icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

franica
13. nov 2012

@ellis21 heeeej...Elenka ja chcem byť ako ty! S 37 teplotou a strašnou chuťou na citrusy a tehotná! 😀
A ešte sa zopakujem, lebo vidím, že to potrebuješ- neboj sa, fakt bude všetko v poriadku. Si už ostrieľaná mamina, vnútro 2x otestované- výsledkom sú dve krásne a srandovné deťúrence, tretie na ceste 😉 Bude to okej a hlavne nám potom napíš, keď už budeš pokojná aj s výsledkom 🙂

typa
13. nov 2012

@ellis21 urcite bude vsetko supeeer 🙂 Podla mna sa nemas coho obavat? Uz Ti je trochu lepsie?

ellis21
13. nov 2012

@franica ďakujem, hneď večer vám napíšem. A čo sa týka toho tehu. Neboj si tehotná, len ešte to nevieš ale iba tušíš. chichi Počúvaj, alebo vlastne čítaj, keď si stlačíš brucho nad lonovou kosťou ako je mechúr tak ťa to bolí alebo to máš citlivé alebo necítiš nič? 😉 Ja som si tak identifikovala všetky tri tehu 😀 😀

horseshoe
13. nov 2012

@franica no tak ten pocit horucavy co mas je fakt divny. ja som si sice ked som otehotnela nemerala teplotu, ale ja som zas mala pocit ze dole v podbrusku mi nieco hori - normalne v bruchu pocit horucavy. To som nikdy nemala.

A co sa tyka prs, tak tie sa mi zdvojnasobili o dost neskor - tak kolo 10.tt 😉 Jj, tehotenstva sa mozu lisit priebehom -niekedy su uplne odlisne. 😉 takze nehadz flintu do zita - uvidiiiime 🙂 😉 😉 😉

ellis21
13. nov 2012

@typa začala som praktykovať jednu vec čo som si vygooglila a trošku to zaberá. Mne začne byť zle okolo 4.30 skoro ráno a musím sa vtedy najesť. No a potom o 6.00 keď vstanem tak rýchlo tabletka a pol hodine sa znovu musím najesť. A hned ako dorazím do roboty tak znovu 😀 No vyzerá to že stále jem ale kašlem na to. Nesmiem ostať hladná lebo potom je to peklo. Dnes sa spýtam dokiho, či si môžem dať preventívne železo, lebo som hrozne unavená. A ty ako?

zora256
13. nov 2012

@horseshoe Veru,a to som som začala clostilbegytom až 2roky som chodila na folikulometriu a potom som zmenila gyndoša,lebo som mala dosť bolestí vaječníkov a ten najskôr poslal mm na vyšetrenie a potom mi nasadil Duphaston a na 6mesiac užívania som otehotnela,ale pred celým liečením sme sa snažili vyše roka bez lekárov.Nuž preto sme začali už v marci tohto roku sa snažiť,hoc som chcela len 2ročný rozdiel,už sme ho minuli o 1mesiac,tak moc dúfam,že to už vyšlo,lebo nemám už trpezlivosť na snaženie,keď som veľa krát moc unavená aj ja nielen mm,keďže malý vnoci zaspáva okolo 22h až o pol 11vnoci a ráno už o 7-7:30vstáva,a po zaspaní ešte upratujem,veci čo porozhadzuje,po celom dome,a riady umývam,atď.

ellis21
13. nov 2012

Akurát som si dnes objednala z MK také maxišaty, už som polala aj peniaze tak dúfam že to bude ok. Hneď som sa do nich zamilovala a už si ich predstavujem na sebe v lete s tým veľkým kotlom 😀 Vyzerajú ako pre bohyňu. 😀

zora256
13. nov 2012

@ellis21 A čo by sa malo cítiť,pri stlačení brucha nad lonovou kosťou?Ja napríkladnič necítim.

ellis21
13. nov 2012

čo poviete?

brumka
13. nov 2012

@ellis21 vadci obrazok nemas lebo ja mojim orlim zrakom vidim len machule :(

ellis21
13. nov 2012

@zora256 no mňa to bolelo 😀 Ale to som len ja tak mala. To nieje nejaký medicínsky trik 😀

zora256
13. nov 2012

@ellis21 😀,a možno,že si si stláčala pozdejšie,nie?Či ešte pred dátumom ms?

