Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka no toto uz neviem,vravela mi,ze potom sa ta PN/ka abo materska rata z ineho...ale nemala ta znama cas...isli akurat na pohreb (v nevhodny cas som zavolala...) najskor sa to bude ratat z toho obdobia,ktore nanovo odpracujes.... napr.ak dva mesiace odrobis,tak z toho.....tak si myslim... to uz nemam potvrdene...
@drobca07 no vidis moja, ze to slo, len sa trebalo vediet poriadne nahutat a netrapit svoje telo nezmyselnym cvicenim 😀 😀 😉 Inak ja mam teraz take fajne cici v tehu a zachvilu aj rici - co by som az tak nemusela zase, ale co narobim...vraj s tehu bruskom zakonite rastie zene aj rit, lebo keby sa jej zvacsovalo iba brucho, tak by v tych pokrocilych mesiacoh stratila tazisko a prekoprcala sa 😀 ale vazne 😉
@horseshoe Ahoj!
Tak ja z medicíny by som bola asi najradšej psychologička😀Rada uvažujem na príčinách a najmä na zakorenených,lebo ja si myslím,že všetko má príčinu niekde v duši...
@typa Ahoj!Tak veľmi dúfam,že budem dovtedy fit,a žiadne také sa ztoho drahého odberu nepotvrdíby budem mať všetko ok 😵 .Mama mi dnes doliala troška optimizmu,ona po bratovom pôrode mala niečo podobné ale Pa 2 stupňa a lekár ju vystrašil,že nebude môcť mať ´dalšie dieťa anieto rodiť prirozdene,a dal jej lieky a tak a na kontrole už nič nenašiel🙂Kiežby to bolo aj umňa tak 😔 bola by som najšťastnejšia nasvete.
Baby užívala tu niektorá z vás Vagilact?Aké máte sním skúsenosti?Zaberie aj na rôzne bycili v krčku maternice?Chcela by som ju vyskúšať,či by mi pomohol.
Ahojte babulky moje. Včera som sa celý deň flákala v meste a večer som bola u kamošky, takže na MK nebol akosi čas 😉 . Dnes som ale v práci, takže sem tam môžem nakuknúť a dohnať čo som zmeškala. Takže tento mesiac je definitívne anavulačný ☹ Čo už, aj tak som nerátala, že sa zadarí. Pekne si počkám na výsledky, doktorka mi nasadí liečbu a do Vianoc som reálna tehulka 🙂 .@deculko Evička keď bude krajšie počasie kľudne môžme dať opäť stretko. Veľmi rada by som si s tebou opäť pokecala. Veď mrchaňa sa blíži a náladička kolíše 😉
@lianka11 27.9. vodnár Katka
@typa 27.9. býk Janka
@zvolsiinylogin 28.9. ryby
@linddi 28.9. baran Zlatica
@brumka 29-30.9. kozorožec Dadka
@zora256 3.10. baran Zora
@nikol44 3.10. býk Nikol?
@werusss 4.10. váhy Veronika
@waltea 5.10. vodnár Linda
@mabika 10.10. panna
@jeackynka 10.10. baran
@ataner81 12.10. panna Renka
@drobca07 12.10. baran Ivanka
@deculko 12.10. rak Evička
@sabaka 17.10 panna
@ellis21 20.10 váhy Elenka
@alicek14 ?.10. baran Alica
@simonkato 21.10. ryby Simonka
@tatiana77 22.10. kozorožec
@hanya1 22.10. lev
ahojte zienky ako as mate, jasom uz dneska v pohode 🙂 co mate dneska noveho? ja uz caka mmrchu ze pride, ziadnep riznaky len bolsest podbruska ale to mam dako dlho. @ataner81 no vidis tak rok 2012 bude tvoj 🙂 @deculko ahoj mi uz sme takmer bez plienok ako sa tesim vcera sme cikali do travy 🙂 uz len oducit na spanie
@ataner81 ahoj mojka, a odkiaľ si si taká istá, že máš anovulačný cyklus???? pokiaľ dobre vidím, tak mrchu máme dostať cca narovnako a ja som ešte tiež ovulu nemala, včera aj predvčerom som sa testíkovala , vyšli mi aj druhé čiarky dosť silné ale nie silnejšie, ja som dnes 15DC, idem sa testovať okolo 10-tej tak som aj ja zvedavá a to ešte beriem od včera duphaston, a vieš ako sa na ten hovorí, že bráni ovulácii, aj keď mi lekár povedal, že je to totálna blbosť..... človek už nevie čomu má veriť, ale ja to nepripúšťam - verím, že mi to iba pomôže 😉
.... nejako je nás veľa v tej tabuľke, či? 😕 ....dúfam, že september bol plodný a čo najviac z nás tú tabuľku už opustí (najlepšie všetky-ale nechcem zakríknuť tak pssst.)
@drobca07 Ahoj Ivka. Ja som 17DC. Predvčerom som sa doobeda testovala a test snehobiely. Potom som to skúšala poobede a boli tam 2čiarky aj keď testovacia bola slabšia. Včera poobede som zase testovala a testovacia bola sotva viditeľná. Asi som si ovulku pokazila pitím alchemilky ☹
konecne tu ste dievcata,moja zavislost...od vcera tu chodim pozerat a nic,ani nohy od tretej....
