icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

renitri
20. nov 2012

@icer daj vediet co nove, akokolvek to dopadne... drzim moc palce aby to vyslo 🙂 Ja som hladkala teu brusko v sobotu..

janka9900
20. nov 2012

ahojte baby, tak dnes tu je nejaky velmi pochmurny den ☹
aspon ja mam dobru spravicku 🙂 bola som dnes na sone, nasmu srdiecku uz bije srdiecko a ma pol centimetra 😵 @brumka aj tvoj drobec je uz asi taky velky 🙂 nevadi, ze ho uvidis az neskor, aspon ho budes lepsie vidiet 😉 mne je tiez stale zle. chvilami ozaj priserne 🤐 pri vsetkom ma napina a na zaludku citim stokilovy balvan 😖 je mi luto, ze mate pohreb v rodine a vsetko sa komplikuje, verim, ze bude coskoro dobre 😉 drzte sa 😉

brumka
20. nov 2012

@janka9900 dakujem. juj to ti velmi graulujem, pfu pfuj nech je svetko dobre, jaj cakat aspon 2t kedy uvidim pokladik, ani neviem este kolko mam hcg nic, mne je zle komplet cely den chodim s dcerkou spavat vecer uplna troska som.

janka9900
20. nov 2012

@ataner81 @simonkato baby, to co sa vsetko deje s vami a okolo vas? ☹ velmi vam prajem, aby toto hnusne obdobie rychlo preslo a boli ste konecne velmi velmi stastne 😉 😵

janka9900
20. nov 2012

@brumka dakujem 😉 ja pojdem o tri tyzdne na kontrolu, hcg tiez netusim, mi len v nemocnici krv brali na zaciatku, u gyndosa bude brat az nabuduce. mne je zle tiez staaaale, obcas nejaka jedna minutka pride, ze sa citim dobre, ale nestihnem si to poriadne uvedomit a uz zasa mi je zle. keby som sa mala este o niekoho starat, tak neviem 😅 ... musis to mat dost tazke teraz 😅

rohlicka
20. nov 2012

@janka9900 s tvojim dovolenym by som ta prehodila z vyhrievaneho miesta na sestne miesto v tabulke tehuliek na zaklade krasnych vysledkov 🙂 k comu aj gratulujem a tesim sa s tebou .. kedy mas predpokladany termin porodu .. a dobu snazenia prosim uved 🙂

brumka
20. nov 2012

@janka9900 bojim sa aj vonka ist, ab ysom nahodou neodkvecla ani kava mi nechuti to je co povedat, len suchare a ovocie, muza neuvidim asi 1,5 tyzdna este nevie ci cez vikend pride tak to bude dako zvladnut. varim si na veceru slepaciu konecne som ju dako rozpolila tu slepicu, a skoro aj tycku hodila tak sa vytesujem ze bude polievocka. a to mi zhasol plyn na sporaku tak som musela vetrat to je stastie. ty ides o3 t to pojdem asi aj ja tak nejak

janka9900
20. nov 2012

@rohlicka dakujem 😉 bude mi ctou byt na cestnom mieste 😉 😀 12.7. mam termin a snazenie tri mesiace, celkovo tri roky 😅

janka9900
20. nov 2012

@brumka tak to ti bude ozaj veselo, ked mm nebude doma 😕 ja ako tak znesiem jedlo, ale velmi uzky vyber. pri vacsine mi je zle, este si na to len spomeniem. teraz tlacim jablko, som zvedava, co este do vecera hodim do ust, musim cosi, inak mi bude zle, ale co?? 😢 pri polievke ma riadne natahovalo v nedelu, ale potom mi chutila 🙂 ja kavu nepijem, ani som nikdy nepila, ale teraz mni tak strasne smrdi, ze ked je niekto u nas, musi ju pit strasne daleko odomna, najlepsie na vonku 😅

rohlicka
20. nov 2012

aktualizujem tabulku a presuvam tehulku 🙂 na cestne miestecko - vela zdravicka do uspesneho konca prajeme 🙂

