Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Ahojte baby!
Ako sa mi máte?Ja na nič,muž sa mi len nasľubuje,a nič z toho:-/ od 1.11.sme nič nemali,lebo je hrozne unavený,bolia ho kríže,ale vonku píliť drevo a chliev robiť,ho nič nebol☹A večer skôr zaspí,ako malý,ešte pred 22h:-/A keďže zas od zajtra vstáva o 5h a príde len o 18h,tak nič nebude zas,ja som už hotová...Neviete nejakú metódu ako dať muža dokopy?Tak ja prednosti moc nemám len 0,takže ho navnadiť beztak nemám sčím,a najmä,keď je malý hore tak vôbec,a keďže zaspí skôr,než malý,tak už naozaj neviem čo sním...A budiť ho nemám,lebo ma zbije to sú jeho slová...takže tak,som moc smutná ztoho...
Ahojte baby 🙂 Pridavam sa k vam do temy.. HAK som vysadila v marci, a zatial nic :( Kocky mi radili zmenit gyn, lebo mojej sa nechce nic so mnou riesit...tak planujem tento tyzden prejst...Dufam, ze nova daco porobi a budeme sa coskoro tesit //...
@leonetka kašli radšej, aby nemeškala práve preto, že ju taaaaak veľmi čakáš...tá veľa spomínaná psychika...alebo v rámci kurzu pozitívneho myslenia vyskúšak nasledovné: zajtra ráno sa zobudím už s mrchou 🙂
@zora256 akože nemáš prednosti? Pre niečo si ťa tvoj muž zobral, čiže dačo tam bude, čo ho ohúri....no je to ťažko radiť, že čo zaberie...možno mu never na tie jeho sľuby, ale rovno k nemu prídi ,keď napr. ti malý spí poobede a on rpbe drevo- vypni mu pílu a povedz, že ho čakáš v posteli....neverím tomu, že by ťa tam nechal čakať...keď už nič iné, za teplú večeru mu to snáď stojí 😝 😝
@renitri vitaj aj ty- asi budeš tiež z tých, komu zmena dokiho prospeje...podľa mňa vyskúšaj, to nechápem, že niekto normálne odmietne čokoľvek riešiť. Držíme palce, prípadne si poprečítavaj o praktikách, čím sa my všetky snažíme vec podporiť, určite sa skoro zadarí 😉
@renitri no v tomto ja nie som úplne najväčší odborník, ale pijú sa tu alchemiky, nejaké gynastany, jeme veľa grepov..potom ešte aj nejakp materskp kašičku MACA ... no ja jem akurát tie grepy- tie od MS až do skončenia ovulácie, o tých druhých až toľko neviem, ale baby tu to praktizujú, určite ti poradia....a ako veľmi sa snažíte- myslím tak, že či si sleduješ plodné dni, ovuláciu pomocou testov, meriaš si bazálnu...či to nechávate voľnejšie plynúť?
@franica ahaaa.. No robievala som si ovu testy..Papam femibion, MACU, uzivala som aj Femi kvapky, alchemilku, zensky caj.. Bazalku si zatial nemeriam..MM berie tiez MACU, tribulus a vitaminy..ale boli sme na spg, a tam zistii ze ma iba 30% pohyblivost...Tak zato sa chystam prejst k druhej gyn, nech s nami nieco robi, kedze urolog mu nic neporadil.. Snazime sa od aprila-maja...a teraz ked uz mame vysledok spg, chystam sa tym nieco zacat robit...
ahojte dievcata, @franica,krasne si to nasej Zorke @zora256 napisala,pripajam sa Zori k Zuzkinmu nazoru,mna nejako teraz nic lepsie nenapada...
@leonetka tak sa tesime,ze uz konecne ides do nasej tabulky🙂)) nech sa v nej dlho neohrejes,zelam ti to🙂 aj franici....a vlastne vsetkym zelam skore // .... nech teraz ziadna nezariarli 😀 😀 😀
@renitri ...urcite zmen doktorku.... a ci vam nie je treba ist rovno do CAR,ked je problem na muzovej strane, hm?... mozno si aj tieto veci uz zistujes... ja mam taky dojem,ze uz treba ist do CAR.... co vy na to koceny? aby tomu dopomohli....
