icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
16. okt 2012

ahojte babky, tak vcerajsok testovaci, normalne somn echapala 🙂 a tesim saz vas. tak ja hlasim misia neuspesna muz prisiel vecer a hned siel do prace a prisiel skoro o 4h rano :( podla brafu mi BT dneska este klesla na 36,0 najviac zeby fakt ovula. som v 15DC musim si to pozriet na nete
@rohlicka @basikes jasom si v posledno mmesiaci v tehu kupovala kondomy v lekarni, tyzdenne 2 krabicky tak potom mi ponukli maxi balenie s 12KS 🙂)))))

drobca07
16. okt 2012

Dobré ráno prajem všetkým našim krásnym tehuľkám - aj tým novým a samozrejme aj nám snažilkám 🙂
@franica @ataner81 @simonkato @brumka @janka9900 @typa @horseshoe @rohlicka @deculko - Hlásim 35DC , teplota ráno 36,7 a testík biely najbelší a ešte belší ako sneh.....takže iba toľko....netuším čo to má zase znamenať - už som z toho riadne na nervy sa priznám a dokáže ma vytočiť aj chleba z maslom..... 😖 😢

brumka
16. okt 2012

@drobca07 fuha tomi je luto to ako ja vtedyco som sa pretestovala az do 37 DC viem c o prezivas :( ale teplota sa drzi

drobca07
16. okt 2012

@brumka - teraz sorry za ten výraz ale ja som normálne "nasratá" na všetko - tak láskavo nech mrcha dorazí , neviem čo má toto zase znamenať, som už zúfalá, ešte počkám do konca týždňa a ak nič tak nech mi pichne vyvolávačku - ale ja verím aj dokymu - čo bude so mnou robiť keď máš všetky výsledky super??? zbytočne pchať do mňa nejaké hormony alebo čo??? ....ja už proste nevládzem, som z tohoto všetkého strašne unavená (ale takým psychospôsobom...)... ☹

brumka
16. okt 2012

@drobca07 neospravedlnuj sa ja som vtedy tiez nevedela co zo sebou, ale nevesaj hlavu ale nedavaj si nadeje abyi nebola sklamana ako toto znie blbo ked to citam, ale skkkkkus sa schopit, je to tazke :(

horseshoe
16. okt 2012

@drobca07 bre ranko moja 😉 no to znamena ze ti meska mrcha pravdepodobne 😒 samoska kym naozaj nedojde stale je nadej 😉 daj si vecer cervene, sprav si pohodicku s drahym, uvolni sa a uvidis ci sa aj mrchana hned neohlasi...

deculko
16. okt 2012

@drobca07 ale drobca,to je pokazeny test,...kvoli tebe sa tu chodim pozerat od kedy som vstala... ak je to test pepino,tak ten je iste pokazeny... este nic nie je stratene... mrzi to aj mna..

drobca07
16. okt 2012

@horseshoe ahoj.... uveríš mi keď ti poviem, že nemám chuť ani na pohodu ani na to červené? ...a ja to hovorím už týždeň , že mi mešká mrcha a neveríte mi...... len proste nemám náladu na nič....nech je už piatok a opijem sa tak, že sa z toho pozvraciam - tak ma hádam osvieti potom.... 😝

drobca07
16. okt 2012

@deculko ty "hope" (akože nádej) 😀 a ako vieš, že to bolo pepino? samozrejme kým som sa dostavila do mesta tak lekáreň ani jedna, tak mi zostala len DM-ka a tam jedine Pepino testy..... ale podľa mňa bol dobrý 😉

horseshoe
16. okt 2012

@drobca07 pozri ak mate obaja s muzom dobre vysledky - ale absolvovali ste vsetko aj imunologicke testy atd. tak je to vazne o tom ze to chce cas -proste vys@at sa na meranie teploty, ovu, sledovanie sa a jednoducho sexikovat kedy je chut a cas-vypustit babo z hlavy aj ked mne sa to super hovori ale toto je rada od parov ktorym sa roky nedarilo a boli aj na umelom oplodneni viackrat a az ked sa na vsatko vys@ali tak sa to podarilo. Psychika je svina.

Este ma napadlo ze ci si bola na laparke? Lebo napr. ci mas priechodne vajcovody sa nezisti sonom alebo inym vysetrenim ale len laparkou.

brumka
16. okt 2012

@drobca07 @horseshoe tiez ma napadla talaparka, lebo tuism y si vravela ze si skoncili pod nozom ci nemas vzrasty, ja cakam ze mozno aj ja pojdem ze ich mam

drobca07
16. okt 2012

@brumka @horseshoe nie až takéto "extrémne" vyšetrenia sme nemali, viac menej to nechávame zatiaľ na "náhodu" , mne teraz nejde ani tak o tehu , mne ide o to , prečo mi zase toľko meškajú - mňa viac trápi to....

brumka
16. okt 2012

@drobca07 neberies dake lieky? jasom sa docitala ze ummna ma asi nato vplyv kortikoidy

drobca07
16. okt 2012

@brumka už som to tu písala, že nie - akurát ten Duphaston - ale to už bude 5mesiac čo beriem a Femibion ale ten už beriem skoro rok....

