icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
19. nov 2012

@tatarida asi tak 😀 😀 😉

tatarida
19. nov 2012

@renitri dnes alebo zajtra ich najdem a ozvem sa!

renitri
19. nov 2012

@tatarida oki 🙂

deculko
19. nov 2012

jeeej dievcata,vsak tu mame mega stastnu stranu 555🙂))) dovolte mi,aby som tu presupla obe nase tabulky,nech su stastne a plodne a nech sa nam vsetkym splnia nase ocakavania🙂))) supy🙂)) tabulka je este v povodnej verzii,caka na Reny,aby ju zmenila.... ja len presupujem...🙂)) takze sup k stastnym dvom palickam🙂)) dalsi rok bude kazda z vas drzat v naruci svoje zdrave babatka🙂))

@haha2626 11.11. rak
@renitri 14.11. škorpión Renátka
@sam1234 15.11. strelec
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@werusss 24.11. váhy Veronika
@waltea 27.11. vodnár Linda
@linddi 30.11. baran Zlatica
@jeackynka 2.12. baran
@leonetka 2.12. baran
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@franica 15-16.11. Váhy Zuzanka

@ataner81 január 2013 panna Renka budúca mamička
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka

@deculko Evička čaká na presunutie do tehu tabuľky emoticon

deculko
19. nov 2012

@rohlicka nasa,ked si tu,supy presupni nasu tabulku tehuliek🙂)) a ak tu nie si,tak za nejaky cas ju s tvojim dovolenim presupnem🙂)) je to pre stastie🙂)))))

leonetka
19. nov 2012

jeeej, vraj stastna stranka! tfuj, tfuj, tfuj, myslim silno na zelanieee.... 😀 ... nech sa splniiii 😀

leonetka
19. nov 2012

@deculko dakujeme za tabulku 🙂

deculko
19. nov 2012

dievcata ja uz dlhsie nevydrzim, nech mame istotu,ze tu vsetky na tejto starne budeme,tak v mene rohlicky presupujem tabulku🙂)) nech je kazde jedno babenko z tejto temy zdravucke🙂))

@tatarida snaž 2m, termin 01/02/2013 - JAKUBKO
@sanchez81 snaž 4m, termin 13/02/2013 - ANDREJKO
@kapokapo snaž 3m, termin 17/02/2013 - EVIČKA
@basikes snaž 3m, termin 20/02/2013
@horseshoe - snaž 4m, termin 07/03/2013 - TOMAŠKO
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 10/03/2013
@rohlicka snaž 2m, termin 14/03/2013 - EMMKA
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013 - MIŠKO
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@veonka - snaž 4m, termín 26/03/2013 - ADAMKO
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013 - MATEJKO
@julinka88 - snaž 6m, termín 08/05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 05/2013
@dominika1516, snaž 6m, termín 15/05/2013
@typa, snaž 4m, termín 06/06/2013
@kaprkapr, snaž 3m, termín 06/2013
@sabaka, snaž 7m (max. 2,5 r), termín 06/2013

Vyhrievane miesta pre:
@wewerka27 - kontrola fazulky - 19.11.
@janka9900 - ďalšia kontrola: 27.11.
@brumka - ďalšia kontrola: 28.11.
@deculko - gratulujem k || - potichučky sa s tebou tešíme

leonetka
19. nov 2012

@horseshoe a coze, mozem ja za to? chuda ja, co som cervenu vonavu paradajku nejedla uz ani nepamatam?? len taku zelenooranzovu z tesca?

parabolla
19. nov 2012

tu mozu pisat len tie ktorym sa uz postastilo??? 😨

horseshoe
19. nov 2012

@leonetka treba si pestovat - ked nie na zahradke - da sa aj v crepniku na balkone ako stromcekove paradajky - vies jake su dobreee? 😝 😝 😝 😝

horseshoe
19. nov 2012

juuuuuuuuj, baby ani som si nevsimla, ze toto je str.555 😀 😀 😀 😀 a ja tu snazilkam zaberam miesto pre stastie so svojim brusiskom 😀 😀 Aspon vas vsetkych ofrkam T -virusikmi takto virtualne:
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

tatiana77
19. nov 2012

@parabolla ahoj....tu pisu, ktorym sa postastilo a ktorym sa postasti v najblizsej dobe... 🙂 🙂

ellis21
19. nov 2012

Ahojte dievčatá, trošku som nakukla lebo mi to nedá. Som momentálne na PN tak oddychujem. Ani som vás moc nečítala som tu len na skok. Čo je u vás nové? Ako pokračujete tehulky? A sú aj nové? Ja som sa rozhodla, že do konca roka si dám pokoj a po prvej januárovej mrche idem znovu na to. Prišli mi aj tehu nohavice a nejaké veci, čo som si objednala pre bábo a najprv som to nechcela ani vybrať ale predsa som neodolala a veď sa mi to zíde. 🙂 Tehulky prosím posielajte aj mne tehu vírusíky. Ďakujem

borkavan
19. nov 2012

@deculko o čom je tabuľlka, aj mňa do nej pridaj, kedže mám čakať na budúci rok dve paličky a potom zdravé moje babatko. teďka som len týžden po potrate ☹ alebo je to už tabuľka tehuliek? tak potom nišť.

