Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 @drobca07 ved prave podla hlienu si myslim, ze bola okolo 15. aj teplotu som merala, sice od 15 dna, lebo dovtedy sa mi nechcelo, ale neklesla doteraz. kedysi som ju meriavala a klesla az po mrche. ...len ma to sono ma teraz uplne doplietlo 😝 no uvidime, mozno to bol dalsi anovulak 😀 aj jed mi profil robili a bol anovulacny, tak by som dala ruka do ohna, ze podla hlienu musela byt ovulka 😀 ...
Babulky je to tu. Naša 400 strana, ktorá je prelomová lebo všetky snažilky budú tehulky. Keďže sa tu niektoré dnes nedostanú, tak tu dávam tabuľku snažiliek aby sa každá na tú magickú 400 dostala 😀 . Držme si palce 🙂
@lianka11 27.9. vodnár Katka
@nikol44 3.10. býk Nikol?
@janka9900 4.10. kozorožec
@waltea 5.10. vodnár Linda
@mabika 10.10. panna
@jeackynka 10.10. baran
@ataner81 12.10. panna Renka
@drobca07 12.10. baran Ivanka
@deculko 12.10. rak Evička
@sabaka 17.10 panna
@ellis21 20.10 váhy Elenka
@alicek14 ?.10. baran Alica
@simonkato 21.10. ryby Simonka
@tatiana77 22.10. kozorožec
@hanya1 22.10. lev
@zora256 22.10.-2.11. baran Zora
@zvolsiinylogin 25.10. ryby
@werusss 28.10. váhy Veronika
@brumka ?.11. kozorožec Dadka
@linddi ?.11. baran Zlatica
@leonetka prispevok pre ataner mal byt asi pre mna, ze? 😅 dr. ma ma na haku, aj cele moje cykly, mu mozem hovorit, co chcem. mym pocit, ze je toho nazoru ako vacsina dr., ked sa 2x podarilo, tak nie je problem 😝 ... ved chcem len obycajny horm. profil 🙄 ... ale navadi, bud budem tehu, alebo mi ho urobi novy doktor 🙂
@ataner81 @brumka @simonkato @linddi @horseshoe @janka9900 @ellis21 @sabaka @rohlicka @deculko a koník. spol. ani nevieš moja ako nám to všetkým čo sme tu z celého srdiečka prajem, každá máme svoj osud, svoje problémy, svoje radosti a ako sme tu už dosť dlho takmer každý deň "spolu" musím povedať, že každá sme jedinečná, ste tak úžastné baby a tak veľmi pomáhate mojej psychike keď som na tom zle, že si to ani neviete predstaviť, takže každej jednej z Vás patrí moje veľké ĎAKUJEM za to, že ste 🙂 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@ataner81 tak hrozne sa smejem musime tu este poriadne pospomynat nacu EVICKU zlatko si tu s nami a vsetky budeme tehulky otazne je kedy ale podstatne je ze budeme 🙂 Len ja by som chcela byt tak do konca toho novebra tehu lebo na zaciatku decembra by mala nasa princezna prvy rocik a asi to budem tazko prezivat ked nebudem mat v brusku cervicka.Ale clovek mieni pan boh meni...
prajem nám všetkým čo najskôr krásne tehotenstvo!!!!!!!!!!!!
ja su tu len chvilocku, ale vsetky ste uuuuuuuplne fantastickeeee 😵 😵 😵 😵 normalne mi pri vas ani nebude vadit, ked mrcha pride 😀 😀 😀

@simonkato som nažhavená ako erotická linka na tú 400 😀 😀 😀