ellis21
13. nov 2012

@brumka nie nemám, kukni tu na MK shopy a daj si tehu oblečenie a šaty a tam ich nájdeš. 😎

zora256
13. nov 2012

@ellis21 Fakt sú ako z filmou o behoniach😀,veľmi pekné🙂

ellis21
13. nov 2012

@zora256 tak v okolo dna keď mala dojsť mrcha. 🙂

franica
13. nov 2012

@ellis21 iba kvôli tebe som sa najskôr vycikala, aby toto "samovyštrenie" nedopadlo zle 😀 No a ja tam nič necítim...ani trochu, len to, že si to zatláčam...na mňa toto nefunguje, ja si musím počkať na ten palec 😀

@horseshoe ja nikam nič nehádžem...ja som stále odhodlaná si tie // nájsť 😵 😵 😵

zora256
13. nov 2012

@ellis21 Tak uvidím,ešte to mám do dátumu 9dní,tak ešte môže😀

horseshoe
13. nov 2012

@zora256 no to ja plne chapem mojka, ze to snazenie teraz pri malom babatku je omnoho narocnejsie ako ked ste boli este sami. juj, drzim palceky - kiez by si uz bola tehu 😉 inak este taka otazocka ty este kojis? lebo ja by som tiez chcela zacat s druhym snazenim o babo ked bude mat tak kolo roka to prve. (viem, rozmyslam straaasne dopredu 🙂 Ale zevraj ked kojis, tak sa nemusi darit otehotniet a dalsia vec, ze ked kojis a otehotnies, tak je tam velke riziko potratu -ze dochadza k stahom maternice, atd...

zora256
13. nov 2012

@franica Neboj,budú určite ak nie tento mesiac tak budúci ešte pred Vianocami a zabalíme testík pod stromček mužíčkom i starým rodičom😀

zora256
13. nov 2012

@horseshoe Ahoj!Mojka,ja Bohužiaľnekojím☹a to som moc chela,proste mi odišlo mliečko,nemala som nikoho,kto by mi bol pohol z amlým,aby som mala čas čolen si zajesť:-/.Nieto navariť,muž mi časom navaril ale nechcela som zohrievať keď malý spal aby sa nezobudil,a keď bol hore,nemala som zas čas sa najesť☹.Teraz spolu jedávame,je to už lepšie.Takže nie kojenie bráni umňa na otehotnenie,ale skôr únava u muža,ja aj unavená by som som šla na vec,ale muž nie:-/.

ellis21
13. nov 2012

@franica no proste je to tak že sme každá iná, niekomu funguje palec a niekomu stláčanie brucha 😀 😀 😀

horseshoe
13. nov 2012

@franica eee, draha, radsej si v bruchu nic nestlacaj - moj gyndos je vysostne proti tomu aby sa stlacalo a mackalo brucho v tehu 😉 A uz vobec nie sama sebe 😉 Mna prvykrat vysetroval vaginalne v 20.tt 😉 A aj to velice jemne 😉

franica
13. nov 2012

@zora256 ok, platí....tie Vianoce platia už dlhodobo,, takže ideme podľa plánu 🙂 Určite ich tam budeme mať 😉

franica
13. nov 2012

@horseshoe ok, tak ale za pokus to stálo, ja som za všetky typy bosoráctva 😀 Už si nebudem nič stláčať...budem len testovať 🙂 🙂

ellis21
13. nov 2012

Dnes ráno sa ma spýtal syn že či ma nebude bolieť keď mi odrežú nohu a ja že prečo by mi ju mali rezať a on, že veď tade potom vysypú zomňa to bábatko a nohu mi prilepia späť. Ani som sa nesihla nadýchnuť a reagovať keď dcéra z kuchyne kričí, čo ti šibe, to tak nieje to mama ho vykaká a on sa tak zamračil že no fuj tak také okakané babo nechcem. 😅 No a dá sa na toto regovať?

zora256
13. nov 2012

@franica Veru budeme ako koľajnice,ja si od Ježiška nič viac neželám,okrem zdravia celej rodine 😉

brumka
13. nov 2012

tak babky drzim vam palce opatrujte sa ja idem s malou vonka kym je svetlo, a je mi na grc tak uvidime ako dlho pobudneme vonka.
@ellis21 myslym na teba tak rano som zvedava co ti pocvedal

franica
13. nov 2012

@ellis21 😀 😀 😀 ja mám tak rada tvoje deti 😀

ellis21
13. nov 2012

@franica a hlavne nos jednu ponošku deravú na palci aby ti neuniklo kedy začne oranžovieť 😀 😀 😀

horseshoe
13. nov 2012

@zora256 jj, to plne chapem s tym kojenim. ja budem tiez uplne sama na maleho - nemam tu ziadnu rodinu a muza budem mat od rana do vecera v praci. nie je to lahke, ked napriklad vidim, ze sestre, kamaratkam odusu pomaha okolita rodina a aj tak su stale unavene, vycerpane, stazuju sa...