icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

janka9900
13. nov 2012

@horseshoe @ellis21 aj nase dievcatko, ak by bolo teraz, by bolo velmi rado- termin presne na narodeniny 😀 no mozeme my za to? 😀

janka9900
13. nov 2012

na meniny som chcela napisat 😀 😀

deculko
13. nov 2012

dievcata,dnes ste toho napisali vela.... nestiham vas teraz citat...chcela by som konecne navarit...
testik z rana je ale stale // ... 🙂 foto je ale este slaba... skusim o chvilu pozriet,ci nieco na fotke vidiet🙂) v skutocnosti uz bola ciarka silnejsia ako v nedelu,ale stale nie je taka silna ako ta kontrolna ciarka,ale tak dievcence...tehu som.....sranda,ten zakon schvalnosti.... hlavne,nech je vsetko ok a nech su deculka zdrave🙂) vsetky,nase,aj vase...

drzim vam vsetky palce na kontroly... janke aj brumke... aj elis...viac som nestihla precitat...
papa zatial🙂

tatiana77
13. nov 2012

@horseshoe ja ma dcerku narodenu 29 marca a meniny ma 28 marca.....no uvidime, co nam povie v puerte na to... 😀 😀

tatiana77
13. nov 2012

@deculko tesim sa, a drzim palceky, nech silnie a nech je vsetko v poriadku.... 🙂

tatiana77
13. nov 2012

@janka9900 tesim sa, ze je vsetko v poriadku a srdiecko bude bit ako zvon....drzkajte sa 🙂 🙂

tatiana77
13. nov 2012

@ellis21 drzim palce, nech vsetko dopadne dobre......musiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! 🙂

horseshoe
13. nov 2012

@tatiana77 nic 🙂 ved coby mala hovorit. reklamaciu uz aj tak spravit nemoze 😀 iba sa s tym zmierit. ja mam napriklad vianoce a meniny v ten isty den a som tu 😉 nikdy mi to nevadilo. 😉 Na stedry den mi ludia gratuluju rano k meninam a vecer dostavam vianocne darceky 😉

tatiana77
13. nov 2012

@horseshoe hej, reklamovat moze kolko chce, nie? Vsak sa mala o tyzden narodit neskor....ked sa ponahlala na svet, tak to takto vyslo... 🙂 inak ja mam narodky den pred vianocami....a zvykla som si... 🙂 ......juj..teraz mi tu pobehuje, ze si prosi rozpravku, tak koncim, ale som rada, ze som si Vas ako tak precitala....drzte sa

deculko
13. nov 2012

pozrela som si fotky nafotene rano...ale to bola este vonku tma a pri umelom svetle mi na fotke tu druhu slabu ciarku fakt nevidno.... takze nabuduce...🙂 este jeden testik mam... este raz testnem...uvidim este kedy.... ale asi najskor v sobotu,tak aby som sa z toho mohla vytesit a nemusela utekat do prace... tak idem varit dievcata.... vzdavam hold pracujucim mamam ako to vsetko stihaju... dnes asi odpadnem haju o 8.....papa

janka9900
13. nov 2012

@deculko tak uz gratulujem uuuuplne nahlas evicka 😵 v sobotu bude palica poriadna, to bude krasny testik 😵 velmi sa tesiiiim 😵
@tanicka77 dakujem tanicka, verim, ze aj tebe budeme coskoro gratulovat, drzim palce 😉

ellis21
13. nov 2012

ahojte dievčatá, už som doma, píšem cez slzy, zomrelo mi bábatko, zajtra ráno idem ešte do nemocnice na ultrazvuk ale doktor povedal, že si neám robiť nádeje. Videla som bábatko, malo aj ruky aj nohy ale nebilo mu srdiečko. Prečooooooooo?

janka9900
13. nov 2012

@ellis21 😢 😢 😢 nieeee ellis 😢 je mi to velmi velmi velmi luto 😢 preco sa toto deje ludom, co po babatku tuzia a urobili by prenho cokolvek na svete? 😢 cely svet je uplne naopak ☹
mozno je este aspon malinka nadej, ze dr. srdiecko nevidel, ved ani minule si ho nevsimol ☹ kiez by sa to zajtra nepotvrdilo ☹ budem na teba mysliet, potom nam daj vediet... ☹

deculko
13. nov 2012

@ellis21 to vazne... ale... ☹ citim s tebou, mysli na to,ze aj doktori sa mylia elis... mrzi ma to 😢

