icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
3. okt 2012

@simonkato som nažhavená ako erotická linka na tú 400 😀 😀 😀

janka9900
3. okt 2012

@ataner81 @drobca07 ved prave podla hlienu si myslim, ze bola okolo 15. aj teplotu som merala, sice od 15 dna, lebo dovtedy sa mi nechcelo, ale neklesla doteraz. kedysi som ju meriavala a klesla az po mrche. ...len ma to sono ma teraz uplne doplietlo 😝 no uvidime, mozno to bol dalsi anovulak 😀 aj jed mi profil robili a bol anovulacny, tak by som dala ruka do ohna, ze podla hlienu musela byt ovulka 😀 ...

leonetka
3. okt 2012

@ataner81 jaaaj, tak to sa naozaj potom neda ☹ tak potom skus tu folikulometriu. zavolaj dokimu, on ti urcite povie kedy treba prist.

ataner81
3. okt 2012

Babulky je to tu. Naša 400 strana, ktorá je prelomová lebo všetky snažilky budú tehulky. Keďže sa tu niektoré dnes nedostanú, tak tu dávam tabuľku snažiliek aby sa každá na tú magickú 400 dostala 😀 . Držme si palce 🙂
@lianka11 27.9. vodnár Katka
@nikol44 3.10. býk Nikol?
@janka9900 4.10. kozorožec
@waltea 5.10. vodnár Linda
@mabika 10.10. panna
@jeackynka 10.10. baran
@ataner81 12.10. panna Renka
@drobca07 12.10. baran Ivanka
@deculko 12.10. rak Evička
@sabaka 17.10 panna
@ellis21 20.10 váhy Elenka
@alicek14 ?.10. baran Alica
@simonkato 21.10. ryby Simonka
@tatiana77 22.10. kozorožec
@hanya1 22.10. lev
@zora256 22.10.-2.11. baran Zora
@zvolsiinylogin 25.10. ryby
@werusss 28.10. váhy Veronika
@brumka ?.11. kozorožec Dadka
@linddi ?.11. baran Zlatica

ellis21
3. okt 2012

@janka9900 😀 ja odpadnem, asi by sme to mali nechať tak chichi. Lebo budeme lepšie ako ktorý koľvek lekár. Všetko vyšetrýme aodhalíme ale tehu nikde. ☹

brumka
3. okt 2012

a prva tehulka bude @ataner 81 Reni 🙂 a za nou hned mi vsetky 🙂)))))))))) to bude deti ako smati 🙂
jaj ta moja mrcha druhy den a dava dobre zabrat cim dalej je olestivejsia aj cykly dlhsie :(

drobca07
3. okt 2012

@janka9900 kašľať na všetky ovulky 😀 ...pevne verím, že sa nám to všetkým podarí už čoskoro (maximálne do vianoc) a nič iné si nepripúšťam a hotovo ! ! ! 😀 ...a táto 400-tá strana to určite potvrdí 😉 😀 😀 😀

ataner81
3. okt 2012

@janka9900 tá teplota znie veľmi sľubne. Tfuj, tfuj,tfuj nech nezakríknem. Silno, silno držím palce
@leonetka veď práve. Je to na figu stou BT. V piatok si idem po výsledky HP a podľa toho sa uvidí čo ďalej

simonkato
3. okt 2012

A je to tu babenky piste kratke prispevky nech sa sem co najviac zmesti @ataner81 ty eroticka linka a sme tu 🙂

janka9900
3. okt 2012

@simonkato ahooj, uz si doma 🙂 aspon ta poriadne povysetruju 😉 dufam, ze vysledky budu ukazkove 😉 mrchana sa este nerobehla 😕 dnes ma este cas, zajtra testujem 🙂

ataner81
3. okt 2012

@brumka takú obrovskú pusu ti teraz za tvoje slová posielam 😀
@drobca07 ja som Ivka nastavená na september(ešte stále).Nevyšiel mi // test ani otehotnenie v septembri, tak to je jasný znak, že v septembri rodím 😀 😀 😀 😀 . Vianoce som teda tehu 😀

simonkato
3. okt 2012

@janka9900 som moc moc moc zvedava na testik a budem drzat prsteky ako najviac budem vediet a aj nanohach ich budem trimat.Hrozne som zvedava ci nieco zistia.