@tatarida - snaž 2m, termin 01/02/2013 - JAKUBKO
@sanchez81 - snaž 4m, termin 13/02/2013 - ANDREJKO
@kapokapo - snaž 3m, termin 17/02/2013 - EVIČKA
@basikes - snaž 3m, termin 20/02/2013
@horseshoe - snaž 4m, termin 07/03/2013 - TOMAŠKO
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 10/03/2013
@rohlicka - snaž 2m, termin 14/03/2013 - EMMKA
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013 - MIŠKO
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@veonka - snaž 4m, termín 26/03/2013 - ADAMKO
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013 - MATEJKO
@julinka88 - snaž 6m, termín 08/05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 05/2013
@dominika1516 - snaž 6m, termín 15/05/2013
@typa - snaž 4m, termín 06/06/2013
@kaprkapr - snaž 3m, termín 06/2013
@sabaka - snaž 7m (max. 2,5 r), termín 06/2013
@janka9900 - snaž 3m (max. 3r), termín 12/07/2013

Vyhrievane miesta pre:
@wewerka27 - fazulka na svojom mieste potvrdena lekarom - ak chces ozvi sa nam a upresni dobu snazenia a predpokladany termin porodu
@brumka - ďalšia kontrola: december
@deculko - kedy plánuješ kontrolu u dr. ?

brumka
20. nov 2012

@janka9900 jaso mkavickarka 2 kavy denne a zrazu ani jedna a dneska som do kosa hodila rizoto co ho nemozem ani citit :(

janka9900
20. nov 2012

@brumka 😀 no pekne, rizoto by som si dala 🙂 aspon takto, kym ho nevidim a necitim 😀 my mame segedin, milujem ho, ale akosi nemozem dnes 😅 som si cestoviny s omackou zo sacku robila- taka zdrava strava 😅

rohlicka
20. nov 2012

@janka9900 aj ja budem robit v piatok segedin .. a ja by som sa v nom mohla aj kupat 😀 tak ho milujem 😀 ale na zaciatku som bola na tom podobne ako ty .. ze extra nechut do jedla .. v podstate len vyberany jedalnicek som mala - dookola len zopar jedal 😀

horseshoe
20. nov 2012

@rohlicka mnam posli mi 😀 😀 😀 😉 segedin som mala ako najoblubenejsie jedlo, ked som bola male decko a zboznujem ho doteraz 😀 😉

deculko
20. nov 2012

no dievcata...co to tu dnes citam...nejaky zvlastny den a zvlastny tyzden za nami... pred nami su uz len lepsie casy..... nech vam pridu tie krajsie casy co najskor... @ataner81 aj @simonkato .... drzte sa vsetky...

janka9900
20. nov 2012

@rohlicka darujem ti ten nas, nemusis varit 😉

deculko
20. nov 2012

@janka9900 dnes som bola u doktora... bublinka je este taka mala,ze vravel,ze muselo k oplodneniu dojst neskor ako podla mrsky... bolo vidno este len ten vacik... a ze je na spravnom mieste... ale este bublinka ani nebola ultrazvukom zmeratelna... dalsi krat mam prist 11.12. .... aj som mu spomenula,ze chcem ist na rizikove... ale tak mal vela veci,ze povedal,ze najblizsie jak pridem... to som este nevedela,ze mi daju taky datum kontroly....ale dajako si to zariadim... bud pojdem k nemu skor len po PN...v pondelok...alebo budem mat pN najprv od obvodaka... nejako si to zariadim,.... teraz totiz moje hormony ovplyvnuju moju presvedcivost a som dost taka nevyrazna... doslova aj v praci... neskoro zareagujem...som akoby v sne... neviem to opisat... tak ci tak sa mi uz ani do tej prace nechce...uz sa citim unavena... a boli ma brucho teraz riadne... :( tehu hormony so mnou siju....
a to ze som neskor otehu v cykle,je vlastne aj tym potvrdene,preco som mala tie testy zo zaciatku take slabe...tu druhu ciarku....lebo pri prvom tehu mi uz v prvy den meskania ukazalo taku silnu ciarku ako som teraz ani este nemala...
tak som sa uz rozhodla...robim do konca tyzdna...a nech sa na mna nikto nehneva z prace...ale musim dat svoje babatko na prve miesto a setrit sa...a hotovo... aby som to krasne zvladla...
tak papa zatial dievcata...
a drzte sa vsetky🙂)

