icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

franica
5. nov 2012

@horseshoe tak o tomto som nepočula, že rok čakať..aj mne sa to zdá byť veľa, podľa mňa je to dosť veľká strata času...ale zase aj by tam mala nález ako Reni hovorí a niečo jej tam zasahovali, tak aby to bolo riadne zahojené..ale vlastne ked si vezmeš môj prípad, tiež vyberali a zašívali a o 3 mesice je to už v pohode...ja by som sa na ich mieste tiež nezastavila pri názore jedného doktora iba, ale pýtala by som sa viacerých nezávisle od seba

leonetka
5. nov 2012

@ataner81 dakujem za pekne privitanie, tak uz som spat v hre. 😉 znamenie baran a dalsiu mrchu dajme na 2.12. dakujeeem 🙂

ataner81
5. nov 2012

@horseshoe rok sa nečaká nikdy!!!!!!!!!! Odporúčam rozhovor s iným gynekológom

horseshoe
5. nov 2012

@franica jj ved aj tebe robili dost velky zasah a vidis. No nevidim do toho az tak -mozno je tam aj cosi vaznejsie...

ataner81
5. nov 2012

A už je to kompletné 😀
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@sam1234 15.11. strelec
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@werusss 24.11. váhy Veronika
@waltea 27.11. vodnár Linda
@linddi 30.11. baran Zlatica
@leonetka 2.12. baran
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka

leonetka
5. nov 2012

... a srdiecka som poslala dvom snazilkam 🙂

ataner81
5. nov 2012

@leonetka ďakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

franica
5. nov 2012

@leonetka aj ja ďakujeeeeeem...už som dlho žiadne nedostala 😵 Tak toto jedno si pre šťastie nechám a pošlem ho ďalej nejakej snažilke, keď už ja budem mať // 🙂

leonetka
5. nov 2012

@franica @ataner81 ako viete?? 😀 😀 😀

leonetka
5. nov 2012

@franica ... a to uz bude coskoro 😵

franica
5. nov 2012

@leonetka ja som za..ja ho veľmi rada pošlem ďalej...nazvime ho plodné srdiečko 🙂 🙂

ataner81
5. nov 2012

@leonetka blondínovská intuícia 😀 😀 😀 😀 😀 @franica uvažujeme rovnako, tiež ho pošlem, keď nájdem // 🙂

franica
5. nov 2012

inak baby je super, že máme teraz dosť veľa čerstvých tehuliek, ale teraz čo ďalej? Teraz dosť dlho nebudú testíky, lebo už vidím, že nik nebude chcieť pokúšať a to nie je ono, ja chcem testy!!!!! 😀 Nádejná je @jeackinka najbližšie a potom naša Evička @deculko , Reni too bude naťahovať a ja som ešte straaaašne ďaleko..čo spravíme, aby tu bolo trochu napätie?? 😀 😀

horseshoe
5. nov 2012

Uryvok zo zapiskov preco nemam rada svokru: ...po oznameni pohlavia nasho babatka svokre - chlapcek- bola jej jedina reakcia ze:"niezeby som sa netesila, ale viac by ma potesilo dievcatenko" 😠 a za tym este dodala:"dufam ze budete chciet mat este dalsie deti - hadam sa podari to dievcatenko" vrrrrrr - no velmi som sa nasrala a manzel ze som vztahovacna -no uznajte, ze som sa mala preco nasrat...

linddi
5. nov 2012

@ataner81 nečakala som dlho.... na 3 DC som išla svojmu gyn., ten mi vypísal odporúčací lístok, s lístkom som išla do nemocnice a tam som sa objednala. Laparka sa robí do prvej polky cyklu. Tam ma dr. objednal o týždeň - takže ten zákrok mi robili na 11 DC. Dovtedy si treba vybaviť všetky predoperačné vyšetrenia, ako sú: odbery krvi, interné a anesteziológia. Sú to behačky, ale dá sa to zvládnuť.
To meškanie MS tiež pripisujem laparke, predsa je to zásah do organizmu... 🙄

leonetka
5. nov 2012

@horseshoe verim ti ze ta to nastve, aj mna by. ale neboj ty nic ako bude svojho vnucika obletovat ked sa narodi a neda ho za nic na svete. 🙂 aj moja svokra tak reagovala ked sa dozvedeli ze bude mat vnuka, ze joooj, ja som chcela dievcatko a joooj, keby bol v znameni levika. no a je to chalan - rak. a kocikuje ho o dusu 😀 neboj ty nic 😉 a okrem ineho, nech si hovori kto chce co chce, mozno zazijes este vela podobnych poznamok, ale je to v prvom rade vase babo. tak podla moznosti jednym uchom dnu a druhym von. mozte kazdemu hovorit, ze ste si priali praveze chlapceka a vam to tak aj vyslo! 🙂 a kto chce dievcatko, nech si ho urobi sam, hehe 😉

