icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

franica
14. nov 2012

@zora256 ja som si to kupovala cez internet, ale tú predajňu už zrušili, ale je to vo viacerých webshopoch, treba sledovať akcie, volá sa to mooncup alebo aj ladycup a stojí okolo 21-25 €, čo si myslím, že je super, to máš za rok späť na vložkách a tampónoch, na ktoré si potom ani nespomenieš...páni, marketér sa vo mne nezaprie, aký reklamný slogan som dala 😀
@rohlicka ľahko ju odhadneš, lebo je cca podľa veku alebo pre teba relevantnejšie- ženy pred pôrodom "A", ženy po pôrode "B" (to sú asi tie Raťafáčky plus ja 😀 😀 ) a inak je to popísané na každej stránke, čo to predáva 😉

horseshoe
14. nov 2012

@janka9900 no v 37.tt je plne donosene to babatko a nemalo by mu nic hrozit ked sa narodi. 😉 resp. aby malo aspon 2,5kg. 😉 a aj ti tu preliaceninu nejako chirurgicky riesili, ci nie?
O tej velkosti mooncupu - polemizujem o komentik vyssie 😀 😉

ataner81
14. nov 2012

Jaj babule, tak ja mám doma menšiu posilovňu a teraz precvičujem lýtka, stehná, ruky a chrbát. Aby ste mi rozumeli-zväčšujem otvory na dvere tým, že muž mi nakreslil čiaru do tehly a ja podľa nej vyrezávam otvor 😝 @zora256 ďakujem moja. Pevne verím, že laparka prebehne už v tom decembri a že nič sa nenájde, takže cez Vianoce sa budeme môcť veselo snažiť 🙂 @horseshoe musíme byť srandisti, inak by mi hrablo. Miramax sú riadne vianočné gule. To zas budem mať vložku aj s purygaťami aby som nezašpinila plachtu 😠 . Gynflor si dnes dám prvý krát lebo som mala mrchaňu, tak som zvedavá. vyzerajú ale celkom mierumilovne-malé biele podlhovasté 🙂

horseshoe
14. nov 2012

@franica ty si polo-Ratafacka 😀 😉 😉

horseshoe
14. nov 2012

Babulky super sa tu s vami dnes keca, ale ja uz pre dnesok musim koncit. Krasny zvysok dna vam prajem 🙂 😉 😉 😉 😉

franica
14. nov 2012

@horseshoe už aj ja idem fakt, už by mi mal mužík čoskoro prísť a ideme do tej Pešti...tak zajtra krásky, teším sa, že bude sranda, chceme len dobré správy

@ellis21 a na teba myslím stále, ozvi sa, ked budeš môcť, drž sa naďalej 😔

janka9900
14. nov 2012

@horseshoe jj, viem, 37tt je uplne super 😵 ja vsak budem vdacna aj za 32 😅 dve baby, co som s nimi lezala mali 800g a 900g chlapcov a su v poriadku 🙂 aspon 2kg by som chcela 🙂 preliacenina sa neda, prepazka by sa dala 😒 bola som na histeroskopii....
polemizovanie som si uz vsimla 😀 no som zvedava, ako to bude 😀

janka9900
14. nov 2012

@horseshoe @franica majte sa pekne, ja uz tiez idem, drahy prisiel z roboty 🙂 franica drziiim palce 😉

@ellis21 aj ja na teba cely den myslim, cakame na spravicku, drzkaj sa...

hana2626
14. nov 2012

Tak a mrcha dorazila... :( No, co uz... Len teraz nech rychlo prejde a mozeme si uzivat bez zabran dalsi mesiac a potom sa tesit na vysledok nasich peknych chvil... ;)

ataner81
14. nov 2012

Babule hotovo 🙂.Rozširovala som otvor pre dvere malinkej izbičky môjho anjelika 😀 Drahý mi sľúbil, že ju môžem aj vymaľovať. Júj už sa teším. Bude to najkrajšia izbička pre najkrajšie bábätko na svete 😀
@hana2626 tak predsa ☹ ?A vyzeralo to tak nádejne. Ale nevadí, december je istý 😉

ataner81
14. nov 2012

@ellis21 všetky babule tu ti silno držíme palce a strašne na teba myslíme. Pevne veríme, že to bol len planý poplach a mimi je v absolútnom poriadku. Máme ťa radi, drž sa 🙂

ataner81
14. nov 2012

@hana2626 kedy nečakáš ďalšiu?

