icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

deculko
31. okt 2012

@leonetka presne ako drobca vravi....ja by som do toho sla....nechat babatku volnu cestu,naco cakat...

ellis21
31. okt 2012

Teraz pre všetky skôr tehu, kedy bolo už vidieť srdiečko?

ellis21
31. okt 2012

@rohlicka ja som práveže bola v 5tt+4 a nič nevidel, povedal, že som otehotnela neskôr. Preto som trošku na nervy ale brucho rastie aj prsia mám ako blón, tak snáď je to ok. 😀

horseshoe
31. okt 2012

@ellis21 u mna v 7+1tt (ale mozno uz bolo aj skor, len ja som bola u dokiho prvykrat v 5+1tt a to este nebolo srdiecko vidno a potom mi dal kontrolu o 2tyzdne a uz bola akcia) 😉

horseshoe
31. okt 2012

@ellis21 v 5+4tt malokomu vidno srdiecko - mne to povedal aj doki aj sestricka. Vidno ho takym, ktory maju ukazkovy cyklus a presne v strede cyklu alebo este skor ovulku 😉

ellis21
31. okt 2012

@horseshoe no aj mne dal o dva týždne, no snáď bude všetko ok. Mne videl iba bodku. ☹

rohlicka
31. okt 2012

@horseshoe ja som mala viac menej aj pravidelny (28-30) .. s tym ze na 12DC predpokladam ze som otehotnela 😉 😉
@ellis21 ale samozrejme nemas sa coho bat .. u teba niet pochyb o tehulkovani 🙂 dr ti to pekne len potvrdi 🙂

deculko
31. okt 2012

ahojte dievcata,tak uz sme doma od navsetevy u babky a bratranocov a moj maly uz sladko spi.... jasne,ze sa mu musi sladko spat,ked sa vyreval do popuku... take cirkusy mi porobil,ze nechcel ani len z domu vyjst a nieto este aj do autobusu.... lezal na zemi... krize hole.. tvar od revu opuchnuta,nos si nechce dat utriet... velky 3/rocny chalan a robil mi cirkus.... a ze domov domov..... tak vedela som,ze povolit mu domov ist nemozem,lebo v piatok uz budem v praci a k babke ist musi....tak to bol zaberak... ale uz sme domov,domov nas viezol braska autom... no.... zivot neni pericko... ale uz je v pohode...len mi vystraja a je tvrdohlavy riadne...ja relaxujem pri kavicke...

ellis21
31. okt 2012

@horseshoe presne to aj mne povedal, že som asi otehotnela neskôr, takže preto nič nevidí. Už snáď niečo uvidí. 😀 Už aj ja chcem foto 😀

ataner81
31. okt 2012

Baby teraz mi to povedzte inač. Teda ktorý DPO ste boli na sone prvýkrát? Lebo ako @ellis21 uvádza, že je v 6tt a ovulku mala niekedy v strede, takže by mala byť len v 3tt nie?Viem, že doktor ráta od prvého dňa poslednej menštruácie ale keď viem, že napr.ovulka bola na 14DC a teraz som 35dc teda 21DPO čo je 3tt a nie 5tt

deculko
31. okt 2012

inak ten bromelian tento mesiac neberiem...myslim,ze mam na neho alergiu,bolievalo ma v takom case uz minuly mesiac brucho a teraz nic...
a balicek od Reny.... napisem IP,ze...ale fakt neviem,kedy nam to vyjde,mozno len na skok,ze si po to zajdem,lebo uz to moje stare nemam....

horseshoe
31. okt 2012

@ellis21 neboj, bude to dobre. 😉 😉 ved si uplne na zaciatku - co chces aby tam uz teraz videl hotoveho cloviecika? na kontrole by uz malo byt vidiet fazulku aj so srdieckom. 😉 a mozno si mala ovulku fakt neskor a je to cele posunute 😉 hlavne klidek - vyloz nohy a nemysli na zle veci 😉

ellis21
31. okt 2012

@ataner81 ono sa to ráta tak, že sa ráta od prvého dna poslednej mrchy, čo ja som 6tt+4dni ale bábatko je mladšie o dva týždne, takže má 4tt. Preto sa aj dátum pôrodu počíta +-dva týždne. Ja som bola na sone 33DC. Koľko to bolo DPO neviem. Ovu som nejak nesledovala. Snažilkovali sme sa dva týždne v strede cyklu. 😀

ataner81
31. okt 2012

@ellis21 to viem ako sa to ráta len teraz tak rozmýšľam, že keď vieš, že bábo má 4týždne, tak asi je ešte skoro na srdiečko nie?

