Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Dievčatá, neviete mi poradiť? Ked som si hodila výpočet plodných dní na nete, tak mi to dalo od 3.10 do 8.10. Ovu by mala byť buď 6. alebo 8. Každá kalkulačka ukazuje trochu inak. No skúšala sokm podla kalkulačky Dr. Jonáša a tam, že ovu je 13. 10.. Tak ja som s toho už mimo. Neviete čo je na tom pravdy? Aj hlien som mala v sobotu takže na 16 DC. Som s toho zmätená 😒
vidím, že tento týždeň je poznačený PMS riadne 😒 @drobca07 nehnevaj sa, ale normálne som sa musela smiať ako si opisovala svoje stavy...že by si do všetkého kopala 😀 Až som si to predstavila ako zúriš v tej kacelárii 😀 Ale na druhej strane mi je to ľúto,nechápem ako dokážu bociany dopustiť, aby niekto toľkoto čakal na vytúžené bábätko ☹
Ja som asi PMS syndromom tiež poznačená, síce som dnes pokecala s kamoškou a bolo fajn, zato mm by som podľa Ivankinho vzoru najradšej rozkopala, tak ma dnes už naštval, že mám dosť, do toho do 6 dní mrcha...ako dobre som sa zobudila, tak ma to prešlo. Všeobecne viacej depkujem poslednú dobu a niekedy mám fakt dosť, až by som vybuchla, utiekla, hocičo....tak strašne potrebujem zmenu- prostredia, práce, tehuľkovanie...bársčo ☹
no tak to sme teda riande predmrskovo naladene viacere....
@ataner81 čo som si istá, že sa nestane je práve to, že pôjdem rovno do tehu tabuľky 😀 Vylúčené..keby som bola tehu, tak by som bola A) zázrak, a B) podvedome by som to cítila, v ušiach by mi hrala nebeská hudba a nič by ma nerozhádzalo. Ale teraz je presný opak, som nasrdená jak tiger v klietke!
muzik mi volal,ze pride na obed domov sa napapat...a ja nemam obed ...prusser....idem robit prazenicu papapa
@franica a to som tu mala pred chvíľkou drahého (pracujeme v tej istej firme, ale chvalabohu nie spolu), bol mi doniesť nejaké faktúry a keď ma videl ako som na tom tak sa začal rehotať, že citujem : "čo šermuješ s tými malými kvačkami (akože rukami) " ....no a bola som vybavená..... 😒
@drobca07 ach jo....a potom ti povedia, že "muži"- netreba brať všetko vážne. Len ked je všetko vážne okolo, tak taká malá iskra stačí, aby bol človek na plafóne a ja tiež veru som...už som si aj poplakala, tak mám späť zúrivosť. A ked to prejde, zase bude plač...super kolotoč, no nie? 😖
...ahojte dievcata...dlho som sa neozyvala lebo som si potrebovala trosku urovnat veci v hlavicke....dnes som sa definitivne rozhodla ze dam vypoved...lebo mam pocit ze kym budem pracovat tu v tomto zafajcenom prostredi, kde ponocujem a ani sajnu nemam kedy pojdem domov, a je tu plno stresu, ze sa mi nikdy nepodari otehotniet. ...vo stvrtok mi konci smena tak si sadnem so sefkom a poviem mu to...ze do konca roka ostanem ak chce ale potom uz nie...keby ma pustil skorej tak by som do konca decembra chcela ostat doma a potom uz niekam ist robit...dufam ze si nieco najdem...alebo sa mi podari otehotniet....🙂
@werusss Ahoj, myslim, ze si sa rozhodla najlepsie, najdi si cosi ine a mozno kludnejsie a isto bez cigariet. Teraz ma napadlo, v sobotu sme boli vecer von a v jednom bare, kde sme boli chvilku pozriet, bola tam baba cca v 7-8 mesiaci tehu a tahala jednu cigaretu za druhou, ja som na nu kukala jak puk, ze ci je ok??? To bolo pol 12 v noci!!!
A inak doma ako, mm poslucha?
papa dievcata,idem s mojim zazrakom vonku... esteze ho mam🙂 aj vy budete zazraky mat. papa
Babulky aj ja pre dnešok končím. Bolesti sa stupňujú, idem si ľahnúť ☹ Majte sa krásne papa
dievcata....teraz som si ratala,ktory den DC vlastne som a viete co som zistila? ze som 25.dc a kedze mavam cykly 29-31,tak mrsku mozem dostat v pohode aj 14.10. a meskanie to nebude....prvy den meskania je 15.10. ....... takze Reny....zmylila som sa,preto mi to nesedelo,preco sme zrazu vsetky tri mrskovo na rovnakom datume.... ta moja matematika.....takze presun mi datum mrsky na 14.10. ..... chybicka sa vludila .... musim dlhsie cakat....
Boze ja nemozem kukat uz ani reflex revem jak soplave decko aky krasny chlapcek tam je a ze decku mozgovu obrnu ma ale vobec nevyzera krasne rozprava spieva do skolky chodi naozaj nestastie nechodi po horach ale po ludoch kurnik.
Daka som precitlivena zienky moje.Asi mi to doma uz *ebe ale este dako do noveho roka musim vydrzat.Dufam ze potom sa uz niekde zamestnam teda ak nebudem tehu ale v to uz nedufam.Radsej rozmyslam nad robotou a dakym kurzom po pripade.

@ataner81 xixixxixi ze nehraj formu🙂)) ja nehram formu,len u mna je ten piatok este uplne normalny mrskovy den, este aj v sobotu to mozem dostat a bude to ok,ja mam cykly aj 31.... a dala som si prvy mozny den na toho 12.10.nie posledny...ale spolocne testovanie by sa mi pacilo 😀
mame tu my tri s rovnakymi dnami DC rovnake nalady.....ty,drobca a ja... klesa nam naladu dole.... tak to nemam rada... tak podme na to nadavat... .....
tiez ma pobolieva sem tam podbrusko,ale mam pocit,ci to predsa nie je aj z toho bromelainu,ananasoveho...ci predsa to nie su krce aj od criev,...po paru dnoch brania som dnes mala cisto pocit,ze do pol hodky po zobrati tej tabletky ma boli podbrusko....ja neviem...asi si to uz nedam... (som alergicka na ananas,kto si nepamata,alebo je tu novsi🙂