icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
6. nov 2012

@brumka ďakujem za prianie a za krásny darček v podobe dobrých výsledkov od dokyho. Teším sa s tebou. len tak ďalej Daduš 🙂
@renitri znovuzrodená, večná 🙂 v mladosti som si tiež užila, hlavne tie skratky a prirovnania k môjmu menu 😠 , no hold také sú decká. našťastie som papula, tak som si to nenechala 😀

brumka
6. nov 2012

@ataner81 len mam z toho divny pocit a cakt este 3 tyzdne a kym som nakazliva tak T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T kazde cakatelke 🙂

renitri
6. nov 2012

@ataner81 🙂 mas pravdu, decka...inak aj ja som papula, tak som im povedala svoje :D

ellis21
6. nov 2012

@brumka no vidíš, podľa mňa je to super, keď ti doki aj sestrička gratulovali, tak je to predsa v poriadku nie? Lepšie akoby ťa mali strašiť. 😉 Teším sa s tebou. Mne v 4+3 nebolo vidno nič a hcg že 34 ☹ No a pozri teraz, včera už bilo aj srdiečko, síce som si ho našla sama ale doki potvrdil a dnes výsledky ok. Takže sa nestresuj a pekne si užívaj tehu a teš sa o tri týždne. 😀 Už bude aj fazuľka zo srdiečkom. 😀 😀 😀

ataner81
6. nov 2012

@brumka to čakanie je najhoršie 😠 ale neboj, všetko bude v poriadku a o 3týždne uvidíš aj srdiečko 🙂
@renitri každá Renáta je papula 😀 , máme to hold dané v mene 😉

brumka
6. nov 2012

@ellis21 dakujem ellis ale clovek sa trocha boji. mne krv nebralio tak neviem ale asi si srpravim posledny tehu test nech som kludnejsia

ataner81
6. nov 2012

@brumka Daduš ak ťa to ukľudní, tak ocikávaj testíky celý deň 😀 Neboj, si tehula a všetko dobre dopadne

brumka
6. nov 2012

@ataner81 stale sa musim smiat na tom osloveni tehula /ka kamaratka nemala rada to oslovenia aja ze co che s yb ti hovorili zbuchnuta alebo gravidna ako hovoria doktory?

hana2626
6. nov 2012

@rohlicka Dakujem za privitanie 🙂 No, ved uvidim, menzes zatial nemeska a okrem zaludocnych problemov a palenia zahy vlastne nemam nijake dalsie priznaky. A myslim, ze ak by som aj nahodou bola tehu, tak je to prilis skoro. Menstruaciu mam pravidelnu, 28 - 29 dnovy cyklus. Menzes mi ma prist az cez vikend, tak musim byt trpezliva a chvilu pockat... Hoci dnes ked som isla okolo lekarne, tak som silno uvazovovala, ci nezbehnem kupit nejaky testik ;) Aaa, gratulujem, vidim, ze Vam to vyslo a ze si tehulka 🙂 pekne...

rohlicka
6. nov 2012

@hana2626 kazdopadne testik MUSIS mat doma .. my tu mame tabulku snaziliek zavedenu .. kedy sa udava datum predpokldaneho prichodu mrchy .. a ked sa termin blizi alebo uz presiel .. tak na to tu mame pokusitelky @ataner81 a @franica - ktore ti nedaju dychat kym si neurobis testik .. 🙂 ale ako kazda ina zena nedockava .. pripajame sa vsetky k pokusaniu ..
takze kludne si jeden zaobstaraj alebo aj 2 testiky .. aby sme ta mohli pokusat .. ak sa chces pridat do tabulky .. uved ktory datum ne-ocakavas mrchu .. a ake si znamenie .. 🙂
Daakujem .. ano ja som uz v polovicke čakačky na babatko 🙂

verim ze si skupinku tychto uzasnych zien oblubis .. a rychlo sa udomacnis 🙂

ellis21
6. nov 2012

@hana2626 ahoj, no ja som mala tiež dosť skoro príznaky ale tento raz som si ich nepripúšťala. Ako sa blížil termín mrchy tak som tušila, že nepríde no a neprišla 😀 Test som mala // až dva dni po meškaní. Držím palčeky je to na dobrej ceste 😀 😀

hana2626
6. nov 2012

@rohlicka No, ja som dost nedockavy typ, takze sa obavam, ze ak doma budem mat test, tak nevydzim do meskania a budem testovat jedna radost :D "neocakavam" menzes 11.11. a som rak. A kde je ta tabulka? Date ma tam?

renitri
6. nov 2012

@rohlicka tak ja teda pridavam datum ne-ocakavanej mrchy 14.11 a znamenie som skorpion 🙂

hana2626
6. nov 2012

@ellis21 Nechcem si to nejako pripustat, ale uz tym ze som sa tu registrovala a pytam sa, tak to v sebe riesim 🙂 Ale ono je asi tazke na to nemysliet, ked by si uz chcela a tesis sa. Ale to tu urcite poznate vsetky ;)

rohlicka
6. nov 2012

Nasa Renatka sa docasne stara o tabulku snaziliek .. pokial si ju nepresunieme do tabulky tehuliek (A to je verim ze uz za dverami) @ataner81 - posuvam ti infosky, mame tu 2 nove snažilky .. ktore uz mrchu nedostanu .. ale coskoro najdu ||
@hana2626 - 11.11. - rak
@renitri - 14.11. - skorpion

hana2626
6. nov 2012

@rohlicka dik 🙂 Dufam, ze budes mat pravdu🙂 Ak by to skutocne vyslo, tak by som mala pre nasu rodinu krasny vianocny darcek ;)

