Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@koldun1 ja BT nemeriam.....u doktora som bola lebo som mala strasne dlhy cyklus, tak mi dal inekciu a tabletky, snad sa aspon to umudri a potom uvidime...predsa len lahsie to ide s 28dnovym cyklom ako s 46 a viac.... to potom clovek ani nevie co sa deje a zbytocne testuje a stresuje.....
tak dufam ze tvoja teoria o rovnovahe bude platit aj mimo vasej rodiny 😉
@tatarida no ved uvidis. ja vobec netusim, co s tebou taketo lieky porobia. nikdy som ani len HAK nebrala, tak ani netusim ake to je. ja si aj tak myslim, ze o nejakyc tehu priznakoch sa da hovorit az po vynechani mrchy. ved predsa ozaj kazda z nas ak sme, tak mozme byt tak max.2-3 tyzdne tehotne a to je nist 😀
Pozorujeme sa kazdy den, odratavame dni do menzesu, no skratka psychika je svina - a aj ta moja 😀
bambulky-budúce tehulky ďakujem sa povzbudivé slová ale @sanchez81ja si vravím,že bábo by teraz ani nebolo vhodné splodiť. Byt máme stále nedokončený a ako som už písala, let by mohol spôsobiť potrat(letela by som v 2hom mesiaci), takže ja si pekne počkám na september a hor sa na vec. Vkladám nádej do novej gyndošky, ktorá ma snáď už poriadne vyšetrí a aj polovičku a povie konečný verdikt. A leto si mienim poriadne užiť, vyblázniť sa v mori, potápať sa, pošmýkať na tobogánoch, nejaké to pivečko, tequila, žúrky po nociach, splavovanie na Červenom kláštore a to všetko by som ako tehula robiť nemohla.
Júúúúj práve som našla tehotenský test a keďže sa nemienim stresovať a riešiť už vôbec nič(až keď mi budú minimálne 2týždne meškať),tak som ho otvorila a vyhodila do koša ale predtým som ho namočila,to aby ma náhodou nelákalo vybrať ho z koša. No a to bola definitívna bodka za tehotenským šialenstvom. To nové a pravé začne o 3mesiace v septembri 😀
@horseshoe podla mna az tak v 5-6 tyzdni by mohla byt rec o nejakych tehu priznakoch 😀
@werusss @sabaka no ved kym nepride tak ta flinta zostava zarucene u mna!!!
@koldun1 duphaston prave kvoli tomu 46 dnovemu cyklu ukoncenemu vyvolvackou.... a dal mi rovno aj clostylbegit ze ak planujeme tak to len pomoct moze ....
o zenskej intuicii a tehotenstve by tu mohlo vela sklamanych tehuliek asi rozpravat....cest vynimkam, ktore intuicia nesklamala!!!!! 😀
@tatarida no mna ta intuicia nikdy nesklamala a neviem preco podla toho ako pises si myslim, ze aj ty ju mas velmi dobre vyvinutu.... 😉 inak pocula som ze vraj baby po tychto tabletkach co ti dal ostali tehotne...pravda je, ze clostylbegit je na stimulaciu vajicok...a duphostan by malo byt na udrzanie babatka v sebe...ale toto vsetko su chemicke zasahy do organizmu...ja som siahla po sarapise....ked chceš mozem ti tie tabletky zaslat..lebo som ich ani nedobrala...nakolko som otehotnela...su na prirodnej baze...tebe by mohli pomoct kedze nemas pravidelny 28 dnovy cyklus
@horseshoe u teba by som to nenazvala intuiciou ale TUZBOU a to su dve rozdielne veci... 😉 aj ja som si poplakala ale ked to prislo ani som sa radovat nevedela..nakolko som tomu sama neverila a ma ani nepresvedcili // na teste ...az doki mi to potvrdil a vtedy som sa zacala spamätavat
@koldun1 mi hovor nieco o chemikaliach .....konesne sa mi podarilo schudnut trochu a po prvom mesiaci tabletiek to mam skoro naspat.... no uvidime tak do tyzdna co je s tou mojou intuiciou...ale u mna zvacsa funguje vsetko naopak...veci sa podaria len ak im nedam sancu na uspech..... platilo to v skole pri skuskach, v laske, proste vsade.... idem vygooglit ten sarapis 😉
