icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
15. okt 2012

@horseshoe mozno vyslo ale neverim tomu 🙂 ja dokonca ani poverciva niesom 🙂

janka9900
15. okt 2012

@brumka nenasla som to, ako som ju uzivala 🙄 viem, ze som jedla len jednu denne, ale ci cely mesiac, ci len do ovu...? 😕 musim precitat diskusie. a viem, ze som vtedy pila strasne vela cistej vody- ze na precistu organizmu 😀 ... teraz tiez femibion uzivam a alchemilku pijem uz od marca. tu chlorelu som brala minuly rok, len sa mi dala nejaka alergia a dr. povedala, ze to moze byt aj z nej, tak som ju vysadila... ja som uz tolko chemie pojedla 🤐 😅

horseshoe
15. okt 2012

@brumka hehe, ved jasne, to je taka srandicka. 😉 😉 ja tiez poveram neverim, akurat jednej - urieknutie 🙂

brumka
15. okt 2012

@horseshoe tak u mna urieknutie je ta na ktoru najviac neverm 🙂))))))

ataner81
15. okt 2012

Babulky pre dnešok končím. kamoška volala, či neprídem na kávu. Jasnačka, že áno 😀 aspoň prídem na iné myšlienky 🙂 Krásny dník papa

drobca07
15. okt 2012

@brumka ak trošku začínaš cítiť ovu tak dneska šup ho "do toho" jasné? 😉 😀 ...a jasné, že by som to kvôli tebe spravila a verím, že baby sa k tebe hned pripoja ale ja sa nejako toho bojím, ešte stále sa prikláňam k mrche - proste všetko svedčí o jej príchode tak aby som nebola sklamaná zase zbytočne..... najradšej by som netestovala vôbec tento týždeň.... ☹

rohlicka
15. okt 2012

nase male slniecko sa nejako rozkopkalo .. je to stale castejsie .. uzasny krasny pocit 🙂 nevedela som sa toho dočkat 🙂

@horseshoe - mne podla cinskeho kalendara vyslo dievcatko a podla krvi taktiez kedze ja mam mladsiu 🙂

horseshoe
15. okt 2012

@brumka hehe, asi ta este nikto neuriekol 😀 😀 😀 pockaj, ked sa nahodou niekedy stretneme - vyskusame, aka si odolna 😀 😀 😀

horseshoe
15. okt 2012

@rohlicka ved ti to hovorim - budes mat dievcatko 😉 😉 😉 😉

brumka
15. okt 2012

@horseshoe daleko nebyvas, som zvedava 🙂 jasom taka silna ze mna aj traktor moze prejst 🙂))))))))))

janka9900
15. okt 2012

@rohlicka gratulujem k prvym kopancekom 😵 ... najkrajsi pocit na svete 😵

janka9900
15. okt 2012

@horseshoe len tak zo zvedavosti som skusila, co nam vychadzalo podla krvy a kalendara- podla obidvoch chlapec a mali sme dievcatko 😀 ... mozno takeho chlapca budes mat aj ty 😉 😀

brumka
15. okt 2012

@drobca07 aj ja mam taky pocit uvidim cosa na grafe ukaze, normalne som zvedava 🙂

typa
15. okt 2012

@sabaka z celeho srdca gratulujeeeeem 🙂 🙂 🙂

brumka
15. okt 2012

@janka9900 ja co mam dcerku tak povahovo to je take chlapcisko, ta sa nikdy nestrati 🙂)))

horseshoe
15. okt 2012

@janka9900 😀 no som zvedavaaaaaa 😀 kazdopadne je to sranda, ako to vychadza a nevychadza 😀 este dobre, ze sa neprislo nikdy na to, ako to pohlavie ovplyvnit - chvalabohu 😀 to by si potom kazdy vyberal co chce a bolo by niecoho prebytok alebo nedostatok 😀 takto si to priroda riadi pekne sama 🙂 😉

annie07
15. okt 2012

@horseshoe ahoooj tak mne vyslo pohlavie podla tychto vypoctov presne opacne ako na sone 🙂 podla sona budeme mat dievcatko, dozvedeli sme sa to asi v 24.tt lebo skor sa malicka nechcela odtajnit 😀

horseshoe
15. okt 2012

@annie07 hehe, no pekne, takze sama voda, sama voda s tymito metodami vypoctu pohlavia... 😀 😀 😀 Tak sa mi vidi, ze bud to totalne vyjde alebo to totalne nevyjde podla toho 😀 Ale napr. ratali sme to mojej svokre - manzelovej mame a tej to pri jednom decku vyslo a pri druhom nie 😀
Hehe, no dufam aj moje nebude take hanblive, lebo jak sa neukaze teraz, tak potom mi bude doki robit sono az niekde v 30.tt...A ak ani tam, tak budeme mat prekvapko 😀