renitri
6. nov 2012

@rohlicka necham sa prekvapit, ale myslim ze tento mesiac to nevyjde :( spg nebol uplne fajn, tak sme z toho smutny...ale verim ze navsteva na buducu stredu u novej gyn tomu pomoze a da nadej 🙂

ataner81
6. nov 2012

Nová tabuľka 🙂
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@haha2626 11.11. rak
@renitri 14.11. škorpión Renátka
@ataner81 14.11. panna Renka
@sam1234 15.11. strelec
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@werusss 24.11. váhy Veronika
@waltea 27.11. vodnár Linda
@linddi 30.11. baran Zlatica
@leonetka 2.12. baran
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka

ataner81
6. nov 2012

@rohlicka moja blíži sa čas pokúšania našej @jeackynka 😀 . Ak si tu, tak sa nám ozvi, nech ťa môžme pokúšať s testíkovaním 😉 😀

ataner81
6. nov 2012

@brumka tehulka, tehula, tehulienka to jedno z najkrajších oslovení na svete. Ako inak by som ťa mala volať 😉

zora256
6. nov 2012

@drobca07 Ahoj!
Tak podľa mňa ten hlien znamenal,že dnes máš ovu,dnes si si nerobila testík?A to včerajšie,určite zaberie(sexík) a tento krát vám to vyjde,pevne držím,palčeky 😉

zora256
6. nov 2012

@ataner81 Veru,je a ešte krajšie,maminka🙂

rohlicka
6. nov 2012

@ataner81 presne este dobre ze spominas . kde mame @jeackynka 🙂 ? ako sa citis .. co tak pocity na cikanie ? 🙂
a co @deculko ? verim ze si zatial sprijemnujes dni v praci kym budes opat coskoro na materskej .. ako to je s tebou Evička .. nejake priznaky si spozorovala na sebe ? 🙂

janka9900
6. nov 2012

@rohlicka @waltea @franica @ataner81 @renitri @ellis21 @brumka dakujem vam babenky 😵
@rohlicka kontrolu mam o tyzden. ale mala by som zavolat este tomu dr. do nemocnice. je mi sproste chodit ku dvom dr., ale je mi sproste mu aj povedat, ze nepridem 🤐 pojdem aspon prvykrat k nemu a uvidim ako dalej 🙂
@ellis21 gratulujeeeeem k vynikajucim vysledkom! 😵 ved nam bolo vsetkym jasne, ze je vsetko v poriadku 😵 😵 😵 tesim sa s tebou 😉 knizku mi este nedal. stary dr. daval knizku az v 12tt, tento neviem, kedy dava.
@brumka gratulujem k bodecke 😵 neboj, urcite je vsetko ako ma byt 😉 ja som v machulke tiez este nic nemala, je to normalne, budme rady, ze aspon machulky nasli 😉 😀 minule tehu mi na 19DPO (aj dnes som 19DPO) tiez videli iba machulku- 1,5mm, na 22DPO pasik v bublinke a 28DPO srdiecko 😵 dr. sa nevyjadril, kolko tyzden to vyzera, ale ja viem, ze je vsetko ako ma byt 😉 u mna aj u teba 😉

janka9900
6. nov 2012

@ataner @renitri vsetko najlepsie vam prajem k meninkam, nech sa vam splnia vsetky "tajne" sny a ste stastne celyyy zivot 😵 virusiky iba pre vas 😉 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
@ataenr ta tvoja teplotka sa mi velmi paci 😵 nech sa len drziiii 😉

zora256
6. nov 2012

@brumka Veru,krajšie je tehulka,ako ostanté pomenovania😀 nuž,lekári vravia gravdná,akosi aj napísala a to druhé,je dosť nepekné oslovenie,pre ženu,ktorá je vpožehnanom stave...Veď je to najkrajšie obdobie maminky,ktoré sa neopakuje,keďže je každé tehotenstvo iné a z iným bábom...krásny to bol čas,až mi chýba,a moc dúfam,že sa aj nám zadarilo,lebo tie bolesti od dnes sú omnoho slabšie a to som 13dc od 8dc-12dc som mala dosť silné bolesti aj som si maternicu dosť cítila pri behu,a chôdzi.Ach,jaj dúfam,že som neprechladla:-/koncom mesiaca idem ku gyndošovi si dať predpísať Duphaston,tak sa dám skontrolovať,ak nepríde ms toho 22.11.

ataner81
6. nov 2012

@zora256 to je to najkrajšie 🙂
@rohlicka presne presne, nejako sa nám neozýva. Určite sa chce vyhnúť našim útokom ale má smulo 😀 @jeackynka no moja šup, šup, nažhav testíky, naplň mechúrik a cikaaaaaaaaaaaaaaaj 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janka9900
6. nov 2012

@franica @hana2626 mne kazde tehu zacinalo vlcim hladom a tazobou na zaludku uz tyzden pred ocakavanou mrchou. pri prvom som dokonca prvu tycku hodila este pred // 😀 bodaj by to boli aj vase prvotne priznaky 😵 😵 😵

ataner81
6. nov 2012

@janka9900 ďakujem 🙂 Ak by to boli vírusy chrípky, už ležím na JISke s ťažkým zápalom pľúc 😀 😀 😀 😀 😀 Tak dúfam, že to tak bude fungovať aj pri tehu vírusoch 🙂

ataner81
6. nov 2012

@janka9900 no ja sa prežieram už týždeň 😠 ale všetko pripisujem duphastonu 😒