Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@janka9900 juj tak aj ty si mala krasny dnik ako vedia tie deticky vycarovat usmev na tvari a sprijemnit dnik.No ja sa este nacakam ved ani neviem ci tie plodne dni boli neboli .Ale kafrem na to necakam ze by to vyslo lebo velmi chcem a neviem to dostat z hlavy.Keby som teraz tak ostala tehu sa aj bojim lebo porod by vychadzal na jul a ja jul zacinam nenavidiet o obe deticky som prisla v tento mesiac.
Ahojte krásky moje tehotné a čoskoro tehotné 😀 . Dnes nebol akosi čas na MK ale v nočnej si čas nájsť jednoducho musím
@franica Zuzanka celý deň som na teba myslela a až teraz to môžem zrealizovať: všetko len to najlepšie k narodeninám,veľa zdravia, šťastia, lásky ale hlavne čo najviac splnených snov a prianí ti zo srdiečka želám 🙂
@rohlicka no aká kočka sa z teba vykľula 🙂 Krásny párik. Ešte raz moja všetko len to dobré do manželstva prajem 🙂
@simonkato pre mňa sú tie železá dosť nepríjemné ale dokážem to vydržať. Keď vydržím mrchu, 5minútové vyšetrenie železami je nič. A doma by som nič také mať nechcela 😝 , strašilo by ma to 😉
@drobca07 Ivka moja držím silno palce nech mrcha neprichádza a bolesti znamenajú tehu 🙂
@dorekapa nie, ja robím s detičkami 🙂
Baby držte mi na zajtra palce. Idem po tie výsledky ☹ Bojím, bojím. ☹ A k tomu ma už týždeň riadne pobolieva brucho, mám tlaky, pichanie a je mi bľuvno 😝 . Mrcha sa blíži. Ale to nevadí, veď som s ňou tento mesiac na 100%rátala. Ešte by mi mohla urobiť radosť a prísť skôr nech ju nemám na wellness pobyte 😒
Ďakujem pekne baby, tak už len nech sa mi tie priania splnia tfuj tfuj tfuj.
A že si na mňa myslela @ataner81 ...no to ma podrž, v momente sa roztopím 😅
Inak vám niečo prezradím, ale ostane to fakt medzi vami a vaším monitorom...trochu sme sa s mužíkom včera odviazali a pozabudli a sme sa ľúbili naostro 😅 Akože motyka by musela strieľať ako samopal, aby z too niečo bolo vzhľadom k cyklu a tak, ale nemôžte ostať neinformované 🙂 Takže buď to bude narodeninové dieťa alebo potom podľa pôvodného plánu až po mrche.
A dnes by som chcela zaželať zo všetkého len to najlepšie, splnenie sna o fazuľke našej @ellis21 , ktorá po mne prebrala štafetu 🙂 Happy birthday Elenka 🙂
@franica tak to je super,tak to bol ten darcek od tvojho muzicka k narodeninam 🙂
dnes idem piect tortu...planovala som ju robit,ked bude maly cez obed spat,lenze uz mi doslo,ze mixer budem asi tazko moct zapnut...bud budem zltka a sneh slahat rucne,co je obrovska makacka....minule som si to oskusala,skoro mi ruka odpadla... co tak nase babky,ked mixeri neboli...alebo budem robit tortu poobede...lebo doobedu mame vybavovacky,ktore uz nepockaju... tak len nech sa mi torta vydari,najradsej by som ju robila uz hned,ale treba mi dakde ist... tak uvdime
a vsetko najlepsie @ellis21 hlavne splnenie tvojich snov a zdravie celej rodinke,
papa zatial
ahojte kočky, ako sa dnes máme? @franica @ellis21 želám Vám všetko krásne k Vašim narodeninkám, nech sa Vám splnia všetky sny a túžby - veď vy už viete aké 😉 🙂
...u mňa je to nejaké divné- už druhý deň sa mi strašne krúti hlava a cítim sa veľmi slabá, včera som pol dňa chodila iba cikať, dneska neviem obsedieť čo sa mi aj posediačky hlava krúti a mám nejaké divné pocity....dúfam, že nebudem chorá lebo ma picne ☹
