Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe napadlo ma to pri Ivke. Vravela, že nebola na folikulometrii a berie dufík s clostybergom či čím. Zdalo sa mi to strašne nesprávne. neviem, či ona už podstupovala takéto nejaké vyšetrenia ale čo bolo dobré pred pár rokmi už teraz nemusí platiť. Chcem sa chémii vyvarovať čo najdlhšie. Z toho dufíku mám kozy mega Céčka a bolí ma ešte aj pohľad na ne, PMS raz áno, potom nie, žerem ako prasa(a to som požila veľmi jemný výraz-rozhodne som za tie dva týždne pribrala 😠 )a revem ešte aj pri reklame na zubnú pastu 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 . nerozumiem reči svojho tela po toľkej chémii a absolútne sa mi to nepáči 😠
@ataner81 no tak ja trochu nechapem tych lekarov - preco najskor riadne nevysetria ale vsetkym korporativne nasadzuju najskor duphika, potom clostyl, atd...A len cakaju, co sa bude diat, ci motyka vystreli alebo nie 😠 A tym duplom pri zenach po 30tke.
Ten duphik (resp.utrogestan) som brala v tehu do od 6. do 12.tt a presne ako pises ty - mala som prsia ako melony, boleli ma velmi -akoze aj teraz ich mam velke, ale z duphika som ich mala MEGA a jak som to prestala uzivat, tak splasli. Bolo mi z neho nenormalne zle od zaludka. Bola som komplet vyhadzana po tvari a padali mi vlasy v chumacoch. Zravu chut som nemala, lebo mne bolo z neho zle. Asi to sice bola kombinacia zle z duphika + zle z tehu, ale tiez ked som to prestala uzivat, tak mi uz tak zle nebolo. Chemie cim menej, tym lepsie, pokial to cloveku vyslovene neprikazuje zdravotny stav, tak je lepsie ziadne pirule do seba nepchat.
Ja si myslim,ze vtom CAR sa na to pride - preco sa vam nedari. A nasadi sa liecba presne sita na mieru 😉
@horseshoe presne ako hovoríš. Načo mám brať dufík, keď HP bol v absolútnom poriadku 😠 Uvidíme, čo sa dnes porieši a pevne verím, že doktorka bude prístupná ďalším vyšetreniam a nebude ma prehovárať na čakanie 😒 Pri prvej návšteve spomínala, že mi porobí všetky základné vyšetrenia a ak nič, tak v novom roku ma pošle do CARu. Dúfam, že svoj názor nezmenila 😒 Drž mi palce aby dopadlo všetko podľa mojich predstáv. Dnes mám výbornú náladu a naozaj nemám chuť sa hádať s nejakou dokynou 😀
@ataner81 jj, drzim palce, nech ta navsteva u dokiny dopadne dla predstav 😉 a keby aj pristupna dalsim vysetreniam nebola, tak pojdes to toho CARu a hotovo. Tam uz ta riesit podrobne budu 😉 A januar uz teda vobec nie je daleko. A naladicku si urcite nenechaj pokazit - to by bola skoda 🙂 😉 😉 😉
Čo sa to dnes deje, že tu nikto nie je? 😕
ahojte, ja vas tu citam ale neprispievam, za chvilu sa idem objednat na chirurgiu, snad ma vezme cim skor
@ataner81 Ahoj!Nechcem Ti nahovárať,ale podľa mňa budeš mať krásne / na testíku,podľa toho čo píšeš,ja tiež beriem Duphaston a nehrozia mi Mega C-čka☹,ja mám pohľad na svoje 0 do plaču skôr,že ich mám malé,stále,jedine po pôrode som mala C-čka a krásne prsia a po kojení zas len 0 najmenšie podprdky sú mi akurát,je mi ztoho nanič...Ale čo už mm sa páčia mal,našťastie🙂Zato ja mám bolesti stále vpodbrušku a to som už 14dc a to od 8dc,tak moc si želám byť tehu 😔 ,aby to malo zmysel tie bolesti.Je to hrozné,ale musím vydržať.a k ženskému sa chystám až po dátume ms čiže 13dc pre istotu,vtedy by mi už malo vidno aj fazuľku,ak je naozaj tam kde má byť...A žravosť si vysvetľujem skôr tým,že mám stresy zo všetkého☹a zajedám ich.Pri Duphastone som pred tehu nemávala takú žravosť ako teraz,a počas tehu za 16tt čo som ho užívala,mi bolo zle do obeda,žalúdok sa mi naprával len slepačou polievkou po nej som mohla jesť ale len v menších porciách aj to len zravo,lebo z nezdravých mi bolo zle:-/.Ale malo to svoje + nepribrala som sním počas tehu ale schudla,a až v 20tt som mala prvé 2kg na sebe🙂
