Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
aj ja som sa uz naobedovala. Sme si urobili taky lahky salat s schwarzwaldskou sunkou a syrom a bielym joguryom a k tomu pecivo. Salaty by som mohla denne jest - len skoda,ze z nich hned vyhladnem. V anglicku som sa naucila jeden s pomarancami a orechami - ten straaaaasne lubim,len do neho ide tolko prisad,ze ked zo vsetkeho kupim len 1 ks,aj tak mam 2 plne misky a to sa neda zjest. Skoda ze salaty su super len ked su cerstve 🙂
Aktualizujem tabuľku 🙂. @franica som zvedavá či ma zlomíš 😀 alebo či bude čo lámať ☹
@linddi 28.10. baran Zlatica
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@werusss 24.11. váhy Veronika
@waltea 27.11. vodnár Linda
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@leonetka nažhavená skoro snažilka emoticon
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
😀 😀 😀 mm chce ísť pozerať nejaký film, ale ja že ešte trochu vydržme, že ja chcem stihnúť tú 500-ku!!! Ste ho mali vidieť 😀 😀 😀 😀 Nevadí, ja na to verím! 😀
@janka9900 @brumka kazdopadne babule .. uz mate svoje vyhrievane miestecka v tehu tabulke .. to predsa nieco znaci ze ste tehulky a uspesne to dotiahnete do konca .. klido-pido .. pohoda lesna .. ziaden stres .. 🙂 a coskoro mi oznamujete termin porodu a dobu snazenia - nic ine si nepripustame !!! 😉 😉 😉

@janka9900 ja dufam ze nie, u mna posledne tehu spinenie nemalo dobry koniec ale v nedelu robim dasli test a v pondelok volam dokymu
@rohlicka cez sviatok asi tazko ked moj doky ma asi dovolenku no uvidime ci nezbehneme pre istotu na pohotovost