icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

rohlicka
15. nov 2012

@slinka3 nikdy nie je priskoro 😀 😀 😀 .. hlavne ked sa nam tu priznas 🙂 ze mas velmi podobne priznaku na tehu 🙂 uz ta tu budeme zienky lamat 🙂 aby si si urobila testik .. aj nasa @zora256 si robilav predstihu a nasla dusika .. 8 dni pred ocakavanou .. 🙂

janka9900
15. nov 2012

@zora256 dakujem, snad sa nam vsetkym tie vianocne priania splnia 😉 😵

deculko
15. nov 2012

ahojte dievcata,zajtra mam dovolenkuuuuu a aj v pondelok 🙂)) zobrala som si volno... tesim sa na 4 dni volna🙂)) budem si vas aj docitavat🙂)) dakujem za slova @horseshoe...
aj za vyhrievanie miestecka:0))
este neviem,kedy mam ist k doktorovi,nikedy buduci tyzden,zeby v stredu? ale to mam len taky typ... mozno v utorok... este neviem.. kedy mam ist,co vy na to... mne sa netreba objednavat, ja pridem a hotovo... poslednu mrsku som mala 10.10.. prvy den poslednej mrsky....

horseshoe
15. nov 2012

@janka9900 avoj 😉 citam o spineni...moja segra spinila pri oboch tehu a v pohode a mam aj dalsie zname. Ja som nespinila ale zato som mala bolesti pobrusia a buchty rozneho druhu 😒 inak mi doki hovoril ze zeny ktore na zaciatku viac spinia -ked ide uz aj vyrazna krv - mozu im vyjst skreslene tripple testy - falosne pozitivne lebo ze pri tom krvacani dojde k akemusi interneviem co prepojeniu krvi zeny a dietata 😉

brumka
15. nov 2012

ahojte zienk som tu naskok, akurat pozeram sdo penazeenky ale na gyndu idem 28 nie 29. a zajtra na tu chirurgiu no ako trafime do ba to bude sranda bez pokuty.
@deculko ja chem test. ina nic neverim 😀 😀 😀

horseshoe
15. nov 2012

@deculko ja som mala poslednu mrchu 30.5. a prvykrat u dokiho som bola 9.7. 😉 ale videli sme len plodovy vak-ale tak to uz mohol 100%potvrdit ze ide o vnutromaternicove tehu a tiez pozrel vajecniky a celu maternicu ci tam nie su cysty al.hematomy- takze oplati sa ist dla mna aj skor😉 z tohto titulu 😉
Drzim palceky😉

deculko
15. nov 2012

vazne? @brumka 🙂)) tak co mam ho spravit zajtra? vlastne aj mozem,lebo som doma....povodne som chcela az v sobotu... no mozno spravim aj zajtra🙂)) uz som si myslela,ze uz ani moj test nebude zaujmavy... 😀 ale inak... ak by ste mi chceli neverit....tak co ak vam supnem odfoteny test este z predosleho tehu hm? 😀 😀 😀 takze len musite verit;))))) ale ok,celkom sa mi to paci,zajtra testnem,testovala som v pondelok.....tak snad uz bude ciarka silnejsia🙂)) uz som sa kusok aj zregenerovala teraz...lebo taka unavena som prisla z prace...som rada,ze mam zajtra volno...

brumka
15. nov 2012

@deculko ved aj mi tehulky sa musime kochat no nie 🙂 a pravidla su pravidla 🙂))))))))))) urob mi radost 🙂 a jasom bola u dokyho 6.11 a skostatoval ze to vyzera na 4+3 ale bol vak vidno. a posledna mcha bola 2.10

deculko
15. nov 2012

volno dnes som si brala aj kvoli deculku,tak dneska zase plakal,ze nechcel ist k babke.... este v stredu ide,ale vo stvrtok uz sktrajkoval aj minuly tyzden... aj tento stvrtok ho musel od auta az k babke za dvere doniest na rukach tato... tak som si povedala,ze mu zajtra spravim radost a budeme mat volno🙂))

deculko
15. nov 2012

ok,robim zajtra test🙂 a ok,aj k dokymu potom ten dalsi tyzden pojdem...
teraz mi deculko povedalo krasnu vetu....jednu z prvych> :mama,neni tata" hraju sa na schovky a nahanacky....

deculko
15. nov 2012

a este vidite...k tym pravidlam 😀 piseme si,ako sme muzikom prezradili,ze sme tehu,ze..... ale u mna ziadna romantika nebola🙂 tentokrat🙂 muz si zo mna utahoval,ukazala som mu ten prvy test,kde bola ta slabunka ciarka a on sa robil,ze tam vobec nic nevidi.... robil si zo mna srandu...\ze tam nic neni,ze sa mi to zda 😀

deculko
15. nov 2012

vy ste tak skoro predo mnou? brumka aj janka.. ja som si myslela,ze min.2 tyzdne ste skor🙂)) vsak to sme skoro rovnako jeej 🙂))
@janka9900 neboj,urcite to spinenie bude ok,verim tomu,ze to nic nie je🙂)

horseshoe
15. nov 2012

@deculko cha este mal na dotavenie dodat ze to urcite nie je jeho 😀 😉

deculko
15. nov 2012

@horseshoe no tusim to aj povedal 😀 😀 😀 to jeho oblubena veta,ze "a s kym".... 😀 😀

horseshoe
15. nov 2012

@deculko hehevidim ze mas vtipalka doma 😀 😉

deculko
15. nov 2012

papa zatial dievcata,idem dokupat maleho,vystraja... uz tolko vody z vane vylial,ze idem robit poriadky.....

