icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
1. nov 2012

@janka9900 ja dufam ze nie, u mna posledne tehu spinenie nemalo dobry koniec ale v nedelu robim dasli test a v pondelok volam dokymu
@rohlicka cez sviatok asi tazko ked moj doky ma asi dovolenku no uvidime ci nezbehneme pre istotu na pohotovost

franica
1. nov 2012

@brumka @janka9900 nebojte baby, všetko bude ok.....to sa len viac teraz sledujete, zato vám je všetko nápadné a hlavne vám všetko robí starosti (presne ako mne)...ale nič sa nebojte, hlavne sa tešte- hormóny šťastia všetko vyriešia 😉

typa
1. nov 2012

aj ja som sa uz naobedovala. Sme si urobili taky lahky salat s schwarzwaldskou sunkou a syrom a bielym joguryom a k tomu pecivo. Salaty by som mohla denne jest - len skoda,ze z nich hned vyhladnem. V anglicku som sa naucila jeden s pomarancami a orechami - ten straaaaasne lubim,len do neho ide tolko prisad,ze ked zo vsetkeho kupim len 1 ks,aj tak mam 2 plne misky a to sa neda zjest. Skoda ze salaty su super len ked su cerstve 🙂

ataner81
1. nov 2012

@franica nikdy som hormóny nebrala , takže neviem ale rozhodne to vplýva na moju žravosť čo ma dosť hnevá 😠
@brumka zakázala som mrchani prísť, tak sa neboj 🙂 .Teplota ti mohla klesnúť z rôznych dôvodov

janka9900
1. nov 2012

@rohlicka mna cestuje karta od stareho k novemu a robi az v utorok, ale zajtra volam jednemu dr. z nemocnice, len boh vie kedy bude robit 😕

franica
1. nov 2012

@ataner81 14.-teho??? čo je, čo je...testujeme skôr??? 😉 😉 😉 😉

rohlicka
1. nov 2012

@janka9900 nechcem vyplasit teba ani @brumka .. ale viem ze ste si obe uz prezili svoje ... samozrejme musite mysliet pozitivne .. ale ja uz by som nerada citala dalsie smutne spravicky 😒 😒 hned zahnat skarede myslienky .. a pekne obe lenosit .. a lenosit ... a vsetko bude ok :-*

ataner81
1. nov 2012

Pod akú hranicu by BT v tehotenstve nemala klesnúť?Či to nie je dané?
@franica 14.11. ju nečakám a testujem až po 7dňovom meškaní 🙂

ataner81
1. nov 2012

@brumka @janka9900 Tak ako píše Helenka @rohlicka aj ja by som skočila k dokymu skôr

franica
1. nov 2012

@ataner81 ach ach...no nevadí, dovtedy mám času dosť ťa naťahovať 😝

waltea
1. nov 2012

@ataner81 ahojte dievcata🙂 tak mne mrcha prisla uz vcera, takze dalsiu cakam 27.11.:-) ale to bude posledna, lebo potom budu vianoce a to uz mrcha nepride!!😀
Takze dovtedy som naplanovala lyzovacku, v januari ked uz budem tehulka sa uz nebude dat😀😀

typa
1. nov 2012

@janka9900 dufam,ze to je v poriadku. Ja by som sa urcite prestrasila 😒 Budem Ti velmi drzat palce a aj Tebe @brumka. Citala som,ze na bt moze pocas tehu kolisat. Preto sa neodporuca si ju merat,pretoze sa zeny zbytocne stresuju 🙂

brumka
1. nov 2012

@rohlicka
@ataner81 ja nemam akemu doktorovi ist, moj mi vcera telefon nezdvyhal asi ma cely tyzden dovcu a volala som s kamaratkou co potratila a ze jej doky nechel dat dufika ze skor to zenam robi vadciu sarapatu ako uzitku

ataner81
1. nov 2012

@waltea múdro si si to naplánovala. takže táto mrcha bola želaná, pretože si chceš ísť zalyzžovať a na dlhú dobu si užiť zimné športy ale tá ďalšia už nepríde 😉

