Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
jeeej dievcata,vsak tu mame mega stastnu stranu 555🙂))) dovolte mi,aby som tu presupla obe nase tabulky,nech su stastne a plodne a nech sa nam vsetkym splnia nase ocakavania🙂))) supy🙂)) tabulka je este v povodnej verzii,caka na Reny,aby ju zmenila.... ja len presupujem...🙂)) takze sup k stastnym dvom palickam🙂)) dalsi rok bude kazda z vas drzat v naruci svoje zdrave babatka🙂))
@haha2626 11.11. rak
@renitri 14.11. škorpión Renátka
@sam1234 15.11. strelec
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@werusss 24.11. váhy Veronika
@waltea 27.11. vodnár Linda
@linddi 30.11. baran Zlatica
@jeackynka 2.12. baran
@leonetka 2.12. baran
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@franica 15-16.11. Váhy Zuzanka
@ataner81 január 2013 panna Renka budúca mamička
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@deculko Evička čaká na presunutie do tehu tabuľky emoticon
jeeej, vraj stastna stranka! tfuj, tfuj, tfuj, myslim silno na zelanieee.... 😀 ... nech sa splniiii 😀
dievcata ja uz dlhsie nevydrzim, nech mame istotu,ze tu vsetky na tejto starne budeme,tak v mene rohlicky presupujem tabulku🙂)) nech je kazde jedno babenko z tejto temy zdravucke🙂))
@tatarida snaž 2m, termin 01/02/2013 - JAKUBKO
@sanchez81 snaž 4m, termin 13/02/2013 - ANDREJKO
@kapokapo snaž 3m, termin 17/02/2013 - EVIČKA
@basikes snaž 3m, termin 20/02/2013
@horseshoe - snaž 4m, termin 07/03/2013 - TOMAŠKO
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 10/03/2013
@rohlicka snaž 2m, termin 14/03/2013 - EMMKA
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013 - MIŠKO
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@veonka - snaž 4m, termín 26/03/2013 - ADAMKO
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013 - MATEJKO
@julinka88 - snaž 6m, termín 08/05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 05/2013
@dominika1516, snaž 6m, termín 15/05/2013
@typa, snaž 4m, termín 06/06/2013
@kaprkapr, snaž 3m, termín 06/2013
@sabaka, snaž 7m (max. 2,5 r), termín 06/2013
Vyhrievane miesta pre:
@wewerka27 - kontrola fazulky - 19.11.
@janka9900 - ďalšia kontrola: 27.11.
@brumka - ďalšia kontrola: 28.11.
@deculko - gratulujem k || - potichučky sa s tebou tešíme
tu mozu pisat len tie ktorym sa uz postastilo??? 😨
juuuuuuuuj, baby ani som si nevsimla, ze toto je str.555 😀 😀 😀 😀 a ja tu snazilkam zaberam miesto pre stastie so svojim brusiskom 😀 😀 Aspon vas vsetkych ofrkam T -virusikmi takto virtualne:
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Ahojte dievčatá, trošku som nakukla lebo mi to nedá. Som momentálne na PN tak oddychujem. Ani som vás moc nečítala som tu len na skok. Čo je u vás nové? Ako pokračujete tehulky? A sú aj nové? Ja som sa rozhodla, že do konca roka si dám pokoj a po prvej januárovej mrche idem znovu na to. Prišli mi aj tehu nohavice a nejaké veci, čo som si objednala pre bábo a najprv som to nechcela ani vybrať ale predsa som neodolala a veď sa mi to zíde. 🙂 Tehulky prosím posielajte aj mne tehu vírusíky. Ďakujem
@borkavan ahoj🙂 vitaj🙂 my mame dve tabulky,jedna je tabulka snaziliek a druha tehuliek🙂)) zarucene kazda zo snazilkovsekj tabulky prejde do tej tehulkovskej🙂)) ja dneska len zastupujem dievcence,ktore maju tabulky na starosti🙂) lebo mame mega stastnu stranu s cislom 555🙂) 😀 😀 😀 to my len tak blbneme a tesime sa spolu🙂)) ked chces prist k nam do tabulky,tak nam napis kedy neocakavas mrksku najblizsie... zapise ta potom nasa @ataner81 🙂 len potom na nas nesmies zabudnut a hlasit sa nam,ci mrska nechodi a tak...🙂)) aby sme sa s tebou mohli tesit,ked nepride🙂)) poviem ti ale,ze uz len tym,ze na tejto mega stastnej strane mas prispevok,tak to na teba plati🙂)))) lebo take su nase pravidla xixiixixi my sa takto tuna hrame🙂))
@ellis21 jasne, poslala som vsetkym bez rozdielu aj tebe moja 🙂 😉 😉 😉 😉 dobre si si to porozmyslala - len si pekne oddychni, nacerpaj nove sily a aj kilecka cez vianoce 😀 A potom vhupni do snazilkovania opat 😉 😉 😉 ja tu mozem rozsievat T-virusiky az do marca (teda ak pojde vsetko dla planu a maly sa bozechran nevypyta skor). Juuj a tie vecicky ci uz pre male alebo pre teba to by bola skoda neprevziat 😉 😉 😉 vsetko este vyuzijes, neboj nic 😉 😉 😉
@ellis21 tieto tehu virusiky su len a len pre teba 🙂 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT do čoskoreho snažilkovania, ťesim sa že si nakukla medzi nas ..
@ellis21 mam velku radost z tvojich pismenok 😵 verim, ze na buduci rok ti budu na osoh vsetky vecicky, co ti dnes dosli 😉
len a len pre teba: TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😉
@franica mas paradnu zasoby narobene 😉 😀
inak ja som tiez moc neni zastanca bio, aj ked ta zelenina zo zahrady ma cosi do seba 😉 ... keby som ju este tak jedla 😅 ja som celkovo anti ovocno-zeleninovy typ 😅 ale jabloko si dam 😉 viem, ze hlavne teraz by som mala jest kopu vitaminov, no nic mi nejde na chut 😅 zajtra pozriem striekane mandarinky, este tie znesiem 🙂

@tatarida asi tak 😀 😀 😉