Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe reagujem na zopar stran dozadu koment - otazku .. 🙂 ano aj ja mam podobny problem so šuškou .. ale spozorovala som to najma pri sexiku, že ta šuška je menšia alebo akokeby skor uzsia .. a sucha .. az minule mi bolo skoro do plaču že to nie je moja 😀 ale tak tehotenstvo obnaša zmeny .. a po porode to bude zas raťafak plachta 😀 ... takže som na tom podobne ako ty ..
Ahojte dievčatá. Skončila mi dovolenka a ja som opäť v práci. Toto bol ten najhorší týždeň v mojom živote 😢 😢 😢 😢 😢. V práci je to na prd, nedarí sa mi otehotnieť, idem na operáciu, mama ide na operáciu a môj partnerský život sa rúca. S mužom sme na tom veľmi zle. Nejdem vám to tu ani rozpisovať lebo to sa ani nedá a už nemám síl. Nejem, nespím, trasiem sa, mám nočné mory a fajčím ako fabrika. Neviem ako to všetko dopadne ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Ešte mi nikdy nebolo tak zle ako teraz. Myslela som si, že strávime zvyšok nášho života spolu a teraz.......... 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 Úprimne nemám chuť ani žiť ☹
Aktualizujem tabuľku
@hana2626 11.11. rak
@sam1234 15.11. strelec
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@alicek14 22.11. baran Alica
@zora256 22.11. baran Zora
@tatiana77 22-26.11. kozorožec
@werusss 24.11. váhy Veronika
@waltea 27.11. vodnár Linda
@linddi 30.11. baran Zlatica
@jeackynka 2.12. baran
@leonetka 2.12. baran
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@renitri 13.12. škorpión Renátka
@franica 15-16.11. Váhy Zuzanka
@ataner81 január 2013 panna Renka budúca mamička
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@deculko Evička čaká na presunutie do tehu tabuľky
@ataner81 ahoj Reny,no dufam,ze to nie je az take zle,ako si napisala. V kazdom vztahu su urcite obdobia krizy...to sa casom zvykne napravit. Neboj
A mamka nieco vazne?
Na Teba casto myslievam,vzdy na mna posobis velmi silno a pozitivne. Budem drzat palce,aby sa to vsetko dalo do poriadku a vratila sa Ti ta pozitivna energia do zivota.
@rohlicka jejda rohlicek tak ty mas tiez tento problemos? Niezebych sa tesila ale som rada, ze vtom nie som sama 😉 ja som to najprv mala len pocas keksiku ale teraz je to aj pocas dna - teda nie cely den, ale su to take momenty- pocity sucha a stiahnutia 😒 nuz ale tak ako ty pises - ratafak plachta je v marci isty 😀 😉 cize neriesme to 😉
@ataner81 moja, som moc rada ze ta tu opat vidim 😉 chybala si tu 😉 prechadzas teraz velmi tazkym obdobim, ale ono kazda burka prehrmi po case a opat vyjde slnko. Skuste sa s drahym nehadat- i ked mozno to terz pre teba znie ako science fiction, ale naopak skuste drzat v tychto tazkych casoch spolu a podporovat sa. Mne sa to lahko hovori ale aj moj vztah s manzelom presiel vyvojom a velakrat sme boli takmer na rozpadnutie. A vidis -vsetko sme nejako utriasli a ideme dalej...
Drzikaj sa moja - posielam vela sil a dobrej nalady 😉 neboj bude zase lepsie 😉 😉
@rohlicka ano, aj ja mam hlien pocas dna, ale aj tie pocity sucha a stiahnutia - no paradoxne stavy 😵 a presne pri keksiku je to najhorsie - to je sahara. ale nejako to uz doklepeme do konca, ved ozaj uz moc neostava 😉 vcera sme inak s drahym pozerali izbicku - nakoniec sme sa zhodli, ze najlepsie bude zariadit ju nabytkom z Ikei a potom ked uz bude skolak, tak sa mu kupi riadny nabytok aj s pisacim stolom.Aj tak male deti vsetko obuchaju, oskru a takto ma to nebude tak stvat. A Ikea ma aj taky nabytok, co nema ostre hrany - cize je to len plus. Juj, uz sa tesim, ako mu to tam pripravime 😀 😉 vy sa uz tiez obzerate po izbietke ci este skoro?
