icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

deculko
31. okt 2012

aaaaaaaaaaaa supeeeeeeeeeeeeeeeer🙂)))))))))))))))) hotova extaaaza tehu virusikov,a na dalsiu stranu vsetky mena,co tu mame v tabulkach🙂))))))))

deculko
31. okt 2012

@deculko baby,ja som sa zase okaslala,vsak to az o 10 stran je ta 500-vka ixixixixi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

brumka
31. okt 2012

este tu chvilu s vami budem budem odbiehat idem krajat meso, no dnska to vidim na tycku asi, vcera bola skoro tak dnes sa asi nevyhnem 🙂

ellis21
31. okt 2012

Brumka posiela tehu vírusíky aj z obchodu? 😀 😀 😀 😀

brumka
31. okt 2012

@ellis21 nie uz som doma, idem varit 🙂))) obchod mam uz za sebou

janka9900
31. okt 2012

@ellis21 dakujem 😵
@brumka dakujem 😉 nesklamala nas 🙂 ty si dnes 12DC, ze? ja 13 🙂 termin by sme mali mat veeeelmi podobny 😀 😵

janka9900
31. okt 2012

uz k vam letia virusiky, chytajteeeee 😵
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTtt
@deculko staci? ci az do 500 ich poslat? 😀

brumka
31. okt 2012

@janka9900 ja este dam druhy test v nedelu a pondelok objednavam dokymu

janka9900
31. okt 2012

@deculko ty si kolky DC dnes? 🙂 inak ja som si uz od piatku myslela, ze som tehu, lebo som bola strasne hladna stale a mala som brucho ako v 6 mesiaci 😀 az vcera som sa konecne ukludnila 😀 tak nech ti poriadne chutiiii 😉

rohlicka
31. okt 2012

v prvom rada kočky pripajam sa a posielam vam tehu virusik .. aby si kazda nasla najneskor pod stromcekom:
|| || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || ... každej jednej snažilke a čakatelke 😵 😵 😵

ataner81
31. okt 2012

Prišiel tovar(samozrejme vtedy, keď je sanitárka na dovolenke a na mňa padla zodpovednosť za 300eur 😠 😠 😠 😠 😠), tak som sa ním prehrabávala ale už hotovo 😀.@franica mne je už zle z bielych testov, tak budem testovať až po 7dňovom meškaní. Aj tak mi mrcha bežne mešká a naťahuje ma 3-4-5dní 😠.Ja si teda počkám.
Inak babule aj podľa BT som mala ovulku-jupííííííí. Hlien ukazoval na 13DC, testík 14DC a BT na 15DC. Snažilkovali sme ako králici, tak verím, že si kamoška spermoška našla vajko a už sa kamošia v maternici 😀 😀
Aktualizácia tabuľky-tehulky sú vyradené:@linddi čo tak testík?Dnes sú tu samé dobré správy, tak pridaj ďalšiu 🙂
@linddi 28.10. baran Zlatica
@waltea 2.11. vodnár Linda
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@werusss 24.11. váhy Veronika
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@hanya1 lev rok 2013

@nikol44 3.10. býk Nikol?
@mabika 10.10. panna

brumka
31. okt 2012

@janka9900 a ake mas priznaky? ja asi vsetky, a hladna som do 1-2 hodin co s a najem

janka9900
31. okt 2012

@brumka ja mam este dva, tak jeden na piatok, druhy asi na pondelok. a neviem, co mam robit, lebo vcera som bola na konzultaciu za jednym dr. v nemocnici, povedal, ze nech mu hned zavolam, ked bude mrcha meskat. z hematky odporucaju pichat fraxiparin, aj ked mam vsetky vysledky v poriadku... do zaveru v sprave napisali, ze nech mi ho skusia podavat cele tehu, tak ten dr. mi ho chce dat. a menila som dr., este k novemu asi ani karta nedorazila a neviem, kde skor ist. ci k tomu do nemocnice, ci k novemu obvodnemu 😕 neviem, uvidim v piatok, co mi po rozume pochodi 🙂

franica
31. okt 2012

@ataner81 chápem tie biele testy- ale zase ja to beriem tak, že ak bude biely, tak automaticky môžem očakávať mrchu a tá ma potom tak nezloží, keď budem vedieť, že príde ...a vôbec, ja proste nevydržím netestovať 🙂
A to je super, žee ste králičili presne cez ovu, že vám to tak vyšlo, to by mohlo raz a navždy vyjsť 😉

drobca07
31. okt 2012

tak keď ste vy takto krásne začali s tehu dnes, ja prispejem aspoň mojim prvým ovu tento mesiac - som zvedavá ako to bude ďalšie dni.... včera som dobrala clostil...-vraj môže zvyšovať hladinu LH na ovu testoch- tak neviem či sa vôbec oplatí robiť ich ale aspoň pre môj dobrý pocit.....

