu priznaky preco ma stale ta mrcha tak natahuje keby prisla na cas bola by som sklamana ale takto to je neviemkolko nasobne tazsie.Ze co som komu urobila ze sa musi na mna taka smola lepit.Takze uplne chapem preco v noci nespavas a kde ti behaju myslienky som na tom rovnako.
ahojte, po dlhsom case sa zase ozyvam. vcera som bola na hematologii, zobrali mi asi 6 skumaviek krvi a o mesiac budu vysledky. doktorka bola super, mila, prijemna. s takym dobrym pocitom som odchadzala. 🙂 v cakarni sedela aj jedna tehula, kt. v priebehu cakania odisla, tak som si hned sadla na jej miesto a pomrvila sa na stolicke, reku pre stastie 😀
a inak sa mam super lebo mam toooolko roboty, ze neviem ani ako mi dni ubiehaju. no co si viac v mojom pripade priat 🙂
@simonkato @deculko @sabaka @ataner a dalsie snazilky... kazdym cyklom drzim palce!
ahojte🙂 dnes mi uz deculko spinka🙂 asi ho to uprsane pocasie zmohlo a to sme ani vonku neboli... a neviem,ci volaco na neho nelezie,lebo sa mi nezda,dajaky unaveny bol a zobudil sa rano pred siedmou s placom...uvidime...
vcera kym sme sa s mm tutu mutu a dieta sa kupalo...tak si deculko stihlo do vane vyliat skoro celu flasu detskej peny do kupela....to bolo peny... tolko som videla len vo videoklipoch... spravila som chybu,ze som tu penu do kupela nechala v jeho dosahu...nuz rodicia nechodili,tak si tu penu nalial sam...
zistila som,ako tu uz chodim 4 mesiace na MK...ze okolo toho 8.dc po mrske vypisujem tuna same romany ... 🙂))) bude to plodne obdobie pre pisanie🙂)))
totiz napr. ma aj napada,ze ja som sice nebola dlho cakatelkou snazilkou,lebo od kedy sme sa zacali snazit,tak som otehu skoro...(ak neberiem tieto pokusy o druhe bejby),ale cakatelkou na snazenie som bola strasne strasne dlho... uz od 22/jky som strasne chcela babo,mozno aj skor,,ale stale tu bolo nieco,preco som sa snazilkovat nemohla... a to trvalo az do 28/cky,kym som spoznala mojho mm🙂
@ataner81 a este ma napadlo nieco pre Reny,ze pozor na prilisne sprotovanie,vraj vytrvale sportovkyne maju problem otehu,lebo telo stale vydava vela energie von... a tiez pozor na chudnutie... lebo telo nevie co sa deje,a tak si mysli,ze radsej pocka na vhodnejsie obdobie...
@simonkato Simi asi bude najlepšie sa na to tentokrát vykašľať tak ako si to už chcela pred tými zradnými príznakmi ☹ Ja ti verím, že tá nádej tam furt je a ono sa zdá, že za jedno ocikanie nič nedáš..ale dáš, lebo je to fakt sklamanie a po viacejkrát je to vždy horšie :-/ Musíš sa zamerať na svoj pôvodný úmysel s tým, že budeš venovať robote, cvičeniu a tak a popri tom "nenápadne" skúšať 😉
@leonetka no serus 🙂 Super, že sa takto dobre cítiš, cítiť to aj tu na druhej strane PC a to s tým sedním po tehuľke bolo strašne milé, podľa mňa určite zaberie 🙂 🙂 🙂 Len tak ďalej a onedlho budeš tiež s radosťou neočakávať MS! Daj potom vedieť ako výsledky..a samozrejme budeme rady keď napíšeš aj skôr, lebo je to dosť dlhé čakanie dovtedy 🙂
@deculko máš ty alého malého fiškouna 😀 Mala si ho odfotiť a poslať nejakej spoločnosti vyrábajúcej takú penu, možno by vás obsadili do nejakej reklamy 😀 Inak s tým večerným lúštením som na teba posledné dni myslela, lebo aj mne sa nejako zle zaspáva, potom sa len obraciam, vrtím a v mysli riešim všetky možné problémy riešiteľné i neriešiteľné, tak som si spomenula na teba, že možno sa práve vrtíme spolu 😀 😀 😀
@werusss cvicit sa smie,ale s mierou,napr. vrcholove sportovkyne maju problem otehotniet....aspon moj gynekolog to tvrdi...
dnes je tu pusto...@franica lustim krizovky,ked neviem zaspat,po pol hodine niekedy aj menej myslienky prejdu inde a potom uz v klude zaspim🙂 mne to pomaha,ked lahnem,10,15 minut neviem zaspat,idem lustit...