@horseshoe nad nabytkom do detskej izby sme este neuvazovali - mame zaobstaranu akurat postielku od sestry a prebalovaci pult/komodu 🙂 ale to je tak asi vsetko co nam vojde do bytu (ak vobec vojde) planujeme sa stahovat - do 2-izbaciku a kym bude Emmka mala budeme mat spolocnu izbu vsetci 🙂 ale mas pravdu IKEA ma pekne izbicky 🙂 potom ked budete mat zariadenu izbicku pridaj foto aby sme sa pokochali 🙂
Ahojte dievcata, dlho som tu nebola a hned dve nove tehulky!!! @deculko @brumka dievcata gratulujem a velmi sa s vami tesim !!! 😵 😵
Ja som tu cca 2 tyzdne nebola, ked stale vidim nove tehulky a fotky babatiek, stale na to myslim az mi z toho fakt preskakuje, co urcite nepomoze, skor naopak...takze som kona trochu obmedzila, ale nedalo mi neprist vas pozriet 😅
@ataner81 joj moja, co to ? 😔 to ma mrzi ze mas teraz blbe obdobie, verim ze s priatelom je to len docasna kriza, obcas sa to zrejme prihodi asi v kazdom dlhodobom vztahu...prejde par dni a s odstupom casu to bude urcite lepsie 😉 drzim palceky moja, nech ti je coskoro lepsie a nech mas usmev na tvari 😉
@ataner81 Renci presne viem ako sa citis s drahym sme boli na tom podobne nechala som ho vychladnut vykaslala sa na cely spermiogram nenutim ho do nicoho a uz by sa chcel aj snazilkovat.Chlapi sa pozeraju na tieto veci inak nechapu tu nasu tuzbu ony chcu a sak pride ale my chceme hned.Chce to cas a uvidis ze s polovickou to bude zase dobre urcite to tak bude silno na teba myslim .Kludne sa vypis do ip ak chces moja pomozem poradim ak budem vediet a tebe sa ulavi.
@ataner81 to mi je luto, ze prezivas teraz take obdobie, ale treba sa nad to povzniest a porozpravat sa v klude....urcite sa najde riesenie a myslim, ze to mrzi aj muza......uvidis cas vsetko ukaze....inak hlasim 1DC a davam si pauzu od konika na nejaky cas...nechcem mysliet uz na to, ze sa nedari a podobne....drzim Vam vsetky palce, nech sa Vam cimskor zadari...a tebe vela sily a trpezlivosti.....moja neocakavana mrcha bude 18-22.12....
Ahojte dievcence prave som dosla od gyndosa cele zle som rozcarovana nahnevana smutna sklamana vsetko do kopi stale do mna husti aby sme si davali pozor a zacali az tak od marca sa snazit ze ma da do poriadku uz som mala mat davno mrchu ale po nej ani chyru ani slichu vyzera ze mam asi policisticke vajecniky comu vobec nechapem lebo otehu som problem daky zasadny nemala.Hormonalnu liecbu mi nasadit nemoze lebo zase mi vyskakuje pecen som na tie lieky citliva .Tak ze to skusime na prirodnej baze co ma zase stoji neskutocne prachy dal mi vceliu kasicku daco pre draheho pre mna a som o 60€ lahsia mame jeziska .Nechapem to preco ma plasi ved otehotniet som nemala problem este nieco sa mu nezda na sliznici atd atd tie nazvy som nechapala sa mi to snazil vysvetlit ale som z toho mimo.Stale mam v tele daky zapalovy parameter ktory nie a nie zmyznut .Kurnik mam chut na vsetko sa vybodnut nic neriesit ale ked to sa neda som z toho uz cisty blazon.
@brumka och moja to ma mrzi, ze sa to tak komplikuje aj ta rodinna situacia ☹ verim ze coskoro bude uz len dobre..
nejak sa nam to tu sype .. idu vianoce sviatky radosti a pokoja .. a kde sa rozhliadnem sama smutna žienka .. mrzi ma to .. ja vsak posielam kazdej vela pozitivnej energie - pokial ju este mam na rozdavanie :-* drzte sa mi zienky .. uz aby tu boli len same komentiky s 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@rohlicka ja mam tiez od segry prebalovaci pult s komodou a kopec dalsich veci. 😉 a jasne, kym je babenko male, tak spinka v spalni rodicov - to aj my tak planujeme. Ale chceme aby mal aj tu izbicku vlastnu zariadenu - nejake skrinky, policky na oblecko a na odkladanie hraciek. my sme sa nedavno stahovali do noveho domceka, takze konecne po rokoch mame miesta dost - ale viem, co je to byvat v 1 aj 2-izbaku. Ale kym je babo male, da sa v pohode aj tam. 😉 A urcite aj fotecku pridam 😉 😉 😉
@rohlicka ani mi nevrav posledne mesiace su uplne na prd :( mne je tak strasne zle ze nic nevladzem absolutne. som zo vsetkeho smutna nahnevana uz som chcela mat to sono za sebou aj konecne odber na hcg a hlavne knizku...a to nehovorim o vianociach absolutne ziadne darceky nemame nic dako ani koruny niesu nato
juuuj ženy, čo je toto za temné obdobie, som smutná z toho, že ste všetky také nešťastné ☹ To ten škaredý sivý, umrholený november- to nepridáva ani na náleda, optimizme, na vzťahoch...ale fakt bude čoskoro Mikuláša a potom krásne Vianoce a zase sa bude dariť každému vo všetkom, verím tomu.