@horseshoe to by som bola mega šťastná keby boli 2mimi ale spokojná budem aj s jedným 😉
@zora256 ja mám biedne Béčka a počas mrchy mega Béčka le o mega Céčkach sa mi ani nesnívalo. Ak mi v tehotenstve ešte narastú, tak sa zbláznim 😖 Tú pažravosť nechápem. Stále keď čakám mrchu a aj keď ju mám, tak jedlo nemôžem ani vidieť a teraz by som v kuse jedla. navyše som strašne naliata vodou. Lýtka mi idú prasknúť 😢 . Zorka držím palce aby si aj ty mala svoje vytúžené // čiarky a ak nie teraz, tak o mesiac už určite veď dohoda je jasná-v roku 2013 všetky kočíkujeme 😀
Ahojte dievčatká, ja si vás čítam ale nevládzem ani písať. Ja som dnes tak strašne unavená, že si dám asi zápalky do očí 😠 Som v robote ale ešte som nič nespravila a to o hoďku idem domov. ☹ Strašne sa mi chce spááááááááááť. Ak je to tehu únava tak ďakujem pekne. Asi sa hodím na PN. Toto nezvládam 😖 😖 😖
@ellis21 to bude jednoznačne tehu únava prvotrimestrová...ani počasie tomu nepridáva, aj ja som sa prichytila, že som akási oťapená, tak som si ľahla aj s notebookom a s vami..a to ja nie som tehotná...teda som, ale tak fiktívne 😀 Tak ty chod domov, ked môžeš a kašli na robotu v duchu hesla "čo môžeš odložiť na zajtra odlož rovno na pozajtra a máš deň voľna" 😉
Baby iden sa osprchovať a padám na gyndu. Držte palce 🙂
@ataner81 Veľmi pekne ďakujem za priania🙂Kiežby tak bolo a všetky by sme v roku 2013 kočíkovali novorodeniatka,keďže ja ešte kočíkujem svojho malého chlapa😀,ale tak už vlete musí po svojich,hoc prejde pekný kus pešo,ale na ceste je hrozne roztancovaný,a nejde na kraji:-/ale kým sa druhé narodí iste bude pekne držať kočík a ísť pri mne🙂
@zora256 no mam asi pruh na bruchu z minuleho tehu a este neviem ci nemam problem s vnutornou jazvou, boli ma brucho, necitim ze casom sa to zlepsujea le naopak, na 2 miestach chytam krce a pri niektorych pohybov a ako mi rastie materrnica mam dojem ze to je castejsia bolest tak neviem nacom som, doky povedal ze uz chirurg asi nic nespravi alemusi ma vysetrit kym mi nerastie brusko takz som z toho nanic :(
@brumka Nebudz smutná,iste je to rastom maternice 😉 ,skontroluje chirurg a bude dobre,neboj,lenmysli pozitívne,konečne sa vám zadarilo druhé mimi,tak sa skús tešiť aj tých bolestí to ktormu patrí,a po pôrode ťa dajú doporiadku,hoc aj hne´d pri cisárskom,ak by si musela cisársky rodiť 😉
@zora256 no ja mam tie problemy aj pred tehu, no uvidime, ale som nahnevamna vela krat sa odporucaju cisarske koli tomu ale doktory to robit nechcu co som citala na nete, povedia ze si to zenama spravit inokedy co je dalsich 6 dn hospitalizace tak uvidime, podstate mam 3 dpvody na sekciu ale uz sa moc do uvahy neberu, ako sekcia nieje nic moc ale urcite ju chem mat

@ataner81 Presne tak - aj ja si myslim. 😉 Treba najskor najst pricinu a potom to riesit hormonmi a spol. 😉 Takto je to strielanie naslepo - pomoze duphaston, nepomoze? pomoze clostyl, nepomoze? naco je to dobre. akurat nespravna liecba moze este viac doblaznit organizmus. Treba prist na kloub veci 😉 😉 😉