Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 No ja som tiež riadne prechladla 😀 ale skoro týždeň mám tvrdé také napuchnuté prsia alebo ako to nazvať...tiež ma pobolieva podbruško a prestala mi chutiť káva a ešte nejaké veci 😅 a včera ráno som si robila test a bola tam veľmi slabá druhá /...ale bola tam ! 😀 tak dúfam...nechcem sa moc tešiť aby som to nezakrýkla...ale ááááááá 😀 a okrem toho, mám 27 DC a MS mi takmer vždy príde skôr 🙂 a ešte sa mi riadne hlava točí 😀
a tak teda držím palec nech nie si iba prechladnutá 🙂
PREPACTE 🙂 🙂 🙂 opat tabulka ale neodolala som a hrabala som sa na MK aby som nasla ktore kočky maju uvedeny konkretny datum predpokladaneho porodu 🙂 a nasla som dalsiu tehulku ktora uviedla pohlavie a meno babatka - @veonka gratulujeme k chlapcekovi 🙂
@tatarida snaž 2m, termin 01/02/2013 - JAKUBKO
@sanchez81 snaž 4m, termin 13/02/2013 - zajtra sa dozvieme viac
@kapokapo snaž 3m, termin 17/02/2013 - EVIČKA
@basikes snaž 3m, termin 20/02/2013
@horseshoe - snaž 4m, termin 07/03/2013 - TOMAŠKO
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 10/03/2013
@rohlicka snaž 2m, termin 14/03/2013 - EMMKA
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013 - MIŠKO
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@veonka - snaž 4m, termín 26/03/2013 - ADAMKO
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013
@julinka88 - snaž 6m, termín 08/05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 05/2013
@dominika1516, snaž 6m, termín 15/05/2013
@typa, snaž 4m, termín 06/06/2013
@kaprkapr, snaž 3m, termín 06/2013
@sabaka, snaž 7m (max. 2,5 r), termín 06/2013
@ellis21, snaž 3m, termín 06/2013
Vyhrievane miesta pre:
@brumka - fazulka je tam kde ma, čakame na bližšie infošky
@janka9900 - fazulka je tam kde ma, čakame na bližšie infošky
Ok babenky, idem ja domov na druhú šichtu. Čakajú ma dravé šelmi, ktoré mi nedajú dýchať. Pa Ak to prežijem a neprespím až do pôrodu tak sa zajra ozvem pa 😝 😢 😖
@sabaka gratulujem k bijucemu srdiecku 😵 tentokrat to uz urcite dobre dopadne, vsetko zle mame vycerpane 😉 mne este zle nebyva, chvalabohu. stale som hladna a mam strasne velke brucho. nejem az tak strasne moc, ale brucho mi hned vyskocilo, esteze neni leto, by som ho nezakryla 😀 pri minulych tehu mi byvalo zle tak od 6tt, pomahalo mi rano este v posteli nieco prejest. a nemohla som vypit naraz vela vody, len par glgov, inak isla hned von.
temu julovciatka som este nepozerala, nejako nestiham 😅
@franica jaaj, no skusim zistit ci sa to vobec da. lebo sak ked som u svojej, tak ma nezoberie iny. a endosov teda vela neni. no chapes, ak mas nejake zdravotne problemy aby si radsej vynechala snazenie v decembri. 😀 ako je jasne, ze tu riesim nieco co nemusi nastat, sanca ze to vyjde na 1x je miziva, ale zakon schvalnosti funguje a stavim sa, ze ked sa na to vykaslem, tak to just vyjde.
