icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

simonkato
7. okt 2012

@typa juj moja ty si zlaticko kludne ti dovolim ma aj oprskat xi xi keby sa mal tak na mna tehu virus preniest.A coze by ti nepotvrdil tehu to prosim ta co pises ved ty kolajnice ci digi testik su jasne tehu moja tak sa tes.

@ataner81 milacik ja som sice duphaston brala kratucko .Ale kamoska ho uzivala dlhodobo aj ostala po nom po pol roku tehu.On je vlastne aj na upravu cyklu a ked sa ti cyklus upravi z toho vypliva ze aj ovulka bude skor takze kludne mozes od toho 14DC ho uzivat ved doktor vie co robi .Moc na teba myslim a ja viem ze pod stromcekom uz budeme dva v jednom vysmiate od ucha k uchu kynderkovat 🙂

ataner81
7. okt 2012

Babule dnes som mala príšerný deň 😝 . Počas noci som bola každú chvíľu hore, príšerne ma bolel žalúdok a napínalo ma. O 5tej som už predýchavanie nezvládla a vyletela zo mňa ešte aj vianočná kapustnica. K tomu hnačka a teplota. Bolí ma celé telo, hlava treští, v žalúdku mám kŕče, nevládzem chodiť, proste cítim každý sval a každú kosť na mojom tele. Ešte prežiť túto nočnú a z postele nevyleziem do štvrtka. Pred pár dňami to isté mala moja polovička, tak ma asi nakazil. Dievčatá dávajte na seba pozor,nie je to sranda. Navyše čoraz intenzívnejšie sa ozýva bolesť podbruška, takže mrchaňa je predo dvermi 😠

ataner81
7. okt 2012

Zajtra vám všetkým napíšem. Dnes nie som schopná obsedieť pri počítači. Držte palce,nech zvládnem nočnú. Pekný večer papa

dorekapa
7. okt 2012

@janka9900 mojaneuznaju mi to.Ja som hend volala manazerovi,ale uz bolo neskoro.Zaznam uz bol poslany na uctaren.Tak co uz.Nemozem sa tym velmi zapodievat,lebo aj tak to nevyriesim.A ta grilovacka bola fajn.Manzel prisiel domov o 23,dcerka tam ostala spat a ja som bola taka znudena z toho,ze som bola od 17stej sama doma,ze ked prisiel isla som spat..Ani v TV nic nejde.Ja uz nepamatam,kedy sme si pozreli vecer nejaky film..same serialy a cez vikend idu filmy,kvoli kt.sa neoplati ani zapnut telku.A teraz pocujem,ze vonku krasne prsi..Dcerka uz spi a tak si urobie dnes pekny vecer.Musim sa psychicky pripravit na zajtrajsi odber krvi.Ja mam panicky strach z injekcii.Dufam,ze ty si mala pekny vikend.P.S.Vcera som vyskusala prvy ovulacny testik..bol negativny

deculko
8. okt 2012

dobre rano dievcata, rano vstanem....myslienky mi zacinaju pracovat...a mne sa tak nechce menit ten zabehany sposob zivota poslednych troch rokov,ale o tom je zivot,tak sa ide pomaly na to,ze od novembra do roboty nastupujem....nemam k tomu nechut,... je to predsa zivot,vsetko prinesie to svoje pozitivum,dieta nebude predsa vzdy male... (tak ako ani vy nebudete vzdy snazilkami,ale coskoro tehulkami,mamickami🙂,ale ...treba tu zmenu prekonat...realizovat...a je to vykyv z pohodlia,zmena zo zabehnuteho do noveho,ktore sa bude musiet zabehat... nevadi... len ten cas musi plynut a moje predstavy boli ine,...muz mi este vravi,ale vsak co ked som tehotna 🙂)) lenze neviem,preco by sa prave mne mal zase stat zazrak,ze to vyjde prave tento mesiac a sup,nic sa nezmeni... takze neverim... radsej nech sa deju ine zazraky,tie dolezitejsie...🙂 vsak co...ide sa dalej,to je zivot🙂.... len som vam tie moje ranne myslienky musela pozdielat... aj tak by som bola ovela stastnejsia,ak by sa aj vam zadarilo a mali ste to,po com tuzite...
vcera som tu kusocek na MK bola...narazila som tu na temu,ktora sa isla uzamykat... zaujalo ma to ...zvedavost... a tusim sa mala uzamykat preto,lebo vsetky snazilky z temy uz boli tehulkami🙂)))) tak sa mi to z toho mala,co som precitala zdalo... ze posledna zo zoznamu si nasla na teste // 🙂))) pekne ze🙂)) vytvarali si tak novu temu,kde uz boli tehulkami vsetky a ostatne mamickami🙂)) aj my tu takto vlastne budeme🙂 a nebojte,vy co ste si teraz pomysleli,ze "hej,ja budem ta posledna zo skupiny 😢 ", tak uvidite,ze nie,vy tie posledne nebudete🙂)) posledne budu tie,ktore sa vlastne ani v marci zacat nesnazili,ale snazia sa ovela menej,len sa k nam pridali a este pridaju,lebo mame uzasnu temicku a particku🙂))
tak supy dievcence do dalsie tyzdna,som zvedava,co nam prinesie🙂 na rade su nase dalsie snazilky,ktore by uz mohli mat na testikoch // 🙂) uz by sa patrilo a my by sme mali tyzdne oslav🙂))
a dufajme Reny,ze uz ti je lepsie🙂
inak...nasa oslava bola taka krasna🙂)) mozno potom este nieco o tom pokecam,alebo pridam foto...uvidime🙂))) niekedy ale tym ... inym "nedobrym ludom"zo sirokeho celeho sveta netu neverim...a tak niekedy radsej foto nepridam.... ludia nie su len dobri,aj ked nam....a mne urcite by sa pacilo,keby zivot bol len pekny a ludia len dobri🙂
dost mojich spisovatelskych uvah,papa zatial
pekny tyzden🙂))

