icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

deculko
15. okt 2012

@sabaka uzasne,az sa aj ja cela klepem...teraz Simi,hned citam teba....super.......... a ja nie som na MK ale si spokojne umyvam okna pokym maly spi,a tu je taky uzasny den🙂)))) len tak dalej,drzte sa babule,normalne sa klepem s vami.... nemozem uverit.... dievcata moje...tak strasne soom si to priala....este drobca a Reny...a bude to uplne uzasne....a samozrejme vsetky,aj Janka s tou 9tkou v mene....ale hlavne vsetky...ale vas som mala na samoom vrchu,takze este Reny a drobca....pletiem piate cez deviate,ale hlavne drzim obrovske palce...

deculko
15. okt 2012

@horseshoe mne to nevislo podla toho cinskeho kalendara sme mali mat babu...teraz si podla krvi nepamatam,ked tak potom skusim🙂

horseshoe
15. okt 2012

@franica hehe,no vidis to. tak aj tam to fungiruje. no ale uz som nasla nejake pariky, u ktorych ten vypocet dla krvy nefunguje 😀 takze aby ste tam potom na sone toho pindurika nehladali marne 😀 😉 A aj keby to mal byt chlapcek - tak si povedz, ze chlapi to maju v zivote lahsie - ziadny PMS, ziadne kramy, netrapi ich celulitida, siroke boky, rit, ked maju riedke vlasy - tak sa jednoducho vyholia, nemusia mat tristo topanok k roznym druhom siat, nemusia sa trapit tehotenstvom, ani porodom, viacej zarabaju a tak dale a tak dale 😀 Zena to ma daleko tazsie v zivote.
Mne je to pohlavie tiez jedno, len manzel furt basni, ako by mal rad dievcatko a taaak 😀 A pritom som si vzdy myslela, ze chlapi chcu mat chlapov - ze budu s nimi hrat futbal a pod. A vidis - on len dievcatko. 😀 Samoska, ze mi povedal, ze sa potesi rovnako aj chlapcekovi, ale je mi jasne, ze keby to bolo dievca, tak je v siedmom nebi 😀 Na to mu vzdy ja poviem, ze to ty si ovplyvnovatel pohlavia - zalezi aku spermiu si poslal - ci X alebo Y, lebo ja mam len tie dievcatkovske X. A on mi na to vzdy odpovie, no ale to zalezi ktoru spermiu tvoje vajko prijalo 😀 Takze taaakto sa my dotahujeme z dlhej chvile 😀 😉

janka9900
15. okt 2012

@simonkato simiiiiiii 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 gratulujeeeeem!!! nech vam to tentokrat stastne dopadne!!! ja som taka stastnaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵 zajtra utekaj k dokymu, nech ti predpise duphaston! bude asi dost prekvapeny, ze ci uz mas vysledky, ked si tam dnes bola 😀 😀 😀 a neboj, babatko je v poriadku, ved si mala slabe lieky a domovinka mu isto neuskodila 😉 😀
baby, ked to pojde takto dalej, tak nestihnu ani vianoce prist a vsetky budeme nakazene 😀 😀 😀
@drobca07 kup testik hocikde, verim, ze zajtra tu bude dalsia nadherna fotecka 😵 😵 😵

simonkato
15. okt 2012

babenky ocikam dalsi testik zajtra a podla toho uvidim co a ako budem robit dalej skusim vam urobit aj lepsie foto .
@horseshoe no moja keby tak su tvoje slova pravdive vsetko by som preto dala budem vas urcite vsetky informovat.
teraz padam k nasim neviem co chcu ze aby som dosla aj tak som sama doma tak mi aspon dlho nebude.Pekny dnik banbulky a @drobca07 zajtra chceme testik.
@deculko evicka moja budem testovat zajtra toto som robila test ale pred hodkou a podla raneho sa rozhodnem kedy zbehnem za gyndosom .

