icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
20. nov 2012

@brumka uprimnu sustrast ☹
moja snaz sa cosi prijimat do seba - aspon nejake suchare alebo co. aspon cosi aby si mala v zaludku, lebo aj z toho je potom zle, ze tam uz nic nie je. vahu teraz neries - ta sa upravi neskor. no a tie navstevy doktorov - ja som minule nad tym premyslala, ze ako to budem riesit aj ja. Ja tu nemam aboslutne nikoho, kto by mi dieta postrazil, budem musiet vsetko obehat aj s babankom sama... 😒 To bude velice zaujimave - napr. u takeho zubara. Neviem, ako to riesia ine mamicky, co nemaju ziadnu pomoc... 😕

dorekapa
20. nov 2012

@deculko tak ty suz k snazilkam nepatris ale z uprimneho srdca sa tesim s tebou.Verim,ze nas tu bude menej a menej snaziliek....tak podme babky na to..nech sme mamicky

brumka
20. nov 2012

@horseshoe mi sme s mm na svetko sami takze moj musi odbiehat z prace aby ma mohol odviest. snazim sa aspon kekse, tyccinky ovocie, a tak zajtra si spravim slepaiu polievku ja nerobim mastnu 2x zlievam tak snad sadne vseliek. ale doma co mame rizoto nemozem ho ani citit dokonca ni kavu nepijem

horseshoe
20. nov 2012

@brumka no a keby si mala moznost odviezt sa sama - ze mate este jedno auto, tak myslis, ze u tych doktorov by si sa aj vybavila sama s babenkom? ze by si si ho zobrala vzdy do ordinacie?

brumka
20. nov 2012

@horseshoe no to je problem rok som nesoferovala a je mi tak strasne zle ze netrufam sadnut a s malou je to problem takmer kazdy moj doktor ma na dveraych napisane ze si rodicia maju zariadit strazenie, neviem si predstavit ako bysa mala pozerala u gynekologa ako sa dolu sprara iny chlap

horseshoe
20. nov 2012

@brumka s tym jedlom si na tom presne ako ja, akurat ze mne hrozne zle robilo aj sladke a ovocie. ani chladnicku som nemohla otvorit, lebo ma z tych voni natahovalo. dokonca aj drahy mi vtedy smrdel 😀 😉
ta slepacia je dobry napad 😉

horseshoe
20. nov 2012

@brumka 😀 😀 😀 no co, malu treba ucit na navstevy gyndosa od malicka, ved raz tam bude musiet zavitat aj ona 😀 😉
inak to je velice vtipne - ten napis na ambulanciach, ze rodicia si maju zariadit strazenie 😠 😠 😠 ale ako, vsakze? super baby-friendly pristup len co je pravda 😠 😠

brumka
20. nov 2012

@horseshoe tak toto ma moj alergolog napisane na dverach, a sestricka u gynekologa sa vzdy pyta ci mam strazenie, a zubar to je taky masiar ze malu dnu nepustim radcej. cakam ako ma zase zhubuje a ci ma neposle na operacne trhanei zuba dilino. uz ma tolko preslapov ze od januara hladam ineho

brumka
20. nov 2012

@brumka heh na gyndu ma este cas ja som prvy krt bola tusim v 17r na normalnej

horseshoe
20. nov 2012

@brumka parada 😠 😠 😠 no musime si brat priklad z USA - tam ma kazda domacnost pestunku ako samozrejmost...

brumka
20. nov 2012

@horseshoe tak v USA maju ine platy ako na SR troska rozdiel, u nas je pestunka jedej vyplaty jedneho clena takze to nieje dobre, v USA som nebola ale je to posledny stat z ktoreh o by som chcela priklad 🙂
kamaratk mi hovoril ze jemu kolega nukal stavebny pozemo v nemecku v neviem ako meste a ked som pozrela na sumu to je ako u nas pomaly v zapadakove

horseshoe
20. nov 2012

@brumka praveze nemaju ine platy - to si len kazdy mysli, ze USA je krajina, kde bubaky padaju z neba 😀 ale opak je pravdou. oni su skor hrozne pohodlni a na vsetko maju pomocky, ako si ulahcit zivot. 😉

