Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@franica ďakujem, hneď večer vám napíšem. A čo sa týka toho tehu. Neboj si tehotná, len ešte to nevieš ale iba tušíš. chichi Počúvaj, alebo vlastne čítaj, keď si stlačíš brucho nad lonovou kosťou ako je mechúr tak ťa to bolí alebo to máš citlivé alebo necítiš nič? 😉 Ja som si tak identifikovala všetky tri tehu 😀 😀
@franica no tak ten pocit horucavy co mas je fakt divny. ja som si sice ked som otehotnela nemerala teplotu, ale ja som zas mala pocit ze dole v podbrusku mi nieco hori - normalne v bruchu pocit horucavy. To som nikdy nemala.
A co sa tyka prs, tak tie sa mi zdvojnasobili o dost neskor - tak kolo 10.tt 😉 Jj, tehotenstva sa mozu lisit priebehom -niekedy su uplne odlisne. 😉 takze nehadz flintu do zita - uvidiiiime 🙂 😉 😉 😉
@typa začala som praktykovať jednu vec čo som si vygooglila a trošku to zaberá. Mne začne byť zle okolo 4.30 skoro ráno a musím sa vtedy najesť. No a potom o 6.00 keď vstanem tak rýchlo tabletka a pol hodine sa znovu musím najesť. A hned ako dorazím do roboty tak znovu 😀 No vyzerá to že stále jem ale kašlem na to. Nesmiem ostať hladná lebo potom je to peklo. Dnes sa spýtam dokiho, či si môžem dať preventívne železo, lebo som hrozne unavená. A ty ako?
@horseshoe Veru,a to som som začala clostilbegytom až 2roky som chodila na folikulometriu a potom som zmenila gyndoša,lebo som mala dosť bolestí vaječníkov a ten najskôr poslal mm na vyšetrenie a potom mi nasadil Duphaston a na 6mesiac užívania som otehotnela,ale pred celým liečením sme sa snažili vyše roka bez lekárov.Nuž preto sme začali už v marci tohto roku sa snažiť,hoc som chcela len 2ročný rozdiel,už sme ho minuli o 1mesiac,tak moc dúfam,že to už vyšlo,lebo nemám už trpezlivosť na snaženie,keď som veľa krát moc unavená aj ja nielen mm,keďže malý vnoci zaspáva okolo 22h až o pol 11vnoci a ráno už o 7-7:30vstáva,a po zaspaní ešte upratujem,veci čo porozhadzuje,po celom dome,a riady umývam,atď.
Akurát som si dnes objednala z MK také maxišaty, už som polala aj peniaze tak dúfam že to bude ok. Hneď som sa do nich zamilovala a už si ich predstavujem na sebe v lete s tým veľkým kotlom 😀 Vyzerajú ako pre bohyňu. 😀
@zora256 no to ja plne chapem mojka, ze to snazenie teraz pri malom babatku je omnoho narocnejsie ako ked ste boli este sami. juj, drzim palceky - kiez by si uz bola tehu 😉 inak este taka otazocka ty este kojis? lebo ja by som tiez chcela zacat s druhym snazenim o babo ked bude mat tak kolo roka to prve. (viem, rozmyslam straaasne dopredu 🙂 Ale zevraj ked kojis, tak sa nemusi darit otehotniet a dalsia vec, ze ked kojis a otehotnies, tak je tam velke riziko potratu -ze dochadza k stahom maternice, atd...
@horseshoe Ahoj!Mojka,ja Bohužiaľnekojím☹a to som moc chela,proste mi odišlo mliečko,nemala som nikoho,kto by mi bol pohol z amlým,aby som mala čas čolen si zajesť:-/.Nieto navariť,muž mi časom navaril ale nechcela som zohrievať keď malý spal aby sa nezobudil,a keď bol hore,nemala som zas čas sa najesť☹.Teraz spolu jedávame,je to už lepšie.Takže nie kojenie bráni umňa na otehotnenie,ale skôr únava u muža,ja aj unavená by som som šla na vec,ale muž nie:-/.
Dnes ráno sa ma spýtal syn že či ma nebude bolieť keď mi odrežú nohu a ja že prečo by mi ju mali rezať a on, že veď tade potom vysypú zomňa to bábatko a nohu mi prilepia späť. Ani som sa nesihla nadýchnuť a reagovať keď dcéra z kuchyne kričí, čo ti šibe, to tak nieje to mama ho vykaká a on sa tak zamračil že no fuj tak také okakané babo nechcem. 😅 No a dá sa na toto regovať?
@zora256 jj, to plne chapem s tym kojenim. ja budem tiez uplne sama na maleho - nemam tu ziadnu rodinu a muza budem mat od rana do vecera v praci. nie je to lahke, ked napriklad vidim, ze sestre, kamaratkam odusu pomaha okolita rodina a aj tak su stale unavene, vycerpane, stazuju sa...

@ellis21 heeeej...Elenka ja chcem byť ako ty! S 37 teplotou a strašnou chuťou na citrusy a tehotná! 😀
A ešte sa zopakujem, lebo vidím, že to potrebuješ- neboj sa, fakt bude všetko v poriadku. Si už ostrieľaná mamina, vnútro 2x otestované- výsledkom sú dve krásne a srandovné deťúrence, tretie na ceste 😉 Bude to okej a hlavne nám potom napíš, keď už budeš pokojná aj s výsledkom 🙂