icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

deculko
21. sep 2012

@ataner81 Reny,ja som chora... vcera cez den ma zacalo boliet hrdlo,a dnes uz mam nadchu... musela som byt chytena uz ked sme sa stretli,dufam,ze som ti takyto virus nepodarovala, lebo chcela som podarovat len tehu virus...

dorekapa
21. sep 2012

ahojte babky.Mne dnes zavolala kamaratka,ze bola u Dr.a dostalauz tehotensku knizku s terminom porodu a vcera nam kamarat zavolal,ze sa im narodila dcerka.tak mi je smutno..my sa snazime 9 mesiacov a niiiiccccc

leonetka
21. sep 2012

@ataner81 no ja to u teba tiez vidim na ten september. 😉 a aj nam je to jedno ake znamenie, v podstate len srandujeme na tuto temu, ze co by sme chceli. 😉 ved my si uz velmi nemozme vyberat, budeme radi ked otehotnieme a porodime 😀 a vies co, je mi uplne jedno ci tehotna v zime alebo v lete. vsetko ma svoje pre a proti. jedine co ma znepokojuje na snazeni v decembri je, ze ak otehotniem, zistim to cez sviatky. a to ja hned ako zistim ze som tehu musim letiet k endokrinologovi, aby mi zobral krv a podla toho prenastavil lieky. no a cez sviatky a predpokladam aj zaciatkom janura este nebude nikto ordinovat, aj labaky budu zavrete, tak jedine to ma trapi. 😒
hm a tie zenske zbrane.... no ze by som to este vylepsila navstevou v obchodiku? 🙂

leonetka
21. sep 2012

@deculko deculoooo, si fakt dobra! 🙂 nejak takto to naformulujem 😉

zora256
21. sep 2012

@typa Ahoj!Kedy myslíš na preventívke?Tam mi lekár povedal,že mám 2mesiace aby som otehotnela,lebo ak nie,tak musím na laparoskopiu a budú mi prepichovať pravý vaječník,mám dupľovane zväčšených od cystiček z folikúl,keďže mám zhrubnutú kôru vaječníka a nevedia sa dostať vajíčka von☹tak len dúfam,že veštky moje tehu príznaky nie sú len od stresu ale,že sa zadarilo z ľavého zdravého vaječníka 😔 .A pondelok mám ísť kvôli nejakým zmenám zo steru za gyndošom,že sa chce somnou porozprávať,tak mám aj strach,lebo testy ešte nič neukazujú,a ms má doraziť len budúci týždeň podľa min,utorok,ale to je umňa vždy ináč,tak ani neviem presne kedy by mala prísť:-/A ty ako?

ataner81
21. sep 2012

@deculko tak čo s tebou je? Teraz sa musíš pekne vypotiť(najlepšie na mužíčkovom tele 😀 )aby si bola zdravá a mohla silno, silno snažilkovať 😉
@leonetka hej,hej september mi je súdený. Nechce sa mi veriť, že si lekári aj labák môžu vybrať 3týždne dovolenky a ty budeš musieť čakať. Musí byť zastupujúci lekár. Takže žiaden strach a šup ho na vianočný sexík 😀

leonetka
21. sep 2012

@ataner81 no ak ti to vyjde na september, prisamvacku otvorim potom sampano 😀 moooc ti to prajem. co sa toho lekara tyka, to ja este musim zistit ale minuly rok som takto cakala na vysledky u gyndosa a tiez to vyslo tak, ze 12. dec. som bola na prehliadke a vysledky z cytologie som dostala az po 6.1. kvoli tomu ze labaky dovolenkovali. 😠 tak predpokladam, ze to aj u endokrinologicky bude podobne. ona sice moze ordinovat ale co mi to pomoze ked vysledky krvi nebude mat k dispozicii. ale este si to samozrejme zistim. toto by som nebola ja, keby som sa zase nezamyslala nad problemom, kt. mozno ani nenastane 😀

franica
21. sep 2012

@leonetka nerob si starosti s tým, že ako presvedčiť manžela- už som tu tuším niekomu raz písala, myslím, že brumka riešila podobný problém...bude to ľahšie ako si myslíš, keďže sa tie deti vyrábajú určitým konkrétnym spôsobom, ktorý, povedzme si na rovinu, mužom nie je moc protivný 😀 😀 😀 a súhlasím s Reny, že neexistuuje, aby sa vôbec nerobilo na oddeleniach v nemocniciach, takže čas neriešte. Osud zariadi kedy sa zadarí 🙂
a že nadržaná 😀 😀 chápeme to neboj sa...ja som podobné veci pociťovala minulý cyklus, aj som písala, že by som vzala jed na to, že sú to plodné dni, len by mi to bolo na nič, aj ovu bolesti boli citeľné...neviem ako to bude teraz, ale mám pocit, že všetko to je viac poznať po tej veci....uvidíme, podľa všetkého by to malo pochytiť už najbližšie dni 😎 Ale pozri sa na takú @ataner81 ... tá vôbec nepotrebuje ovulku k tomu, aby naháňala svojho mužíčka- tomu sa vraví nb. 1 snažilka 🙂
@deculko ty sa nám vylieč!!!! Reny ti dala najspoľahlivejší recept, tak už len praktizovať 😉
@typa wow tak ten darček pre otca bude fakt perfektný, super nápad. Zato ja sa s mojim otcom tieto Vianoce zase popasujem, je to ťažké...opýtam sa ho, či necíti v sebe potrebu dať nejaké pocity von..najradšej v podobe veršov 😀

