Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
mne robili prefuk a na druhy sa nám podarilo otehotniet,teraz som v 5.tyzdni.vsetkym len odporucam ten prefuk...
prepacte vynechala som po slovo druhy ze den...
@viktoriaszendi gratulujem k tehulkovaniu .. hlavne uspesne do konca prajeme 🙂
@viktoriaszendi aj ja gratulujem a prajem bezproblemove tehu 😉 😵
jaaa,velmi pekne Ti dakujem...mame za sebou dlhé snazilkovanie...
@viktoriaszendi ako dlho ste sa snazili kym sa podarilo ?
skoro 2 roky...ale nasla som velmi-velmi dobrého lekára.. a On nám uz po 2 mesiacoch urobil ten prefuk...a teraz...
ahojte babulky, musim sa vam priznat,dnes som vyuzila prilezitost aka sa nenechava prepast.... obchytala som tehu brusko kolegyni tehulke v 7.mesiaci:))))) tak teraz to uz zarucene vyjde:0)))) o tom nepochybujem🙂)) aj ja som uz tehotna teraz a som z toho stastna🙂)) a co tam potom,ci tehu pasiky // uvidim tento mesiac abo dalsi🙂))
inak...nemam ziadne priznaky toho mesiaca,uplne bezne.... podbrusko pobolieva,ale presne tak ako po ine mesiace... nejako to ani neriesim... bude bude teraz,ked nie,tak o mesiac neskor 🙂 ale testikovat sa nechystam....mam este aj casu dost🙂))
@drobca07 ale no Ivka, žiaden 10rok sa nekoná. Rozumene!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 A nechci ma nahnevať s takýmto negatívnym prístupom. Ja som tehotná, Evka @deculko je tehotná, tak sa pekne pridaj k nám a spokojne tehulkuj s nami 😀 Všetky len čakáme na potvrdenie // na testoch, inak nemáme už čo riešiť 😉
Dievčatá máte niektorá podobnú skúsenosť...snažilkujeme, ovulka bola na 12 DC, som 4 dni po ovulke, vcera nenormalna bolest v podbrusku ako na mrchu...a biely husty vytok, dnes ma picha moj jediny vajecnik od poobedia az doteraz...pichne a prestane a znova. Som prechladena, alebo co...o 10 dni mam dostat mrchu, uz teraz mi nedrzi make up na tvari a zase som sa naliala cela, mam pocit ze mam sto kil.. Vdakaaaaaaa
dost velkym tempom tuna pisete dievcata,to fakt nestihnem precitat....zatial len tak narychlo prezeram,ze co je nove...ale vazne...ani tie nove snazilky tuna nestiham precitat,ale drzim vam tiez palce🙂 takto tu coskoro bude dalsia jubilejna strana 🙂
@ataner81 mne sa ten datum praveze nepaci.... ako vystvetlenie mam len to,ze sa nepaci mojej mame a to ze sa jej nepaci viem tak dlho od detstva,ze sa mi to asi uz vzilo... ale ktohovie🙂)) ja vas necham v napati,ok? co ak to predsa nevydrzim a tesnem skor 😀 budete mat vzruso🙂)) iste sa vam potom ozvem🙂))
a to,co som dneska obchytala tehu brusko,to sa bude asi ratat az do dalsieho cyklu,nie? 😀 😀 😀 teraz som uz predsa ovulku mala davno...uz je iste davno rozhodnute,ci sa sperjmoska kamoska s vajkom spojili,ci nie🙂)) paci sa mi ten vyraz,odkedy si ho spomenula,mala by si si ho dat patentovat

@hana2626 ahoj 🙂 my sme tu tak trošku pokušiteľky 😉 😅 😀 .....a čo chceš tak dlho čakať???? veď v piatok je taký ideálny čas na testovanie 😝 😀 , čo tam po magických dátumoch 😀