@ataner81 Reny,kde si kupila ten Bromelain,v ktorej lekarni,zvazujem,ze si ho si predsa len kupim,len taky za 6 e a nie za 15.... a presne ako drboca vravi,aj ja mam ovulku az teraz ktovie kedy,ja si testy uz nerobim.. ale raz som uz mala na 18dc....
@brumka vies ako je bez plienok moj? ze ked chce,tak sa vie vycikat do nocnika,ak nechce,tak sa pocika na dlazku... cista tvrdohlavost,ako to vidim.... vcera som stretla riaditelku skolky,byva tu nedaleko... tak vyzera to tak,ze mi ho fakt s plienkou nevezmu,comu sa ani cudovat nebudem,uz som sa zmierila s tym,ze pojde k babke... ... akurat ,ze moj muz este o mojom rozhodnuti nevie.... to chce cas....on mi na to povedal,ze este mame jeden mesiac sancu...ze sa mozno zadari,a ak nie,tak potom to bude riesit....
baby vyhlasujem sutaz,kto bude mat prispevok na 400-stej strane,bude zarucene este toho roku tehu🙂)))) aspon viete ako mi sem tam posvihava,ked som sem pustila taku hlasku 😀 😀 😀 😀
@deculko ...tak to tam budeme všetky odušu písať, keď si spravila takúto predpoveď 😀
@ataner81 ja som prestala piť alchemilku 12DC, ale nikde nie je napísané, že nebudeme mať ovu aj pozdejšie , môže byť aj 20DC a nemusí byť vôbec, ja som tiež zvedavá ako mi dopadnú tie testíky, potom hodím foto, lebo mne ukazuje už druhý deň //, len tá jedna je stále trošku bledšia.
@deculko Ahoj moja. Ja kupujem väčšinou v lekárni v Auparku. Ráno keď idem plávať, tak potom tam skočím do Billy na nákup a v prípade potreby liekov aj do lekárne. Som s ňou veľmi spokojná.Zatiaľ sa mi nestalo, že by tam niečo nemali a navyše je tam veľmi príjemný a ochotný personál. A máš pravdu.najprv som sa tou neprichádzajúcou ovulkou trápila ale teraz som sa na to pozrela tak, ako si písala. Veď keď nebude ovula, doky nasadí lieky a bude po probléme 😉
@ataner81 no neviem mojka čo to môže byť, ale na tvojom mieste by som ešte do 20DC tie 3 testíky obetovala, tak ako píše @brumka môže ti alchemilka ovu posunúť, tak si myslím, že to stojí za to si ešte "ciknúť" na testíky 😉 🙂 ...ja budem tiež testovať do 20DC pre istotu a potom to môžme porovnať , tak dúfam, že si testíky nevyhodila !!! 🙂
@ataner81 😠 to telo si robí s nami čo chce, mňa to tak vytáča, že prečo nemôže byť všetko tak ako chceme, prečo stále musíme mať nejaké problémy aj keď si dávame na seba neviem aký pozor, nepijeme, nefajčíme, zdravo sa stravujeme a čakáme na tehu ako na spasenie a taká cigaňa čo je ožratá na mraky , vyfajčí hádam aj 30 za deň má brucho furt!!!!....
....no už to ináč nevidím, len ak to do konca roka nevíde tak budem piť a fajčiť a neriešiť už nič asi 😝 ....a možno to potom príde....
Ahojte dievcatka moje pekne ranko vam prajem.Ja mam akusi divnu naladu ani len nedufam ze by nam to tento mesiac vyslo.S drahym je to take vselijake je akysi stale podrazdeny neviem co mu sadlo na nos.Ale nedrazdim ho zbytocne.Kamoska mi poradila nieco ohladom toho DNP co si platim a este nemam nic stratene ze aby som sa den pred skoncenim znovu pripoistila aby som to mala nepretrzite hodila sa na marodku vtedy sa neplati nic a ked v dobe co budem na PN otehotniem stale budem mat max matersku.Tak uvidim co a ako na nasej uzasnej socialke vybavim ako budu na mna zase pozerat ze som az moc informovana.Juj nenavidim taketo vybavovacky ale ked si chce clovek trosku prilepsit.Nechapem tych uradnikov su tam od toho aby pomohli poradili a nie aby sa tvarili ze to ide z ich vacku.
@ataner81 mojko vobec neries ovulku zbytocne sa znepokojujes ona kludne moze este prist a ked nie si pod dohladom doktorov a ony to potom urcite poriesia.
Ja sa chystam v piatok na gyndu na kontrolu a chcem mu povedat nech ma posle na hematologiu na kompletne vysetrenie lebo ja mam len to zakladne.A niekde som sa docitala ze aj toto robi velku sarapatu ze zeny dost casto koli tomu na zaciatku potratia alebo v neskorsom stadiu sa babo zle vyvyja a mensiu hmotnost atd atd.A nasa malicka bola velmi mala na 22tt.Tak som zvedava ci ma doktor dako neodbije ale myslim ze nie len zase potom ze na tieto vysledky sa caka aj zo dva mesiace kurnik keby som vedla skor uz som to mohla mat za sebou.

@deculko parada normalne si ma potesila anevies potom aka je vyska pnky/materskej?