icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

franica
5. nov 2012

@brumka ale bude, nič sa ty neboj...hlavne sa nad ničím netráp, lebo nič tým nezmeníš ani ničomu nezabrániš a maličkému to neprospieva 🙂

brumka
5. nov 2012

@horseshoe tak mna svagrinna pma pod dozorom, povedal ze uvidi podla spravania ci som tehotna 🙂 a vzdy ked sme u nich si par poharikov dam 🙂 ked deti spia, nie ze alkoholik ale uz zacinam uzivat zivot troska neskorsie ale nie neskoror 🙂 a sme im ani nic nechceli povedat lae ked som bola vnemocnici tak sme im povedali co sa stalo tak staci ked si zrataju dokopy

horseshoe
5. nov 2012

@drobca07 jj, spominam, spominam si 😉 takze asi by som sa fakt spoliehala a vsadila vsetky karty na poctivy sexik 😉 😉 😉

ataner81
5. nov 2012

Vrchné poschodie hotovo, ešte spodok, doprať, povešať a mám veget 🙂 . @drobca07 no moja, tak ja som podľa hlienu mala ovulu 13DC, podľa testíku 14DC a podľa BT 15DC, tak a teraz si vyber, že kedy vlastne bola. Aby som bola úprimná, aj ja mám 2 dni pozitívne ovu testy ako ty. Ja to u teba vidím iba na ten 10DC lebo síce aj ďalšie dni sú silné čiarky ale nie až tak ako na ten 10DC. Podľa mňa si ho mala poistiť a aj teraz keď máš hlien(to sa mi zdá také najspoľahlievejšie). No a od dnes dajte sexík každý druhý deň a bude to 🙂 . Ja mám taký vnútorný pocit, že nám to ani tento mesiac nevyšlo ☹ ☹ ☹ PMS sa stupňuje ☹ ☹ ☹ ☹ V stredu idem k doktorke, tak som zvedavá čo navrhne ďalej.
@brumka Daduš je to jasné, už nemusíš testíkovať 😉 . A zajtra si prosím ten darček k meninám-dobré výsledky od dokyho.
@franica Zuzanka, tak ty si nejaká záhadná 🙂 Tfuj, tfuj,tfuj nech to nie je nachladnutie ale to druhé 😉 😀 BT síce dnes stúpla ale od úspechu mám ešte stráááááááášne ďaleko ☹ . Ako som vravela Ivke, tak PMS sa stupňuje a to neveští nič dobré ☹ A ešte mám aj taký ciťák, že zase nič

horseshoe
5. nov 2012

@brumka 😀 tak to ti ziadne vyhovaraky nepomozu 😀 😀 😀 😉

brumka
5. nov 2012

@ataner81 neboj reni na darceku sa pracuje, uzaby som bola v6tt aby bolo vidno srdiecko abysom sa trocha ukludnla lebo mi je tazko poslednej dobe, dcerka mi dava strasne zabrat asnazime sa jej vysvetlit ze teraz nmusi byt opatrna.. dadus mi kedysi hovorila naj kamaratka co teraz sa ani neozve :( troska to vo mne spomienky vyvolalo asi som tehotna 🙂

@horseshoe ale tento krat bysom bola rada do 3m v tajnosti nie ako minule vyzvodnit zhed ako som bola v 4tt od lekarky 🙂

horseshoe
5. nov 2012

@brumka to som chcela aj ja do 3m to utajit a keby nebolo draheho tak sa mi to aj podari ale on sa chcel samozrejme pochvalit pred celou rodinou aky je sikovny 😀 takze nedalo sa. Okrem toho ak ti bude brusko tak rychlo rast ako pri prvom, tak neviem, neviem ci by si to ututlala 😀 😉 😉

franica
5. nov 2012

@ataner81 ani nesranduj tu s nami s mrchaňou- najbežnejší prvotný tehu príznak sú práve pocity PMS a vnútorný ciťák je samozrejmý po 10 neuspešných mesiacoch si povieš, že práve teraz...ale ono to príde a ja hlasujem za práve teraz! 😉
A ja nie som žiadna záhada...podľa mňa sa na mňa niečo lepilo, ale úspešne som zatiaľ odolala...a to druhé...no keby dačo, to sa uvidí..ostávam v stave mysle "som tehotná", ale nič si nenahováram 🙂

brumka
5. nov 2012

@horseshoe uvidime ale to y som tajila lebo potom k rodine pojdeme az po vianociach a to by sme im tu novinku povedali to je moj plan 🙂 musim zaklopat ale verim ze ked sa budesm tsravovat ako sa stravujem skoror rok tak verim ze uz priiberiem v ramci normi ale to nezavysi na brusku 🙂)))ale tesim sa ze tehu budem na jar to mam kopu peknych tielok s volnym bruskom ako cez zimu kupovat bundu a chdoit po lade 🙂

horseshoe
5. nov 2012

@brumka tak nech ti to vyjde mojka 😉 mas pravdu s tym obleckom - ze na jar je to asi lepsie, ale zas takto v zime sa daju vsetky nadbytocne kilecka krasne schovat a s istotou sa nebudem od horka roztapat v poslednych fazach tehu a pri porode 😉 vsetko ma svoje vyhody a nevyhody 😉 aj tak najdolezitejsie je aby bolo tehu dobre a babo zdravucke 😉 😉