deculko
8. okt 2012

a dakujem za pochvaly k torticke,vydarila sa🙂)) volajaku taku predstavu som mala🙂 len taku jednoduchu,obycajnu🙂 z lasky🙂

drobca07
8. okt 2012

dobré ráno kočky 🙂
@ataner81 ahoj moja, no ja som to tiež čítala kade-kde, že zastavuje ovu ale dr. ma uistil že nie - a nie je to napísané ani nikde v návode, ani len spomenuté tak si myslím, že keby to tak bolo tak na to musia upozorniť 😉
...mne sa mrcha nezadržateľne blíži, začali ma bolieť prsia, kríže tak to tipujem, že okolo víkendu je tu ako na koni 😖

brumka
8. okt 2012

ahpjte babbky pozeram ze ste tolko toho popisall ani neubdem schopna docitavat, som sa nakazila virusom ale nie tym T-virusom ale asi virusikom od @horseshoe :( ale nie robim si srandu ale chorasom. @deculko dodatocne vsektko najlepsie a torticka je uzasna a nadherna, a to v akej miske robis? v tych normalnych tzv psich misach? a od novembra nastupiujes? mne kolegina stale tvrdi ze ked bude mat dcerka 11.teho 3 roky ze musim nastupit 12teho, ta ako to je
@atener81 ako si z BT jasi pekne meram a dako mi ta krivka skace :( pocas mrchy mi klesla a na 36,1 a na dalsi den skocila na 36,3 som zvedava co mi z grafu vyskoci

deculko
8. okt 2012

@brumka tortu som robila v obycajnej okruhlej forme na torty, len korpus je prirodzene kusok vypukly a este som podla rad horeshoe natlacila viacej broskyn do stredu torty a tak vrch nalepila,takze visla z toho fakt polka lopty🙂) z kazdej vasej rady som kusok pouzila🙂)
a do prace... mam prikazane cerpat staru dovolenku,takze vlastne uz od dneska som ... no ozaj... dnes uz nie som na materskej,uz riadne pracujem ale cerpem staru dovolenku a nastupit mi je dovolene az 3.11.tusim... to vychadza na pondelok🙂 fiiiiha,takze mne uz skoncila materska aj rodicovska dovolenka...a pride mi vyplataa...jupi....take minacie nalady mam,ze len by som nakupovala malemu....vetrovku na zimu... topanky..... nakupne sialenstvo sa to vola🙂 zeny rady nakupuju🙂))len keby bolo zaco...ale co ...dietatku sa musi...

brumka
8. okt 2012

@deculko aha, ja musim zitit kolko mi ostalo a ci mi ju budu chciet dat. super vediet dakujem

drobca07
8. okt 2012

@brumka ahoj, akurát som sa chcela spýtať na tvoju BT lebo u mňa to doteraz bolo
3.10. 36,4 22DC
4.10. 36,5 23DC
5.10. 36,4 24DC
6.10. 36,4 25DC
7.10. 36,4 26DC
8.10. 36,2 27DC

takže podľa toho čo čítam, teplota pred mrchou klesne takže už je to tu čo nevidieť....
....tak @franica nepoteším ťa , z testíkovania nebude nič tento mesiac....