ataner81
5. nov 2012

@horseshoe vrrrrrrrrrrr 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Ja by som asi vyletela z kože. Toto by som svokre nedarovala. Najdôležitejšie na tom ale je, že tebe a manžovi je šuma fuk či bábo má pipíka alebo nie. 🙂 Stále ostáva Georgík alebo ste si už vybrali iné meno? 😀
@linddi uvažujem nad laparkou a tiež by s mi páčilo, keby sa to takto do ďalšej ovulky postíhalo.Drž palce, v stredu idem na gyndu a popýtam sa na to. Neviš mi povedať, či sa laparka robí aj napr. 5DC?
@franica PMS sa opäť ozvalo ☹ . Asi nebudem mať čo testovať ☹

brumka
5. nov 2012

@horseshoe inac minule som sa zabudla spytat vy mate naozaj vybrate meno george? 🙂 silna kava, ved aby sa radovali ze babo bude a zdrave an pohlavy nezalezi.

brumka
5. nov 2012

@ataner81 ale kasli na PMS aj aj som mala pMS od 13DC s ovulacnymi priznakmi a mam ich doteraz a to mam // 🙂

ataner81
5. nov 2012

@brumka Daduš naša Helenka je Mariah Carey a dcérka bude mať obyčajné meno a naša @horseshoe čaká pre ňu ženícha a to musí byť tiež niekto slávny no a vyhral to George Clooney 😀-preto Georgík

ataner81
5. nov 2012

@brumka nie som si istá. Tieto pocity sú mi dôverne známe. Mám to každý mesiac pred mrchou ☹

rohlicka
5. nov 2012

@horseshoe pripomenula si mi moju situaciu 😀 😀 😀 😀 so svokrou .. ked sme im v 12tt povedali ze vyzera to na 80% ze bude chlapcek .. natesena povedala ze ona to vedela na 120% (aj ked ja som v myslienke stale mala ze cakam dievcatko) 😀 a ked nam teraz potvrdili na 100% dievcatko tak nam povedala .. len tak ze no ze dobre len nech je zdrave 😀 bolo mi z nej smiesno ze jej 120% predtucha nevysla ,, tak uz tak neradovala sa .. ale ja sa tesim 🙂 🙂 🙂
teraz vzdy cez manzela mam odkaz ked s nou skypuje ze pozdravuje Emmušku do bruška a pod .. prve vnučatko tak sa tesi - uz aj brucho mi raz pobozkala 😖 😖 😖 toto nemusela .. ale no nech ma radost .. 😉

horseshoe
5. nov 2012

@leonetka presne tak. Je to nase babatenko a nie jej, nech si vravi co chce - mne bude maly vraviet maminka 🙂 len nechapem taketo sproste reci - co sa mala tesit ze vsetko na sone bolo v poriadku a ze vobec babatko sa podarilo pocat kedze v rodine je kopec parov co malo s tym problem, tak ona riesi pohlavie 😠 ach, nechapem takychto ludi a ani nikdy nepochopim 😒
A kocikovat asi moc nebude, nakolko byva asi 200km od nas comu sa velmi tesim - aj to sa mi zda este mala vzdialenost 😀

leonetka
5. nov 2012

@horseshoe no to, ze je zdrave to beru ako samozrejmost. 😒 ale tak verim tomu, ze to ani nemyslia v zlom. len si bohuzial neuvedomuju ze sa to niekoho moze minimalne dotknut. A toto este neni nic, pockaj ked budes cakat druhe a nahodou zase chlapca, tak sa priprav na tie poznamky, ze skoda ze nie dievcatko, skoda ze nebudete mat parik a mozno tretie uz bude dievcatko atd.. no hruza. Ja by som na tvojom mieste s nadsenim v hlase a sirokym usmevom hovorila ze presne toto pohlavie sme si vysnivali a sa nam to aj splnilo, zdrave je, co viac si mozete priat. ste najstastnejsi lusia na svete! A to podla mna zavrie kazdemu hubu. a co sa tyka kocikovania, tak aj svokrin vnuk zije od svokry 200km. cize vzdy ked pridu na navstevu tak sa okolo neho toci ako vrtula 😀 verim, ze tvoja svokra urcite chcela kupovat ruzove habiky a babiky. len nech sa na kazde narodeniny pekne potrapi, ze co chalanovi 😀

franica
5. nov 2012

@ataner81 počúvaj pekne @brumku s tými PMS...ty sa posledná vzdáš, pamätáš? 😉 Takže 14. nedostaneš a 18. testuješ so mnou.... a žiadne výhovorky- ak máš teraz vraj PMS, tak má mrcha hrozne veľa času prísť...a ked dovtedy nepríde, ešte ti pridávam 4 dni a potom ocikávame!

