Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@franica hehe, ze polo Judinyova v chlapskom vydani 😀 😀 😀 tak mne ona pribada cisto ako chlap - keby nemala tie umele airbagy, tak poviem ze chlap 😀 No Bukovsky sa aj mne zda, ze bude take kvietko 😀 Vlastne ako skoro kazdy, ktoreho preferuje alebo vyprodukovala Tv Markiza, ze... 😀 😉
veru, aj mne sa zda, ze si tu tukame len my dve. Halooo, kde ste pracujuca inteligencia????
@ataner81 @deculko @simonkato @drobca07 @leonetka @renitri @zora256 @janka9900 @typa @ellis21
jeeeeej no super, až som nečakala, že to takto zaberie..ja chápem, že všetky ste kade-tade rozlietané, ale za to vidím, že na príjme 😉
@horseshoe hihi to je fakt, že Judíňka je trochu líznutá transka...a Bukovský nemať plešinku tak je tiež položena...tak prekladať nohy a gestikulovať žensky neviem ani ja 🙂
A pozri, že prezváňanie zabralo, hned sa nám kamky ozvali....mám pocit, že sa držali stranou kým sme tu mali ten bio-fight 😀 😀 😀 Už je dobre baby, môžte vyliezť 😀
@zora256 ved ešte počkaj, štvrtok jee až za dva dni, možno ste sa predsa trafili, nevieš...každopádne dobre, že sa s mužom aspoň otvorene o tom bavíte, že treba viac sexíku, ked chcete mať bábo..a možno ti nevie odpovedať, ale si aspoň uvedomí, že ho bolo pomenej, ked si mu to takto spomenula...ďalší mesiac uvidíš, či sa pochlapí 😉
@renitri takže v robotke, všetci zarezávajú, zato tu je tak mŕtvo .-) Takže vravíš, že NEčakáme naraz? To by sme potom mohli aj naraz testovať, i ked je to ešte ďaleko 🙂
@franica ĎAkujemkrásne za povzbudivé slová,hoc ja sa sním každý mesiac otom bavím,aj minule,som mu povedala,že treba častejšie,a predca nebolo častejšie zas len 4x za mesiac☹čo narobím.Snáď keď nebude mať čo robiť vzime,sa snáď aj podarí 😔 .A o trafení by som neuvažovala,podľa ovu testu som mala na 22 dc ovulku,a veru sme nič vtom čase nemali od 12.11. až včera a to včera už bol 25dc,takže iste nič.Lebo ani testy nič neukazujú.Snáď k Vianociam,som mu aj vravela,že ja som hrozne chcela byť tehu pred Vianocami,a to mi už iba ak tento nasledujúci cyklus môže splniť 😕 .Lebo ďalšia ms by nemala už prísť na 20.12:-(to by boli najhoršie Vianoce v mojom živote,nikdy som ms nemala na Vianoce.
@zora256 veru prichádza zimné obdobie, kedy sa už ani povonku nedá veľa robiť, tak možno bude tvoj mužík náchylnejší k túleniu sa...ja verím, že sa vám zadarí. A ked už vieš, že sa k tomu moc nemá, tak skús krotiť vášne a nenápadne aj to málo načasuj na ovulku, ked vieš, kedy je...iné neviem veľmi poradiť. A inak máte úplne jasno medzi sebou v tom, že by ste chceli druhé bábo? Že či je muž iba objektívne unavený alebo sa vykrúca a v skutočnosti to až tak veľmi nechce ako ty...lebo aj to by vysvetľovalo jeho nezáujem
@renitri presne tak, 6DC a nečakám mrchu cca 15.12....to je super, že ideš na tp folikulometriu, to je najspoľahlivejšie zistenie zrenia vajíčka..ja by som to veľmi chcela, lebo by som bola zvedavá z ktorej strany ovulujem, ale pochybujem, že by mi to bol ochotný robiť druhý mesiac snažilkovania 🙂
Babulky - intimna otazka mierena na pokrocile tehulky typu @rohlicka @kapokapo @tatarida a dalsie...
