Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@janka9900 srandistka, ale až takúto nádej nemám ani ja, hocijak si nahováram, že som, nechávam si priestor aj pre realitu 🙂 No uvidíme, to je ešte dosť dlho, to ma bude už 8x dovtedy pokúšať 😀
Inak tú teplotu mám stále 37, dnes i 37,1 a chorá sa stále necítim....asi som len horkokrvná 😀
@ataner81 a nedá sa a nedá sa 🙂 🙂
@ataner81 ano Renatka ja, ja, ja a plno dalsich tvojich konikovskych kamaratiek sme tu NA TO aby sme boli pokušitelkami 🙂 tak aspon ten datum 18.11 znie OVELA krajsie ... 🙂 (18.8. mam zase ja meninky - 8-čka mi je sudena .. a 8.6 som mala posledne kramy) 😀 😀 😀 ak porodim 8.3 . tak to bude OSUD 😀
@ataner81 myslela som to tak, že ty sa nedáš. ukecať.."Reni sa nedá a nedá"..len som to moc skrátila 🙂
Ale nakoniec to baby celkom dobre stiahli...ja tú nedeľu vyskúšam fakt len tak pre srandu králikov a keby mi čisto náhodou toho 18 neprišla, tak test- ale ja asi až 19., lebo to treba ráno a mne mrcha chodí až niekedy cez deň
@zora256 ja mám sneh rada iba na National geography, lebo tam ladí s ľadovými medveďmi a oni sa tomu asi tešia..hoci ja by som aj im dopriala palmy- iba zato ich nechcú, lebo ich ešte nevideli 😀
@janka9900 ja si nemeriam tak ako sa má, len tak ako sa mi chce a ked sa mi zdá, že mám horúce čelo ako aj dnes...takže to vždy len tak pre zaujímavosť píšem, ja negrafujem 🙂

@rohlicka Helenka ty, ty ty 😀 som ochotná cikať 18.11. v termíne Zuzkinej mrchy ale skôr nie. A možno nebude ani čo testovať ☹ . PMS ako vyšité ☹