icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

drobca07
31. okt 2012

@brumka tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj tfuj !!!!!!!!!!!! nech sa drží ako kliešť!!!!!!!

brumka
31. okt 2012

@franica 🙂))))))))))) ved som povedala ze oktober je moj 🙂)))))))))) a je to tak 🙂))))))))) za chvilku idem do obchodu, a varit tazke pridem az v piatok

horseshoe
31. okt 2012

@franica dakujem mojka. 😉 😉 😉 hehe, veru tak - @rohlicka ma potencionalneho zenicha zajednaneho uz teraz 😀 😀 😀 Velmi sa s manzelom tesiiiiiiiiiiiiiiiiime 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😉
Inak ale na ten sexik pocas ovulky, ze vedie k pindurom - to bych sa az tak nespoliehala - nakolko segra splodila obe deturence pocas ovu a ma chlapceka aj dievcatko 😀 😉 Pohlavie je podla mna aj tak nahodicka alebo osud ??? Ako sa vravi - co ti je sudene, to ti je dane 😉 😉 😉

franica
31. okt 2012

@horseshoe ozaj a teraz sa už môžeš priznať, po tom, že vieme, že maličké sa má dobre, je pekné a zdravé- si sa potešila chlapčekovi- tušila si,či si netušila, dúfala si či nie...? 🙂
A dúfam, že ovulka teda nevedie iba k pinďúrom, lebo my stále tvrdo pracujeme na dievčatku...ale to len tak pomimo. V skutočnosti pracujeme na dvoch čiarkach á la @brumka 🙂

brumka
31. okt 2012

@rohlicka nadherna fotoska, peknucka Emmuska 🙂))))))))) @horseshoe tesim sa s tebou ze vysetrenie dopadlo na jednotku.

deculko
31. okt 2012

@brumka krasne brumka,gratulujem a presne tak,ako franica krasne napisala,budes mat krasne zdrave dietatko a budete obaja zdravi a vsetci stastni a my s vami🙂))

horseshoe
31. okt 2012

@brumka uuuu-la-laaaa 😀 😀 😀 Brumkacik ty opica, co ste to porobili s manzelom? ved vy ste tusim poriadne zamiesili 😀 😀 😀 😉 😉 😉 Gratulujem aj ked zatial opatrne, aby som nic nezakrikla - velmi ti zelam, nech to tentokrat dobre dopadne. 😉 😉 😉 Hlavne sa teraz koukej vyvalit na divan a veaaala oddychuj, jasan? 😉 😉 😉

deculko
31. okt 2012

krasne spravy aj od @horseshoe,dnes je krasny den🙂))
tehulky,poposielajte nam este tehu virusiky🙂)))))))))) nech sme kazda coskoro tehu🙂))))

brumka
31. okt 2012

@horseshoe keby si ma videla tieto 4 dni co mi je strasne zle vysypana tvar, bolave prsia az horia, a boli ma podbrusko a buchta tak len leim na gaucia zerem 🙂))))))))))) akurat teraz som zbadala ze mas chlopa 🙂 super tesim sa maly sportovec.
@deculko kebysi videla pohlad mojho muza ked rozlepil oci, jasom test hned hodila do kuta a pridem pozriem na neho po minute kolajmnicky 🙂 takze maj jun rodim urcite, o tyzden spravim kontrolny test a objednavam dokymu tento isty test som si pri dcerke robila 🙂

franica
31. okt 2012

@ataner81 @rohlicka baby kde ste? Treba tu robiť zmeny- brumku vyhodiť zo snažiliek- tvrdo a nekompromisne a zaradiť medzi tehuľky 🙂

No toto je aký deň toto, celá som nadšená....ale už spomaľte, lebo potrebujem navariť a ísť k lekárovi, ale bojím sa, že sa na 10 min. vzdialim a niečo zmeškám 🙂 🙂 🙂

brumka
31. okt 2012

@janka9900 co ty moja ako si nattom? pozeram ze aj tebe sa drzi BT hore
@franica 🙂 tentokrat sa nezaseknem na medzitablke

horseshoe
31. okt 2012

@franica hehe, moja, ja som si myslela povodne, ze to bude dievka 😀 😀 😀 Takze moja intuicia sklamala. 😀 A jasne, ze som sa potesila chlapovi 😀 😉 Mne to bolo jedno, co to bude,ja budem lubit kazde moje babenko 😉

brumka
31. okt 2012

@horseshoe aky je rozdiel ked je placenta v zadu a v predu? asi len poloha nie? jasom mala v predu takze brusko som mala velmi skoro vidno

horseshoe
31. okt 2012

@brumka hehe, to podla popisu akoby som seba videla na zaciatku tehu 😀 len pekne lezkaj a papkaj kym ti chuti, potom ti moze zacat byt zle a uz do seba nic nevpustis 😉 😉 😉 Drzim palceky 😉 😉 😉

ataner81
31. okt 2012

@brumka no toto moja. 🙂 Blahoželám ku koľajniciam. Je to jasné, si tehulienka 😀 😀 😀 😀
@janka9900 a ty moja čo?Kde máme sľúbený testík? 😀
@horseshoe takže chlapček 🙂 🙂 🙂 🙂 Júj moja, tak sa s vami tehulkami teším. Musí to byť úžasný pocit vidieť bábenko na sone. Blahoželám k pipíkovi 😀 😀 😀 😀 Máte už meno?
@franica Zuzanka ty môžeš prísť hocikedy 😀 Ja testíkujem až(ak bude čo 😒 )21.11.Pridáš sa? 😀