janka9900
1. nov 2012

baby, ja sa nebojim 🙂 lezim, ani sa nepohnem, vsatko bude ok 🙂 @ataner, BT by nemla klesnut na teplotu, ako bola pred ovu

ataner81
1. nov 2012

@brumka no ďakujem, teraz si vystrašila mňa 😕

ataner81
1. nov 2012

@janka9900 a to je pri mojom EKG aká teplota? 😀 😀 😀 😀

brumka
1. nov 2012

@ataner81 no neviem skor ja s a strasne bojim :(((( mne to aspon kamoska tak povedala ze ked sa babo nema udrzat alebo je chore tak mu ani dufik nepomoze ja neviem nikdy som ho nebrala tak nemam skusenosti

ataner81
1. nov 2012

Aktualizujem tabuľku 🙂. @franica som zvedavá či ma zlomíš 😀 alebo či bude čo lámať ☹
@linddi 28.10. baran Zlatica
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@werusss 24.11. váhy Veronika
@waltea 27.11. vodnár Linda
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@leonetka nažhavená skoro snažilka emoticon
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka

@nikol44 3.10. býk Nikol?
@mabika 10.10. panna

simonkato
1. nov 2012

@janka9900 @brumka babenky moje davajte si prosim na seba velky pozor ked sa nieco zhorsi hned chodte na pohotovost ale urcite bude dobre dievcence moje.

waltea
1. nov 2012

@ataner81 veru veru😀 jasne ze by ma potesili //, ale ked nie, tak aspon nech si zalyzujem..po 5 rokoch!!😀 pozeram ze vy uz mate zamiesene😉 tak sa tesim na tvoje palice!!!😉

janka9900
1. nov 2012

@brumka @ataner @rohlicka ja tiez v podstate nemam kde ist a na pohotovosti by povedali, ze nic neni vidno a ze je to urcite mimomaternicove- ako minule 🙄 to radsej pocakm do utorka na svojho dr. 🙂

brumka
1. nov 2012

@janka9900 tak ja ak sa dostanem ku svojmu dokymu ked zavolam v pondelok budem rada ak ma objedna na piatok, tak uvidime ale som sa strasne vystrasila

franica
1. nov 2012

@ataner81 noe ved uvidíme....aspoň sa pokúsim pokúšať...aby si aj ty vedela, aké to je 😀

@janka9900 to sú mi ale povzbudiví lekári na tej pohotovosti....fakt ich netreba počúvať, kým nič nemajú podložené...aj ty si mala aj mimomat.? To som nevedela 😖

ataner81
1. nov 2012

@janka9900 @brumka hlavne kľud, žiadne meranie teploty, námaha či stres.Máte odo mňa naordinovaný kľud a šťastné tehulkovanie 🙂
@waltea bábenko to určite tušilo a teray nechá maminku zalyžovať si a hneď po lyžovačke sa ti v brušku uhniezdi 😀 A my sme miesili o sto šesť, tak // z toho musia byť 😀

ataner81
1. nov 2012

@franica to by nebolo ono keby si ma nepokúšala 😀 😀 😀 😀

franica
1. nov 2012

😀 😀 😀 mm chce ísť pozerať nejaký film, ale ja že ešte trochu vydržme, že ja chcem stihnúť tú 500-ku!!! Ste ho mali vidieť 😀 😀 😀 😀 Nevadí, ja na to verím! 😀

rohlicka
1. nov 2012

@janka9900 @brumka kazdopadne babule .. uz mate svoje vyhrievane miestecka v tehu tabulke .. to predsa nieco znaci ze ste tehulky a uspesne to dotiahnete do konca .. klido-pido .. pohoda lesna .. ziaden stres .. 🙂 a coskoro mi oznamujete termin porodu a dobu snazenia - nic ine si nepripustame !!! 😉 😉 😉

ataner81
1. nov 2012

@franica ja som vo väčšom strese ako pred maturitou 😀 Krúžim okolo počítača(obsedieť neviem)ako tiger v klietke. Drahý je už zo mňa na nervy 😀

ataner81
1. nov 2012

@franica jasné, že to funguje, veď sa pozri na naše tehulky. Chlapi také veci nepochopia 😀