icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

hanya1
23. sep 2012

@mamkabeika no ahoj vsak to prave neviem uvidim ako sa to vivinie

mamkabeika
23. sep 2012

@hanya1 Držím palčeky 🙂

hanya1
23. sep 2012

@mamkabeika dakujem

jeackynka
23. sep 2012

@hanya1 ahoj ja by som skusila testik na 28 DC by uz snad nieco ukazal,drzim palceky 😉

deculko
23. sep 2012

@franica preposlala som ti recept od Reny🙂)))

franica
23. sep 2012

@deculko dostala som to, ďakujem krááásne, už teraz mi tečú slinky 😵 😵 😵

hanya1
23. sep 2012

@jeackynka no ahoj moja ty sa my mas ako uz som ta tu dlho nevidela?a co sa mojho problemu tyka tak este pockam ci sa nerozbehne a uvidime

jeackynka
23. sep 2012

@hanya1 no ved uvidis teda,verim ze to teraz vide,ja sa mam tak celkom v pohode,ocakavam ovulku som dnes 12DC,ale nesilim to nejako,co ma prist to pride,

typa
23. sep 2012

@zora256 Ahoj,ja som myslela,ze si uz bola u gyndosa. Preto som sa pytala,ze ako. Das si aj krv brat? To by uz iste zistil,ze si tehu. Verim,ze si si dobre vyvestila 🙂 Mne dnes konci dovolenka a mam pocit,ze kazdu chvilu prijde cervena ☹ Ale neva,ved sim este relativne mlada. Este nejake to baby stiham 🙂

typa
23. sep 2012

@horseshoe Ani neviem,aka to bola znacka tej cokolady. Je to na krabici napisane,ale vsetky som rozdala 🙂

@franica @waltea tak dufam,ze ten darcek pre tatku sa vydari...on je taky spisovatel. Stale ma snahu nieco tvorit a vymyslat. Mamka uz na neho nema nervy 😉

zora256
23. sep 2012

@typa Ahoj!
Díky za priania,nuž uvidím,čo mi lekár povie,lebo mám ísť na pohovor sním,kvôli nejakým zmenám z cytológie,:-/ a ráno testujem,a uvidím,tak mu len poviem,že sa cítim na tehu,že čo povie,keďže ja mám viac testosterónu,vieš,mužského hormónu,kvôli ktorému mám polycystický vaječník,tak nie je isté,že by ma aj vyšetril,keďže ms nemešká,ešte aj na googli som si našla,že lekári neberú krv pred očakávanou ms,len ak mešká 10dní☹,takže uvidím,možno si ma dá zavolať o 2týždne ak nepríde ms,ako v apríli,mi meškala a spravil mi test za 4eu za tú cenu by som bola mala 2 ztej značky,☹a vyšla slabunká čiaročka ako dnes a včera a dal si ma zavolať na odber krvi o 2týždne,ak by neprišla a došla na 5deň od vtedy:-/,a to som nemala žiadne tehu príznaky normálne ma zaskočil,tým testom,proste som šla,žema bolí podbruško a že mi mešká ms a prvé bolo po pozretí sliznice,že či som robila test a nerobila som si,tak mi spravil:-/.Takže spravím si pre istotu ak by mi nejaké lieky nasadil,čo by sa nemalo počas tehu brať,aby som mu mohla ukázať test a povedať mu,že nak dá také čo sa smie počas tehu,keďže nie je isté,že by mi veril po tom všetkom,keďže si hormóny robia čo chcú u mňa☹.Tak budem múdrejšia zajtra.Potom dám vedieť a možno utorok alebo behom týždňa dôjde ms,a potom už len mesiac mám na otehotnenie,ináč čaká laparka☹

hanya1
23. sep 2012

@jeackynka no ja som to tiez tak brala tento mesiac ani som nemerala ani som sa nejak nepozorovala tak hadam to vyslo teraz.a inak uz ziadne spinenie nemam tak dufam ze to tak aj ostane 😉

