icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zvolsiinylogin
25. sep 2012

@franica keby sa to dalo zdielat ako na facebooku, uz to mam...aj by som si to nirkde ulozila, ale neviem ako...sa mi to paci..

deculko
25. sep 2012

@ataner81 ahoj Reny, ak by nebol maly chory, tak ta hned volam vonku vykecat sa🙂 ak by si chcela,tak mozes prist aj tak. Inak...to ze necitis ovulku,tie pobolievanie okolo ovulku,moze byt tym,ze pijes tie bylinky. Predsa pre tie bylinky pisu,ze upravuju cyklus a riesia bolestivu mrsku a mozno aj tie bolesti okolo ovulky... a ovulka pride,len ju cakas. Predsa to nase podvedomie je take silne presilne,ze sa ti to teraz oddialuje, aj doktori ti to teraz sleduju,tak just ta to natahuje. Nasa horseshoe davnejsie spominala,ze ovu testy skutocnu ovu ani neodhalia,testy odhalia iba zvysenie hormonu. Doktori ti to uz poriesia,budes vediet vysledky....ked aj budes mat anovulacny cyklus,tak sa tym viac bude patrat dalej,poslu ta mozno na tu folikulometriu.... teraz si v rukach doktorov a nemusis to riesit. Daju ti potom lieky,ak nieco nebude v poriadku a budete mat babo coby dub🙂))) uvidis🙂 ver tomu,nasa tehulka, vsak ty uz tehotna si🙂

deculko
25. sep 2012

@simonkato mrzi ma,ze ste sa tak pochytili s mm,prekonavate velmi tazke obdobie,je to velka skuska. ☹ zivot je o tom,malokedy je kludny,stale treba nieco riesit🙂 ako nam bolo hej,ked sme boli len v skole a riesili len nase problemy zo znamkami a ucenim...ale tiez by som sa do cias skol nevratila,ucenia mam pokrk...

k torte....vcera vecer som sa definitivne rozhodla,ze potahovu hmotu robit nepojdem,citala som zopar komentarov k jednemu receptu a pisali tam zienky,ze jednej popukala,druhej sa orosila,ze hmota nesmie byt riedka atd... tak staviam na istotu... mam skvely recept na cokoladovu polevu,ktora nepuka... tak porozmyslam,cim kakao nahradim,aby som ju mala bielu.... pripadne si to vyskusam.... a asi stavim aj na tu tortovu formu,ktoru poznam,nezvyknem vobec piect kolace... takze mam malo skusenosti... a ta minula torta na tatove narodeniny sa mi vydarila,tak som sa rozhodla,ze budem robit take nieco,co sa ma velku sancu podarit....predsa pridu hostia...babky... zostane mi za ulohu len ta maketa lopty... len nejako k tomu este neviem usmernit moje myslienky...ale mozno za chvilu na nieco pridem🙂))

deculko
25. sep 2012

vcera som si este chcela kupit ten bromelian,ale v jednej lekarni stal 15 eur,asi to bolo velke balenia....a v druhej lekarni ho nemali....mozno budem brat ako znamenie,ze si ho kupovat nemam.... dnes sa do inej lekarne nedostanem,lebo maly je predsa este chory,aj ked uz mu je lepsie....tak ho nebudem tahat po autobusoch,tak to mam asi vyriesene...

.inak...ako sa vlastne ma ten bromelain brat.. ak by nahodou... @horseshoe len od ovulky do mrsky?

horseshoe
25. sep 2012

@deculko ahojky.ano po ovule to treba brat-do mrchy. ze 15eur-je to drahe ako svina.inac ja teraz v tehu davam tiez kopec penazi do vitaminov -femibion 600+DHA - 24eur a probiotika -15eur.a to mam na mesiac. no hold mat dieta je drahy spas a dokonca uz pred narodenim.

ellis21
25. sep 2012

Ahojte dievčatá, tak ja som mala mrchu len dvaq dni a slabú. Ani brucho ma nebolelo ani nič. Včera som testovala a nič. Ta som sa na to vykašlala a od dnes začínam zas chudnúť. Už som bola s mojím havinom behať a idem na zumbu, Asi je toto tá správna cesta. 🙂

brumka
25. sep 2012

@horseshoe to riadne davas za vitaminy. ja som si zatial kupila jeden femibion 800 a ze skoro 15€ na mesiac. ale neviem ci budem brat som dneska v 25DC a boli ma brucho :( tak uvidim aky bude cyklus dneska.
@ellis21 ahoj to mi je luto alemam pozitivnu spravu chudnut mozes aj zdravo, bez drastickej diety, za pol rokasom dala dolu 7kg a za 3/4roka skoro 10 🙂

