icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
11. okt 2012

Tak babulky pre dnešok končím. Prajem vám krásny zvyšok dňa, ešte krajší víkend. V pondelok keď prídem, chcem vidieť minimálne jeden //testík 😉 Papapa 🙂

rohlicka
11. okt 2012

@franica VELKÉ ĎAKUJEM si užasna 🙂 za všetky infošky ktore si si naštudovala .. aj dalšim kočkam ktore mi radili 🙂

rohlicka
11. okt 2012

@ataner81 nie som v skusobnej .. ja som tam uz vyše roka 🙂

franica
11. okt 2012

@rohlicka ale no nepreháňaj, to je maličkosť. Človek sa snaží byť užitočný..hlavne ked ide o znervózňujúcu sa tehuľku 🙂

drobca07
12. okt 2012

dobré ráno kočky , vyspinkané snažilky aj tehuľky? 🙂 ....ja som vás musela včera narýchlo odpustiť, volala mi zubárka , že či sa mi nedá prísť o 3-tej a na 16-tu som bola objednaná do kaderníctva, tak som včera všetko zmákla - aj zúbok opravený aj vynovená s novým účesom 🙂 takže piatok sa môže začať - hurrááááá 🙂
hlásim 31DC - dneska by mala podľa mojich výpočtov doraziť mrcha (podľa womanbook -u až 15-teho) tak stále čakám (bolia ma už asi aj nechty na nohách - a oranžové teda nie sú ani jeden 😅 😀 ) , teplota BT včera 36,6 , dneska 36,8....
@deculko keby si drahá nebola tak ďaleko tak ja som stvorená na opatrovanie detičiek 🙂 , moje krsna je zase nákupný maniak - keď sa ho spýtaš čo si robil cez víkned Filipko tak povie "šopingoval som s maminkou" 😀

drobca07
12. okt 2012

a kde ste dneska všetky??? halooo??? vyhlásime pátranie po koníčkoch???? 😀

deculko
12. okt 2012

ahoj @drobca07,my ideme varit a potom vonku🙂 Reny tu bude v pisani chybat... 🙂 ...
kiez by ti mrcha jedna nedorazila vobec,tak si to prajem...
inak... uz jeden den rozmyslam nad strategiou ako si odblokovat mysel,kedze som presvedcena,ze preto sa nam cely polrok nepodarilo.... urcite je to u mna psychikou,takze musim prist ako na nu...
papa zatial🙂

rohlicka
12. okt 2012

@drobca07 dobre ranko 🙂 uz opat v praci zarezavam 🙂 a taaaaaak sa mi nechce .. take pochmurne pocasie ze by som ani z postele nevysla keby som nemusela 😀 .. tesim sa ze si stihla tak vsetko povybavovat - mna caka kadernik na buducu stredu - tiez sa tesim 🙂

nikol44
12. okt 2012

@drobca07 Dobré ránko 🙂 Dúfam, že ti mrcha nedorazí 😉 Ja poslušne hlásim, že moja mrcha tiež ešte nedošla a ani sa necítim tak že by mala dojsť takže včerajší test bol jednoznačne pokazený 😀

drobca07
12. okt 2012

@deculko tak pekný dník prajeme 🙂
@rohlicka ahoj, takže už keď si v práci tak to znamená, že si zdravá, či? 😉 🙂 to je dobre ...a čo ty do kanderníctva? veď ty si Mariah a tú každé ráno obskakujú stylisti 😀 😀 😀
@nikol44 to je samozrejme, že test bol pokazený, bohvie kde si ho ty ocikala 😀 😀 😀 ... takže očakávame o nejaké 2-3 dníky další a daj si záležať kde si "cikneš" 😀 😀 😀 určite tam budú // , držím silno palčeky...
....a mne mrcha určite čochvíľa dorazí, cítim to proste, tieto príznaky mám každý mesiac 😖

rohlicka
12. okt 2012

@nikol44 to sa mi paci pozitivne myslenie musi byt 🙂 a verime vsetky ze ani nedorazi mrchana jedna hnusna 🙂 kedy testujes opat ?

rohlicka
12. okt 2012

@drobca07 tebe bude pekne teplota stupat .. a tiez by ti trosku optimizmu neuskodilo 🙂

drobca07
12. okt 2012

@rohlicka ja som tento mesiac nejako rezignovala s optimizmom 😅 , mám ho dosť pre ostatných ale pre seba nie... ☹ ...a to čo cítim a tak dobre poznám ani nemá nič s optimizmom ☹ .... optimistka budem zase cez ovu 😉 😀 teda aspoň dúfam 😅 😀

ellis21
12. okt 2012

Dobré ránko dievčatká, dnes som zas zaspala do roboty. Už sa mi to stalo tretí krát za tento týždeň. Neviem asi mám nejakú spavú chorobu ale nepočujem ani budík. 😖 Od včera mám krče v bruchu, skôr na slabinách. Neviem ale ak niesom prechladnutá, tak asi je to predzvesť mrchy. No čo už. Síce ju mám dostať až 20.10 ale neviem prečo ma tak bolí brucho. Nafúkntué je jak balón a o krížoch ani nehovorím. Len sa mi niečo nezdá. Popri tej bolesti viac pri slabinách ma bolia nohy a akoby v buchte. Môže to byť prechladnutie?