brumka
8. okt 2012

@drobca07 nemarala som kazdy den ale uz sa mi to dari aspon, uvidime co z toho vijde. ja som ma tabulku tak su tam 2 prikladove a taku nizku BZ ako mam teraz po mrchce bola pri ovulke ale ved uvidime co z toho bufde ,pijem alchemilku podctivo aj manzelik i ju robi 🙂 juj akurat pozeram ze klesa :(
3.10 36,6 2DC
5.10 36,4 4DC
6.10 36,2 5DC
7.10 36,1 6DC
8.10 36,3 7DC

franica
8. okt 2012

@drobca07 ach nieeee ☹ Ale pozitívne na tom je, že ten ďalši už možno môžme testíkovať spolu 😉 Ivka ty si tiež veľmi kolegiálna, je to veľmi milé 🙂 Ale vieš dobre, že sa nenahnevám, keby ti aj nedošla...aj tak neuverím kým neuvidím že mrcha prišla (obrazne samozrejme 😀 )

drobca07
8. okt 2012

@franica teším sa kvôli tebe zlatko 🙂 tak už je to tu!!! no vidíš, ubehlo to cobydub 😉 😀 ....to sme asi "museli" počkať na teba tak hor sa do toho nech potom môžme testíkovať spolu 😉 🙂 ....a ktorý si DC teraz?
@brumka - no kukám ale tebe to nejako dosť skáče, ja som prekvapená, že mi to dosť pekne ukazuje zatiaľ - vždy som si merala v rovnakom čase (sa mi nejakou náhodou podarilo) 😅 tak dúfam, že mi to vydrží 😉 😀

franica
8. okt 2012

@drobca07 fuuuha otázka za 100 bodov, že ktorý DC..počkaaaaaj....asi 29DC, čiže za 6 dní by mala prísť mrcha- dúfa, že tá posledná nesklame a príde cca načas, nech mi to nemieša výpočty, vzrorce, štatistiky, čo prerátavam už vyše troch mesiacov 😀 A cobydub no neviem....občas mám ešte aj teraz stavy zúfalstva, že to nevládze skončiť, už by som to tak potrebovala...tak ešte do tej nedele dajako vydržať a potom mrchu a taaaaak

brumka
8. okt 2012

@drobca07 aj ja som prekvapena tto prve meranie neviem o kolkej bolo ale ostatne su vzdy o 5h rano. meram ortutovym v ustach

drobca07
8. okt 2012

@brumka ja meriam 6:30 digi teplomerom a tiež v ústach
@franica no tak to sme na tom podobne s mrchou ja presne tiež neviem kedy dostanem ale teraz čítam o BT - tak vraj pri poklese teploty dorazí do 2-3och dní tak som zvedavá či to tak bude ale mohlo by aspoň by nenaťahovala zbytočne 😉

horseshoe
8. okt 2012

@brumka ahoj moja, no veru je mozne ze som ta nakazila tou mojou chorobkou,lebo mne sa velmi pritazilo a nakoniec som si musela nasadit tie nechcene antibiotika ☹ nedalo sa inak lebo som mala strasne chytene dutiny - z nosa mi kvapkala az krv. Inak tie dutiny mam teraz velmi nachylne-doktorka povedala ze patrim k zenam co im z tehu hormonov opuchaju dutiny a preto som teraz nachylna na rozbe bakterie a virusy. Ja si ani nepamatam kedy som naposledy bola takto chora a antibiotika som brala naposledy kdesi pred 5rokmi.
Nateraz mi tie antibio zabrali ale dokedy? 😒 tie dutiny kym budem tehu a budem kojit vraj budem mat spuchnute furt-tak je len otazka casu kym zase cosi chytim. Moja imunita je v prdeli 😖 ak mate babenky nejaku skusenost s takymto daco a ako si pomoct buden velmi vdacna ked mi poradite 😉
A dnesne rano bolo zase grckajuce ☹ super

brumka
8. okt 2012

@horseshoe jasom v tehu mavala casto daku cievku v nose prasknutu,mne nikkdy netiekla krv z nosa ale vtehu mi tolko krat ze uz sme mysleli ze pojdme doktorke. kup si kolostrum a probiotika. probiotika som brala cele teh ua dlho ked som dojcila
@drobca07 to sa moze merat 6:30? ja co som citala ze u mna o 5rano je neskoro ze ideal je medzi 3-4h ale ako ma to netankuje 🙂 uvidime za par dni ako mi teplota bude skakat ale som chora tak aj to mozno ma vplyv