@leonetka no lepšie riešenie ma fakt nenapadlo, tak za pokus by to možno stálo sa aspoň zastaviť u nejakého, keby to už zrovna vyšlo...lebo presne ako hovoríš, na prvýkrát to zas fakt nemusí vyjsť, ale ak áno, tak je dobré mať nejaký záložný plán...neverím, že by niekto odmietol tehuľku 😝 😉
@leonetka viem, ake to je 😢 my sme si tych zakazanych mesiacov tiez uzili 🙄 prvykrat dokonca 9, lebo som cakala na operaciu 🤐 velmi ti drzim palce, nech su vysledky buduci mesiac uplne ukazkove 😉 a neni v nemocnici nejake endokrinologicke oddelenie? tam by si mohla ist, ked bude mat dr. dovolenku, nie? 😉 len neviem, ci take oddelenie je v kazdej nemocnici 😅
Ahojte dievcata,
dnes bol nekonecny den. Uz od rana som mala preventivne nervy na kazdeho koho som videla. Normalne sa obdivujem,ako sa dokazem donutit byt mila na zakaznikov. Najradsej by som ich otacala pri vstupe. A uz par dni si zaumienili,ze budu chodit tesne pred zaverecnou a ja budem kvoli nim o hodinu dlhsie v praci...!!! Ved preco nie,ja nemam osobny zivot. Tak by som im to niekedy dopriala. Keby sme to aspon mali preplatene,ale kdeze. Ale co s tym narobim,nezmenim to.
A najhorsie je,ze ja som vecer uz taka hladna,ze by som zjedla aj pracovny stol.
No a na nefrologii mi povedali,ze mam urcite nejaky zapal,lebo mam vysledok hlienovych vlakien 0,98 a normal je 0,0 - 0,1.
Ale aspon nam svietilo slniecko 🙂
@janka9900 jooj, tak aj ty vies o com to je ☹ cakat a cakat. ☹ keby som aspon nemala tolko rokov, tak by mi to az tak nevadilo.
nic to. skusim este moju obvodnu lekarku a gyndosa. netusim ci maju endokrinologicke oddelenie, ved pozistujem. nastastie mam na to mesiac 😉
@janka9900 @franica dievcata, dakujem za rady a drzte sa tehulky moje 🙂
@leonetka joj no zlatá si, dobre padne také pomenovanie 🙂...až si to toľko nahováram, že tomu uverím...a nech hlavne uveria a aj tie testy 😀
Tak si to pozisťuj o tých nemocniciach, je to celkom dobrý nápad, našťastie si v BA- tam je najviac lekárov i nemocníc, ja verím, že niekto sa nájde..veď by išlo len o jediný a ojedinelý prípad, aj to keby náhodou to vyšlo...možno by si to snažilko mohla nechať podľa pôvodného plánu a keby sa zadarilo, tak ja verím, že by si sa potešila a v takom prípade to budeš riešiť operatívne za pochodu- ak keď to nevyjde hneď prvý mesiac (i ked to je pri tých orgiách nepravdepodobné 😀 ) tak si aspoň môžeš povedať, že nevadí, aj tak ešte musíš vyriešiť tú štítku 😉
@typa chúďatko, musí to byť nekonečné v tej práci- robíš v banke či také niečo?...ja ked niekam idem náhodou natesno pred záverečnou alebo pred obedňajšou, vždy sa v rozpakoch spýtam, či ešte môžem alebo či sa radšej vrátim inokedy...viem ako každý čaká prestávku a fajront, nerada by som sa im sprotivila..no ktovie, možno nemajú inú možnosť...ale tak skús na to myslieť tak, že je to pre teba už len kúsok a onedlho ti bude lepšie ako vo Verneovke- lebo ty budeš mať 3 ROKY PRÁZDIN!! (ja viem, mamičky neukameňujte ma, viem, že materská má ďaleko od dovolenky, ale snažím sa našu Janku povzbudiť)
A ty sa Jani zásobuj riadne jedlom a chrúm hoci aj pred zákazníkmi, ty si to môžeš predsa dovoliť, vy s fazuľkou nemôžte hladovať 😅
Baby...som tehotná 🙂 Už zasa dve čiarky 🙂 Síce tá jedna stále bledá, no bola tam 🙂

@horseshoe aháá, ja už som trošku staršia tak viac zabúdam 😀 😀