franica
21. sep 2012

@dorekapa no veru sa to človeku občas zdá, že iní len lúsknu prstami a bábätko majú, ale nie je to tak...treba sa tešiť s nimi, lebo aj tie naše sú na ceste. Onedlho sa zadarí, uvidíš 😉

deculko
21. sep 2012

majte sa zatial dievcence🙂 dietatko mam hore...asi pojdeme pozerat bagre🙂)))))) pekny vikend prajem🙂

franica
21. sep 2012

@leonetka moc nesľubuj @ataner81 to šampáňo, lebo skončíš s takým tutti-frutti detským, lebo navtedy budeš tehu a nebudeš to môcť 😉 Renatka ja som to rozlúštila s tým septembrom- ty asi neotehu v sept., pretože nielen že budeš v tom mesiaci rodiť, ale bude to rovno na tvoje narodky a budete mať double narodky s mimi 😵 Takže stále platí PSUSF- Pod Stromčekom Už S Fazuľkou 🙂 🙂 🙂

leonetka
21. sep 2012

@franica hahaaa, si ma rozosmiala. no vidim, ze sem budem musiet naozaj chodit castejsie. hned ste tu vyriesili moje dva problemy v podobe manzela a labakov 😀 ako sa poznam, urcite pridem neskor s dalsimi "neprekonatelnymi" prekazkami. je fakt skoda, ze nie sme vsetky z jedneho mesta. to by bolo stretko! 🙂

ataner81
21. sep 2012

@leonetka mám ciťáka na ten september, veď s ním tu blbnem už od mája 😀 . Ak to nevíde(tfuj,tfuj, tfuj-víde), zavesím veštenie na klinec 😀
@franica však nemôžu mať všetky labáky dovolenku? Veď ľudia sú chorí aj počas Vianoc a keď je to akútne, tak čo.....majú teraz umrieť kvôli dovolenkám 😠 Aj keď v našom štáte je všetko možné 😠

leonetka
21. sep 2012

@franica jooj, ani nevrav! keby to bola pravda, tak otvorim rovno 3 tuti-fruti sampana. jedno na Renatku, druhe na Teba a to tretie si lupnem od stastia 😀 nech aj potom kludne objimam zachodovu misu az do rana.

ataner81
21. sep 2012

@franica jasné,ja to inak ani nevidím. O narodky a pozornosť sa nerada delím ale moje mimi bude výnimka. Tomu kľudne svoj deň prenechám 🙂

ataner81
21. sep 2012

@leonetka aj ja už chcem piť nealko šampáňo 😀

leonetka
21. sep 2012

@ataner81 otazne je, ci som s touto stitkou akutny pripad pre lekarov. ja si vsak na to chcem dat tentokrat pozor. mam totiz aj trosku malicke podozrenie, ze to co sa mi stalo mohlo byt cisto teoreticky sposobene tymto. mne totiz extremne skocili hodnoty, ze az lekarka bola v soku. uplne mi sitka haprovala ako mi stupalo hcg. 😒 tak cim skor sa to podchyti, tym lepsie.

leonetka
21. sep 2012

@ataner81 no ved ty budes na Silvestra urcite! 😀

franica
21. sep 2012

@leonetka veď to, že tu je taká fun, že sem zájdem, vždy je tu dobrá nálada a celý deň to vie zlepšiť. Alebo ak niektorá z nás prepadne depke, zlej nálade, obavám a pod., tak ostatné jej to do 10 minút vyhovoria a zase sme šťastné všetky. Nehovoriac o kolujúcom tehu hormóne, kvôli ktorému pravidelne každých 8 hodín (ako ATB) olizujem monitor, aby som sa preventívne nakazila- veď to poznáš- je to podobná úchylka ako sadať si na miesta po tehuľkách 😀 😀 😀 😀 (myslím to iba v dobrom, samozrejme)
@ataner81 ja viem, že narodky sú len tvoje, ale s mimi by ste mali nie dvojitú, ale rovno trojitú pozornosť 🙂 Určite by to bolo pekné 🙂