ellis21
14. nov 2012

Ahojte dievčatá, tak som dnes bola na kontrole v nemocnici. Doktor sa nemýlil. Bábatko nám zomrelo. Brali mi aj HCG a bolo dosť vysoké, doktor skonštatoval, že muselo zomrieť včera-predvčerom. Aj na ultrazvuku zodpovelalo 7+5 ako podľa MS. Malo 14mm. Zajtra ráno idem na krv, v piatok na predoperačné vyšetrenie a na ARO kôli anestézii a potom ma doki objedná na zákrok. Takže najskôr v pondelok. S plačom som ho prosila aby ma vzali hneď, že mám strach a nezvládam psychicky pocit, že mám v sebe mrtve dieťa. Povedal, že taký je postup a hotovo. Akurát ak budem krvácať, nech prídem hneď na pohotovosť.

Trošku si dám pauzu od MK. Keď mi bude lepšie tak sa ozvem. Veľmi pekne vám všetkým ďakujem za podporu a držím vám veľmi palce aby všetko bolo tak ako má 🙄 🙄 🙄

hana2626
14. nov 2012

@ataner81 No, teraz mi meskala az 3 dni, tak sa mi to nejako rozhasilo, vzdy som mala pravidelnu... Ale asi to bude suvisiet s tym, ze som tento tyzden zacala intenzivne trenovat - tym si ten posun vysvetlujem. Necakam dalsiu 13.12., tak dufam, ze to vide. Tak by som stihla dat este vianocny darcek celej rodine v podobe spravy o tehu :D

ataner81
14. nov 2012

@ellis21 zlatko je mi to strašne ľúto, že to takto dopadlo ☹ . Tí lekári sú svine 😠 Starajú sa len o telo ale ľudia majú aj dušu. Posielam veľa veľa pozitívnej energie a vydrž to moja. Všetko bude zase dobré a my sa dočkáme voňavého uzlíčka

ataner81
14. nov 2012

@hana2626 ako dlho sa snažíte o bábo? Už máš nejaké detičky?

hana2626
14. nov 2012

@ataner81 Nie, nemame deti. Zacali sme naostro posledne cca 3 mesiace, nejako to extra neriesime. Zatial nic nemeram, netestujem. Snad jedina vec, ze si zvyknem pozriet do menstruacneho kalendara, kedy mam asi plodne dni. Ale sexikujeme radi a casto, takze sa nedavame obmedzovat len nejakymi plodnymi dnami... xixi Snad to vsak uz skoro pride, lebo sa zacinam tiez viac sledovat a to niekedy je asi skor na skodu (ked sa na to clovek psychicky upne).

ataner81
14. nov 2012

@hana2626 rozhodne nie je dobré ak sa na to upneš. Všetko sa začne točiť akolo testov, hlienu, teploty a sleduješ každé jedno pichnutie a ˇťahanie. Užívaj si s mužíčkom koľko môžte, veď za chvíľu budete mať bábo a sexíku si už toľko neužijete 😀

ataner81
14. nov 2012

Babule pre dnešok končím aj ja. Idem spraviť mužíčkovi večeru, dať si spršku a čakať na svoju silnejšiu polovičku 🙂 . Zajtra tu asi nebudem. Idem si obehať ďalších lekárov.Majte sa krásne papa

leonetka
14. nov 2012

@ellis21 je mi to velmi luto. len aby si vedela, ak sa budes potrebovat z toho aspon vypisat, tak som tu a verim ze aj ostatne dievcata pre teba. prajem vela sil.

simonkato
14. nov 2012

@ellis21 je mi to hrozne luto moja viem ako sa citis neboj bude lepsie chce to cas viem otrepana hnusna fraza ktoru aj ja sama nenavidim nech su ti utechou aspon tvoje dve deticky co doma mas a ani sa nenazdas a budes opat tehulka.