rohlicka
20. nov 2012

@horseshoe ja varim az piatok .. ale @janka9900 sa s nami podeli uz dnes .. ver mi ze keby si bola v Budapesti tak si pridem s obedarikom nabrat 😀

simonkato
20. nov 2012

Dievcence k tomu zapalu som sa vam zle vyjadrila uz sa mi ustalili trosku myslienky tak k tomu to mam z cytologie nic mi na to nedal len ze tam je zapalovy parameter a testy sa nemusia ani zopakovat takze tam problem nieje .Kazal mi robit aspon zo dva tri mesiace ovulacne testy .Bola som si urobit pekny den u kadernicky podstrihnut a nafarbit tak je zo mna ina zena trosku zmeny nezaskodi.

deculko
20. nov 2012

dievcatka...mna boli zaludok...je to ale len jeden z najmensich dovodov,pre ktore mam ist na PN... (kusok stresovejsi den a mne sa to takto prejavi...) ale asi som potrebovala aj toto pocitit,aby som vedela,ze na PN mam ist a nemam nic podcenovat... este to dajako vymyslim... ked ja mam taku prepoctivu povahu,ze ked uz zacnem pracovat,tak mam pocit,ze to bezo mna nejde... obrazne... ze este toto dokoncit,este toto spravit,nech to nemusia za mna atd... mala by som sa na to asi uz vykaslat,ale skusim este do piatku potiahnut....

janka9900
20. nov 2012

@rohlicka @horseshoe baby. kludne dojdite aj s hrncami, mame ho dost 😉 chudak mm, ho bude sam tlacit cely tyzden 😅

simonkato
20. nov 2012

@deculko moja len ty kasli na to nic nepodcenuj nieje ti dobre hadam nechces o fazulku koli par dnom v robote prist sama si si napisala ze ti nerobi dobre stres prosim ta kasli na to za tych par dni to nestoji chran boh sa nieco stane a potom si budes uz zbytocne hlavu buchat zober dofcu zvysnu a pak pekne pn rozumeno !!!!

janka9900
20. nov 2012

@deculko jeej evicka, hlavne, ze vacok vidno, nabuduce bude srdiecko ako zvon bit 😉 chod pekne na PN, budes v klude a nebude ta zaludok zo stresu boliet 😉 uz si sa prihlasila na balik? chod k obvodnej zatial na PN, aby gyndos nehundral, ked povedal, ze az nabuduce ti da 😉 obvodna ta tych par dni podrzi s hocicim 😉 11.12. idem aj ja na kontrolu 🙂

janka9900
20. nov 2012

@simonkato 😕 to nevadi, ze ti vysla zla cytologia? divne, ze na zapal ti nic nedal. no snad vie co robi 😉 mas ist na kontrolu az o tri mesiace?

typa
20. nov 2012

@janka9900 a nie je uz neskoro pre @deculko prihlasit sa na balik?

janka9900
20. nov 2012

@typa moze najneskor do 8tt 😉

simonkato
20. nov 2012

@janka9900 no mam dojst az vyuzivam matersku kasisku z cytologie vyslo ze tam je zapalovy parameter a ze kontrola nieje nutna vobec tomu nechapem :(

janka9900
20. nov 2012

@simonkato ja som pred prvym tehu uzivala kasicku, mozno nam pomohla otehotniet, mala by upravovat cyklus. no, ani ja nechapem, ze neni nutna kontrola 😕 ale asi by som si tu cytologiu pre istotu vydupala, by som nebola kludna, keby som nevedela, ze je to ok 😅

simonkato
20. nov 2012

@janka9900 Jani nemam na to uz nervy ked je to pre neho nepodstatne on je doktor uz ma nebavi dupat nevladzem stale nieco s penazi som sa vyhadzala na totalku co sme uz do vsetkeho dali sme mohli byt dva tyzdne niekde pri mori keby som sa aspon dakeho vysledku dockala a odpoved preco to sa niekedy stava kurva obaja sme zdravy

janka9900
20. nov 2012

@simonkato 😔 ja viem, ze je to vsetko na nervy.... ale raz sa musi vsetko zle na dobre obratit, nevzdavaj sa 😉 ... sa mi to teraz hovori, ze? 😅 ale ozaj aj vy budete stastni, urcite budete 😉 😵