nikol44
12. okt 2012

@drobca07 test som ocikala dobre na modrej strane 😀 😀 😀 to sme si tu už včera vysvetlili 😀 😀 Nevzdávaj sa 🙂 možno sú to tehu príznaky 😉 kukni či nemáš naozaj ten oranžovejúci palec 😉 😀
@rohlicka Ahoj 🙂 Tak tak treba pozitívne myslieť 🙂 Neviem kedy otestujem .. testovala som včera tak asi po víkende otestujem .. radšej počkám dlhšie 🙂 nech vám nepošlem len dušíka ale rovno dve koľajnice 😉 😵

drobca07
12. okt 2012

@ellis21 ahoj, pred týždňom som mala veľmi podobné príznaky ako ty - nafúknuté bruško, bolesť krížov (ale iba 1deň) , ako keby pichanie do buchty a bolesť hlavy (tá bola 3dni vkuse) a samozrejme aj únava - tú mám aj teraz ale nemám pocit, že som prechladnutá - a možno som len to tak necítim tesne pred mrchou lebo už ma bolia aj vaječníky aj prsia strašne ☹ ....takže nám ostáva už len vyčkať čo z toho bude, v každom prípade pre istotu - hrubé ponožky a zakryté kríže odporúčam 😉 🙂
@nikol44 veď na niečo sa musíme vyhovoriť predsa 😀 ...xi .... a ten palec nie a nie ooranžovieť 😀 ....ale dávam mu šancu do konca roka...

nikol44
12. okt 2012

@drobca07 Ja som tiež včera obzerala palec z každej strany a nič ale on sa o pár dní spamätá a bude taký oranžový že to bude priesvitať aj cez ponožku 😀 😀 😀

rohlicka
12. okt 2012

@nikol44, @drobca07 a pred porodom vraj zacina nechet blikat 😀 😀 😀

drobca07
12. okt 2012

@rohlicka @nikol44 no ako som sa tak pozerala na ten môj - tak je skôr modro-zelený 😀 😀 😀 to bude asi z toho včerajšieho zakopnutia do postele 😀 😀 😀 ....a s tým blikajúcim - no drahá @rohlicka to nám budeš musieť ukázať zatiaľ len ty - teraz kukám , krásne sa ti to kráti, už takmer polovica 😉 🙂 🙂 🙂

rohlicka
12. okt 2012

@drobca07 aj sa uz celkom tesim na porod - len musim dohovorit drobciakovi (ako jedna kočka na MK) aby mamicku pri porode dlho netrapil a zrychlime si to na 3 hod 🙂

drobca07
12. okt 2012

@rohlicka spomínam ako by to bolo včera keď si napísala príspevok : "žeby?" - pamätáš sa 🙂 ...a už mi tu píšeš o pôrode 😉 ...tak strašne rýchlo to všetko beží a ani sa nenazdáme a ty budeš ozaj rodiť 🙂 , potom sa odtiaľto potichučky vytratíš, lebo už budeš mať ako vyplňať čas 😉 🙂 ....a ja dúfam, že my snažilky tu do tej doby budeme nejako tak na tom ako ty teraz a pribudnú ďalšie a my im budeme "radiť ako otehu" a tak.... juj , ale už mi asi šibe riadne, že takto vypisujem 😅 😀 😀

nikol44
12. okt 2012

@rohlicka tak to sa neviem dočkať blikajúceho palca 😀 😀

drobca07
12. okt 2012

@nikol44 mne by úplne stačilo keby sa konečne aspoň zafarbil na oranžovo 😅

nikol44
12. okt 2012

@drobca07 veru že aj mne 😅 ☹

simonkato
12. okt 2012

Ahojte banbulky moje .Ja sa citim stale pod psa kaslem jak stary hrniec tecie z nosa ale horucka uz nieje ani hlava neboli takze doktorka sa nekona.Dneska idem o 16tej na hematologiu pre vysledky a podla nich sa rozhodne ze co bude so mnou dalej robit ale chcem aby mi urobila aj tie kompletne na ktore sa caka aj cez dva mesiace ved aj koli nim som tam sla.
@drobca07 kedy chces ocikavat testik moja tebe teplotka stupa hore a pri blziacej mrche by mala klesat a ked je zena tehu tak sa drzi hore .Budem silno moc drzat prsteky aby to aj u teba bolo a samozrejme ze je !
@rohlicka davaj na vas pozor v praci mas krasne brusinko uz ale ja na tych foto potrebujem aj hlavicku inak mi neuveria ze to je Mariah cototo ma byt 😀

rohlicka
12. okt 2012

@simonkato koli tebe najblizsie fotky budu aj s hlavou 😀 .. dufam ze vysledky dobre dopadli .. hlavne aby ta vedeli posunut dalej .. silno drzim palceky .. aby konecne ta fazulka sa uu teba udrzala .. 😵 😵 😵
aj mne sa zda ze s @drobca07 to moze byt nadejne pokial sa jedna o stupajucu teplotu .. SILNO MYSLIME NA TEBA a skutocne .. KEDY BUDE TESTIK ? .. 😎 😎 😎

drobca07
12. okt 2012

@rohlicka @simonkato ja absolutne tento mesiac nerozmýšľam nad testíkovaním - každú chvíľu už behám na wecko či som nedostala takže mňa z toho vynechajte nateraz, mrcha dorazí určite... 😀 ....to by mi musela meškať aspoň do 20teho aby som sa ja testíkovala 😉 😀 ...ale ste zlaté , že mi tak prajete 🙂

rohlicka
12. okt 2012

@drobca07 co keby sme sa dohodli ze STREDU najneskor skusis prvy testik - pokial dovtedy nepride 😀 ... hmm ? 😉
hadam nas nechces takto dlho natahovat 🙂

drobca07
12. okt 2012

@rohlicka 😀 agent-provokatér? jáj tak na stredu sa môžme kľudne dohodnúť, dovtedy je tu, ja si myslím, že už zajtra ráno max. zavíta.... 😉

drobca07
12. okt 2012

...opúšťam vás zatiaľ, ideme sáčkovať výplaty... papa zatím 🙂