Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe 🤐 si si toho teda uzila 😒 ja praveze nemam problemy, ani pri minulych tehu som nemala, ale bojim sa, aby som nahodou cosi nechytila 😅 jasne, ze ked musim, tak nepouzivam gumaky, ani ziadne parfumaky, ale soft like cotton 😉 no aj tak mam neprijemny pocit, fuj, odmlada nenavidim vlozky 😝 a keby som este citila, ze cosi tecie, tak by mi tlak stupal zo strachu, ci to nie je krv, aj keby som vedela, ze je to utros 😅
no boli to v podstate predcasne porody, ale klasifikovane ako potraty- asi kvoli "malej" maternici- vrodena vyvojova chyba 🙄 dakujem... teraz to vyjde, musi! 😉
drzim palce, nech si si uz vsetky vkladacky a problemy vycerpala a uz je pred tebou iba krasny zvysok tehulkovania 😵
a zabudla som povedať, že keby to tak vyšlo, tak budem mať ešte aj trochu výčitky ako Evka, lebo oni tam hľadajú niekoho preto, že tá baba je tehotná...keby náhodou, tak ich porazí...a začnú prijímať zase chlapov 😠
@franica bud sebec a vyuzi to 🙂 ak mas moznost nastupit do prace .. a zaroven otehotniet .. 🙂 chyt sa toho zubami-nechtami -- ved nikdy som sa nestratla s tym aby zamestnavatel nejako extra bral ohlad na zamestnanca ..
ps: ty si bola uz 2 roky zamestnana predtym ? ..
silno drzim palceky aby pracicka vysla .. ak ta to bude aj lakat 🙂
@ataner81 😀 😀 to je dobre ze sex s tabletkami a on s kelimkom 😉 😉 😉 Esteze vas humor neopusta 😉 😉 Tak aj ty si vyfasovala ten Maxmiror - vidim, ze je velice popularny v gyno kruhoch 😀 😉 Su to take hnusne velke zlte globule. A uz som si spomenula, co mi predpisal na ten zapal buchty - Gyno Pevaryl - to boli globule aj mast.
No jasne, ze ten Maxmiror pred kramami 😉
@janka9900 ach, no to mi je fakt luto ☹ som nevedela, ze aj take je - ze mala maternica 😒 velmi drzkam palceky, nech tentokrat donosis poriadne do konca, resp. aspon do toho 37.tt 😉 😉 😉
dakujem. ja tiez dufam,ze uz vkladacky a tabletky nebudu, ale ak aj hej, tak co - vydrzim vsetko. 😉 este ma caka jeden kultivacny vyter kolo 30.tt - tak dufam, ze ten uz bude dobry 😉
A tie vlozky neznasam aj ja. Radsej som vzdy mala tampony. Inak moja segra pouziva ten mooncup - menstruacny poharik a nevie si ho vynachvalit. Lebo ze ako odrodila, tak mava omnoho silnejsie kramy a ani tampon XXL jej nestacil, nieto este vlozky. Ja sice nechapem ako si ho tam narve, ale ona povedala, ze po porode s nejakym narvavanim neni problem - ze uvidim 😀 Tak sa tesim uz teraz na buchtu ala ratafak plachta 😀 😀 😀 😉
@horseshoe Ahoj!Ten macmiror som aj ja používala tie žlté veľké globule,v tehotenstve raz za každý trimester:-/.
Ach baby akosi ma bolí vaječník☹je mi dosť na spanie,unavená,a všetko možné,mi je kiežby už bol pondelok,aby som si mohla spraviť testík,aleakoto vydržať a nezblázniť sa😀Dnešný bol čudný z raňajšieho,kráse za mokra bola druhá čiaročka celkom dobre viditeľná ružová,ale ako schla vždy bola bledšia,až napokon veľmi slabučká,tak neviem či je ten test ok,kupovala som stadeto na Mk,od jednej baby tie lacné,ale tak do ms ešte 8dní,takže pochopiteľne nebude tmavá,by bolo skoro,odfotiť sa nedá...A bradavky sú tiež citlivé,ael tak od Duphastonu je to tiež možné,lebo tak tie mávam pred ms stále:-/.Ale to podbruško,stále bolí a teraz už aj cez deň a sem-tam mám bodavú bolesť v podbrušku,kiežby som si nenamýšľala,ale mi asi začne šibať☹.