brumka
31. okt 2012

@janka9900 ja sa trcoha tiez bojim ci nepotrebujem dake lieky na udrzanie ale ked som ola tehu som mala krvny obraz super tak snad nie, ze to bolo len mimomaternicove vteyd a pojdme dokymu v cas, ja nemam ziadne vysetrenia
@drobca07 skoro som infarkt dostala najprv som myslela ze tehu test 🙂))))))))

drobca07
31. okt 2012

@brumka joj, keby tak bol..... 😢

ataner81
31. okt 2012

@drobca07 tieto testíky sú super a presné. Pre istotu to poisti 😀 Prečo si dala do tabuľky taký neskorý dátum mršky?

ataner81
31. okt 2012

@brumka ty kokso mňa to v prvom momente tiež napadlo 😀

franica
31. okt 2012

@drobca07 aj ja som myslela, že to bude tehu test- inak aký zvláštny test- taký zložitý, profesionálny alebo čo..aspoň oproti tým pásikovým...tak čiarky sú tam, je to jasné, ale ovplyvnené to môže byť naozaj liekmi. Ale zase ten LH hormón lieky zvyšujú práve preto, aby podporili počatie...takže platí staré známe- trochou túlenie nič nemôžeš pokaziť 😉 😉 😉

drobca07
31. okt 2012

@ataner81 zlatko ja absolutne netuším kedy môžem mrchu očakávať, keď som bola nútená ísť na vyvolávačku- takže , či to bude 30-40-50 dní to netuším - takže to môže byť niekedy v 11mesiaci ale aj v 12-tom..... ☹ ...
@franica aj ja som doteraz mávala tie pásikové testy ale objednala som si tieto z netu - cenovo približne rovnaké a vraj sú tieto jedny z naj na trhu vôbec
....čo ma nezabije.....

tatiana77
31. okt 2012

@ataner81 uz nas je nejako malo....no mala by som znasilnovat manzela 3 krat denne....aby sme konecne odisli z tabulky snaziliek...vsetkym drzkam palceky ....a chytaaaaaaaaaaaaam tehu virusy......preco sa nedaju chytit, tak ako prechladnutie? fnuk...

janka9900
31. okt 2012

@drobca07 skoro mi srdce vyskocilo od stastia, kym som nezacala citat. ale aj tento testik velmi potesi 😵 drziiiim vam palce, snazte sa o sto tristo 😉

deculko
31. okt 2012

tiez som si myslela,ze drobca je tehu🙂)))
janka,mrsku som mala 10.10.prvy den,tak kolko som DC,ani neviem,teraz uz neratam,idem sa obliekat a utekame na bus🙂) bolo mi krasne s vami dievcence dnes,tak super,poobede pridem, Reny,ty budes zarucene tehu,
tak papa dievcata🙂))) ideme s mojim chlapcom ku bratrancom🙂)))

ataner81
31. okt 2012

@drobca07 aj ja som mala predictor testy. žiadne nejasnosti či je alebo nie je test pozitívny. Ty len pekne dnes znásilni mužíčka a mrchaňa dorazí až v auguste-septembri 2013 😀 😀 😀 😀
@tatiana77 krásne ste povypadávali a obzvlášť mám radosť z dlhodobých snažiliek, najmä našej prvosnažilky @sabaka

janka9900
31. okt 2012

@brumka ja chcem isto hned duphaston, preventivne. a tie injekcie by som najradsej nemala 🙄 vsak uvidim, co povedia. nech mi daju, co chcu, budem brat vsetko a hlavne lezat, ani sa nepohnem 😀 ja nejake zvlastne priznaky nemam. od piatku velky hlad a velke brucho. po najedeni mi je tazko a za chvilu som hladna. ale uz nie az tak ako doteraz. a chvalabohu ziadne pichanie, bolenie a dufam, ze tentokrat ani ziadne spinenie nebude 🙂

ataner81
31. okt 2012

@deculko jasné Evička, že budem tehu ale ja chcem už teraz 😀 😀 😀 😀 😀 Mám pre teba Oriflame, tak mi potom napíš, kedy sa môžme stretnúť

typa
31. okt 2012

@janka9900 dievcata, robite mi radost. Nech len krasne silnie a rastie v brusku 🙂

drobca07
31. okt 2012

baby a nepostrehla som čo je s @nikol44 ?

linddi
31. okt 2012

@ataner81 ja nebudem testíkovať 😀 ja sa chcem nechať prekvapiť, buď dojde mrcha alebo mi začne rásť brucho, ale pri mojom šťastí.... načo mínať peniaze za tie biele hnusné testy...
Inak, babuľky veľká gratulka aj odo mňa ... 😉
@brumka
@janka9900
@ellis21