deculko
24. sep 2012

dobre rano dievcata🙂 dnes ku vam najskor zavitam az k veceru... ideme k nasim ... nemame dnes doma cely den plyn..robia nam nove rozvody....takze nemame ani ako zohriat obed,kedze na mikrovlnku sme sa este nezmohli...stale ju odkladame,ze potom potom... stale je nieco surnejsie kupit, deculko mam chore a mrzute....tvrdohlave,nechce fukat nos... vyslovene neurobi to co mu poviem... tak bojujeme s vysavacom a odsavanim,nastastie teploty cez noc uz neboli... tvrdohlavy je tak,ze fukat vie...lebo par krat skusil....aj videl mna pred paru dnami,ze som tiez nadchu mala a fukala som nos nonstop...lenze on nie... nemoze....tvrdohlavec... a rovnako je to aj s cikanim... uz som videla,ze vie sa vycikat,ked treba...aj priklady ma... ale nie,on nechce... strasne...takze asi pojde k tej babke a nie do skolky... normalne som zvedava,ake to bude s mojim deculom v skole... ako sa bude ucit... ked je takto tvrdohlavy... to len tak...vystazovala som sa vam🙂)))
pekny den vam prajem🙂) dnes volam kadernikovi,a ak nahodou aj dnes robi,tak budem mat "nove vlasy" 🙂))

drobca07
24. sep 2012

Dobré ránko koníčky moje 🙂 ako sa máme po víkende?
...ja som v piatok mala tú preventívku, doky povedal, že všetko super a nevidí dôvod obávať sa (no len prečo sa nedarí ☹ )...ešte o dva týždne čakám na výsledky z cytológie, tak dúfam, že všetko OK, tento týždeň ale skôr koncom alebo tak by mala byť aj ovu, tak sa tak nenápadne skúsime posnažiť 😉 ...budem sa testíkovať pre istotu....len dúfam, že nič do toho nepríde, lebo aj včera sme sa trošku s drahým pochytili keď som ho videla ako si po zápase spokojne otvára pivká... tak som mu ešte večer silno prehovorila do duše, len či to pomohlo... 😕
@zora256 držím silno palčeky 😉
@hanya1 a ty moja kedy testíkuješ? 😉 tiež silno držím palčeky 🙂

brumka
24. sep 2012

ahpjte zienky, ako sa mate ja dost nanic. muza mam dost choreho, a doslo mi vcera luto jedny kamarati co sme boli u nich predomnou tajili z e su cerstvo tehotny, ako prajem im to len mi to doslo luto, ze mi nie :( a som troska na rozkapoch jedna zmnama mi povedal zeuz nedostanem materksu :( eneviem ako to funguje ale ze keby sme stihli skor otehotniet tak ano ale to musim este zistit. dneska 24DC brucho ma boli cely vikend a napuchli mi limfaticke uzliny, ci tie zblnute hormony no neviem

hanya1
24. sep 2012

@drobca07 nooo ked sa nerozbehne mrcha tak testikujem 😉

drobca07
24. sep 2012

@hanya1 a to je kedy? 😉 😀
@brumka toto poznám, všade okolo všetky tehule iba ja nie 😢 .... a asi si prechladla niekde, už je chladno, treba sa lepšie obliekať a dávať si väčší pozor na seba... 😉

brumka
24. sep 2012

@drobca07 moze byt, ale napadlo ma ci to nemoze byt hormonalna zmena, tie uzlyni som mavala naposledy pre 6-7rokmi. uvidime co a ako sa vyvinie, aspon ze muzovi je lepsie

franica
24. sep 2012

juuj pozerám, že je tu každý nejaký chorľavý 😖 Treba si dávať pozor, teraz to blbé ochladenie, aj v domoch bytoch sa dá zamrznúť (alebo sa silno túliť 😝 ) Ja práve uvažujem nad tým, či sa dám tento rok zaočkovať proti chrípke. Iba 1 rok som bola a mala som pocit, že fakt ma to podržalo ani som nebola nachladnutá a tak a keď túto zimu budem už tehu (lebo budem budem budem budem budem - autosugescia 😀 ) tak by sa to zišlo. Vy ste na tom ako?

franica
24. sep 2012

@drobca07 ved to je super, že doki dal palec hore, teš sa, že si zdravá. V takomto období by si si mala dať asi klapku na oči a uši ako koníky, aby si sa nemohla s drahým pochytiť 😀 😀 a len veselo snažilkovať
@brumka dúfam, že si sa aspoň nenápadne dotkla tej tehotnej kamošky- vieš, máme tu tú teóriu nákazy tehu vírusom 🙂

brumka
24. sep 2012

@franica mi mame stastie zacali nam o tyzden skor kurit tak tu amame opat 24st 🙂 pred par dnami len 21 :( ...ja niesom za ockovania proti chripke. mne to svagrinna hygienicka neodporucala tak neviem ale zase potri zltacke som sa dala ockovat bez opytania
nie nedotkla, lebo kamarat nam to oznamil cez telefon ze mi to nema hovorit ze su uplne na zaciatku este nepotvrdene lekarom. ale dotkla som sa v sobotu kamaratky v 6m 🙂 jasom tento rok uz 3 bruska obchytala, v januari sme tolko alkoholu poprelievali tak sa hovori do roka, uz mame len pol rok