leonetka
21. sep 2012

@franica 😀 😀 😀 to bola este slaba kava. moj top je dotknut sa brucha. takze pozor na mna, odteraz budem tehulkovy uchylak 😀 ale ani to olizovanie monitora neni zle. ak si sama v miestnosti, aspon sa nikto nepohorsuje a urcite ho nemas tak zapraseny ako ja 😀

franica
21. sep 2012

@leonetka 😀 len si dávaj pozor, aby ťa nezatkli za obťažovanie tehuliek 😀 Lebo to potom značne skomplikuje tvoje novembrové snaženie sa 😀 Môžeš to príp. vyskúšať tiež virtuálne cez monitor- ved je tu kopec báb, čo si fotí brušká a jedným šmahom sa zbavíš aj toho prachu 😉

dorekapa
21. sep 2012

@franica ,ale jasne ze sa tesim s nimi,ale ked mi kamaratka povedala ze je tehotna a nechce,ze ani nevie ako ked to vsetko dal vonku tak mi to prislo take ... neviem najst spravne slova.Ja som stastna,ze ma dcerku Rebeku a verim,ze budeme mat este jedno dietatko.

ataner81
21. sep 2012

@leonetka no keď ti berú krv a stery, tak ti tam nepíšu, že či si súrny prípad alebo nie. Nestresuj moja,všetko bude v poriadku a keď budeš tehula na Vianoce,na 100% bude niekto z labáku v robote 😉 . Nemám rada šampanské a ani na Silvestra ho nepijem ale toho roku ho vycmúľam celé. Počula som, že chutí ako malinovka 😀 . Navyše budem v práci ☹
@franica Zuzanka ja by som hneď brala trojnásobné delenie ale uspokojím sa aj s dvojnásobným 😀 😀

ataner81
21. sep 2012

@dorekapa to poznáme všetky. Je to také stisknutie pri srdiečku a tichá závisť so zlosťou. Ona nechce a má a ja .......tiež sa snažím 10mesiac a navyše nemám doma žiadne dietko
@leonetka @franica ja tak neznášam chytanie tehuliek 😠 ale ak by som bola tehula a my by sme sa stretli, tak by ste ma kľudne mohli obchytkávať aby som vás nakazila 😀

dorekapa
21. sep 2012

hmmm mne ta kamaratka denne vola a informuje ma ake ma chute,co nove...dnes jej vpisal Dr.tehotensku knizku...
co uz.Ja mam dcerku z preho manzelstva a s druhym manzelom sa snazime

franica
21. sep 2012

@dorekapa ja to chápem tie pocity, veľa z nás ich má podobné..ostáva nám veriť, že čoskoro sa aj nám pošťastí. Aty sa zatiaľ môžeš stále tešiť z prvorodeného dieťatka 🙂

@ataner81 ja viem, že to ty veľmi neznášaš, preto teba by som nechytala asi ani s povolením. Ja si pamätám, čo si vtedy hovorila, ked to tu bolo ako téma-že máš nachystané tričko "nechytať! Mama štípe, kope, hryzie" Až sa stretneme a @leonetka ťa poobchytkáva a nič sa jej nestane, tak sa možno odvážim 😀

leonetka
21. sep 2012

@ataner81 ani ja moc neoblubujem sampanske ale pre tuto prilezitost sa urcite prekonam 🙂 inak, pocula som o tom, ze tehulky neznasaju chytanie brusiek. pravdupovediac, som si v zivote ziadne take brusko nechytila a ani ma to nenapadlo, ked som stretla nejaku tehotnu kamosku. takze ani neviem vysvetlit co ma napadlo si sadnut po tej tehulke v cakarni 😀 ze by topiaci sa slamky chyta?
@dorekapa inak takychto bab poznam niekolko. bud nechcu vobec a sa zadari, alebo nechcu ale kvoli veku to riesia, alebo potrebuju prinutit frajera aby si ich zobral, ...a vsetkym sa zadari na prvy sup a preziju tehotenstvo bez problemov. nuz, spravodlivost na svete neni 😒

leonetka
21. sep 2012

@franica no pekne! 😠 🙂
@ataner81 to ani neviem o tom tricku. ale slubujem, ze sa ta nedotknem aj keby si si to zelala 😀

ataner81
21. sep 2012

@franica @leonetka pred rokom mi bola tehotná kamoška a tá keĎ vošla do miestnosti všetky ženy sa na ňu vrhli ako supy štýlom:"Jéééééééééééééééééééééééj, to je krásne, môžem si chytiť?" a bez čakania na odpoveď jej už hladkali bruško 😠 😠 😠 😠 😠 Jej sa to našťastie páčilo ale ja by som zabíjala. Možno sa to v tehotenstve zmení ale silno pochybujem

ataner81
21. sep 2012

Babuľky vy môžte, veď ste moje spolubojovníčky 😀 . No neviem kto tu spomínal tričko s nápisom:"nechytať, kopem" a ja som sa toho hneď chytila s tým,že ja tam budem mať "nechytať, mama kope" 😀