Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
na meniny som chcela napisat 😀 😀
dievcata,dnes ste toho napisali vela.... nestiham vas teraz citat...chcela by som konecne navarit...
testik z rana je ale stale // ... 🙂 foto je ale este slaba... skusim o chvilu pozriet,ci nieco na fotke vidiet🙂) v skutocnosti uz bola ciarka silnejsia ako v nedelu,ale stale nie je taka silna ako ta kontrolna ciarka,ale tak dievcence...tehu som.....sranda,ten zakon schvalnosti.... hlavne,nech je vsetko ok a nech su deculka zdrave🙂) vsetky,nase,aj vase...
drzim vam vsetky palce na kontroly... janke aj brumke... aj elis...viac som nestihla precitat...
papa zatial🙂
@horseshoe hej, reklamovat moze kolko chce, nie? Vsak sa mala o tyzden narodit neskor....ked sa ponahlala na svet, tak to takto vyslo... 🙂 inak ja mam narodky den pred vianocami....a zvykla som si... 🙂 ......juj..teraz mi tu pobehuje, ze si prosi rozpravku, tak koncim, ale som rada, ze som si Vas ako tak precitala....drzte sa
pozrela som si fotky nafotene rano...ale to bola este vonku tma a pri umelom svetle mi na fotke tu druhu slabu ciarku fakt nevidno.... takze nabuduce...🙂 este jeden testik mam... este raz testnem...uvidim este kedy.... ale asi najskor v sobotu,tak aby som sa z toho mohla vytesit a nemusela utekat do prace... tak idem varit dievcata.... vzdavam hold pracujucim mamam ako to vsetko stihaju... dnes asi odpadnem haju o 8.....papa
ahojte dievčatá, už som doma, píšem cez slzy, zomrelo mi bábatko, zajtra ráno idem ešte do nemocnice na ultrazvuk ale doktor povedal, že si neám robiť nádeje. Videla som bábatko, malo aj ruky aj nohy ale nebilo mu srdiečko. Prečooooooooo?
@ellis21 😢 😢 😢 nieeee ellis 😢 je mi to velmi velmi velmi luto 😢 preco sa toto deje ludom, co po babatku tuzia a urobili by prenho cokolvek na svete? 😢 cely svet je uplne naopak ☹
mozno je este aspon malinka nadej, ze dr. srdiecko nevidel, ved ani minule si ho nevsimol ☹ kiez by sa to zajtra nepotvrdilo ☹ budem na teba mysliet, potom nam daj vediet... ☹
ked to tak citam,tak veru ze na to rizikove pojdem... este take 2 tyzdne by som porobila...ak bude vsetko ok.,... ale aj dovolenku mi treba cerpat,lebo su pokyny,ze si mozme prevziat do dalsieho roka len 5 dni dovolenky a to ja mam 16.... takze uvidime... uz mam konecne muza doma,ocko ma v poriadku....
papa zajtra dievcence
@ellis21 ach toto je veľmi zlá správa takto na večer ☹ Ani ti neviem nič povedať, tak veľmi ma to mrzí...ja stále chcem veriť na zázraky, ale naozaj ti radšej nerobím nádeje...tak zajtra uvidíš...budeš mať asi na nič noc, ale budem na teba myslieť...ozvi sa nám potom, čo sa deje...drž sa moja ☹
@ellis21 na toto prečo neexistuje lebo ☹ Je to proste hnusné, zlé a hlavne nespravodlivé a nelogické...a nijako sa tomu nedá zabrániť....bodaj by sa to nestávalo nikdy nikomu....najlepšie by bolo to už mať za sebou a už na to nemyslieť. Z vlastnej skúsenosti viem, že to nejde rýchlo..proste ako sa hovorí, že my ženy toho musíme zniesť oveľa viac- tak a toto sú tie "najviac"
@ellis21 to ma nesmierne mrzi...zazila som to a viem, ze slova su len slova....je hrozne, ze dobrym ludom, ktori sa postaraju a daju vsetko pre deti sa musi stat to najhorsie......drzim Ti palce, nech mas velku silu a trpezlivost. nechapem preco cakaju na samo vyplavenie.....juj, niekedy su ti doktori bezcitni.....
Baby..zajtra idem k novej gyn..som zvedava co povie na spg.. ozvem sa co nove...
inac k tym meninam a narodenianam moj muz to ma tak v decembri aj narodeniny a jmeniny. a dcerka ma meniny anarodeniny marci umyselne sme tak vyberali aby nemala vsetko naraz 🙂

@horseshoe @ellis21 aj nase dievcatko, ak by bolo teraz, by bolo velmi rado- termin presne na narodeniny 😀 no mozeme my za to? 😀