icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
15. nov 2012

@horseshoe Tak to je super,ten môj sa na moje bruško vtom čase ani pozerať nechcel,lebo akonáhle som mu povedala nak sa pozrie malý sa ani nepohol,len keď sa nepozeral.-D,nuž a mňa to ku koncu hrozne bolelo:-/Som myslela,že ma zkože vyzlečie,a rebrá ako boleli,keď ma posediačky kopol v autobuse:-/.Nuž kým nedočiahne na rebrá tak je to krásne🙂

zora256
15. nov 2012

@janka9900 Ahoj mojka!Nuž ja už ani neviem,hoc ráno stále neviem jesť a ešte aj od tečúcich slín z cumľa mi príde na grc,nuž kiežby,uvidíme o týždeň 😔 .

Baby mali ste také čosi,že vám ukázal ovulačný test // na 22dc aj hlienu bolo ráno dosť,a pritom bolesti mám už od 8dc,nemyslím si že by som mala teraz ovulku,ke%d sa cítim tehu,veď som chuť na sex mala na 8dc a aj hlien,je možné že ovulačnýt test ukazuje tehu?

zora256
15. nov 2012

@franica Ahoj!
A to len jeden kus je za tú cenu,alebo viac?Pítam sa preto,lebo si neviem predstaviť,niekde na toalete ten jeden čistiť a vracať naspäť😀

franica
15. nov 2012

@zora256 no možné je všetko....najlepšie ti asi odpovie tehotenský test 🙂

franica
15. nov 2012

pozrite sa na toto, no nie je to krásne... maličký sa ako teší zo života 😵 😵

zora256
15. nov 2012

@ataner81 Moc,moc držkám palčeky 😉 A čo to vyrezávaš na dverách?

franica
15. nov 2012

@zora256 za kus, za kus 😀 Ale aj s tou toaletou sa to dá...ideálne je, keď sú spojené wecko s umývadlom, to je jasné...ale keď nie, tak sa to dá riešiť fľaškou vody, čo ja napr. bežne mávam so sebou v kabelke a opláchneš si to ...ale dobrá rada je mať nesladenú, to by si ten pohárik už potom nemusela vedieť vydolovať 😀 😀

zora256
15. nov 2012

@franica To je krásne,veru,ale na málo porôdných sálach dajú takto novonarodené bábo,k maminke☹Ja som malého dostala už v perinke,ale aj to len an prisatie a potom ho dali do vyhrievanej postieľky vedľa mňa aby som sa ním mohla kochať a pofotiť,kým ma šil lekár🙂

janka9900
15. nov 2012

@franica ved jasne, cakat na otehu je horsie, lebo clovek nevie, kedy to pride. teraz uz viem, ze mozem cakat na jul, len akosi ma dnes zasa trosku prepadol strach zo spinenia, aj ked urcite nic neznamena 😉 keby bol uz aspon maaaaj 😵 😀
tak na pohovore super 😉 uvidis ako dopadne ten druhy, keby nahodou nevysiel, tak skus aj tu budapest. uvidis, ze zakon schvalnosti zaucinkuje a odrobis len par dni ako deculko 😉 😀

zora256
15. nov 2012

@franica Díky za rady🙂

rohlicka
15. nov 2012

@zora256 juuuj dakujem za tip 🙂 uz som si to hned poznacila 🙂

franica
15. nov 2012

@janka9900 no možno budeš mať pravdu- ja dúúúúfam, vôbec by som sa nehnevala, keby som tam neposedela rovno do dôchodku.
Jasné, že to do toho júla prejde- aj horseshoe povedala, že budú Vianoce a tak, vtedy ide čas rýchlejšie, zrazu nový rok a už máš len 7 mesiacov pred sebou...a to špinenie ti prestane čoskoro- aj si to dokimu hovorila, či to až teraz začalo?

janka9900
15. nov 2012

@zora256 ja ta nechcem namotavat, ale niekde tu na MK som davnejsie citala, ze ovu testy ukazuju skor tehu ako tehotenske, ci je to ozaj pravda, neviem, ale silno drzim palce, aby bola 😵

zora256
15. nov 2012

@franica Tak stehotenským testom ešte počkám min.do pondelka lebo včera som mala veľmi slabo ružovú paličku,tak pár dní ešte treba nechať aby sa vytváral viac Hcg🙂A ty ako,ty máš tu čoskoro deňa ktorý by nemalaprísť ms,že?Ešte netestuješ?

zora256
15. nov 2012

@janka9900 Díky,ja viem ani ja sa nechcem namotávať,ale tiež som to dakde čítala,preto sa pítam,či niektorá tu nebola tak,ale tak najistejšie bude otýždeň ak ukážu tehu testy🙂Alebo ak o pár dní skúsim aj ovu test len tak,predca ovu každý deň nie je pozitívne😀

janka9900
15. nov 2012

@franica 😀 to ti verim 😉
keby som sa nebala, by som aj dva roky ako slonica nosila s usmevom na tvari 😀 spinenie zacalo dnes, ale dal mi utros uz minele preventivne, takze teraz by mi aj tak nemal co viac dat 😉

janka9900
15. nov 2012

@zora256 ked bola vcera slabucka druha ciarka, ja by som zajtra skusila druhy tehu test 😵 tyzden by som nevydrzala 😀