horseshoe
31. okt 2012

@deculko no co chces - obdobie vzdoru v plnom prude 😀 😀 😉 mojej segry syncek tym tiez prechadza - on zase rad robi zo seba gumoveho panaka a clovek aby sa s nim natahoval 😀 Mne ked toto spravi - ja si ho nevsimam - necham ho lezat a po chvili zisti, ze si tym nic nevydobije, tak pekne odkraca po svojich 😀 😉 Prejde nejaky cas, podrastie a tieto trucy ho same prejdu 😉 😉 😉 Len my zeny aby sme mali nervy zo zeleza a energie za 12tich 😀 😉

ellis21
31. okt 2012

@ataner81 no práve v tom mám aj ja chaos. Lebo niekomu kto je podla mrchy v 6tt je vidieť srdiečko a niekomu nie. Podla mňa je to presne tak, že tá istá dlžka tehu, je iná v tom, že niekto otehotnie v strede a niekto ku koncu týždňa a preto má vlastne mladšie bábo aj ked termím podla mrchy majú rovnaký.

ellis21
31. okt 2012

babulky idem domov, vidíme sa v piatok. pa

deculko
31. okt 2012

@horseshoe tak teda moj je tiez gumovy panak...to poznam... ledva ho vies zdvyhnut zo zeme...a tie nervy....

ataner81
31. okt 2012

@ellis21 ja sa len kvôli tomu pýtam, že ak by sa teraz mne zadarilo, tak ovula bola na 14DC, takže keď mi mrcha bude týždeň meškať, budem len v 3tt a to ešte asi nemá zmysel ísť na sono, veď nič nebude vidno

horseshoe
31. okt 2012

@rohlicka no moja dyť to říkam 😀 😀 Ty si ten idealny pripad dokonaleho cyklu 🙂 😉 Ja som mavala cykly 28, 32, 30, 35dnove. A v tom uspesnom cykle bola ovulka na 18.DC - aj babo mam podla sona o 4dni pozadu v porovnani s poslednym menzesom. 😉 Takze tak sa dievcence veci maju, preto by som absolutne nestresovala. Mne dokonca doki vravel, ze ma baby, co maju 2-3tyzdnove oneskorenie baba podla sona v porovnani s poslednou mrchou. Klidek 😉

horseshoe
31. okt 2012

@deculko jj, su to nervy - hlavne ked to spravi v obchode plnom ludi - potom sa kazdy na mna diva ako na neschopaka, co nezvladne male decko alebo ze co to ma za vychovu 😠 😠 😠 Ach, pritom tym presiel kazdy jeden rodic.

Neboj, tak ako vravim - maleho to coskoro prejde, podrastie a zase sa budu riesit ine veci - ako sa vravi male deti -male starosti, velke deti -velke starosti. 😉

ataner81
31. okt 2012

@hosreshoe @deculko baby už som to tu raz spomínala ale opakovanie matka múdrosti 😀 -kašlite na reakcie okolia. Je to vaše dieťa a budete si ho vychovávať, tak ako uznáte za vhodné. Starí a nervózni ľudia budú frflať, mladí tomu nerozumejú a ten zvyšok vás plne chápe. Ja sa na vystresovaných matkách dokonale zabávam 😀 😀 😀 😀

deculko
31. okt 2012

no babulky.....dakujem za MK a za typ na taku dobru knihu,ktora prisla ku mne v ten pravy cas....niektore veci sa mi sice zdaju byt prehnane....ale ktovie,mozno to funguje(napriklad s tym chudnutim...) ... ale urcite viem,ze mi sprijemnuju moj nastup do prace🙂))) @dorekapa 🙂) @drobca07🙂)))

deculko
31. okt 2012

@ataner81 tentoraz som na okoloiducich ludi uplne kaslala... slo mi len o to,ze nesmiem popustit a musi mi k babke ist,lebo z toho by bol "precedens"....... to su teda vyrazy.... uz idem do prace,tak sa mi same do hlavy dostavaju odborne vyrazy...no teda🙂)) asi hlava zacina pracovat 😀 😀 😀

deculko
31. okt 2012

len tak vam sem napisem,k comu som sa dostala... uz som v casopise citala o metode EFT ...ako "vytlapkajte si z tela stres"....kedze je to moja tema,na ktorej u seba uz dlho pracujem,tak ma to samozrejme zaujalo... vcera na nete som si nasla nieco o metode EFT... dam vam link..
https://www.modrykonik.sk/forum/buduce-mamicky-s-rovnakym-terminom-porodu/kto-sa-snazi-o-babo-od-marca-2012/
pisu tam aj to,ze to dokonca niekomu pomohlo vyliecit neplodnost..... toto viem,ze moze byt aj reklamny tah....prachy su vo vsetkom.... ale aspon som vam to tu chcela spomenut...ak by niekto mal zaujem,tak si za tym pojde,zisti viac...
v kazdom pripade nasla som aj super videa,ako sa zbavit stresu pomocou EFT metody ... len skoda,ze je v nejakom slovanskom jazyku podobnom ruskemu... ze nerozumiem vsetko....ale idem hladat dalej... najdem iste nieco aj v anglictine...
to len tak na okraj🙂)) ste kamaratky,tak vam dam tip,co zaujalo mna🙂