franica
24. sep 2012

@brumka hajaaaaj za pol roka sa dá otehotnieť aspoň 6x 😉 Tak potom to už bude čochvíľa hlavne ked si obchytkala 😀
Ja už čakám, že sa vrátia tie sľubované 30-ky na teplomer 🙂

brumka
24. sep 2012

@franica tak uz koncim 7 mesiac snazenia :( pri prvej sa nam opdarilo hned, muz prelial sampanske a do polroka sme otehotneli 🙂 ale len mesiac snazenia

deculko
24. sep 2012

🙂 este sme doma🙂 a tiez mame 21 stupnov doma...kusok chladno...
aky je vas nazor dievcata.....bezne v tehu si farbit vlasy nedavam,ale kedze tehu nie som idem si dat farbit vlasy,objednal ma na piatok,to budem akurat ovulkovat...moze to poskodit? asi sa na to vykaslem,farbit vlasy pojdem....chcem ich mat pekne,lebo budeme sa fotit...kedze maly bude mat 3 roky...a do prace sa chystam,treba mat pekne vlasy... a kopec zien si iste farby vlasy a o tehu este netusi a neriesia to,ze..... ze vraj su teraz aj tak uz take dobre kvalitne farby,ze to uz ani pri tehu neskodi,len ja ked nemusim,tak sa veciam vyvarujem... ale vsak ani otehu nemusm,ked som doteraz 5 mesiacov neotehu..... co vy na to...

premyslam nad bromelianom,lanovymi semiackami alebo mysim chvostikom... na podporu uhniezdenia.... mozno si ten bromelian,ci ako sa to vola,kupim a kedze som alergicka na ananas,tak ak mi bude z toho zle( krce na zaludok),tak ho podarujem nasej Reny @ataner81 ,co ty na to?
na tom bromelaine ale nepisu nic o priaznivom vplyve na otehu,kde si sa to @horseshoe docitala? 🙂)))

deculko
24. sep 2012

@brumka aj v tomto sme rovnako,ze prve babo na prvy sup a teraz nic...

brumka
24. sep 2012

@deculko ja som si farbila pocas tehu, asi 3x a posledny krat tyzden pred porodom a v porodnici mi uplne zliezla farba a teraz si musim opat leobo co som bola na pohotovosti mi zase zliezla farba a vyskocili sediny. podla mna to je ok, je kolko inych skodlivyn, napr cigarety

hanya1
24. sep 2012

@drobca07 no tak ja mam dostat mrchu uz dneska tak cakam ze co a ako 😉

horseshoe
24. sep 2012

@deculko Ahoj moja. Bromelain ma priaznivy vplyv na otehotnenie vtom zmysle, ze pomaha uhniezdeniu uz oplodneneho vajicka - znizuje krvacanie a vypudenie vajicka z tela. Totizto u vela zien aj dojde k oplodneniu, ale vajicko sa nedostatocne uchyti a odide. Bromelain tabletky alebo cerstva tvrda dren z ananasa - uz si vyber jedno alebo druhe. Ja som jedla ananas, nakolko som nechcela do seba pchat vela tabletiek. Okrem toho ananas obsahuje rozne enzymy a vlakninu, ktore detoxikuju organizmus - podobne ako grepy. 😉

horseshoe
24. sep 2012

@brumka @deculko co sa tyka tych vlaskov a farbenia pocas tehu, ja som tiez bola nedavno na melir - melir by nemal skodit vobec, lebo sa nedava ku korienkom, cize neprenika do pokozky. Ale keby som si farbila vlasy, tak urcite aj v tehu sa idem dat nafarbit - teraz su rozne moderne farby na vlasy - moja kadernicka pouziva len farby bez amnoniaku - takze tie su v tehu idealne. Myslim, ze nasa strava a drogeria ci cistiace prostriedky obsahuju daleko viac chemie ako jedna farba na vlasy. Pre tehulu ani nie ta chemia vo farbe, ale vdychovanie vyparov, kym farba na vlasoch posobi - preto treba taku bez amoniaku 😉

tatiana77
24. sep 2012

ahojte baby...hlasim 1DC a nemam sil to komentovat...asi sa na to vsetko vykaslem.....dalsia neocakavana mrcha 22.10...drzim vsetkym palce