dnes som si kupila bielu bluzku a biely sveter....to ak by ma uz chceli dat v praci sediet na expozituru.... (tak sa to tusim vola...to klientske centrum..) ale inak...som presvedcena,ze budem tehu a pekne im tie biele veci vratim do obchodu🙂)) to len pre istotu,aby ma v praci nezaskocili,ze sup zajtra dole do expozitury a ja nemam nic biele doma....
tento tyzden sa vam asi uz nebudem stihat ozyvat... zajtra koncim o 16-tej... atd... ... v praci nebudem riskovat oznamenie zo strany zamestnavatela o poruseni prac.disciplny... ..som rada,ze mam pracu...
ale budete mi chybat...od kedy som sa k vam v maji pridala...tak sem chodim kazdy den,ani neviem,ako to bez vas a MK vydrzim🙂 😀 😀 😀
pekny den vam prajem🙂)))
@leonetka juchuuuuu tak je tu, je to dokázané- červené zaberá!!! Nevadí, že to ide pomaly, už vieme, že je tu- drahá leonetka, vitaj v tabuľkeeeeeee 🙂 🙂 🙂 🙂
@deculko tebe tá knižka veľmi prospieva, taká spokojnosť a optimizmus z teba ide...teším sa z teba, želám ti, nech sa ti aj v práci darí a páči a popri tom, aby nech ťa prekvapí fazuľka v brušku 😉
@renitri iiiha, tak ty si väčší znalec ako ja, ďaleko väčší...ak toto všetko skúšate od apríla a ešte tam je tak trochu problém aj s tou pohyblisvoťou, tak ja by som nad inou ako lekárskou pomocou ani neuvažovala...a ked ti nechce pomôcť tý súčasná, tak ti pomôže nejaká iná/iný 😉
@franica dnes mi dokonca tu knizku kupil mm pod stromcek🙂)) lebo mam ju iba pozicanu od svagriny,a tuto knizku sa hodi citat ju kedy sa ti zachce... maju inak v tescu...mali jej dost... aj 8 vylozenych... ....ale keby si ma franica videla v sobotu aka som bola nervozna.... strasne... to dnes som zase kludna🙂)) 😀 😀 😀 ale dakujem za taky kompliment🙂))
Ahojte krásky moje koníkové. Včera som sa vám nemohla venovať lebo doobeda som doháňala spánkový deficit po 24ke a 3nočných 😝 a poobede sme boli kupovať plavačku, dvere a kuchyňu 🙂. Ešte objednáme pracovnú dosku a musíme kúpiť drez, batériu, rúru a varnbú dosku(to na splátky lebo po tom mega nákupe máme na účte 0)Som taká šťastná, že konečne budeme mať ako tak hotový bytík 😀 A večer sme to oslávili krásnym mojkaním. Bolo na čase, veď posledný týždeň sme sa skoro nevideli. @zoescott robím v krízovom pre týrané, zneužívané a zanedbávané deti @franica Zuzanka takže nachladnutie čo?To určite, to je tehu príznak, ver mi 😉 Ja som najpr mala hnačku, potom 2dni zápchu a dnes opäť hnačka 😝 Inak BT mi klesla na 37,1 a dnes stúpla na 37,3. Len sa mi takto drží hore a budem šťastná 😉 @zora256 ahoj moja. To ja poznám a ak mám byť úprimná, tak ani prednosti Dolly Buster by drahého nedvihli z postele keď je unavený ☹ Ale ty si šikulka, tak určite vymyslíš nejakú fintu ako ho na sexík nalákať 🙂 @renitri ahoj a vítaj medzi nami. Skús drahému kúpiť vitaminy E, selén a zinok. Sú na kvalitu spermií a na pohyblivosť. Okrem toho by som ti radila vitamín C v podobe ovocia a materskú kašičku. @leonetka tramtatadá 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Veľké ovácie, červený koberec a ohňostroj na tvoju počesť som ti pripravila 😀 . Vítaj opäť medzi snažilkami. Jupí, teším sa s tebou 🙂. Ešte mi napíš dátum neočakávanej mršky 🙂 a znamenie 😉 @leonetka @decuko aj ja by som v normálnom prípade riešila výber karty od gyndoša inak-teda poslaním karty novému ale bola som taká nahnevaná, že inak sa nedalo 😀 😉
Naša tabuľka:
@linddi 28.10. baran Zlatica
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@sam1234 15.11. strelec
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@werusss 24.11. váhy Veronika
@waltea 27.11. vodnár Linda