brumka
16. okt 2012

@drobca07 prepac zabudlasom :(

horseshoe
16. okt 2012

@drobca07 no moja aj mne meskavali nemysli si ze ja som otehotnela s ukazkovymi kramami. Meskali mi aj tyzden. Ale skutocne vela robi psychika - ved vylucovanie hormonov riadi mozog hypofyza a to prilisne sustredenie sa na to ze uz uz by som mala dostat brzdi prirodzenu regulaciu. Este som na sebe vysledovala ze mrchu oddialuje aj choroba, schudnutie alebo velky stres- ja ked som sa ucila na statnice bola som v hroznom strese -bolo toho nenormalne vela a malo casu - 2tyzdne mi meskali kramy a v den ked som zostatnicovala tak o 2hodky na to sa mi spustili aj kramy- vidis aka silna je psychika 😠

drobca07
16. okt 2012

@horseshoe ale ja som stým, že dostanem zmierená a beriem to samozrejme tak ako každý mesiac , a práve duphik mi mal ešte "nedokonalosti cyklu" napraviť ale vidím, že je to ešte horšie.... ách, kašľať na všetko asi a to bude najlepšie.... do 30-tky aj tak neporodím 😀
@brumka - to nič moja, je nás tu toľko ,že aj ja polku vecí pozabúdam o každej z nás 😀

rohlicka
16. okt 2012

@drobca07 to snad nie 😠 😠 😠 to ma mrzi ze ta takto natahuje 😖 dufam ze cim skor sa zisti pricina meskania ..

horseshoe
16. okt 2012

@drobca07 no tak sa vyonduluj aj na toho dupha -ved ten ma praveze skracovat tu druhu polku cyklu aby si kramy dostala v riadnom case 28-30DC a jeho efekt za tych 5mesiacov nula bodov - povedz dokimu - cez dupha asi cesta nevedie 😉

drobca07
16. okt 2012

@horseshoe asi tak nejak - len keď som dufa nebrala tak bola mrcha nevyspytateľná a prišla aj raz za 45 dní, proste hocikedy a nekontrolovateľne - niekedy aj 2x v mesiaci a riadne silná, takže fakt otázka - čo teraz???? 😢

horseshoe
16. okt 2012

@drobca07 no tak to je "jina" moja ak si mavala hentak dlhe cykly ze 45dni tak to je brutal dlhe - s tym sa otehotnieva velmi tazko. I ked aj tam sa najdu vynimky - @simonkato mava tusim take dlhe cykly. Ale tam je velky problem potom s tym progesteronom ktory je zodpovedny za vyzivu plodu.
Mozno ti treba zvysit davku dupha -neviem kolkokrat beries denne. Inak tieto vykyvy cyklov casto sposobuje podvaha alebo nadvaha -skus este pribrat -tusim to ty si mi vravela ze si ako "drozdia ritka" chuda vsakze? 😀 😀 Vypocitaj si BMI a pokial nebudes v normal hranici tak treba papaaaat 😀 😉

tatiana77
16. okt 2012

@sabaka jeeeeeeeeej gratulujeeem...velmi Vam zelam, nech je vsetko OK a tesim sa s tebou...myslela som na teba cely vikend, ze ako dopadnes......mila sparvicka suuupeer...... 🙂 🙂

nikol44
16. okt 2012

@franica @janka9900 @drobca07 @rohlicka @ataner81 babenky tak testíkovala som včera ráno ale bohužiaľ test zase negatívny ☹ No MS stále nikde 😲 tak ja neviem čo si o tom myslieť ☹

drobca07
16. okt 2012

@horseshoe už som na tom dobre, nemám podváhu ani nadváhu - to som si už "zariadila" poriadnym papkaním , len som taká maličká a útla, že tak pôsobím 🙂 ...vieš, ale ako som písala mávala som mrchu aj 2x do mesiaca , nielen dlhý cyklus ale aj extrémne krátky, potom dobrý, proste hocijako hocijako....
duphika beriem od 14DC 2x1tbl denne 10 dní.....

drobca07
16. okt 2012

@nikol44 ☹ tak to sme dve , presne to isté - a ty si koľký DC? meriaš aj teplotku?

tatiana77
16. okt 2012

@simonkato jeej, dalsia...tak drzim palceky.....musi to uz teraz vyjst..neboj...treba verit...a chod k doktorovi....urcite...drzte sa

rohlicka
16. okt 2012

@nikol44 to nie je mozne ... 😠 co to je za bordel s tou mrchou - poriadne zlostiiiii .. chystas sa za lekarom ? .. aky testik si mala ?

nikol44
16. okt 2012

@drobca07 ja som 43 DC, teplotu si nemeriam ☹ Vôbec neviem čo sa to s nami deje ☹

drobca07
16. okt 2012

@nikol44 no tak na tvojom mieste by som zlatko už išla na vyvolávačku - a ak si tehu tak vyvolávačka bábätku neublíži - iba pomôže 😉 ....skús si pre "srandu" zmerať ráno teplotku po zobudení, že akú budeš mať - ja si teraz meriam iba pár dní ale baby mi tvrdia, že mám dosť vysokú ..... čo sa to s nami len deje.... 😠 ....a akú značku testu si si robila?

nikol44
16. okt 2012

@rohlicka za lekárom sa chystám ale až v pondelok pretože som stále v práci ☹ testík som mala ten woman secret 10 ml čo aj minule ..