borkavan
19. nov 2012

@horseshoe no práve som sa nakazila tým tvojím šťastným vírusikom. hehe. a želám veľa zdravia a šťastia v tehu aj po narodení babatka. 🙂

deculko
19. nov 2012

@borkavan ahoj🙂 vitaj🙂 my mame dve tabulky,jedna je tabulka snaziliek a druha tehuliek🙂)) zarucene kazda zo snazilkovsekj tabulky prejde do tej tehulkovskej🙂)) ja dneska len zastupujem dievcence,ktore maju tabulky na starosti🙂) lebo mame mega stastnu stranu s cislom 555🙂) 😀 😀 😀 to my len tak blbneme a tesime sa spolu🙂)) ked chces prist k nam do tabulky,tak nam napis kedy neocakavas mrksku najblizsie... zapise ta potom nasa @ataner81 🙂 len potom na nas nesmies zabudnut a hlasit sa nam,ci mrska nechodi a tak...🙂)) aby sme sa s tebou mohli tesit,ked nepride🙂)) poviem ti ale,ze uz len tym,ze na tejto mega stastnej strane mas prispevok,tak to na teba plati🙂)))) lebo take su nase pravidla xixiixixi my sa takto tuna hrame🙂))

horseshoe
19. nov 2012

@borkavan 😀 tak to ma tesi, len sa poriadne nakaz 😉 😉 😉 a dakujem krasne 😉 😉 😉

borkavan
19. nov 2012

@deculko aha a to môžem aj na budúci rok neočakávať? No ja neočakávam MS v marci 2013. a mám to napísať ataner81, alebo stačí tebe?

horseshoe
19. nov 2012

@ellis21 jasne, poslala som vsetkym bez rozdielu aj tebe moja 🙂 😉 😉 😉 😉 dobre si si to porozmyslala - len si pekne oddychni, nacerpaj nove sily a aj kilecka cez vianoce 😀 A potom vhupni do snazilkovania opat 😉 😉 😉 ja tu mozem rozsievat T-virusiky az do marca (teda ak pojde vsetko dla planu a maly sa bozechran nevypyta skor). Juuj a tie vecicky ci uz pre male alebo pre teba to by bola skoda neprevziat 😉 😉 😉 vsetko este vyuzijes, neboj nic 😉 😉 😉

kapokapo
19. nov 2012

@horseshoe ahoj moja.... fiha, tak taketo stavy mi teda nic nehovoria.... nepomozem :(

typa
19. nov 2012

@horseshoe ahoj,rada by som Ti pomohla,ale ja mam prave opacny problem...mam stale strasne mokry pocit...cize tiez Ti velmi nepomozem ☹

deculko
19. nov 2012

@borkavan skusme to nechat na nasu ataner...Reny je nasa tabulkova 🙂 len sa nam kusok vytratila ... nechcem jej to ale prebrat,tak chvilu pockajme🙂

tak dievcata,....zatjra po 4 dnoch opat do roboty... a k doktorovi zajtra alebo v stredu... drzte palce🙂)) papa a dobruuu 🙂)

horseshoe
19. nov 2012

@kapokapo nevadi moja - zas som v comsi vynimocna 😀 😉

horseshoe
19. nov 2012

@typa to som aj ja mala - ten mliecny tehu vytok na zaciatku tehu ako ty 😉 a teraz zas opak 😕

borkavan
19. nov 2012

@deculko OK, tak ja teda počkám, ked sa tu zjaví ataner.

typa
19. nov 2012

@horseshoe no skoda ze to nemozeme vyuzit,kedze mame keksik zakazany. Som zvedava,ci sa dostanem do takej fazy ako Ty 😉

rohlicka
19. nov 2012

@ellis21 tieto tehu virusiky su len a len pre teba 🙂 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT do čoskoreho snažilkovania, ťesim sa že si nakukla medzi nas ..

janka9900
19. nov 2012

@ellis21 mam velku radost z tvojich pismenok 😵 verim, ze na buduci rok ti budu na osoh vsetky vecicky, co ti dnes dosli 😉
len a len pre teba: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😉

janka9900
19. nov 2012

@franica mas paradnu zasoby narobene 😉 😀
inak ja som tiez moc neni zastanca bio, aj ked ta zelenina zo zahrady ma cosi do seba 😉 ... keby som ju este tak jedla 😅 ja som celkovo anti ovocno-zeleninovy typ 😅 ale jabloko si dam 😉 viem, ze hlavne teraz by som mala jest kopu vitaminov, no nic mi nejde na chut 😅 zajtra pozriem striekane mandarinky, este tie znesiem 🙂