typa
20. nov 2012

cavte holky,
tak som spat z nefrologie. Dr. povedal,ze sa na moje vysledky ani nechce pozerat,lebo su priserne. Tak sme sa zhodli na tom,ze to bude urcite sposobene tym,ze mi bolo strasne zle a vracala som. Zajtra mam priniest dalsie vzorky a dalsie vysetrenie mi bude robit. Tak som zvedava co z toho vznikne...ale oblicky mi funguju 🙂 To je dobra sprava,aj drobca som pri ultrazvuku zahliadla 😉

horseshoe
20. nov 2012

@typa Moja, no tak v podstate dobre spravy, nie? Oblicky funguju a vysledky su isto skreslene tymi nevolnostami 😉 A aj fazulku si videla 😉 😉 😉 Inak ak sa smiem spytat - ty mas nejake problemy s oblickami?

zora256
20. nov 2012

@horseshoe Ak ťa to scvrkávanie trápi,spítaj sa na poradni gyndoša nabudúce 🙂Ja si myslím,že to je rastom bruška,ako sa vraví aj pri chlapoch,že si nedovidia tam 😀 od brucha 🙂
A čo sa týka vnúčeniec,nuž uvidíme,či sa ich dožijeme,keď i nám to ide ťažko mť detičky do 30-tky a o 20-30rokov kým oni si budú chcieť založiť rodinu,asi bude ešte ťažšie ☹kvôli rôznym nezdravým zeleninám,ovociam z obchodou a tak od rôznych postrekov atď:-/.A určite ak sa dožijeme a budú nás potrebovať nevesty alebo dcéry,tak pomôžeme,ako ináč 😀.

typa
20. nov 2012

@horseshoe no praveze o nijakych problemoch som nevedela,pokial mi dr. v poradni netestoval moc. Ale dr. sa tvaril vazne ustarostene - stale hovoril,ze ich nechape. Mam tam dokonca latky,ktore maju v tele podvyzivene a dehydrovane osoby. Uvidime,co z toho bude..

renitri
20. nov 2012

@icer tak myslim na teba.. 🙂

zora256
20. nov 2012

@renitri ĎAkujem,za radu🙂,ale ako si aj písala,nie je možné,len tak vypadnúť,bez malého,keďže svokra a aj moja mama majú zastaralé názory,že keď sme chceli bábo,tak sa máme oň starať,ony vychovávali a starali sa o dve deti krátko po sebe.Nuž ńaši rodičia sú moderný,alebo zastaralý ani neviem,chcú si cez výkend spraviť svoju robotu doma a odychovať potom,a nie okolo dieťaťa behať ☹.

horseshoe
20. nov 2012

@typa fakt?? no to je haluz. nechapem ani ja. bud to si uz pred otehu mala nejaky skryty problem alebo ti to sposobili tie nevolnosti a tehu hormony 😉 A ako prislo, tak to aj odide 😉 Aj tak teraz v tehu s tym nemozu nic robit. A mas aj nejake bolesti pri moceni alebo bolesti tych obliciek alebo nieco?
Inak ja mam taku srandu v spojeni s oblickami - prisli mi na to v 17r. - ja mam jednu oblicku dvojitu - takze mam vlastne 3 😀 😀 Nie je s tym samozrejme ziadny problem. Zevraj som to po niekom z rodiny zdedila. Tak odvtedy sa smejem, ze ked nebudem mat na chleba - kludne mozem jednu oblicku predat a stale to bude v pohode 😀 😉

typa
20. nov 2012

@horseshoe to aj moj dedo mal 3 oblicky 🙂 Praveze mi nic nie je,preto som prekvapena,ze mam take blbe vysledky. Keby som nebolo tehu,tak to urcite nezistim. Aj ja si myslim,ze to bude ok.
No a s tou oblickou to mas dobre vymyslene 🙂

horseshoe
20. nov 2012

@zora256 jj, asi sa ho to spytam, ale este neviem ako 😀 trochu mi je to sproste o tom s nim diskutovat 😅 I ked moj gyndos mi uz davnejsie hovoril, ze on v ambulancii riesi vsetko - ze nie je len gynekolog, ale aj vseobecny lekar, psycholog, sexuolog, manzelsky poradca, atd... - ze jeho uz nic neprekvapi 😀 😀 😉
No to je tiez pravda - nevedno ci sa nase deti vobec vlastnych deti dockaju, ked uz teraz ma s tym kazdy druhy par problem. 😒 No su to take paradoxy - na jednej strane sa vravi, ze ako je nas uz hrozne vela ludi na planete - ze nestacia zdroje potravin, vody, atd...A na strane druhej je problem s plodnostou, donosenim dietata, atd...Radsej sa ani nezamyslajme ako to bude...