mamkabeika
15. okt 2012

@simonkato Ja myslím, že je to taaaaam 😀 A potichúčky gratulujem, moja 🙂 Držím pršteky 🙂

waltea
15. okt 2012

@simonkato @sabaka dievcata gratulujeeem !!! velmi sa s vami tesim, to je uzasneee 😵 😵 😵 😵 hned mam krajsi den 😅 prajem vam kocky aby slo vsetko hladko, a o 9 mesiacov v naruci krasne vonavucke makkucke babatko 😵 😵

mamkabeika
15. okt 2012

@sabaka Moc, moc gratulujeeeeem 🙂 Konečne je to taaaam 🙂 Držím pršteky, nech je všetko tak, ako má byť 🙂

drobca07
15. okt 2012

@ataner81 @janka9900 @simonkato @franica @rohlicka @brumka a spol. no dobre, ja vám ten testík zajtra ráno ocikám ale ak tam nebudú // tak si ma neželajte !!!! potom budeme mať na svedomí moju "piatkovú" opicu - lebo som sa rozhodla v piatok riadne opiť!!! 😀 😀 😀

brumka
15. okt 2012

@simonkato co to moje oci vidia? 😀 len zapnem net a rychlo prebehnem ci daky obrazok,. gratulujem nech silnie aj tebe poslem srdicko 🙂

deculko
15. okt 2012

@drobca07 aj ja som zvedava na tvoj testik,a neboj ak tam ciarky nebudu,tak budu nabuduce,lebo ty patris medzi moje vyvlolene🙂)))

simonkato
15. okt 2012

Dufam ze o nieco lepsia kvalita nemozem tomu uverit a neviem sa ani tesit som uplne v soku.

drobca07
15. okt 2012

@simonkato je to tam zlatko, je to tam..... 😉 🙂

deculko
15. okt 2012

babule,ja sa normalne klepem od stastia a som taka dojata... take emocie som mnou lomcuju,babule musi to teraz vyjst🙂))) vsetkym🙂

franica
15. okt 2012

@horseshoe občas mám pocit, že zdieľame rovnakého muža 😀 Môj chce veľmi dievčatku, lebo jemu to je vzácne, lebo furt v detstve okolo neho boli samí chalani, tak to mu je bežné. Ale po tom, čo sme prežili zase budeme rovnako vďační za oboje, hoci aj naraz 😝 A chlapi už v dnešnej dobe tak nefičia na zachovaní priezviska a rode a podobných trapošinách a z dcérok sú úplne na mäkko...no necháme sa prekvapiť. Ty si už len na krok od dozvedenia sa pravdy, veľmi som zvedavá na ten budúci týždeň, dohodni sa s maličkým, nech sa ukáže inak to teta franica neprežije 😀

simonkato
15. okt 2012

@drobca07 vies ako som sa ja hrozne opila v tento piatok chudatko fazulecka moja ak tam daka je.

horseshoe
15. okt 2012

@simonkato je to taaaaaaaam, co chces riesit? neni o com 😉 😉 😉 akurat to musi este doki potvrdit, ci je to vnutri maternice atd...A teraz kde chces ist - doma lezat a nohy vylozit - to je rozkaz 😀 😉 😉 😉

simonkato
15. okt 2012

@janka9900 moja a vidis uz som to chcela vzdat chcela som ist po novom roku do sveta vobec som neverila nedufala ze by to mohlo tento mesiac vist a ono to asi vyslo normalne mi uz aj zle ostalo zrazu pomoc ja neverim sniva sa mi.