deculko
31. okt 2012

este vam napisem,ze som vcera nakukla tu na MK do temy snazilky 2012/2013... a tam baby pisali,ze spermiogram robeny na urologii nemusi byt zarucene dobry... jedna tam o tom pisala...ze v CAR robia podrobnejsi....a tam im zistili chybu,co urolog nenasiel.....
toto som zvazovala,ci to tu napisat,aby som nerozosiala pochybnosti...ale zase mohli by ste mi mat za zle,ze som o tom vedela a nepovedala som... verim,ze tie vase vysledky su dobre 🙂)

deculko
31. okt 2012

huraaa ja mam sviatok,tatka mame doma,v takyto cas.(vcera prisiel o 21.30)...a zajtra este k tomu volno....jupiiii 😀 papa zatial🙂

leonetka
31. okt 2012

@franica supeeer, ze vysledky su dobre. No nic lepsie si clovek nemoze priat! 🙂 Tesim sa moc a neboj nic, budem ta v novembri sledovat. Nenapises do IP tvojho doktora? Myslim to vazne.
@ellis21 je mi luto tej reakcie ale franica to super napisala. Ani nasi nie su bohvieaki, tiez sa nevedia tesit z druhych ale sme si povedali s manzelom, ze my dvaja sme rodina a nikto iny nas nezaujima , nedovolime aby nam kafrali do zivota a uz vobec nie kazili nase stastie.
@horseshoe no stretla som sa nedavno s jednou babou, tiez jeho pacientkou a potratila unho v 6 mesiaci. ☹ Vyzera to tak ze kvoli zanedbaniu lekarskej starostlivosti. Mala infekciu a na preventivke, ked bola na zaciatku tehu, tak jej neurobil stery. Hm… keby som vedela o nejakom dobrom v Blave a okoli, ale neviem, toz nemozem zmenit. Zatial. Ale na sono je odbornik. Snad budem raz aj ja moct ocenit jeho sono kvality (za pozitivnych okolnosti).

leonetka
31. okt 2012

Dakujem babky za vase nazory. Pomohli mi. Vcera som z toho bola taka smutna, aj s muzom sme o tom pokecali ale viac menej rozhodnutie kedy zacat nechava na mne. Dnes rano som si povedala, ze to asi risknem a zacneme tak ako sme si predsavzali.
@horseshoe presne tak, nemusim otehotniet hned a nikde tiez neni napisane, ze nepotratim aj po tych 6 mesiacoch. Len ak by sa to naozaj nedajboze znovu stalo tak on akurat bude mat alibi “ze ved ja som vam to hovoril” 😠
@franica ano viem, pisala si o tom nete plus ja som si zas nasla poradnu kde odpovedal Dr. Zahumensky z prazskej gyndosky a dvom babam tiez odporucal zacat po 3 mesiacoch.😉
@ataner presneeee toto by bola moja vyhovorka ze" ved ja ani neviem ako sa to stalooo" 😀 . A nebudeme teraz merat, sledovat nic. To az po novom roku ked dovtedy nevyjde. A dakujem za podporu a vyhrievanie tehulovskeho miesta🙂 @rohlicka @janka9900 a @deculko dakujem tiez za nazor a podporu

horseshoe
31. okt 2012

@leonetka to, ci on povie "ved ja som vam hovoril" - to ti moze byt sum a fuk 😉 😉 Okrem toho, ked sa vam podari uspesne zamiesit este pred tym uplynutim 6mesiacov pauzy a babenko bude zdrave a donosis - mozes mu naopak ty povedat: "ja som vam hovorila, ze mate zle statistiky a keby som cakala tak dlho ako kazete mozno ani doteraz nie som tehotna" 😀 😀 😉
No ja mam velmi dobreho gyndosa - kazdemu ho odporucam, ale zial ja sama za nim z BA cestujem 250km. Ale stoji mi za to 🙂 Ak chces - mozem ti poslat kontakt. Mozno keby sa ti nedarilo dlhsie otehotniet - on vie pomoct, takze aspon na to otehotnenie - liecbu by sa ti oplatilo za nim chodit. 😉
Mno, ale tiez budem musiet zmenit gyndosa - neda sa dochadzat taka dialava aj s malym babatkom. Takze musim nejakeho dobreho zohnat... 😉