@franica franiciatko, veru, dnes mam nejako extra pozitivny den. a este som si aj srdiecko nasla, fiiiha 🙂 no ale verim ze aj ty sa mas dobre a zvlast ked sa cochvila presuvas z imaginarnej tabulky "cakateliek na snazilky" do tabulky "snaziliek", teda za predpokladu, ze sa nic nezmenilo a zacinas od oktobra 🙂 ak bude vsetko ok, tak v novembri sa potichucky pridam 😉
chodievam sem obcas mrknut, ale nestiham citat vsetko, skor len na upozornenia reagujem. priznam sa, ze aj trochu zamerne. lebo ked som tu, potom ma to vzdy tak nazhavi 🙂 ale este musim vydrzaaat.
@leonetka no veru s tým žhavením je to ťažké, ale ja sem nevydržím nechodiť, keď baby sú tu také srandovné a milé 😵 A ešte vedia aj veci, čo som netušila, takže to beriem ako silnú teoretickú predprípravu. A to je super,že v novembri sa pridáš- ja viem, že len tak easy, ale aj tak...už to bude to, na čo tak dlho čakáme! A možno budeme testovať spolu alebo za sebou. Strašne chcem s niekým testovať, to je taká sranda 😀 ale @ataner81, @sabaka, @drobca07, @deculko a ďalšie snažilky už budú dávno v tom, tak potrebujem niekoho, kto ešte čaká tak ako ja 😉
A srdiečko som si včera našla aj ja, tak som ho poslala tebe, lebo ma potešilo tvoje zjavenie sa tu a minule sa ti neušlo, tak hned som ti ho šupla. A dnes mám zase ďalšie, takže touto cestou ďakujem a posielam ďalej 🙂 🙂
@ataner81 Ahoj mojka, az dnes mam viac casu si to tu poprecitovat a reagovat...Tak doki ma podozrenie na PCO? Sa mi to u teba nejako nevidi...Hlavne preto, ze mavas pravidelnu mrchu. To, ci ovulujes, este nevies - kedze ovulacne testy nie su 100%zarukou, ze vajicko sa naozaj uvolnilo, ani meranie BT to nezarucuje. Jedine chodit na tu folikulometriu...
Ale vobec u teba nemusi ist o PCO, takze nemaj dopredu obavy. Uvidis viac z vysledkov hormon.profilu...Drzim ti palceky, nech sa na ten problem cim skor pride a este rychlejsie vyriesi 😉 😉 😉
Bre ranko kocenky 😉 Jak sa mame? Co noveho? Ja zacinam 17.tt. V 20.tt uvidim mojho maleho puppynka, takze to uz nie je tak straaasne daleko... 🙂 Cakam na vysledky tripple testov - mali by byt niekedy buduci tyzden. Dufam, ze bude vsetko v poriadku.
Vcera som bola u zubara na preventivnku - klop, klop nastastie ziadny kaz. 🙂 Samozrejme, ked som povedala ze koncim 4.mesiac, tak zubar so sestrickou na mna zacudovane pozreli - ze kde mam to brusko??? 😀 Tak som si vyhrnula tricko a ukazala a oni, ze ci som sa rano vela najedla 😀
Inak som si bola vcera kupit tehu riflicky, tehu nohavice aj take satocky, tak som si spravila radosticku 😀 Tehu riflicky a nohavice su perfektne - odporucam v H&M kupovat - maju vyborne ceny a aj dobra kvalita. Kupila som si radsej trochu vacsie, lebo vsak predpokladam, ze brusko bude stale raaast...Vrchne oblecko - tricka, tuniky, saty kupite v pokoji aj netehotenske - teraz je taka super moda, ze sa to da v pohode. Akurat tie rifle alebo nohavice treba kupit tehulkovske - inac su taaaak pohodlne -parada... 😵 😵 😵
@horseshoe aj z teba ide aká dobrá nálada, radosť sem zavítať 🙂 🙂 Jooooj no tie nákupy závidím, určite sú to super kúsky ;) Ja si tiež robím priebežné radosti cez net (nie a nie prestať 😝 ) ale zato sa aj šetrím, lebo sa teším na tú Budapešť, tam vždy miniem majland 😀 😀 ALE! Všetky veci kupujem zásadne elastické a tak, aby sa tam brucho vošlo, lebo BB=brucho bude!! Iné si nepripúšťam, tak si to trochu ospravedlňujem tým,že "veď to aj potom využijem" (v horšom prípade "veď nebudem mať brucho navždy") 😀 Máš pravdu, že terajšia móda tomu praje.