...a ešte som zabudla, že hrča v hrdle a grgá sa mi niečim neidentifikovateľným 😅
@franica myslím, že na akékoľvek príznaky je ešte skoro, a tento mesiac to bolo všetko také divné, že ani netuším či som mala ovu alebo nie, takže sa najskôr prikláňam k tomu, že niečo na mňa lezie - takže pravdepodobnosť 99:1 ....len hlavu mi ide už 2-hý deň roztrhnúť od bolesti.... 😖
@drobca07 ale prečo tento pesimizmus? Náhodou si myslím, že sa pokojne mohlo zadariť. Veď si spravila všetko pre to...a príznaky niekto nemá žiadne a niekomu sa už na druhý deň protiví napr. káva. Takže len pekne zostaňme aspoň pri pravdepodobnosti 50:50...a teraz už budeš ostro sledovaná 🙂
@franica zlatko to nie je pesimizmus, to je realizmus 😅 😀 ....a všetko pre TO som chcela spraviť, ale kedže ma zmiatli ešte aj ovu testy aj hlien 2x v mesiaci, takže absolutne netuším či vôbec ovu bola nejaká - možno to spravil ten duphaston fakt neviem, ale už ho beriem 3-tí mesiac ....
@janka9900 tak neviem asi je to pre neho potupne alebo neviem fakt..
@drobca07 popletené to môžeš mať, ale nemusí to znamenať, že so ovu vôbec nemala- aj ked nie si si istá, kedy bola, ešte stále je možné, že si sa i tak trafila do toho. A ak si dobre pamätám si sa snažila aj so snažilkovaním, takže ja žiaden problém nevidím ..nebudeme predbiehať, pekne vyčkáme tých pár dní, no šanca tam je 😉
@ataner81 to fakt?kokos to mu ani nehovorim 😀 😀 😀 😀 😀
@franica no po tých ovu testoch to bolo viac menej nijaké aj so snažilkovaním, lebo som bola z toho sama popletená, takže by to musel byť skôr "zázrak" 😀 ... podbruško ma stále bolí statočne ako keby som mala mrchu tak furt utekám kontrolovať na wcko, či som nedostala náhodou... 😕
@drobca07 to by bolo predčasné ak nie úplne nemožné 😝 No tak dajme ti týždeň, to je presne do 12.-teho a dovtedy sa uvidí, či dojde alebo sa bude testovať. @ataner81 počuješ, o týždeň sa možno bude testovať, ty ako večný pokušiteľ si to musíš odsledovať a hlavne preto, že budete s Ivankou testovať SPOLU! Už teraz sa teším..nakúpim si pukance a budem s napätím sledovať fotky 😀 😀 😀
@franica 😀 😀 😀 vraj pukance a sledovať 😀 😀 😀 ....si včera asi dostala k B-day nejakú vtipnú kašu 😀 😀 😀 ....ja som skôr zvedavá na ten "tvoj darček" keď si písala, že ste sa muckali 😉 -bárs by to vyšlo, veľmi ti to prajem 😉 🙂 a dúfam, že @ataner81 dneska donesie od dr. iba dobré správy, už som nedočkavá a silno držím palčeky
Baby, chcem sa vás spýtať. Ešte sa mi to nestalo ani pri prvých tehotenstvách. Včera som bola 14DC a mala som trochu špinenie. Dnes už nič. Pobolieva ma brucho ako pri mrche a pália ma bradavky. Čo to môže byť? Je to to ovulačné špinenie? Na zahniezdenie sa mi to zdá veľmi skoro nie? 😒

@simonkato si mala rusny den 😀 a aj zajtra ta caka 😉 aspon ti rychlo ubehne necakanie 😉 u mna bola kamoska- ozaj najlepsia- ako sestra s 5mes. syncekom. sme boli teraz spolu tehu. maly mal byt o 10 tyzdnov starsi od nasej malej. dnes sme mu vysvetlovali, ze v juni bude mat kamarata, ze ho bude musiet ochranovat .... sa smiaaal, strasne krasny je 😵 si asi myslel, ze no jasne takych este bude 😀