Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Ahojte dievčatá, kým som vás dočítala tak je obed. Je to lepšie ako si kúpiť časopis. 😀 Ja som v robote a strašne trpím. 😠 V sobotu sme oslavovali tie moje narodky a ešte do teraz sa s toho neviem spamätať. Som nevyspatá a dolámaná. 😝 Asi som už stará na takéto žúrky ale zato bolo super a asi sme to aj potrebovali trochu vypnúť. Mňa už od štvrtka bolí brucho to bol 13 DC až do teraz, dnes som 18 DC. No neviem ako to nakoniec dopadne. Aj sme sa snažilkovali tak uvidíme. Snáď budem mať darček v podobe //. 😅
@drobca07 ale veď ja ti plne rozumiem. Mám strašné tlaky v podbrušku(také špecifické, sú iné ako pár dní pred mrchou), ktoré mávam pár hodín pred mrchou. Takže je úplne jasné čo to znamená 😒 . Rozum mi jasne hovorí, že najneskôr do večera je mrchaňa tu ale to hlúpe srdce stále jasne dúfa, že.........Čistá schiza ☹
Ahojte koceny moje vy ste toho zase popisali ale aspon sa nebudem nudit a idem si vas pocitat.Ja mam dneska v celku dobru naladu hladkala som brusinko fnuk aj ja som uz take mohla mat bola som kuk tu kamosku co sme boli na rovnako tehu.A uz jej tak krasne vykuka brusinko ze som neodolala a musela ho obchytat.Chvala bohu ze to kamke nebolo neprijemne a sama chcela nech poriadne pochytam aby sa nalepilo.Mam z toho take zmiesane pocity ale velmi jej to prajem tiez maju jedneho anjelicka.
@simonkato no vieš čo sa hovorí, keď chytíš tehotnej brucho, tak do roka a do dňa budeš mať aj ty. No mne to vyšlo pri oboch deťoch. Možno je to náhoda ale mňe to vyšlo a keď som bola ja tehotná, tak kamoške sa nedarilo a tak mi stále obchytkávala brucho a do roka ostala tehotná aj ona. 😅
@ellis21 neverim tomu ja som obchytkala tolko brusiek tehulkam a nic z toho nevadi topiaci sa aj slamky chyta a ja nechcem byt tehu do roka ja chcem do toho roka porodit ale to by som uz vela chcela 🙂 Co uz ale aspon mam taky lepsi pocit na srdiecku a som rada ze aspon ona s drobcom su v poriadku a dotiahnu to do uspesneho konca aj ked vzdy ma bude matat myslienka ze take velke by bolo moje babo ako je jej.
Tak baby zase mi je bľuvno a to riadne 😝 . Práve som dojedla a už ma napína. Len dúfam, že ma to do piatku prejde lebo ten wellness víkend bude o ničom 😒
@ataner81 ja uz nechcem cakat ale asi to ani inak nebude a budem musiet do toho dalsieho roka pockat. Ja som taky uchylak presne si ma vystihla ked mne sa tak pacia tehu brusinka inak teraz pri druhom babu som kamoske tiez tak oblapavala brusinko a ked sme boli drobceka uz kuk ako bol na svete tak ma jej mamina podpichovala ze ci este nic reku ze neviem asi eee a ja som vtedy veru tehu uz bola.Tak mozno na tom cosi pravdy je.
Moja myslis ze su to este dozvuky tej chripky ked ti je stale tak bluvno nemoze to byt z toho ze cervickovi zle sadol obedik???