Jooooja že 17tt!!! Wooow, no to je už super pokročilé, len tak ďalej 😉 Myslím si, že puppy potom nakopne vrtuľu a bude sa zväčšovať rapídne, dovtedy si uži, že keď chceš tak ho zatajíš a necháš si tajomstvo pre seba a keď chceš, tak ho prezradíš 🙂
@ataner81 ahojte babulky, tak som tu opat, avsak so zlou spravou, mrcha dorazila.. ako nechapem co sa deje, vobec som si ani v zlom sne nepredstavovala ze to bude take tazke .. fakt prve babo sa nam podarilo ani neviem ako.. asi to bude vazne tym vekom, ze vajicka uz su lenivejsie, bola som na prehliadke a gyndos mi povedal ze k oplodneniu predpoklada doslo avsak neudrzalo sa to na stene matermice, takze ideme dalej, ale je mi z toho smutno 😔
Tak aj ja hlásim ďalší termín mrchy. 20.10 a som zas naspodku tabuľky. Taká som sklamaná. Už som myslela, že to višlo. Aj manžel bol o tom presvedčený. Je mi s toho nanič. Nechápem však, prečo mám tak nafúknuté brucho stále a bolavé bradavky. Ja už tomu nerozumiem a chytá ma s toho depka.
@franica jeeej, tak to srdiecko bolo od teba? lebo ja som ho hned poslala tebe 🙂 s radostou budem tvoj spolutestovac 🙂 ak samozrejme, dovtedy nebudes uz tehul 😉 inak, len tak medzi nami-dievcatami, ja mam tento tyzden asi plodne dni alebo co, ale tak som s prepacenim nadrzana 😔 chvalabohu, ze manzelik je az do vikendu na sluzobke a nemusim riesit dilemu. 😝
@leonetka ahoj, mam sa dobre, ulietana som teraz, ku sporaku. ja som mala taky nadrzany minuly tyzden a normalne nechapem ale ten keksik cely mesiac po tej udalosti je daky, ako by som to popisala, bozsky 🙂 tento mesiac to ale dako nesilime, ale je sanca ze sa podarilo ale myslym si ze asi budem mat cyklus bez ovulky. a ty ako?
@brumka my sme boli doteraz v celibate, priznam sa, ze cely august to bola posledna vec na ktoru by som pomyslela. vsetko sa ale zmenilo prvou mrchou, zrazu akoby zo mna vsetok smutok opadol, vliala sa mi nova krv do zil 🙂 chut do zivota atd. no skratka hormony 🙂 no a tento tyzden ako vravim, no neviem co so sebou 😀 len manzelika mam prec, takze este nic nebolo. to si ma potesila ze sexik je bozsky, som sa aj trochu bala, ci to nebude prave naopak.
tej tvojej poslednej vete trochu nechapem, pises, ze sa mozno podarilo a vzapati ze nemas ovulku. 😕 kedy cakas/necakas 🙂 dalsiu MS?
@leonetka maala som na mysly ze sa mohlo poadrit, ale absolutne neriesim, nesledujem ovulu skratka lazo plazo. u mna su tie hormony uplne zblbnute, a napriek dokymu zakazu sme to odignrovali, ja som mala stastie ze netrebalo zasah lekarov. mala by prist dakedy o tyzden ale ja neviem aky bude toto cyklus, mam nepravidelny a po tej veci absolutne neviem
@brumka jaaj, uz mi je to jasne, blikla mi ziarovka nad hlavou 🙂 to je super, presne aj ja tak planujem zacat od novembra. ziadne sledovanie, meranie, skratka len si uzivat. a vyhoda u teba je, ze uz mozte zacat hned. taaakze mozno mrchana ani nedojde 🙂 moze byt, ze hormony su trochu este zblbnute, ale to neznamena ze nemozes otehotniet 😵 prave naopak, ako sa hovori. uvidime o tyzden... 😉

@ataner81 ani cajik ti nepomohol alebo nachvilku lahnut so skrcenymi nohami mne aspon nachvilku .. :-\