ataner81
3. okt 2012

@simonkato veď som striehla a krúžila okolo počítača ako sup. Chudák kolegyňa, zazrela som na ňu ako na vraha keď si chcela pozrieť horoskop 😀 😀

janka9900
3. okt 2012

@leonetka prispevok pre ataner mal byt asi pre mna, ze? 😅 dr. ma ma na haku, aj cele moje cykly, mu mozem hovorit, co chcem. mym pocit, ze je toho nazoru ako vacsina dr., ked sa 2x podarilo, tak nie je problem 😝 ... ved chcem len obycajny horm. profil 🙄 ... ale navadi, bud budem tehu, alebo mi ho urobi novy doktor 🙂

drobca07
3. okt 2012

@ataner81 @brumka @simonkato @linddi @horseshoe @janka9900 @ellis21 @sabaka @rohlicka @deculko a koník. spol. ani nevieš moja ako nám to všetkým čo sme tu z celého srdiečka prajem, každá máme svoj osud, svoje problémy, svoje radosti a ako sme tu už dosť dlho takmer každý deň "spolu" musím povedať, že každá sme jedinečná, ste tak úžastné baby a tak veľmi pomáhate mojej psychike keď som na tom zle, že si to ani neviete predstaviť, takže každej jednej z Vás patrí moje veľké ĎAKUJEM za to, že ste 🙂 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

simonkato
3. okt 2012

@ataner81 tak hrozne sa smejem musime tu este poriadne pospomynat nacu EVICKU zlatko si tu s nami a vsetky budeme tehulky otazne je kedy ale podstatne je ze budeme 🙂 Len ja by som chcela byt tak do konca toho novebra tehu lebo na zaciatku decembra by mala nasa princezna prvy rocik a asi to budem tazko prezivat ked nebudem mat v brusku cervicka.Ale clovek mieni pan boh meni...

ataner81
3. okt 2012

@drobca07 veď sa tu všetky ĽÚBIME 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a sme tu jedna pre druhú 😉

wingsseven
3. okt 2012

prajem nám všetkým čo najskôr krásne tehotenstvo!!!!!!!!!!!!

drobca07
3. okt 2012

@ataner81 až sa mi chce 😢 zlatko, už mám aj slzičky v očiach .... začína asi PMS syndrom.... (dúfam,že nie) 😉 😀

simonkato
3. okt 2012

@drobca07 milion krat paci sa mi to myslim ze kazda jedna mame taketo pocity ked mi je do placu uz sem cupitam a vy mi vycarite usmev na mojej tvari.Babenky musime dat niekde hromadne stretko inak to nevidim 🙂

ataner81
3. okt 2012

@simonkato áno Evke som to sľúbila, takže @deculko @deculko @deculko @deculko @deculko @deculko @deculko -toto už musí priniesť fazuľku do bruška 😀 😀 😀

ataner81
3. okt 2012

@drobca07 ale nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ☹ . Veľká škoda, že nie si v KE. Hneď by sme dali stretko a tak by som ťa vystískala, že by si na slzičky zabudla

drobca07
3. okt 2012

@ataner81 zlatko tak teraz si ma rozplakala už načisto 😅 ....ale usmievam sa cez slzičky 🙂

janka9900
3. okt 2012

ja su tu len chvilocku, ale vsetky ste uuuuuuuplne fantastickeeee 😵 😵 😵 😵 normalne mi pri vas ani nebude vadit, ked mrcha pride 😀 😀 😀

brumka
3. okt 2012

@janka9900 lepsej skupiny niet 🙂 atner81 🙂))))))))))))))))))))))))))))))))))))

brumka
3. okt 2012
janka9900
3. okt 2012

@brumka o tom nepochybujem 😀 😀 😀

ataner81
3. okt 2012

@janka9900 jasné, že nie lebo bude posledná 😉
@drobca07 tak to som zrovna nechcela. Fú, fú suším slzičky 🙂

ataner81
3. okt 2012

@brumka ešte,že si tu. Toto by sme Zuzke nemohli urobiť
@sabaka @sabaka @sabaka @sabaka @sabaka @sabaka @sabaka

simonkato
3. okt 2012

Babenky moje ja sa tu zase usmievam ako pripecena do notebooku ked si vas tak citam @janka9900 som velmi rada ze sa ti v nasej skupinke paci hovorila som ti ze babenky su tu uzasne kazda kazdej dopraje ten malicky zazrak 😵