@tatarida no to uplne poznam s tym priberanim pomaly ako jojo efekt za kravinu...ale si ma teraz rozosmiala....lebo som si spomenula ako ja som uz odmietla vobec brat do uvahy to, ze by som mohla otehotniet...vymyslela som si podnikatelsky plan a hned som ho zacala uskutocnovat..len co som popodpisovala vsetky zmluvy na ROK dopredu....odrazu // na teste....som myslela, ze.....sak vies 😀 😀
len googluj...nechcem nikomu nic zle...kupuje sa to v lekarni (aj ja som to tam kupila)....povodne som tie tabletky predavala lebo boli dooost drahe ale rozhodla som sa ti ich darovat...kaslat na tie peniaze ak ti maju pomoct...aspon vyskusas ako znasas tieto tabletky...a ak s nimi nebudes mat problem tak si dokupis dalsie...vela zien po tychto tabletkach do 2 mesiacov boli tehotne...ja som to brala tyzden 😀 😀 😀 takze mas tam toho dost....len by si nemala brat hen tie chemicke co ti doky predpisal
@enricka vies co ja som brala 12rokov, ako uz vies......6 mesiacov nic, len mne zistili ureaplazmu, som to liecila ale partnerovi vyslo negativne, takze jemu nedali antibiotika co mali dat...takze opat mi vysiel nalez pozitivny, som si myslela ze kaslem na to, ked to v cechach napriklad neliecia a nemala som ziadne problemy , ale bohuzial som sa s priatelom rozisla mesiac dozadu.....tak som si nasadila antibiotika a dufam, ze ked sa najde potencialny partner otehotniem hned...no niektore kamosky hned otehotneli, ine nie hned......mne sa nastastie nastartovali vajecniky, ovulaciu mam, ty mas ovulaciu atd?skus si aj ty urobit testy na chlamydie ureaplazmu mykoplazmy, keby nahodou mas pozit.vysledok na nieco z tohto tazsie sa moze otehotniet, je to bez priznakov vacsinou..........
ahojte baby,aj my sa snazime uz niejaky cas.. velmi som sa za tento cas nesledovala,mysleli sme si ze to pride rychlo a spontaane tak ako pri prvom. ale je tomu uz sest mesiacov a stale nic :( nevadii . prave tieto dni som sa rozhodla ze si budem vsetko znacit a uvidim. co sa tyka ovulacie tak 15.maja som mala rano taky biely riedky vytok a vecer strasnu bolest v pravom vajecniku az ma tam pichalo a musela som byt asi 20.min stocena v klbku.velmi to bolelo...mohla to byt ta ovulacia? teraz mam sice pred menzesom a uz tri dni si meriam rano BT a mam 37,O , 36,9 a dnes opat 37,0 moze to byt tym ze mi ma prist menzes? este sa v tom tak nevyznam..
@magnolie123 podla mojím všetkých značení, by som ovu mala mať. Asi všetky tie značenia chytím a hodím do koša, nech už viac nevidím. Je to celé zbytočné. Ale dakujem za radu, ak to ani po tomto cykle nepojde, tak si vezmem z tvojej rady a dám si spravit tie testy. díkes a drzím ti palčeky, dufam, ze natrafím na potencionálneho partnera. Moja kamoška s prvým mužom nemohla otehotnieť celé roky rokuce, nakoniec sa rozviezdli. Našla si nového priatela a s tým hned otehotnela a teraz má kráásneho synčeka. S prvým mužom splodiť dieťatko nevedeli, asi si dve telá nesadli a s druhým na prvý šup. Zaujímavý je tento život.

@horseshoe
@tatarida ...no babenky...ja uz hned po ovu zvyknem mat bolestive a nafuknute prsia minimalne o cislo a pol.....takze ja si toto vobec nemozem zaradit medzi tehu priznaky....😀