Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe Ahoj!Nuž na toto Ti neviem,čo napísať,ja som taký pocitnemala,ja som mala stále výtok ecoli,takže suchá iste som nebola.A to scvrkávanie sa tiež nie,to sa Ti možno zdá rastom bruška,keďže ide viac do šírky si myslím.A to vyprázdňovanie,to je zrejme tým tlakom mechúra na črevá a bábo tlačí na mechúr,čosi podobné bolestiam som mávala aj ja,ale to je po pár min.ok,alebo u teba nie?
@zora256 no to si viem predstavit, ze to je zle, ked rastu tie zubky ☹ s detickami su furt akesi trable... ale neboj, vsetko prejde 😉 vzdy si povedz tak - ze male deti - male starosti a velke deti - velke starosti. Teraz riesite zubky a potom budete riesit skolske problemy, a neskor pubertu, a tak dale...Ako zvyknem hovorit, najtazsich je prvych 60rokov zivota. 😀 😉
@franica Díky🙂Presne aj ja si tak myslím,že raz určite sa zadarí,hoc by som bola najšťastnejšia na svete,keby to vyšlo už v decembri a na Vianoce by som mala testíky z // 😉 ,ale to si myslím,že každá snažilka by prežívala tú eufóriu,počas Vianoc 🙂keby si našli // na testoch 🙂A veľmi to prajem každej
@zora256 no tak mne tam gyndos ked berie kultivaciu tiez vzdy cosi najde - uz som pisala o nekonecnom vkladani kadejakych globuli do buchty 😠 ech, to svrkavanie - nechapem tomu 😕 dufam, ze sa mi do porodu buchta tak nesvrkne, ze maly nebude mat sancu vyjst von 😀
Jj, a tie bolesti brucha to mam len chvilku pri cikani 😉 No asi to bude tym, ze sa roztahujem - ako pises 😉 teda dufam, ze to bude len tym 😉
@renitri jasné, neverím, že sa už potešíme ale uvidíme, jasné je to krásne, kamošku som hladkala sústavne od 5 tt do posledného dňa, a to skoro každý deň 🙂 švagrine som 3 krát bruško hladkala, a nehovorím ešte kolko kámošiek okolo mna má babo, čo som ich hladkala, je to krásne to máš pravdu 🙂)) najkrajšie momentálne pre mna čo by sa mi mohlo prihodiť :*
@zora256 aha..chapem... asi by vam bodlo vypadnut na vikend samy a uzivat si 🙂 ale asi to nie je mozne... Tak snazilkujte dalej, a snad sa coskoro zadari 🙂
@franica mna pobolieva jeden den vlavo, druhy vpravo, takze nikdy neviem ktora strana... No aj ja som zvedava, co bude.. Idem tam na 12-14 DC sa mam objednat... takze buduci tyzden... Ale nvm ci nam to pomoze, kedze spg je zhorseny..
@franica s tym Bukovskym si to zabila. 🙂 drzim ti stranu. nuz, ja som echt mestske decko a bohuzial ziadna bio- zahradka v okoli. takze zivim sa cely zivot tymi "napodobeninami" ovocia, zeleniny, masa z hypermarketov. preto ti nezavrhujem ani ten dzus. minimalne je to rychly variant ak z akychkolvek dovodov si rano nestihnes vystavit "zivy" grep. baby tu pili aj kupene grepove dzusy a otehotneli, poniektore uz aj porodili, takze negativny vplyv na plodnost to nema. 😉 samozrejme, ak ma niekto moznost alebo peniaze, vobec nie som proti vyrobkom v bio-kvalite.
@franica 😀 😀 😀 no mozne to je,ze Tomasko sa dozaduje 😀 😉 A mozno by si dal aj samotnu Deli cokoladocku, vsak coby nie 😀 😉 Ale sranda je, ze uz sa ta melodia lubi aj mojmu manzelovi a tiez si ju pusta - mi akurat volal, ze si ju pustav robote 😀 😀 😀 Tak je to asi nakazlive...
Hehe, no fakt ta susena slivka to vystihuje 😉 Uplne tak sa citim. Veru a gyndos sa nema sancu dozvediet ake to je 😀 Vlastne asi nikto. 😕
😀 ahojte baby, ja dnes predychavam od rana, bud spim, alebo driemem 😅 nestiham vas docitat, musim okupat a ostrihat psa, zajtra ideme k vetirinarovi. dufam, ze bude spolupracovat, lebo som slaba ako caj 😅
tak zatial 😉 ozvem, sa ked skoncim 😉
@horseshoe no toto ani ja nepoznam 😕
mne po sexe tak neskutocne trpnu nohy od susky az po kolena ze to uz asi ani skusat nebudeme 😀 tiez neviem cim to je ale potom som cely den z toho na nervy...... a v poslednej dobe ma bolie lava polka susky ked mam dlhsie nohy spolu pri sedeni alebo ked spim na lavej strane 🙄 to je tiez divne...... mm hovori ze asi sa mi roztahuje panva....ale co len jedna strana????? 😅
@tatarida no ze diky 😀 som zvedava, co ma este caka v 30.tt 😀 😉 😉 mno, ale vidim, ze buchtove problemy ta tiez neobchadzaju 😖 Ja mam s bolestami buchty - rozneho druhu problem uz od pociatku. Len teraz uz tie bolesti buchty nebyvaju take caste. A tiez je to raz jedna - raz druhu strana, raz mam pocit ze cela, potom zas taky pocit, ze to dieta mi uz odtial vyskoci 😒 Na toto mi doki povedal, ze roztahuje sa vam panva -to iste 😉 Hodlam na neho mierit aj aktualnu otazku buchty ala zosusena slivka - ale este si musim premysliet, ako to poviem, opisem... 😀 😀 😀 Najradsej bych mu napisala sms-ku. 😀

@zora256 hmmm tak aspoň že sa nebráni 🙂 Ženy asi vždy a kúsoček viac chcú...tvoja svokra to poriešila po svojom a dosiahla svoj cieľ 😀 Ale tiež si myslím, že vyhrážky v tomto nie sú najlepšie riešenie...tak teda ti neostáva nič iné ako ho každý mesiac nejako zmanipulovať a raz sa zadariť musí 😉