Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
este tu chvilu s vami budem budem odbiehat idem krajat meso, no dnska to vidim na tycku asi, vcera bola skoro tak dnes sa asi nevyhnem 🙂
Brumka posiela tehu vírusíky aj z obchodu? 😀 😀 😀 😀
uz k vam letia virusiky, chytajteeeee 😵
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTtt
@deculko staci? ci az do 500 ich poslat? 😀
v prvom rada kočky pripajam sa a posielam vam tehu virusik .. aby si kazda nasla najneskor pod stromcekom:
|| || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || ... každej jednej snažilke a čakatelke 😵 😵 😵
Prišiel tovar(samozrejme vtedy, keď je sanitárka na dovolenke a na mňa padla zodpovednosť za 300eur 😠 😠 😠 😠 😠), tak som sa ním prehrabávala ale už hotovo 😀.@franica mne je už zle z bielych testov, tak budem testovať až po 7dňovom meškaní. Aj tak mi mrcha bežne mešká a naťahuje ma 3-4-5dní 😠.Ja si teda počkám.
Inak babule aj podľa BT som mala ovulku-jupííííííí. Hlien ukazoval na 13DC, testík 14DC a BT na 15DC. Snažilkovali sme ako králici, tak verím, že si kamoška spermoška našla vajko a už sa kamošia v maternici 😀 😀
Aktualizácia tabuľky-tehulky sú vyradené:@linddi čo tak testík?Dnes sú tu samé dobré správy, tak pridaj ďalšiu 🙂
@linddi 28.10. baran Zlatica
@waltea 2.11. vodnár Linda
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@werusss 24.11. váhy Veronika
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@hanya1 lev rok 2013
@brumka ja mam este dva, tak jeden na piatok, druhy asi na pondelok. a neviem, co mam robit, lebo vcera som bola na konzultaciu za jednym dr. v nemocnici, povedal, ze nech mu hned zavolam, ked bude mrcha meskat. z hematky odporucaju pichat fraxiparin, aj ked mam vsetky vysledky v poriadku... do zaveru v sprave napisali, ze nech mi ho skusia podavat cele tehu, tak ten dr. mi ho chce dat. a menila som dr., este k novemu asi ani karta nedorazila a neviem, kde skor ist. ci k tomu do nemocnice, ci k novemu obvodnemu 😕 neviem, uvidim v piatok, co mi po rozume pochodi 🙂
@ataner81 chápem tie biele testy- ale zase ja to beriem tak, že ak bude biely, tak automaticky môžem očakávať mrchu a tá ma potom tak nezloží, keď budem vedieť, že príde ...a vôbec, ja proste nevydržím netestovať 🙂
A to je super, žee ste králičili presne cez ovu, že vám to tak vyšlo, to by mohlo raz a navždy vyjsť 😉
@drobca07 aj ja som myslela, že to bude tehu test- inak aký zvláštny test- taký zložitý, profesionálny alebo čo..aspoň oproti tým pásikovým...tak čiarky sú tam, je to jasné, ale ovplyvnené to môže byť naozaj liekmi. Ale zase ten LH hormón lieky zvyšujú práve preto, aby podporili počatie...takže platí staré známe- trochou túlenie nič nemôžeš pokaziť 😉 😉 😉
@ataner81 zlatko ja absolutne netuším kedy môžem mrchu očakávať, keď som bola nútená ísť na vyvolávačku- takže , či to bude 30-40-50 dní to netuším - takže to môže byť niekedy v 11mesiaci ale aj v 12-tom..... ☹ ...
@franica aj ja som doteraz mávala tie pásikové testy ale objednala som si tieto z netu - cenovo približne rovnaké a vraj sú tieto jedny z naj na trhu vôbec
....čo ma nezabije.....
tiez som si myslela,ze drobca je tehu🙂)))
janka,mrsku som mala 10.10.prvy den,tak kolko som DC,ani neviem,teraz uz neratam,idem sa obliekat a utekame na bus🙂) bolo mi krasne s vami dievcence dnes,tak super,poobede pridem, Reny,ty budes zarucene tehu,
tak papa dievcata🙂))) ideme s mojim chlapcom ku bratrancom🙂)))
@brumka ja chcem isto hned duphaston, preventivne. a tie injekcie by som najradsej nemala 🙄 vsak uvidim, co povedia. nech mi daju, co chcu, budem brat vsetko a hlavne lezat, ani sa nepohnem 😀 ja nejake zvlastne priznaky nemam. od piatku velky hlad a velke brucho. po najedeni mi je tazko a za chvilu som hladna. ale uz nie az tak ako doteraz. a chvalabohu ziadne pichanie, bolenie a dufam, ze tentokrat ani ziadne spinenie nebude 🙂

aaaaaaaaaaaa supeeeeeeeeeeeeeeeer🙂)))))))))))))))) hotova extaaaza tehu virusikov,a na dalsiu stranu vsetky mena,co tu mame v tabulkach🙂))))))))