Uz dlhsiu dobu mam divny pocit v buchte. Nie kazdy den. Je to pocit akoby sa mi buchta stiahla, zmensila - akoby sa z nej stala zosusena slivka - aj vlhkost je uplne biedna - aj pri sexe to je v tomto smere o nicom. A napriklad pri cikani - ked mam fakt plny mechur, tak ako tak cikam, mam pocit, ze pritom sa mi ta buchta totalne scvrkava. A popritom ako vyprazdnujem mechur tak take male bolesti do brucha dostanem - akoby sa mi tam vsetko posuvalo v nom... 😕 No a teraz skuste toto opisat gyndosovi 😅 😵
Je tu niektora s podobnym problemikom?
@icer ale za pokus to stoji, a je to krasne 🙂 potom daj info ako si na tom 🙂 drzim palce
@franica ja okolo 13.12 ak dojde nacas, teda vlastne nedojde 😀 Hej aj ja sa tesim... zmenila som gyn, a hned mi robila sono, a to mam dojst na kontrolne kvoli cyste, a rovno aj folikulometriu... No musis sa spytat...
uz asi 3 dni si furt pustam a pospevujem tuto melodiu z reklamy na Deli 😀 😀 😀 Nechapem, co sa mi na tom lubi 😀
@renitri On to sám nevie,prečo,len toľko mi vie povedať,že je hrozne unavený,vieš vstáva o 5h ráno a príde z práce domov na 18h a malý zaspáva okolo 22h-22:30h,tak on je unavený,keďže doma nachová zvieratá ešte a nanosí drevo dnu a a raz dva je večer,a kým malý nezaspí,tak nič ani nemôže byť a občas aj ja som hrozne unavená piatok som zaspala a ni som nechcela ale stalo sa,a tak ma budiť nechcel:-/.A aj cestovanie do práce a domov autobusom vyčerpá.
juchuuuu deculko mi predsa len zaspalo... 🙂)) to treba na nho kusok pokricat,ze uzaj do postele a spinkat...a kukaj,uz spi🙂))
@renitri no uvidíme, tento mesiac ešte skúsime voľne, lebo mám pocit, že teraz bola ovu vľavo, tak som zvedavá či zistím podľa pobolievania, kde bude teraz- bolo by super keby na opačnej strane, ale to sa vôbec nemusí striedať rovnako, takže tento mesiac počkám a prípadne na spýtam potom, či by mi to aspoň raz okolo ovu nekukol 🙂 Budem zvedavá, čo ti gyn. bude hovoriť, kedy ideš najbližšie na to?
@horseshoe ja som túto reklamu ešte nevidela a tiež neviem čo sa ti na tom tak páči...možno sa to páči dieťatku a tým pádom si to žiada počúvať dookola- také sú deti. Ale zato mne sa páči chuť Deli, presne pred chvíľou som si dala 😀
A k tvojim tehu problémom bohužiaľ nemám čo napísať, ale dobre som sa zabavila na tom popise 😀 Tiež by som nevedela ako to popísať gyndošovi, ale určite by ma nenapadla ani "sušená slivka" 😀 😀 aj ked možno to je fakt tak cítiť, ale to sa gyndoš tiež nikdy nedozvie, aké to je 😀
@franica Díky,nuž veci sa majú,tak,že on nevie,či chce,ale občas príde stým,nuž spravme bábo,a inokedy sa nemá ktomu,takže viem,len toľko,že ja chcem viac ako on,to je jasné,tak to bolo aj pri prvom,ja som chcela aj vtedy najviac,jemu to bolo fuk ale teraz by malého nedal za nič,proste chlap,tak to videl u svojich jeho brat bol len na nátlak matky(svokry)ona ho chcela a svokor nie,a tak mu povedala,že ak on jej nespraví dieťa,tak pôjde k susedom😀 jeje to zabralo,nuž a zrejem preto oni on sa moc nemá k činu.Ale čo už,ja sa nevyhrážam,mám ho moc rada 🙂A tak len verím,že bude aj také obdobie keď sa trafíme 😀,a nechcem na ovuku,lebo to by bol zas chlapec,ale ak by aj tak bolo,nevadí,proste len nak sa stane a trafí sa jedna z vajkom 🙂.

@franica ach moja tak rada by som si s vami pisala ale tolko roboty v praci a sme na to len 2 (praca tak pre 4 osoby) ☹ unavena som na smrt .. dufam ze poobede sa trosku ukludni a pripojim sa.. 😵