janka9900
15. nov 2012

@horseshoe dik za povzbudenie 😉 ozaj je asi este castejsie spinenie, ako nespinenie 😅 v mojom blizkom okoli tiez asi kazda kamaratka spinila trosku. minule tehu to bolo dva tyzdne, teraz by sa to mohlo stratit skor. krvi by som sa uz ozaj bala 🤐
@deculko dik 😉 isto to rychlo prejde a bude tu nas krasny jul 😵 s brumkou sme julovky, ja mam termin 12.7., ty asi 17., ze? my sme si robili zavcasu testiky oproti tebe, preto sa ti zda, ze sme o dost popredu 😀

deculko
15. nov 2012

hej,mne vysiel podla tehu kalkulacky termin na toho 17.jula:))) ja mam narodky 5.jula:) 😀

janka9900
15. nov 2012

@deculko krajsi darcek ste si ani nemohli naplanovat 😵

deculko
15. nov 2012

🙂))) 🙂))
vsetky dievcata z tejto temy aj z celeho konikova budete mat svoje pokladiky, svoje vlastne vonave pokladiky zazraky🙂)) zdravucke 🙂)) a pre istotu... viete co,vsak vam uz mozem poslat tehu virusiky aj ja🙂))) este sa mi obcas ani nechce verit,ze som...snad hej 😀 normalne cakam na ten zajtrajsi ranajsi testik,akoby mi mrska este len teraz jeden den meskala🙂)))
sem tam ma pobolieva podbrusko....sem tam v praci...aj teraz... ked sedim v aute,tak ma tlacia nohavice,povolim si opasok aj gombik,ale aj tak ma to tlaci 🙂)) asi to tlaci brusko xixi 🙂))
a tu su tie tehu virusiky pre kazdu jednu z vas...a specialne tehu virusiky posielam @ataner81 a @drobca07 ale aj @janke9900 nech je vsetko ok,aj nasej simi @simonkato nech ma coskoro veci tak,ako po nich tuzi....teda tiez // 🙂)
ale vsetkym vam tie virusiky posielam, aj @brumka na zajtra,nech je vsetko ok... aj nasej @elis21,nech je coskoro zase tehu,aj @franici aj @leonetka aj vsetkym a hotovo, 🙂
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
t t t t t t t t T TTTT T T TTT T TT TTTTT T T T T T T TT T T T T T T TT T T TTT T TT TTTTT T T TTT T T TTT T TT TTTTT T T TTT T T TTT T TT TTTTT T T TTT T T TTT T TT TTTTT T T TTT T TTT T T TTT T TT TTTTT T T TTT T T TTT T TT TTTTT T T TTT T T TTT T TT TTTTT T T TTT T T TTT T TT TTTTT T T TTT T T TTT T TT TTTTT T T TTT T T TTT T TT TTTTT T T TTT T T TTT T TT TTTTT T T TTT T T TTT T TT TTTTT T T T TTT T TT TTTTT T T

simonkato
15. nov 2012

@deculko dakujem evicka si zlatko chytam nech sa nalepia lebo draheho som ako tak spracovala a pekne v budeme snazilkovat asi dalej teraz cakam na mrchu tak nech ma nenatahujeme a potom si budeme keksik uzivat a nebudem riesit nic nebudem davat @ataner81 nasej renci ani datum mrchy nic proste aby ste nevedeli kedy ma mrcha prist nebudem testovat nic az po dvojtyzdnovom meskani pojdem hned ku gyndosovi ja som bola s tych testou zufala co sa mi dva mesiace po sebe stalo ze boli pozitivne tak to budem riesit takto teda ak drahy nezmeni nazor.Navnadila som ho na to dnp lebo mi prisiel vymer uz a ze kolko mozem byt pn tak keby ostanem tehu tak len zmenim diagnozu a este sa mi zda ze by mi vysla aj materska ako sa to pocita babenky mam odrobene dva roky ale nie v kuse ale nech uz by som sa aj s rodicakom uskromnila vyziju iny vyzijeme aj my a z tohto dnp by som si odlozila este ostat v decembri tehu mam to ja zase plany smiech ale vobec neverim ze by z nich nieco vyslo 😝

renitri
15. nov 2012

Meriate si bazalnu teplotu? Ja si chcem tiez zacat.. Zhanam info aky teplomer na to treba..digitalny s jednym ci dvoma desatinymi miestami? Dik 🙂

deculko
15. nov 2012

@renitri ja netusim,nemerala som si...

deculko
15. nov 2012

@simonkato nech ti to vyjde....🙂))

deculko
15. nov 2012

ideme haju dievcata,som taka unavena,akoby bolo 22.00 ....takze dobruuu

renitri
15. nov 2012

@deculko neva..niekde najdem info a kupim teplomer...

janka9900
15. nov 2012

@deculko dakujem 😉 aj u vas nech vsetko prebieha bez problemov 😉
@simonkato dufam, ze drahy uz nezmeni nazor a coskoro si splnite vas spolocny sen 😵 a najlepsie bez vsetkych sledovaciek 😉 velmi velmi vam drziiiim palce 😵

janka9900
15. nov 2012

@renitri ahoj, lepsi je digitalny na dve desatine, ale staci aj na jedno 😉

renitri
15. nov 2012

@janka9900 dakujem 🙂 A ako hlboko treba merat? a cim potom vydezinfikujem teplomer?

janka9900
15. nov 2012

@renitri ako hlboko? 😀 no tak normalne, aby si ho mohla normalne drzat 😉 dezinfikovat nijako zvlastne nemusis, staci oplachnut cistou vodou a utriet cistou handrickou 😉 predpokladam, ze bude sluzit len na meranie bazalnej teploty 😉