zora256
15. nov 2012

@rohlicka Ja som si zaumienila,že po druhom pôrode ho tiež budem brať🙂Osvedčilo sa mi 🙂A aj na kojenie jesto ak chceš napíšem aj tie,sa mi vnemocke spustilo poriadne,ale keď som už nebrala ,tak sa mi tak netvorilo,a keďže som nemala čas jesť tak aj odišlo,ale druhýkrát budem stále brať aby som mala dostatok a aj svokru budem posielať na prechádzku zdruhým aby som mala čas sa najesť a odsávať mliečko aby sa tvorilo čo najdlhšie,ako prvorodička,som bola dosť ustráchaná a chcela som malého len pre seba,ale teraz som rada,keˇdsa sním pohrajú aj iný🙂.

franica
15. nov 2012

@zora256 tak ty si už mala aj čiarku slabú...panebože, tak to je potom veľmi možné...pondelok je ešte dosť ďaleko, to ja verím, že už to budú totál kolajnice, lebo tie čiarky zosilnejú vraj už za 2-3 dni, takže dovtedy dupľom.
A asi si nepostrehla, ale mňa včera nečakane predčasne navštívila mrcha, takže si môžem spraviť akurát tak IQ test 😀 Takže ja sa chystám na druhé kolo snaženia sa 🙂

zora256
15. nov 2012

@janka9900 Díky🙂Ale ja vydržím do pondelka a potom vo štvrtok,mi nemá prísť ms 22-hého,takže kým beriem Duphaston nechcem už viac testovať vydržím do 19.11.bude Alžbety,a ja chcem Elizabethku,takže vydržím na jej meninky😀

franica
15. nov 2012

@janka9900 ja ti verím, že po týchto skúsenostiach ti odľahne až ked bude minimálne ten máj, ale optimálne júl a všetko bude ok...strašne držím prsty, aby to tak bolo..ja verím, že aj ty na seba aj lekári dajú na teba extra pozor a už to bude bez problémov 😉

zora256
15. nov 2012

@franica Ach,nepostrehla,prepáč:-/tak moc držkám palčeky neboj podarí sa cez krásne sviatky,veď aj vás musí obdariť Ježiško 😉 pevne verím,že hej🙂.Tak ak mi neklamal včerajší test,tak áno maly by len silnieť na pondelok dupľom 😔 ,dúfam,že nebol ten test pokazený,a ináč by som nechápala svoje nevoľnosti,proste neviem poriadne jesť do obeda a večer idem vyžierať☹ A o 17.tej by som už spala:-/.Ináč si to neviem vysvetliť...

zora256
15. nov 2012

@janka9900 Moja a vkoľkom si týždni?Niektoré špinia v období keď má prísť ms,a iné zas keď majú nízko placentu v pôrodných cestách.Moc Ti prajem aby Ti to prešlo čím skôr,vykladaj si nohy a odychuj čo najviac,a daj si magnézko.

janka9900
15. nov 2012

@zora256 tak to bude pekny pondelok 😵 elizabethke uz prvu oslavu vystrojite 😉 dnes koncim 6tt.
dr. mi pri minulom tehu povedal, ze pre neho je skor cudne, ze zena nespini, ked sa male zavrtava do prekrvenej maternice, tak snazim mysliet iba na to 😅

zora256
15. nov 2012

@janka9900 Tak niee jej oslavu,ale nám by to bola menšia oslava,keby nám vtedy tehu testík ukázal,že je tam kde má byť🙂A možno bude Lukáško😀hoc by aj na Alžbetu ukázal // tetstík.Nuž aj mne je čudné,že som nešpinila na začiatku,z malým vôbec ba ani na ovulku nezvyknem,ale tak 8dc som pár kvapiek mala,tak uvidíme.Len sa šetri bude všetko ok,keď máš liečiky,tak len pekne odychuj,ak máš citrón daj si do vody a napis a vraj je dobrá proti krvácaniu 😉

janka9900
15. nov 2012

@zora256 diky za tip, mali by sme nejaky mat 😉 nech je to alzbetka alebo lukasko, nech su v pondelok krasne kolajnice a o par mesiackov zdrave babo 😉 co viac si mozeme priat, ze? 😉 a bolo by to pekne, najst si // na meniny vysnivaneho mena. mna potesil termin na ninkine meniny 😵

slinka3
15. nov 2012

Ahoj baby poradte mi mrcha ma prist 20.11 a už tyždeň ma pobolieva v podbrušku čo sa mi to nestava a chodim na wc každu chvilu a mam nejake napätie v prsiach

zora256
15. nov 2012

@janka9900 TAk veru by moc potešilo🙂A veľmi pekne ´dakujem,nič viac okrem zdravia pre celú rodinu si na Vianoce ani neželám,len byť tehu 😉 .A ja tebe prajem veľa zdravíčka aj drobčekovi🙂

zora256
15. nov 2012

@slinka3 Tíško gratulujem 😉 ,iste budeš tehu možno Ti už aj testy 10citlivosťou ukážu už aj teraz // 😉 .

slinka3
15. nov 2012

@zora256 no uvidime ale asi je ešte skoro s testovanim či nie