horseshoe
15. okt 2012

@simonkato takto uplne na zaciatku tehu alkohol nevadi ani lieky 😉 Este to neprechadza k babatku, lebo nie je napojene na tvoj krvny obeh. To je ochrana matky prirody 😉 Takze klidek a nohy v teple 😀 😉

janka9900
15. okt 2012

@simonkato to je jasne, ze tam je 😵 😵 😵 a vsetko bude v poriadku. inak ten alkohol asi udrziava fazulky v brusku. strasne vela kamaratiek sa pred najdenim // trosku dost odviazalo a vsetky babatka su v poriadku 😀 😵 😵 takze baby, kazda povinne po ovulke aspon jednu riadnu opicu 😀

simonkato
15. okt 2012

@horseshoe no ked moja fazulka prezila vikend uz prezije vsetko po roku nefajcenia som prefajcila cely vikend dva dni sme boli v liehu mam sa to ja cim chvalit lenze ja som netusila ze by to mohlo vist potrebovala som zresetovat chcela som zacat od znova ze po novom roku by sme sli s drahym niekde do sveta a zrazu bum neviem ani preco som si dneska kupila v meste test a ocikala som ho len zo srandy ked som videla ze dneska su tu dve fotecky ved mi este ani len nemeska .

janka9900
15. okt 2012

@simonkato vidis, ako to pekne babatko za vas vyriesilo 😵 😵 huraaaa 😵

janka9900
15. okt 2012

.... baby, keby som mala dnes ovulku, tak od sameho stastia urcite otehotniem 😀

brumka
15. okt 2012

@janka9900 ja mam dojem ze ju budm mat dneska 🙂 normalne dole citim take vselijake pocity aj chut na keksik, no uvidime co ukaze bazalka rano, mzuik ma perny tyzden 🙂

horseshoe
15. okt 2012

@franica ved jasne, to co je prvorade je zdravie babatka - to si treba vazit a pohlavie je na vedlajsej kolaji. To je az hriech, ked to niekto tak strasne riesi a nedajboh je este sklamany, ked to nie je pohlavie podla predstav. I ked stale odvsadial pocuvam, ako kazdy chce predovsedkym dievcatko (jedine taki nechcu, co uz maju doma 2-3baby) Neviem, preco je taky dopyt po dievcatkach 😀 Uz som sa nad tym zamyslala viackrat, lebo okolita rodina aj kamosky len o dievcatkach basnia 😀 Nechapem tomu.
Hehe, veru tak, nechame sa prekvapit. I ked ja som sa pohravala aj s myslienkou, ze sa necham prekvapit az do porodu - z nech vsetky tetky, celu rodinu rozdrapi od zvedavosti a ja sa budem len smiat na tom, ako budu tipovat podla velkosti brucha, pleti, postavy a neviem coho vsetkeho co to bude 😀 Ale manzel ma prehovoril 😀

horseshoe
15. okt 2012

@simonkato no to je dobre, ze si sa tak zresetovala, lebo nateraz ked si tehu ti zacina veeeelmi dlhy celibat od veskereho alkoholu az do ukoncenia kojenia 😀 😉 A dobre, ze uz mas take silne ciarocky uz teraz - to je dobre znamenie, ze HCG uz dosiahlo peknu hladinu a teda babenko sa asi dobre zakvacilo 😉

drobca07
15. okt 2012

.... 😀 naša @ataner81 aj spadne na zadok keď sem príde a uvidí toto @simonkato 😉 🙂 🙂 🙂 to bude prekvápko 😅 😀 lebo nás tu dneska nechala a išla kávičkovať ku kamarátke - musím ťa nabonzovať Reny 😀 😀

janka9900
15. okt 2012

@brumka 😀 tak sup sup na to 😉 tolko tehuliek nas nakazi raz dva 😉 ja som dnes este len 11DC, na ovulku este casu dost, ale uz sme zacali stastie pokusat 😀 pred nami tiez perny tyzden, alebo aj dva?... 😵 🙂

brumka
15. okt 2012

@janka9900 ja som 14 a neviem absolutne aky ma byt cyklus tento minuly bol 31 tusim

brumka
15. okt 2012

@drobca07 ty sa tolko netes zajtra testujes aj ty 🙂))))))))