@ataner81 ahoj Reny,do piatku ta to prejde... ak by nie,tak to by ti uz bolo podozrive a tak ci tak kvoli vikednu testujes... testnes este v piatok?asi hej ...ak nie stvrtok...
dievcata,maly mi zaspal,tak vas idem citat,mam taku naladu,ze mrska to isti...rano skvele,o hodinu horsie a teraz pod hava...:( blbe mrsky,to nemozu neprist ked nechceme aby neprisli....
inak..svagrine som spominula,ze tu jedna z vas spominala knihu o pozitivnom mysleni(nepovedala som jej ze to mam odtial...) ale ja ten nazov knihy ani autora poznacene nemam...mam tusak,ze to spominala dorekapa,ak by ste si to nahodou poznacili,tak mi mozte helfnut a nemusim to hladat... 🙂
Reny,keby si tak bola tehu...a drobca tiez....🙂 preco sa na to musi cakat...to je nejak blbo v prirode zariadene... toto je volajaky omyl prirody,ze to nejde ked chceme
Baby, ja som mala špinenie od štvrtka do nedele. Aj ma bolelo brucho a prsia. Teraz už špinenie nieje ale brucho pobolieva a pichá ma v buchte. Je pravda, že sme sa snažili o sto šesť, tak teraz neviem čím to je, ale ovu by tak dlho nebolela či ? A to pichanie som eše nemala. Asi som prechladla. ☹
@deculko tá kniha sa volá Secret alebo ak chceš Tajomstvo a je o tom natočený aj dokument 🙂
@deculko @rohlicka @ataner81 - ale ja som výnimka, lebo tieto príznaky už poznám véľmi véľmi dlho a viem, že to je príchod mrchy takže u mňa jedine testík prichádza do úvahy keby mi neprišla do budúceho týždňa - tak jedine vtedy!!!! 😉
@ataner81
@ellis21
@drobca07
Inak babulky, ako tu tak chodim a citam vas uz nejaku dobu, tak kazda z vas mala alebo mavala ci mava pocas cyklu spinenie. A vsetky mate spolocne to, ze sa vam nedari otehotniet. To spinenie - tam je nejaky pes zakopany podla mna to na nieco upozornuje. Urcite sa na to nabuduce spytajte dokiho - co to moze sposobovat? Inak ja spinenie pocas cyklu nikdy nemala.
@horseshoe máš pravdu, ja som si to hodila aj do googlu. Jedna lekárka tam hovorila, že ak je to jeden dva dni je to ok, je to ovulačné špinenie. Ak je to dlhšie, tak je nejaký problém s horónmi, len si teraz nespomeniem aký hormón tam robí šarapatu. Ja som to nemala nikdy v živote ani keď som bola tehotná. Mne pri prvých tehu práveže nič nebolo a keď ma nezačalo bolieť brucho pred ms, vedela som že som tehotná.
@ellis21 no moze byt - to s tymi hormonmi. 😉 ale napr. taka @ataner81 mala hormonalny profil v naprostem poriadku a aj ostatne vysetrenia dopadli ok. samozrejme tych vysetreni je daleko viac este, ale tie zakladne ma v poriadku. fakt to spinenie pocas cyklu je taka zvlastnost...Fakt je to dokim, aby po tom patral...
@horseshoe ja som špinila 2cykly a tento bol v pohode. HP mám v poriadku tak doky vravela, že to môže byť silnejšou ovulkou alebo vášnivejším sexíkom 😉
@drobca07 teba Ivka nebudem naťahovať, taká sviňucha zase nie som ale Evičke to neodpustím 😀 Snáď nebudem cikať sama 😀 . Inak ani ja by som netestovala len idem na ten zumba wellness pobyt kde sú sauny, cvičenie, nedostatočný spánok, alkohol a pripúšťam, že aj na uvoľnenie cigaretka(a nie jedna 😒 )takže toto risknúť nemôžem. Aj keď očividne ušetrím, lebo nebude potrebné nič ocikávať ☹
Tak ja krava blonďatá nedám si povedať a na prázdni žalúdok(včera som nič nejedla)som si šupsla praženicu. jasné, že mi bolo blivno. Teraz som si hodinku poležala, bolo dobre, lupsla som si čokoládu a zase je mi bľuvno. Ja si nedám pokoj kým sa zase nedogrcám a nebudem sa zvíjať v bolestiach v posteli. Normálne by som sa nakopala 😠 😠 😠

@drobca07 3 už nestihneš 😉