typa
8. okt 2012

@brumka ahoj,pocad menzesu bt velmi skace,takze to neries. Ked uz budes merat po,tak by sa teplota mala ustalit. Ja som si merala 07:30 rano 🙂

brumka
8. okt 2012

@typa to fakt? to by mi aj vyhovovalo o takej hodine ked o siedmej takmer vzdy vstavame

drobca07
8. okt 2012

@brumka ja som si prečítala toto a myslím, že to nevadí o koľkej :
1. Meriame každý deň v rovnaký čas (ideálne v rámci pol hodiny), pretože aj počas dňa a noci bazálna teplota kolíše. Najnižšia je počas spánku nad ránom (3:00 až 4:00 hod v noci). Medzi 4:00 a 10:00 hod. zhruba platí, čo hodina navyše, to o 0.1°C vyššia teplota.
2. Meriame po prebudení po minimálne 3-hodinovom spánku. Ak normálne vstávame v 7:00, ale jednu noc sa zobudíme o 6:00 kvôli záchodu, meriame o 6:00. (Nameraná teplota potom bude o 0.1°C nižšia ako obyčajne.)
3. Pred meraním sa vyvarujeme akýchkoľvek aktivít, ako vstať z postele a dôjsť si pre teplomer alebo striasať teplomer pred meraním nám teplotu ovplyvní.
4. Meriame vždy na rovnakom mieste.

brumka
8. okt 2012

@drobca07 aha, uz som to pochopila, tak dalsi mesac to vidim na 7h rano 🙂 uz to vydrzim dako

franica
8. okt 2012

@horseshoe no ty si to vychytala 😖 Neviem ti moc poradiť, ale veeľmi s tebou súcitím, vydrž ešte dajako raz toľko, veď to ide rýchlo...podľa mňa ti brumka dobre radí s tými probiotikami plus akékoľvek vitamíny, všetko čo pomáha na imunitu ti môže len prospieť. A že ešte stále vraciaš- no to si tiež jedna z tých pomenej prípadov, čo ťa to drží dlhšie ako prvý trimester...bohužiaľ v tomto asi tiež platí, že jedine prečkať a vydržať, hlavu hore, bábätko bude krásne, milé a voňavé, mysli na to 😉

@ataner81 s tebou sa tiež čo deje poslednú dobu. Drž sa a veľa pi...už by si mohla konečne grckať raz aj z tehu, čo ty na to? 😉 Už je to za dverami, tak to ber ako generálku 😀

horseshoe
8. okt 2012

@brumka no keby to boli len prasknute cievky v nose, ale ja mam opuch dutin - pred 2tyzdnami mi hrozil zapal stredneho ucha -bola som na usnom ale nakoniec sa to zvrhlo do hnisavej anginy 😒 probiotika beriem dlhodobo,akurat teraz som zdvojnasobila dennu davku kedze beriem tie antibio. A kolostrum mam uz objednane.dik 😉

brumka
8. okt 2012

@horseshoe v BA nemaju v lekarni kolostrum?

horseshoe
8. okt 2012

@franica ahoj moja. Ved ja sa dopujem cim sa da- vitaminy, ovocie, zelenina, chodim cvicit...aj probiotika beriem dlhsie lebo to zas som mala blbu kultivaciu v buchte 😒 este to kolostrum skusim to mi aj segra odporucala-uz to mam objednane, ale to je tiez drahe ako slak -tusim na 16dni flasticka -30eur. K tomu femibion 24eur na mesiac a probiotika 15eur. Takze pekne palky su to ale kaslat na to ak by mi to pomahalo.
Na mna sa v tehu lepi co sa da -kazda pliaga ☹ a ja vydrzim vsetko -kazdu bolest ci nepohodu len keby som vedela ze male bude zdrave 😉

brumka
8. okt 2012

@horseshoe vau t o dake draekupujes to kolostrum moj muz urcite tolko neplatil

horseshoe
8. okt 2012

@brumka urcite maju ale ja som si objednala cez segru cez takeho doktora - to je kvalitnejsie kolostrum. No a kedze segra byva v mojom rodnom meste-200km odtialto a ja nechodim tak casto domov,tak musim cakat. Poslat sa to neda lebo to musi byt v chladnicke 😉

brumka
8. okt 2012

@horseshoe aha, a zatial tabletkove kym ti hento pride. to je ako ja co si chcem tie moje vitaminy ked budem tehu, 41€ jeden sirup a rybi tuk za 33€ 🙂