deculko
31. okt 2012

babulky supy pisat nech tu mame tu nasu jubilejnu 500-vku,lebo mozno aj ja pojdem doobedu prec... mame v KE bratrancov z Ba,prisli v noci s bratom k babke,budu tu este zajtra,potom idu domov... tak neviem,budem im volat,ze kedy mame prist sa stretnut,ci dnes abo zajtra... 🙂

ataner81
31. okt 2012

@franica čakám ešte na @linddi a jej testík 😀

brumka
31. okt 2012

babky nezabudnite ma pre stastie hodit na 500stranu🙂 ja za chvilku idem preca pridem az v piatok

brumka
31. okt 2012

@simonkato prepac zabudla som dodatocne vsetko najlepsie k meninkam... totiz vcera som viacmenej rpelezala den

deculko
31. okt 2012

@brumka neboj @ataner81 je v praci,hodi tam urcite obe tabulky pre stastie🙂))) ze nasa Reny,ze sa na teba mozme spolahnut🙂

horseshoe
31. okt 2012

@brumka no to je jedno ci je placenta vzadu ci vpredu - dolezite je aby nebola tzv. "vcestna" - t.j. ulozena niekde tesne nad krckom maternice a zabranuje tak priechodu babenka von pri porode - take pripady koncia vzdy cisarskym. Ja sa cisarskemu dost branim - velmi by som si zelala prirodzeny porod, takze som rada, ze zatial su priaznive podmienky... 😉 😉 😉
Co sa tyka velkosti bruska v spojitosti s placentou - ta poloha placenty to nijakovsky neovplyvnuje - velkost bruska, priberanie, atd. je skor zalezitostou genetiky, pevnosti svalstva pred otehotnenim (ci zena cvicila) a kokteilu hormonov, ktore zena v danom tehotenstve ma. Kazde tehu dokonca moze byt brusko inak velke - moja mama pri sestre mala brucho ako hrosica - pribrala cez 20kg a ked cakala mna tak mala uplne mini brusko - videla som jej foto 2 tyzdne pred porodom - nepovedala by som, ze je tehotna 😉

ataner81
31. okt 2012

@deculko @brumka jasné baby. Budem tu krúžiť ako sup a striehnuť na 500stranu 😀 . @sabaka vyšla 400 strana a nám prinesie šťastie 500ka 😀

brumka
31. okt 2012

juj babky pozrite aka strana 2x 8 🙂)))))))) to mam dokonca 5x 8 teraz to urcite je znamenie 🙂

deculko
31. okt 2012

tesim sa so vsetkymi dievcata a brumka,pri tebe dokonca ziadne "pichnutie",ze aj ja chcem som nepocitila 😀 my sme na tom podobne,tak preto a jednak predsa za nedlho budem tehu aj ja...takze niet co riesit 🙂 🙂 🙂 🙂 a vsetky uz sme tehu teraz🙂

sabaka
31. okt 2012

@ataner81 veru, moje obrovske stastie, ze si ma na tej 400 - strane spomenula, Renatka. Budem striehnut na tu 500 stranu, aby som ta tam vo velkom pridala 😉

ataner81
31. okt 2012

@sabaka ďakujem mojka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

horseshoe
31. okt 2012

@ataner81 dakujem moja 🙂 😉 😉 😉 Ano, je to ten najkrajsi pocit, aky zena moze zazit - vidiet sa hemzit babenko na sone - mat ho pred sebou v priamom prenose, slzy v ociach - je to az taky by som povedala neuveritelny pocit - tak takehoto hotoveho cloviecika mam v brusku? 🙂 Podobne pocity som nikdy v zivote nezazila. Bol tam so mnou aj manzel a bol to tiez pre neho krasny zazitok, ale podla mna pre zenu - matku je to uplne nieco ine - ja som este dlho po tom sone nevedela zaspat, lebo som na neho stale myslela, na to male telicko a vsetko 🙂
Preto to z celeho srdca prajem zazit tebe a aj vsetkym snazilkam-cakatelkam 😉 😉 😉 Vsetky zeny, ktore po tom tuzia si to zasluzia a malo by to byt dopriate kazdej jednej z nas 😉 😉 😉

horseshoe
31. okt 2012

Inak pridala som fotocky zo sona do mojho sukromneho albumika - tak kocenky mozte kuknut nasho drobceka 🙂 😉 😉 😉

ataner81
31. okt 2012

Babule moje EKG sa mení na graf 😀 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/ataner81/gra...

janka9900
31. okt 2012

dobre raaaanko 🙂 @brumka tie nase schodiska v BT neboli nahody 😵 dnesnu teplotu tam este nemam, ale neklesa 🙂 gratulujem ti 😵 😵 ty mas stastne osmicky, nam by mohli stastie trojky priniest 🙂 celkovo sa snazime tri roky, otehotnela som teraz tretkrat a na treti pokus, takze do tretice to bude urcite vsetko najlepsie 😵 verim tomu 😵 a som tehu presne po roku, o jeden den neskor ako minule a termin podla MS vychadza na meninky nasej druhej lasky ninusky 😵