horseshoe
20. nov 2012

@typa chi a nemame nahodou spolocneho deda? 😀 😉
to je super, ze nemas ziadne problemy - to bude urcite tym tehotenstvom 😉 nezatazuj sa tym a uzivaj si tehulkovanie 😉

typa
20. nov 2012

@horseshoe tiez som sa Ta chcela na toho deda opytat 😉 Ja som v pohode...nijak sa nestresujem 🙂 dakujem Ti

zora256
20. nov 2012

@horseshoe Tak to máš super gyndoša,ten môj bol primár,a aj pôrodník,ale zavreli pôrodnicu v Šahách,tak už je len súkromný gynekológ,ale tak vyzná sa aspoň v ženských veciach 😀.
A čo sa týka budúcnosti,lepšie je nemyslieť až tak doperdu,lebo človeka len depky chytajú,lepšieje myslieť len tak na Vianoce teraz a na darčeky,a potom na národky a také krajšie odbodia,kotré sú neďaleko za dverami 🙂A tebe na bábätko,hlavne 🙂A na seba a mužíčka 🙂Ako ja teraz najviac ma zamestnávajú Vianoce a synček a mužík,len keď je doma 🙂Už od zajtra majú za dve smeny :-/som zvedavá ako ide zajtra.

horseshoe
20. nov 2012

@zora256 presne tak - myslime len kratkodobo a na tie pekne veci 😉 😉 😉 ved si len vezmi, ze 21.12. by mal byt akoze koniec sveta 😵 moj muz mi vcera, ked som zaspavala s vaznym hlasom posepol - vies ja si asi toho 21.12. vezmem dovolenku v robote - keby to nahodou prislo, aby sme boli spolu 😀 😀 No nie je zlaty?

horseshoe
20. nov 2012

Babulky - otazka do plena: uz ste zacali piect vianocne kolaciky - medovnicky a spol. napriklad? Ja este nie, ale velmi sa na to tesim. Planujem aj porobit balicky a rozdat rodinke 🙂 Tiez budeme s drahym piect vianocne oblatky - spolu 🙂 Uz vidim, ako polovica skonci v jeho bruchu - ako vzdy ked so mnou robi cosi sladke 😀 😉

zora256
20. nov 2012

@horseshoe Veru je to krásne,keď nato takto tvoj mužík,myslí 🙂Ja som mu toto raz navrhla,alebo povedala,že by som bola rada,keby sme boli vtom čase spolu rodinka vedľa seba,nuž ale neverím,že my Slováci budeme mať koniec sveta tento rok,iste nie skôr Amerika ako aj vtých filmoch ukazujú,deň potom a ďalšei,proste mi sme pupok Európy,ďaleko od oceánov a morí.Skôr ázia z vulkánmi.Nuž uvidíme,keď to príde,ale iste nie tento rok🙂

renitri
20. nov 2012

@zora256 je to tazke :(

horseshoe
20. nov 2012

@zora256 No bola som velmi potesena jeho slovami 🙂 😉 😉 😉 Bolo to od neho strasne mile 🙂 🙂 🙂
Hehe presne ako pises - neexistuje, aby SK malo skor koniec sveta ako USA 😀 😀 😀 Tipujem, ze to vypukne v Los Angeles alebo v New Yorku 😀 😉 A na nas pride rad neskor 😉 😉 😉

icer
20. nov 2012

@renitri dakujem, potom dám vedieť... ak sa nebudem chváliť tak som ich dostala :/ ale verím že neprídu, dnes si idem popestovať voňavučké 2 týždnové miminko 🙂 tak sa teším... akosi sa moje okolie vo veľkom začína rozrastať o drobčekov