@horseshoe no ja mňa by taká žlč zaliala...toto bolo proste hlúpe a primitívne a ja by som pridala mega čierny bod k ostatným tvojej svokričke..nemám slov, zdá sa mi, že keby ste čakali "dievčatenko", tak by vám opačne nariekala za chlapčekom...budem veľmi zvedavá, čo jedného dňa, keď sa nám pošťastí povie tá moja- ja chápem, že po troch synoch a jedinom vnúčiku chlapcovi by už fakt chcela dievča, ale aj tak nech sa mi neopováži na MOJE dieťa povedať, že "ďalší vajčák"- toto totiž zadrela pri tomto a pre mňa nehodnoteľný výraz 😠
A nie, nie si vzťahovačná, kľudne to mužovi odkáž! 😠

horseshoe
5. nov 2012

@ataner81 no ved ja som sa na nu aj riadne napajedila a s manzelom som sa pohadala, lebo on len povie - ona nie je zla, nemyslela to v zlom. No ale ked ti povie na fotky zo velkeho sona len hentie dve vety ze sa netesi moc chlapcekovi, tak asi kazdu tehulku by to nastvalo 😠 😠 ale uz mam na haku, som si to nejak v hlave usporiadala, ze preco by som sa mala nechat vytacat svokrinnymi recami. Podstatne je, ze my sa na mrnusika velmi tesime a tuto radost nam nikto nedokaze prekazit 🙂 😉 😉 😉
Meno uz mame skoro vybrate -takze sorry Georgik ale bude to zrejme Tomasko 🙂 😉

leonetka
5. nov 2012

@horseshoe pekne meno ste vybrali 🙂 naozaj, kaslite na nu a pripadne dalsich "komentatorov" a teste sa zo svojho babatka. ja babatko sice nemam, ale na toto som uz vopred nastavena. lebo svokra by urcite po samych chalanoch chcela dievcatko, bude vsak jedina. v nasej rodine a okoli bohuzial prevladaju malomestianske blbe nazory, ze chlapcek je "trochu viac" 😠 ako nikto to nepovie na plne usta, ale medzi riadkami sa da citat. ☹ takze sama som zvedava ze ak sa nam zadari ake budu reakcie. a vopred som si povedala, ze budem na ne kaslat 😉

ataner81
5. nov 2012

@horseshoe @franica Zuzanka kto povedal, že sa vzdávam?! NIKDY 😉 Len si tak dušičku a srdiečko chystám na príchod mrchy aby sklamanie bolo čo najmenšie 😒 Inak moja svokra je dobrá žena(býva od nás 10minút peši ale nevadí, lebo nám dá pokoj)ale tiež spomenula, že by si priala dievčatko(má 2synov a aj v rodine sú samí chlapci). To by chcela aj moja mamka, mužík chlapca a ja som neutrálna ako Švajčiarsko 😀 . Je mi to maximálne jedno. Ak by som si ale mohla vybrať, tak dvojičky 😀 Každý si môže povedať svoj názor ale treba dávať pozor na výber slov. Také správanie by naštvalo každú maminu. Takže Cloney má smolu, bude to"obyčajný"Tomáško 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

horseshoe
5. nov 2012

@rohlicka ach, tie svokry - to je normalne diagnoza 😠 😠 normalne uz pri tom slove svokra sa mi noz otvara vo vrecku 😠 ako ved aj my budeme zrejme raz svokry, ale u seba som si na 200% ista ze taketo sproste reci mat nebudem -proste mne to ani chochmes a inteligencia nedovoli aby som take daco zahlobila.
Cloveka to zaboli ale dolezite je ze my sa na deticky tesime a nech ma kto chce co chce akekolvek tupe poznamky 😉 😉
Hehe tebe aspon brusko pobozkala- mna len skuma ze ci brucho rastie a ze kolko priberam a ci mi tucneju nohy a rit 😀 to by som vas este pobavila nad kadejakymi milymi poznamkami od nej 😀

horseshoe
5. nov 2012

@leonetka hehe no vidim ze to je v kazdej rodine - riesenie nepodstatnych prkotin ako pohlavie 😠 boze ved nie sme kdesi v Arabii, 😵 jaaaj, az je to smiesne fakt. 🤐 Mozes sa na tupe nazory vykaslat - bude to tvoje dietatko a len tebe bude vraviet MAMINKA 🙂 😉 😉