brumka
5. nov 2012

@horseshoe dakujem 🙂 no u mna tych 22kg tazko schovat cez zimu 🙂))))

brumka
5. nov 2012

@brumka akurat mi volal tatik ze co test 🙂 inac taka srandovna prihoda ked mi kupovat tie rpve v lekarni mu ikazala kopu testov a potom sa lekarnicka ze to pre koho. ked mi to muz hovoril som mu povedala ze povedz pre dceru alebo daku blbost, ako som sa nasmiala 🙂

horseshoe
5. nov 2012

@brumka 🙂 jakych 22kileciek? To uz ratas ze tolko priberies? 🙂 nepredbiehaj!! 😀 😉

brumka
5. nov 2012

@horseshoe nien ratam len vravim ze ako som chodila cez zimu s bruskom 🙂

horseshoe
5. nov 2012

@brumka aha 😀 no to verim ze 22kg nie je lahke schovat 😀 presne tolko by potreboval schudnut moj muz - uz som mu vypracovala aj dietny plan -od dnes ho drzi -no som zvedava lebo jeho vola je taka slaba ale musi sa zapret zo zdrav.dovodov...

ataner81
5. nov 2012

HOTOVO a už som len vaša 😀
@brumka ja mám kamošku Dadku a hovorím jej Daduš. Tak strašne sa mi to páči. Ale ak ti to prekáža, tak nebudem. A kde by tvoje bábo malo byť?!Jasné, že je na správnom mieste, len nestresuj,nohy hore a oddychuj 🙂
@franica nesrandujem 😒 PMS ako vyšité aj keď dnes ani chýru ani slichu po niečom takom. Dokonca aj prsia sú na tom lepšie. Už mi stačí iba jedna podprda 😀 .
@linddi no super 😠 7dní ťa tá hnusaňa naťahovala?! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Zvažovala som aj ja tú laparoskopiu. Ako dlho si na ňu čakala?

brumka
5. nov 2012

@ataner81 praveze mi to nevadi, mne sa to pacilo 🙂

ataner81
5. nov 2012

Aktualizácia tabuľky 🙂
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@sam1234 15.11. strelec
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@werusss 24.11. váhy Veronika
@waltea 27.11. vodnár Linda
@linddi 30.11. baran Zlatica
@leonetka ?.?
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka

ataner81
5. nov 2012

@brumka oky doky Daduš 😀 😀 😀 😀

brumka
5. nov 2012

jujj ababky normalne som zabudla viete na korej strane je slepak? pri urcitych pochybov ked lezim a oatacam sa tak smastrasne pichne v pravom boku a trva to kkym to prejde :(

horseshoe
5. nov 2012

babulky taka otazocka - je pravda ze po prefuku vajcovodov musi byt pauza v snazilkovani az 1rok? Mam takych znamych a toto im povedali, ale uz maju davno po 30tke, takze viete ako to je...

horseshoe
5. nov 2012

@brumka na pravej 😉 ale to nie je slepak u teba ale vajecnik - klidek ja som to mala tiez na zaciatku 😉

ataner81
5. nov 2012

@brumka v pravo. Bolesti máš vpravo v podbrušku a k tomu hnačka a vracanie ak by išlo o zápal

brumka
5. nov 2012

@horseshoe nie ja to mama aj rped tehu par krat ale uz sa castejsie otacama jedny msposobom a hned mato pichne na pravej stane no uvidime zajtra doky a mozno dostnem papier nachirurgiu, mozno to su len vzrasty po sekcii

ataner81
5. nov 2012

@horseshoe podľa toho o aký prefuk išlo. Ak len diagnostický bez nálezu, tak môžu snažilkovať hneď. Ak niečo našli a odstraňovali to, tak neviem. Po ožarovanín sa tiež chvíľu čaká ale rok určite nie 😠

brumka
5. nov 2012

@ataner81 uvidim zajtra verim tomu ze to bude len spojene s tymi vzrastami a pruhom

ataner81
5. nov 2012

@brumka ak by to bol slepák,mala by si teplotu, bolo by ti zle, vracala by si a hnačkovala. Určite to nič nie je

horseshoe
5. nov 2012

@ataner81 no asi mi nepovedali vsetko - predsa je to taka citliva tema.. 😒 mozno tam ona mala nejaky nalez, neviem... Ale snazia sa uz okolo 2-3rokov, bola aj na IVF a nic...uvidime...mne sa ten rok zda strasne dlho ze maju cakat...

leonetka
5. nov 2012

@franica vdakaaaa, pridaaaavam saaaaa! 😀 jupiiii! 😀

horseshoe
5. nov 2012

@brumka isto to nie je slepak 😉 ani na to nemysli 😉 ked mam hovorit za seba ja som cele tehu presla seriou takych kadejakych divnych bolesti a pichania, ze uz sa nad tym ani nepozastavujem radsej lebo by som stale behala na pohotovost. A to este zdaleka nie som na konci tehu - to bude ceresna na torte v podobe bolesti 😒 ale co by sme pre tych krpcov nevydrzali,vsak?