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@leonetka už snažilka 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
Decká sú už v škole, tak idem rýchlo pozmývať, poprať, požehliť, umyť riad a medzitým vás budem sledovať 🙂
ahojte babky tak dneska som si robila kontrolny test ale tie predtym riadne uschli. posielam T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T
Dobré ráno kočky, tak sa vám hlásim takto v tento upršaný pondelok a posielam vám niečo pre pobavenie.... môj graf s mojimi ovu testami....podľa môjho osobného názoru ovu vôbec nebola!!!....tak dúfam, že aspoň mrcha príde načas....odvčera mám hlienu na rozdávanie ale ovu testy negatívne, dva dni sme boli s drahým aj pochytený takže sme sa udobrovali až včera ale som z toho celá mimo, tak keď chcete vidieť čo všetko robia tabletky a nervy s človekom - nech sa páči:
Ahojte kocky 🙂 to mame ale hrozny uprsany pondelok,vsak? 😒 nemam sancu vas docitat po sviatkoch a vikende 😀 ste tu riadne klebetili 😉 u mna nic noveho akurat ze ma cez vikend opat bolela buchta - ako vravel doki zase sa roztahujem...no ved vecer aj vyzeram ako by som zjedla melonik - brusko ide riadne dopredu 😵 😵
@drobca07 dakuje, dr idem zajtra a bojim sa. ja neviem citat ovulacne testy ale podla grafu mozno nebola, pockaj jasom mala ovu az 19DC a spermjky vydrzali skoro 2 dni na vajko 🙂
niekto tu hovoril ze s nim doky neche nic do roka riesit ani so mnou nechcel nic riesit ale povedal ze nemalo by sa rok ale on zacne po 9m a to akurat pojdem na potvrdenie tehu
@inpurity ďakujem si zlatá, tento mesiac je môj prvý s clostilbegytom a mám od 10DC strašné bolesti bruška, že sa až bojím, že niečo nie je vporiadku ☹ ...nezdajú sa mi ani tie ovu testy a podľa teploty ani ovu nebola..... 😒 fakt neviem....
@horseshoe hoď nám fotky drahá , mňa to ukľudňuje bohovsky keď sa pozerám na tie vaše krásne fotečky, či už pozitívnych tehu testíkov alebo už črtajúcich sa brušiek s fazuľkami, potom si samozrejme poplačem ale želám to každej jednej z vás, lebo ste úžastné žienky a každá jedna z nás určite raz bude tá naj naj maminka na svete 🙂
@horseshoe môže to byť aj tými tabletkami ale ak zalovíš niekde v pamäti tak už sa mi toto stalo s tými pozitívnymi testíkmi niekedy začiatkom leta, dávala som sem aj foto vtedy a to som vtedy nebrala absolutne žiadne tbl. okrem femibionu.... tak moje telo je asi zakliate na večnú nevedomosť a čakanie....
...a aj keď dva dni nič s mm, včera sme sa poistili k tomu hlienu 😀....možno aj dnes... 😀
@ataner81 serus kamoška so zvýšnou teplotou...ja veeeľmi dúfam, že sa ti udrží a neklesne, to sú pekné hodnoty, tak aspoň nejakých tých 10 dní ešte..juuuj bude to dobré...a moje neáchladnutie je také, že zase mi nič nie je, včera som sa zobudila akási opuchnutá- oči, pery, prsty...ale za pol hoďku to prešlo a zas mi je sveta žiť, tak ja už neviem 🙂
@drobca07 no čo ja viem....ovu testy boli podľa mňa pozitívne a teplota ti dnes vystúpila...čo viac si môže jedna snažilka želať, no nie? 😉 A súhlasím s horseshoe- len žiadne skákanie si do vlasov s drahým, ak máš pozitívny ovu test alebo nádejný hlien, tak mu len povedz, že samozrejme má pravdu, všetko bude ako on chce...a podáš si ho potom neskôr 😀 😀
@brumka no super, niet pochýb, krásne ti silnie, už aby sme to mali aj čierne na bielom od Dr. 🙂
a tento pondelok je otrasný...včera pomaly jar a dnes toto...po špičku nosa si nevidím, taká tma je 😖

@franica jasne, vsetko s mierou 😉 ved uz si sa nacakala 3 mesiace, tak uz ten cca tyzden navyse vydrzis 😉
ja viem ze to zatial neni vela ale som z toho trochu nervozna. chvilu mam priznaky, potom vymiznu, no divne. a tym padom sa mi to cele poposuva 😒 kaslem uz na to.