Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Dobré ránko dievčatká moje. To máme ale krásny dník však 😀 . Síce som v práci ale nevadí, stále som nadupaná endorfínmi a vyškieram sa na celý svet 😀
ahoj Reny,krasne rano,aj my sme vyskereni🙂)) maly dostal bager🙂)) 😀 😀 myslim,ze s tymi bagrami,co dnes dostane,bude aj zaspavat🙂)) 😀 😀 😀
pekny den vsetkym🙂 idem pratat...varit...tortu dokoncovat...oclovecit sa...aha aj naranajkovat,hoc sme hore od 6.30....ale konik musi byt🙂)) nasi pridu o 11tej...tak mam co robit,ked je muz v praci.. ale vraj je o 10tej doma... som zvedava...
tak papa
Ahojte! Je sobota, tak som nečakala žiadne príspevky, ale vidím, že stálice to tu držia nad vodou 😉
@deculko Evička všetko najlepšie malému chrobákovi, daj mu pusinku aj za všetky od nás z koníka, užite si oslavu a potom hoď nejaké foto 🙂
@ataner81 príjemný deň v práci prajem a nech si takáto nahopkaná až do tvojich // a potom ešte ďalej 😉
@nikol44 kedy sa to chystáš testovať? Nemôžeš tu o tom toľko klebetiť, potom sme nedočkavé 😀 Už chceme ten výsledok
Dievčatá chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s duphastonom? Teda tie dievčatká, ktoré ho brali na otehotnenie. Po akom čase ste otehu?
A ešte k bazálnej teplote. Už to tu bolo 100krát rozoberané ale vtedy som tomu nevenovala až takú pozornosť. Poraďte mi prosím nejaké dobré stránky kde si môžem tú teplotu zapisovať alebo kde si môžem tú tabuľku vytlačiť. Ďakujem za odpovede 🙂
@ataner81 ahojky dobrá stránka je http://www.fertilityfriend.com/ ja si tam zapisujem a poctivo meriam veru uz stvrty cyklus,je to tam sice v anglictine ale este je potom taka ceska stranka womenzone.cz aj tam je to dobre,inak tým meraním pekne odsledujes kedy mas ovulku ja mavam od mrchy az do ovulky okolo 36,5 a ked prebehne ovulka teplota mi pekne vystupi az na 37-37,2 a drzi sa az do mrchy,pred mrchou mi zvykne klesnut a to uz viem ze svinucha dorazi,ale ked sa drzi pekne hore teplota tak je moznost ze si tehu,lebo tehotne ju maju stale zvysenu.
@ataner81 neviem ci mas android v mt, ale existuje aplikacia fertilityfriend mobile, kde si to mozes priamo do mobilu denne zapisovat a samo ti to robi graf -rovnako je to aj na webe. Len je to len v anglictine. Potom je aj nejaka nemecka stranka,ale ten naxov presne neviem - nieco ako kinderwunsche alebo naopak. Ked si tu das na mk skupinu grafy bt, tak tam ti sievcata isto poradia. 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/3df6f2 a takto vyzera moj graf tento mesiac
@ataner81
ahooojte ako sa mate?co noveho?
@ataner81 to s tým meraním som si tiez nastudovala sama,este v máji so ani len netusila o nejakej bazalnej teplote,to ze mam ovulku viem podla hlienu a podla teploty ze prudko klesne napr.v mojom grafe som ju mala na 12 DC vtedy som mala najnizsiu teplotu,to mi inak ten graf sam vyznacil ten cerveny kriz ,no apo ovulke hned teplota stúpa hore,je to sposobene nejakým hormonom ktorý sa uvolní do tela akonáhle sa uvolní vajíčko,takze ked si to pekne takto zapisujes vies kedy mas ovulku a ci ju vobec mas,keby si ju nemala tak teplotu más celý cyklus skoro rovnaku,nevystupi,je to asi najspolahlivejsie mam to na sebe overene,ale zase treba merat vzdy v rovnaky cas ,rano aspon po sest hodinovom spanku,to je ta nevyhoda ,ze ked mavas aj nocne

baby, nechcem tu zaplnovat pol strany, ale musim tu dat tieto pribehy 😀 mozno ste ich uz citali, ja sa smejem, az placem 😀
1.,jedna moja byvala kolegyna na prvej gyn.prehliadke sa na prikaz vyzliect- vyzliekla uplne do naha. 😀 😀 😀 /dr.hladel ako puk,ked mu tam vosla/. 😀 😀 😀 😀 2.,dalsia kolegyna na prvej gyn.prehliadke mala vyliezt na kozu,len nevedela ako??tak na nu vysla,dala sa na stvornozky,a to sa este tvarou otocila k lekarovi!ona mu normalne hladela do oci,a zadok mala vystrceny hore.-hotova kaskaderka. 😀 😀 😀 gyndosi fakt mozu pisat komedie./toto sa stalo cca 30r dozadu,asi chybala sex.vychova/ 😀 😀 😀
povedali pacientke, aby vyšla na stôl a ona vyliezla na lekársky stôl, kde mal dr písací stroj, tiež tam bola na štyroch a čakala, čo bude ďalej... a kozu si ani nevšimla...
Pred prehliadkou u gyndoša sa umyla, striekla si "dezodorant" a išla. Keď vyliezla na kozu, jeho komentár bol asi v takomto znení: "Ale ste sa vyzdobili dnes." Nechápala, až doma zistila, že v rýchlosti namiesto deodorantu použila nejaký sprej s glitrami či s trblietkami. Slzy nam tiekli všetkým ešte asi hodinu, keď sme si to predstavili.
Mojej kamoške sa stal tiež trapas s doktorom, ked bola na liečení v Tatrách. Ked bola som svojou 4-ročnou dcérkou u lekára, tak sa ho zrazu opýtala: "Ujo, a ty si teplý?" a mamička ju zahriakla: "Ale Lucinka, čo to hovoríš..." a ona na to: "ved to si ty, mama včera povedala..." No, myslela si, že sa od hamby prepadne... Den predtým sme rozoberali doktorov a ani sme si nevšimli, že nas pozoruje a počúva jej dcéra.