kaprkapr
15. okt 2012

@drobca07 tak tu je foto testu,dostala som sa k tomu az teraz.je to take rozmazane trosku,ale bola som v takom strese,ked som to fotila 🙂
buducemu ocinovi som to oznamila uplne trapne,mala som povymyslane vselijake scenare ako mu to poviem,ale nakoniec som len vbehla v sobotu rano do spalne s testom a kricala som na mm: "Laska,laska,musis rychlo vstavat,mam hrozne prekvapenie!" 🙂 Dala som mu test do ruky a on prve co urobil,zobral do ruky mobil a zacal vyratavat kedy sa narodí,potom sme sa tesili. Ale berieme to zatial opatrne,lebo stat sa este moze vselico. Test som si urobila den pred ocakacakavanou MS. LF mavam 12 dni a na 13 vzdy pride mrcha a na 12 den mi znacne klesne teplota.Uz tyzden som mala taky divny pocit z prs,lebo ma boleli ovela viac a tak inak ako v ine mesiace,tak som si povedala,ze ak na 12DPO bude teplota stale vysoka,tak sa testnem,no a neklesla,tak som ocikala test a bola na nom fakt vyrazna druha ciarka, az ma to prekvapilo. 🙂 Baby,drzim aj Vam palce,aby to coskoro vyslo

drobca07
15. okt 2012

@kaprkapr proste nádhera , slová sú zbytočné 🙂 🙂 🙂 želám všetičko len to najlepšie tebe aj fazuľke aby ste to dotiahli do šťastného konca 😉 🙂 🙂 🙂
....tak dneska už dve fotečky krásnych // 🙂 🙂 🙂 ....a vytešujem sa ako keby moje boli 😅 😀

horseshoe
15. okt 2012

@kaprkapr kraaaasny testik,jupiii 😉 😉 😉 😉 aj tebe zo srdiecka gratulujem 😉 😉 😉 😉 Tak uz len pockat na vysetrenie u dokiho a mozte sa tesiiit 🙂 😉 😉 😉 Davaj si na seba pozor, vela oddychuj - to tu radim snad kazdej novej tehulke, ale je to fakt dobra rada 😉 drzim palceky, nech babenko pekne rastie a ste obaja zdravuckiii 😉

Tusim sa nam tu roztrhlo vrece s tehulkami, takze baby asi je opat vo vzduchu T-virus - netreba zahalat 😀 😉

kaprkapr
15. okt 2012

@drobca07 Dakujem 🙂

kaprkapr
15. okt 2012

@horseshoe Dakujem 🙂 akurat premyslam,kedy zavolat doktorke,ci uz teraz alebo az neskor.Asi este pockam.

horseshoe
15. okt 2012

@kaprkapr ja som bola prvykrat na zaciatku 6.tt. a doki uz videl, ze je to vnutromaternicove, ale bolo vidno len gestacny vak - bez babatka. O 2 tyzdne neskor na kontrole tam uz bolo babatko aj s akciou srdiecka 😉
Pokial nemas problemy ako spinenie, nepravidelna mrcha, bolesti podbruska, atd....tak staci ist ked budes 5.tt + nejake dni prvykrat 😉

rohlicka
15. okt 2012

dufam ze som na ziadnu najnovsiu tehulku nezabudla, kedze som tabulku zhanala dost dozadu 😠

@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013, kohut
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013
@basikes snaž 3m, termin 02/2013, byvol
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013, had
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013, potkan
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013
@veonka - snaž 4m, termín 04/2013, potkan
@julinka88 - snaž 6m, termín 05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 05/2013, tiger
@dominika1516, snaž 6m, termín 05/2013
@typa, snaž 4m, termín 06/2013, tiger

@kaprkapr, @sabaka pre Vas vyhrievam tabulecku - len pekne nam to potvrdte od lekara a hned Vas tu šupnem 😵 😵 😵 silno drzime vsetky palceky aby sa fazulecky drzali 😉 😉 😉

drobca07
15. okt 2012

@rohlicka ...a ešte čakáme aj na @nikol44 ako to s ňou dopadlo , dúfam, že do 3tice nám sem hodí krásne // 🙂

rohlicka
15. okt 2012

@drobca07 vidis vidis to mas pravdu .. aj @nikol44 - dufam ze cim skor sa bude moct pochvalit || ked ju uz ta mrcha tak natahuje .. ale teraz sa to uz pekne rozbieha a vsetky budete rodit v lete 🙂

drobca07
15. okt 2012

@rohlicka 😀 ty už zase riadne predbiehaš 😅 😀 ale keby si tak chcela mať pravdu 😉 🙂

rohlicka
15. okt 2012

@drobca07 nebran sa tomu a pre nasu radost urob hned rano testik (na vecer ta nechcem nutit, kedze je lepsie testikovat rano) - budes aj ty spokojnejsia .. budes vediet na com si .. nic tym nestratis - maximalne ziskas 🙂 😵 😵 😵

drobca07
15. okt 2012

@rohlicka stratiť nestratím nič keď nič nemám....ale toho sklamania sa chcem vyhnúť ☹ tak veľmi bolia tie biele testíky.... 😢