@leonetka skeptik mozes kludne byt, ale nebud prosim ta kuře melancholik 😀 😉 vzdy clovek musi mat nadej a pozitivne mysliet 😉 psychika je svina - to je vlastne to jedine co mozes ovplyvnit ty sama 😉 doktori sice zakazuju a vyriekaju ortiele, ale aj oni su len ludia - ktori sa mylia - na to nikdy nezabudni a neber ich ako alfu a omegu 😉 😉 😉
@horseshoe ja raz z teba odpadnem .. perfektne hlasky: buchta ala ratafak plachta 😀 😀 😀 😀 😀 inac ten poharik si planujem aj ja zakupit .. vraj je to o 100% pohodlnejsie ako vlozky al tampony .. ale na to si budem musiet pockat kedze dobry polrok minimalne bude šuška ubolena od porodu..
@zora256 dalsia globulova Maxmiror lady 😀 😉 hmmm, hmmm, no podla priznakov to vyzera s tebou zatial slubne 😉 😉 😉 kazdopadne uz nezostava vela dni do zistenia pravdy 🙂 😉 uz to nejako ten tyzden vydrzis a potom tehu testik by mal uz ukazat jasny vysledok 😉 😉 Juj, tak mozno nam pribudne dalsia tehulka 😉
@rohlicka 😀 😀 😀 mno ale ratafak plachta to celkom vystihuje, nie? 😀 😀 😀 😉 jj, aj ja si ho asi zadovazim. 😉 lebo vo mne sa ozyva v tomto smere aj eko maniak - ze budem setrit prirodu 🙂 😉 😉 ked uz vsetko separujem a chystam sa pouzivat latkove plienky, tak mooncup rovnako ukoji moju uchylku setrit nasu krasnu prirodu 🙂 😉 😉 😉
@rohlicka šuška 😀 😀 😀 @horseshoe už som to tu tuším písala baby, ale ja si ten mooncup neskutočne pochvaľujem- je to pohodlné a super. Presne ako @janka9900 ja som odjakživa nenávidela vložky, v 14-tich som plakala a zaumienila som si, že v osemnástoch budem mať 3 deti za sebou a hned si dám celé vaječníky vyoperovať, nech nemusím mať krámy do menopauzy (vtedy to vyzeralo byť ako logické riešenie 😀 )..nenávidím ten pocit, ked to tečie a neviem či to nemám po celých gaťkách, rifliach...a to ma ešte MS nikdy nejako zreteľne nebolela...po nociach som nespala, lebo ma to štvalo..
a ono sa to tam vojde úplne v pohode, má to takú techniku ako to zložiť a vložiť- na piaty pokus to išlo ako keby som sa s tým narodila 😉 A teraz si budem musieť zrejme kúpiť to L, lebo M-ko mi je po tom kyrete dokonca malé 🙂
@franica no vidis, tak tu mame odporucanie z prvej ruky 😉 😉 😉 takze je to dobra vec 😉 mne zase kramy a krv ako take nevadia - vadia mi tie hrozne bolesti pri nich - kolko noci som sa kvoli tomu naplakala ☹ ☹ ☹ Ale mooncup po porode vyskusam urcite 😉
Fuuuha, tak ty si presla na L-ko velkost?No a to mi @rohlicka nevrav, ze som toho ratafaka plachtu po porode nevystihla 😀 😀 😀 😉 Ked len kyret roztiahne buchtu o jedno cislo 😉 😉 😉
@horseshoe 😉 dakujem 😉 37.tt to by som bola aky uz frajer? 😎 😵 no mala, nepoddajna, mam nejaku "preliaceninu", ktora brani rastu... teda asi to bolo kvoli tomu, kezde vysledky su ok 😅
nad mooncup-om som aj ja uz davnejsie uvazovala, ale ani neviem, preco som si ho nezadovazila, asi som vedela, ze budem za chvilku tehu, tak som to odlozila na neurcito. ale tiez sa bojim toho zavadzania, ze nahodou ho zle dam a vsetko vytecie 😀 a ked bude z nas ratafak plachta, to potom aku velkost nam bude treba? 😀 @franica tak ty ho mas?? urcite sa po nom poobezeram buduci rok 🙂
@zora256 u teba to vyzera velmi nadejne 😵 ze ukazalo druhu ciarku je velmi dobreee 😵 cosi sa deje 😵

@horseshoe aj ja som vyfasovala Maxmiror. 3dni pred zákrokom si ho mám vkladať do buchty. Vysvetlovala som im, že práve vtedy budem mať krámy ale asi nepočúvali 😒 Tak si ho tam vložím 3dni pred krámamy. Teraz mám gynoflor kvôli antibiotikám a zničenej flóre z nich. S mužom sa smejeme, že ja mám sex s tabletkami a on ho bude mať s kelímkom. Rodinka úchylných 😀 😀 😀 😀 😀