@ataner81 ja ťa chápem, že to takto vidíš zle všetko, ale ono to pominie, nemôže sa dlhodobo nedariť vo všetkom. Si energická veselá žena, ty to všetko zlé obrátiš vo svoj prospech za 2 dni 😉 Občas aj na mňa idú takéto stavy, že už neviem, kde robím chybu- robotu nemám normálnu, ked som chcela mať bábätko tak celá príroda sa voči tomu zbúrila a keď sme sa ešte aj s mužom chytili, tak som nevedela, čo mám robiť, mala som povit, že všetko asi kazím ja...všetko bolo zle 😖 Ale sme sa udobrili, bola som na novom pohovore a snažilkujeme ďalej....ty vieš najlepšie ako to nevzdávať 😉 Aj s mužom sa udobríte a budete mať zase nový elán a vidinu spoločnej budúcnosti a budete na nej makať, len neprepadávaj letargii a dotiahni dokonca, čo si tak skvele rozbehla 🙂
@simonkato no veru máš toho naloženého dosť...tak ja neviem ani čo ti poradiť- ja najlepšie viem ako nenávidím, ked mi doktor povie čakať dovtedy a dovtedy, že je to hrozné a nekonečné...ale zase na druhej strane keď je viac tých vecí, čo treba preliečiť, možno sa ozaj oplatí tým všetkým prejsť, aby sa ti to zlé zlé zlé znova neopakovalo...ked aj nie do marca, tak aspoň do nového roka a potom uvidíš...držím palce, aby ťa fakt dal do parády a potom to pôjde ako po masle 😉
@franica nechapem to lebo mne nikdy nic nebolo a teraz zrazu vsetko a pri tom nic lebo testy vsetko ukazkove jeden den cele zle a o tyzden uz su ukazkove a to som ani tie hnustne leiky nejedla som mi kazali ani nic nejem posledny mesiac co by som mala a testy hematologia genetika imunologia ukazkove len uz je tam zafixovvany ten problem a bodka.Ze s tym mozem mat problem pri tehu a pri otehu.
@brumka mojka, ta nevolnosti udreli v plnej krase? 😖 Ech, no viem velmi dobre ako ti je - ja som tie prve tyzdne tehu nezila, ale mrela 😒 Nonstop som bola v posteli zalezena, vsetko sa so mnou tocilo, o jedle, pohybe, cinnosti ani pocut ☹
A ty mas navyse jedno deculo, ktore sa proste odlozit neda a musis to zvladat - takze niet sa co divit, ze je toho na teba vela. Navyse aj situacia v rodinke ti nepridava ☹ Kludne si posun tu navstevu dokiho - tyzden, dva...Keby sa ti cosi nezdalo - nejake spinenie alebo co, tak to budes akutne riesit. Verim, ze fazulka sa ma v tvojom brusku dobre 😉 😉 😉
@horseshoe dakujem ja verim ze nevolnosti nebudu trvat ako minule u mna skoro 2 roky, ze toto tehu si uzijem tak volal mm tak pohreb je isty :( lezat sa mi neda, cakam kedy mi dojdu vitaminy lebo tabletky ani vidiet nemozem uz tyzden iich nejem nemozem do seba daco dostat tak aj vaha mi pekne skace +-1kg a to este zubar caka naco sa netesim konecne ho musim zmenit uz aj dasna sa mizhorsili. alergologa odkladam 3 mesiace, kozneho 3/4 roka ach jaj to moj mm bude musiet asi dovolenku nato vybrat
@simonkato joj, to ma mrzi, ze u gyndosa neboli dobre spravy ☹ ☹ ☹ Ono najhorsie bude to, ze tam mas nejaky zapal - moj osobny nazor. Lebo ten treba urcite preliecit - zapaly su velmi nebezpecne a su tiez pricinou, ze sa nedari otehotniet. Preto by som dala za pravdu tvojmu dokimu - ze treba to najskor preliecit a potom sa snazilkovat. Aj ked viem, ze tuzba po babanku je velka. Ale toto je fakt pre dobru vec a to preliecenie nemusi trvat az do marca - mozes byt fit aj skor. Takze asi by som ho pocuvla a mala by som aj ja ciste svedomie, ze som to nezanedbala 😉 Neklesaj na duchu, ved to preliecenie ta len blizsie posunie k babatku 😉

@deculko dakujeeem za spomenutie na stastnej strane, verim, ze nam to vsetkym len stastie prinesie a snazilkovska tabulka za chvilku ani nebude, zato tehulkovska bude na celu jednu stranu 😵
aby to tak bolo, tak vsetkym snazilkam posielam virus 😉 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😵