deculko
13. nov 2012

ked to tak citam,tak veru ze na to rizikove pojdem... este take 2 tyzdne by som porobila...ak bude vsetko ok.,... ale aj dovolenku mi treba cerpat,lebo su pokyny,ze si mozme prevziat do dalsieho roka len 5 dni dovolenky a to ja mam 16.... takze uvidime... uz mam konecne muza doma,ocko ma v poriadku....
papa zajtra dievcence

typa
13. nov 2012

@ellis21 nieee ☹ ☹ ☹
Ale ved vsetko vyzeralo byt v poriadku. Aj nevolnosti,aj prsia. Dufam,ze to nie je pravda...☹

franica
13. nov 2012

@ellis21 ach toto je veľmi zlá správa takto na večer ☹ Ani ti neviem nič povedať, tak veľmi ma to mrzí...ja stále chcem veriť na zázraky, ale naozaj ti radšej nerobím nádeje...tak zajtra uvidíš...budeš mať asi na nič noc, ale budem na teba myslieť...ozvi sa nám potom, čo sa deje...drž sa moja ☹

ellis21
13. nov 2012

@janka9900 ale nevidela som ho ani ja, videla som ruky aj nohy aj chrbticu a ani sa nepohlo a ani srdiečko nebilo, ja sa zláznim bože

ellis21
13. nov 2012

@typa zajtra ráno idem do nemocnice na jejaký ultrazvuk ale ja som tiež to srdiečko nevidela, minulý týždeň krásne bilo a teraz nič

ellis21
13. nov 2012

@franica povedzte mi prečo? Čo som komu spravila? A ešte mi doktor povedal, že budeme čakať kým to neodýde samé, Ja mám v sebe mrtve dieťa a nechajú ho tak aby vyšlo samé. Ja tomu nerozumiem.

rohlicka
13. nov 2012

@ellis21 tak ma to mrzi ☹ ☹ ☹ ☹ toto sa nemalo stat ☹ verim ze teraz je tazka chvilka .. a ziadne slova ta nedokazu utesit .. kazdopadne chcem aby si vedela ze sme tu stale pre teba .. urcite nam daj vediet co ti zajtra povedia .. posielam velke objatie moja :-*

typa
13. nov 2012

@ellis21 moja,mna to velmi rozrusilo. Nebudem Ti davat nadeje,ked ste srdiecko nevideli ani jeden. Citala som niekolko pribehov,kde nakoniec v nemocnici videli srdiecko bit. Ja si to ani neviem predstavit...mam z toho hrozu ☹

franica
13. nov 2012

@ellis21 na toto prečo neexistuje lebo ☹ Je to proste hnusné, zlé a hlavne nespravodlivé a nelogické...a nijako sa tomu nedá zabrániť....bodaj by sa to nestávalo nikdy nikomu....najlepšie by bolo to už mať za sebou a už na to nemyslieť. Z vlastnej skúsenosti viem, že to nejde rýchlo..proste ako sa hovorí, že my ženy toho musíme zniesť oveľa viac- tak a toto sú tie "najviac"

ellis21
13. nov 2012

@rohlicka dakujem, určite dám vedieť, nechce sa mi ani žiť

tatiana77
13. nov 2012

@ellis21 to ma nesmierne mrzi...zazila som to a viem, ze slova su len slova....je hrozne, ze dobrym ludom, ktori sa postaraju a daju vsetko pre deti sa musi stat to najhorsie......drzim Ti palce, nech mas velku silu a trpezlivost. nechapem preco cakaju na samo vyplavenie.....juj, niekedy su ti doktori bezcitni.....

renitri
13. nov 2012

@ellis21 velmi ma to mrzi ☹ drz sa a bud silna

renitri
13. nov 2012

Baby..zajtra idem k novej gyn..som zvedava co povie na spg.. ozvem sa co nove...

simonkato
14. nov 2012

@ellis21 moja tak velmi ma to mrzi viem presne ako sa citis az mi slzy vyhrkli posielam silne objatie a prajem aby sa doktor zmilil .

brumka
14. nov 2012

@ellis21 juj to mi je strasne luto ja neviem ci ti davat nadej alebo nie ale ja naposledy ked som bola vtej nemocniic som si hovorila ze doktory sa mylia ked som spinila ze sa to zachrani ale ako sli potom kusy zo mna uz som vedela :( sme pri tebe

brumka
14. nov 2012

inac k tym meninam a narodenianam moj muz to ma tak v decembri aj narodeniny a jmeniny. a dcerka ma meniny anarodeniny marci umyselne sme tak vyberali aby nemala vsetko naraz 🙂