drobca07
25. sep 2012

@brumka ja beriem tiež Femibion a doky mi stále hovorí, že ho mám brať každý deň, to je jedno či mám mrchu alebo nie, že je to veľmi dobré pre organizmus a určite ti to neuškodí nijako, môže ti len pomôcť.... 😉 ja viem, že tieto vitamíny stoja dosť peniažkov ale ak mi to má dobudúcna pomôcť aby som bola OK a moje budúce bábo tiež tak tých 12eur do mesiaca nejako "prežriem".... a to ešte nerátam ovu testy do toho, alchemilku,... 😒 ...ale čo už narobíme, pre bábo obetujem všetko na svete, aj to posledné..... veď nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byť aj horšie 😅

brumka
25. sep 2012

@drobca07 to mas pravdu len uz am dako chyta depka od januara len kyselinu listovu do seba tlacim dako ma to prestava bavit :(

horseshoe
25. sep 2012

@brumka no ja viem, ze davam vela za vitaminy, ale poznas to pravidlo - dobre veci nemozu byt lacne. Femibion obsahuje okrem kys.listovej aj tu latku metafolin, ktora umoznuje jej vstrebavanie, lebo vela zien nie je schopnych samotnu kys.listovu zuzitkovat. No a okrem toho aj rozne vitaminy, co su nevyhnutne v tehu.
A ten Femibion 600+DHA je fakt drahy, ale ako som ho zacala uzivat, tak asi vdaka tomu DHA - co su omega 3mastne kyseliny mi prestali padat vlasy. Takze nieco do seba to urcite ma. No a tie probiotika zase musim uzivat preto, lebo som mala zhorsenu kultivaciu, ale je to dobre celkovo na imunitu - lepsia odolnost tela proti virusom.

Inak ten femibion 800 co si si kupila - to urcite uzivaj - treba telo zasobit vitaminmi uz pred otehotnenim - jednak pomozes otehotneniu, jednak podporis plodik vo vyvine. Ja som ten femibion 800 uzivala skoro pol roka predtym ako som otehotnela.

Keby mal niekto zaujem si pozriet dokument o dolezitosti surovej stravy, ovocia, zeleniny, o dolezitosti uzivania vitaminov a moznosti liecenia chorob ako rakovina, depresie a pod. pomocou podavania vysokych davok vitaminov, tak kuk na tento dokument:

https://www.youtube.com/watch?v=L9mWQMwSbI0
drobca07
25. sep 2012

@brumka ja tlačím do seba kyselinu listovú už 9-ty ROK !!!! a nie mesiac a teba chytá depka??? .... ja by som ti vedela dlho rozprávať o mojich depkách a zúfalstvách o pocitoch byť "na dne" , pocitoch, že načo som vôbec na tomto svete, keď nemám to jediné po čom túžim .....a pod.......
...viem, že každá sa nejakým tým svojim spôsobom veľmi trápime ale ver, že ty si ešte jedna z tých šťastných, ktorým bolo dopriate , buď za to vďačná a nedepkuj tu za dákych "blbých 9 mesiacov" , keď ja tu depkujem za 9 ROKOV !!!!
....takže hlavičku hore a všetko bude tak ako má byť !!!! uvidíš 🙂 ...ja ti to prajem z celého celého srdiečka 🙂

brumka
25. sep 2012

@drobca07 prepac drobca :( mas pravdu. viem cim si ty musela prejst :( len ma aj kamosky zdeptali teraz ze nedostanem uz matersku ze som prepasla termin, potom uvaujem kam dam malu a ako ju tam budem vozit a vyzdvihovat ked v praci musim byt nastupena o 5:30 rano :(

drobca07
25. sep 2012

@brumka zlatko mne sa neospravedlňuj, s tým sa musím vyrovnať ja sama .... ja som ťa len chcela trošku povzbudiť aby si nezúfala a stále verila , že to príde keď to budeš čakať najmenej a ja viem, že to u teba bude čoskoro 🙂 posielam ti veľký CMUK tak sa pekne usmej a ideme dalej 😉
..a neboj , aj to s malou sa určite vyrieši, len sa tak nestresuj, to ti veľmi škodí...

brumka
25. sep 2012

@drobca07 dakujem, viem ze szbytocne placem nad rozliatym mliekom, ja verim ze tebe bude dopriate 🙂

drobca07
25. sep 2012

...a čože je tu dneska tak ticho??? 😀 ani nemám čo dočítavať, toto čo je? 😀 ved popíšte čo nového 😉 ja práve obedujem famoznu paradajkovú polievku s bazalkou a syrom, ešte ma čaká zemiačikovo-kapustový šalátik (vlastná výroba) s mäskovými fašírkami 😅 mňam mňam

ellis21
25. sep 2012

@brumka a to sa ti ako podarilo? Čo si robila ? A jedla si niečo špecialne?