drobca07
14. nov 2012

ahojte babule,
tak ja už po dneskajšku fakt ničomu nechápem.... poobede som volala za výsledky od obvodnej dr. - štítna ukážková, všetky testy super alebo v norme- ona problém nevidí a nechápe ako som mohla mať takúto zmenu - že v piatok výsledky katastrofálne a v pondelok všetko OK....no proste je zmätená aj ona....v utorok bud. týždeň idem zase na gyndu (už tak chodím tak často ako do potravín) som zvedavá čo bude so mnou robiť doky.... zatiaľ som stále PN a oddychujem - ale celkom mi to vyhovuje a normálne mám pocit, že sa pomaličky ukľudňujem psychicky tak asi na tom oddychu niečo bude @ellis21 čo ti napísať k tvojmu smútku...cítim s tebou a je mi to neskutočne ľúto 😢 ale tak ako ti napísala @simonkato - nech sú ti útechou aspoň tvoje dve detičky ktoré máš, sama vidíš aký je tento svet nespravodlivý, že veľa z nás nemá ani jedno a ty máš dve krásne-zdravé detuliatka a uvidíš, že čo nevidieť budeš opäť maminka krásneho zdravého bábätka tak ako my všetky "čakateľky na zázrak" ....

typa
14. nov 2012

@ellis21 keby som mohla nejak pomoct....keby sa to dalo. Strasne som dufala, ze to nebude pravda. Budem na Teba mysliet, kiezby bola coskoro u vas nova radost. posielam objatie

janka9900
14. nov 2012

@ellis21 je mi to velmi velmi luto 😢 aj ja posielam velke objatie, viem, aky je to velky smutok, drzkaj sa 😔

brumka
14. nov 2012

@ellis21 fu, som uplne zaskocena, dufala som zazrak, neviem co ti napisat vobec ale aspon ti poslem jedno srdiecko,drz sa

horseshoe
14. nov 2012

@ellis21 ahoj mojka. Ach,takze predsa 😢 😢 je mi to strasne luto a tiez ani neviem co ti napisat...hlavne nech to uz mas rychlo za sebou. Myslim na teba a posielam objatie. Urcite k nam pridi pokecat - aspon dostanes zo seba ten hrozny zial -je tu vela zienok ktore presli tym co ty a vedia ta najlepsie pochopit. Sme tvoja moralna podpora- tak hockedy tu tukni 😉

renitri
14. nov 2012

@ataner81 vysledky spg som si vygooglila najprv ja 😀 Potom ich zreferoval urolog... a dnes gyn.. Spg nam robili v nemocke, a tak robia iba zakladny...Rozsireny a podrobnejsi jedine v centre...

horseshoe
14. nov 2012

@drobca07 no moja a to co je zase za blud? Najprv vysledky najhorsie na svete ze pomaly ta z toho slak triafal a o 2 dni su dobre??? E? Nechapem ani ja. 😕bud vtom maju bordel alebo si z teba robia srandu 😠
No esteze mas PN - aspon mozes tieto podivne protichodne info v klude spracovat a hlavne si aj oddychnut 😉 Drzim palceky nech gyndosko ta zoberie do parady, aby si sa mohla konecne posunut ku babatku 😉

deculko
14. nov 2012

@ellis21 aj mna to velmi mrzi elis, 🙄 poplac si poriadne,tiez tie neviem povedat slova utechy,ktore by zabrali,ale prezijete to skarede obdobie a bude zase dobre.... budes mat este krasne zdrave dietatko... mozno sa stala niekde na ceste vyvojom chybacka a je lespie,ze bublinka odisla teraz... niekedy sa musime prirode podriadit,budes o nejaky cas zase veselsia,drz sa elis,sme s tebou

renitri
14. nov 2012

Babule mrchana zatial nikde, ale zrejme pride tento tyzden, kedze minule tiez dosla az po 3-4 dnoch... A bola som dnes u novej gyn a velka spokojnost...skvely pristup a zaujem..Robila mi sono, kedze mrchy nebolo, a moja cysta sa od januara zvacsila z 1,9cm na 4,3 cm...doteraz sa vzdy drzala a teraz zrazu hop..ale myslim, ze je to tym, ze som vysadila HAK... Ale gyn si nebola ista, ci je na vajecniku abo vajcovode, tak si spravila fotecku a mam prist na folikulometriu na 12-13-14 DC a porovna to... A taktiez sa moje prave vajko skryvalo.... A tiez odporuca kontrolny spg a ked bude bez zmeny, tak asi car...