ellis21
25. sep 2012

Chcem sa vás ešte spýtať na názor. Písala som že som mala mrchu dva mdni a slabú. Je mi divné, že ma ani nebolelo brucho. Keby som nešla na wc tak ani neviem že mi začala. A ešte mi je divné to, že prsia ma bolia viac a via aj bruchoi mi ostalo nafúknuté. Test som robila v deň mrchy keď mi začala a bol negat. No nechápem prečo ma tak bolia stále prsia. Čo si o tom myslíte? Mohla som otehotnieť aj týždeň pred mrchov a tým pádom ešte test nič neukáže?

brumka
25. sep 2012

@ellis21 pravidelna strava, mensie porcie. vela cistej vody a vyodila som vsetkysladkosti a take veci. napr ranajky 1-2 rohliky, ovocie, obed bud polievka, alebo len druhe nie obe naraz. kuracie naprirodno zo zleleninou, olovrant jogrut, vecera taka ako ranajky alebo lahsia... a trocha som cvicila 🙂 ja pijem 2 kavy denne uz len pol lyzicky cukru 🙂

horseshoe
25. sep 2012

@drobca07 dobru chut moja k takemu lakavemu obediku. 😉 😉 😉
no ja sa dnes citim zase akoby nanic. Zas mam blby tehulkovsky den - jak som sa zobudila, zacalo mi byt spatne a moje ranajky skoncili v sprchovom kute a teraz to je tiez nic moc... 😒
A aj mne sa zda, ze tu skapal pes - lidicky, kde ste vsetci?

horseshoe
25. sep 2012

@brumka moja, takto by som potrebovala aby zmenil stravovanie moj drahy 😉 nemas nahodou nejaky recept, ako docielit, aby chlap dokazal takto jest? moj ma uz dost velku nadvahu a zacinajuci problem s tlakom - normalne sa bojim o neho 😕 Ked som nebola tehula, tak som este tahala aj na bicykel, do posilky, ale teraz - nula bodov s nim 😒

brumka
25. sep 2012

@horseshoe to musi chlap chciet. zial s takym sa neda inac pohnut. ak pojde o zdravie.

drobca07
25. sep 2012

@horseshoe dakujem 🙂 ... a je mi ľúto, že máš taký blbý deň, ale musíš drobčiatko navnadiť na nejakú dobrôtku, keď mu raňajky nechutili 😀 ( myslím to v dobrom 🙂 )

horseshoe
25. sep 2012

@brumka no ved to, ze on to chce, ale nevie sa donutit. a este k tomu je zavisly na sladkom 😒 minule bol nuteny bezat, lebo by mu zdrhol vlak a tak ho potom boleli nohy - uplna svalovka. No takyto je zmlandraveny...Najradsej by som mu kupila nejakeho velkeho psa - aby bol nuteny s nim chodit rano a vecer na prechadzky, ale este by to skoncilo tak, ze by pes ostal na krkoch mne 😒
no tak jak pises - musi to chciet on sam...az na to, ze je lenivy.

brumka
25. sep 2012

@horseshoe tak ked sa vratim za pol roka do prace ratam ze naberiem ako predtym :(

horseshoe
25. sep 2012

@drobca07 hehe, no len aku dobrotku, ked neviem, co by mu zapasovalo 🙂 netreba ho rozmaznavat uz v brusku, lebo mi z neho vyrastie bruskatec ako tata 😀 😀 😀

drobca07
25. sep 2012

@horseshoe ved ak to bude chlapčisko tak nech je po tatovi - nie také tintítko ako ty 😀

horseshoe
25. sep 2012

@drobca07 hehe, veru tintitko nemusi byt 😀 to nie je pekne ked je chlap ako dvakrat prelozeny vietor 😀 horsie bude, ked to bude baba a bude mat taku slabu volu po tatovi...A ja som zacala vnutorne citit, ze to bude prave baba 🙂

horseshoe
25. sep 2012

@brumka nemusis nabrat - to zavisi od teba - chce to pevnu sebadisciplinu 😉

drobca07
25. sep 2012

@horseshoe 😀 neboj sa, príroda to zariadi tak ako má 😉 ...a len taký dotaz : ako vyzerá "dvakrát preložený vietor" ? 😀 😀 😀

horseshoe
25. sep 2012

@drobca07 😀 😀 😀 to ja obrazne pouzivam, ked je niekto velmi chudy 😉 😉 😉 este pouzivam vyraz, ze je "roztraseny ako drozdia rit" - to tiez ked je niekto velmi tenky, ze mas pocit, ze ho odfukne. ta drozdia rit sa uz da lepsie predstavit, ze? 😀 😀 😀 😉