Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@janka9900 jeeeeej ďakujem Janka, tak aspoň viem, že to občas funguje aj pri tom, že na to človek myslí 🙂 A máš fakt pravdu v tom, že snažiť sa s čistým štítom alebo po nejakej zlej skúsenosti je úplne iné...ja sa už snažím nemyslieť na to, čo bolo, už som to hodila za hlavu, no občas ma samozrejme napadne, že na Vianoce som mala mať bruško...že trebárs na tú výstavu som sa chystala, že malé bude na polceste...už to nevrátim, ale strašne dúfam, že mi to bude čo najskôr vynahradené 🙂
...ahojte dievcata....nemam moc casu sem chodit, ale dnes som si spravila trosicku casu...vsetkym novym tehulkam prajem vsetko dobre a gratulujem....mam na vas jednu otazocku...moj priatel bol na spermiograme asi tak pred mesiacom ale nemala som cas ist s vysledkom ku gyndosovi...teraz som sa objednala...len sa obavam toho ze povie ze musi ist na dalsi...myslite ze to vadi ze az po mesiaci idem tam s vysledkami?
@janka9900 normalne som bola vytocena co sa gyndosa tyka nechapem na co ma tak balamuti mam chut ho vymenit a ze najlepsi odbornik co sa otehu tyka v celom okoli .Dal mi tu vceliu matersku kasicku a pre draheho nieco len ci mi to ten bude chcet jest je otazne.Nebudem uz riesit nic ked sa podari tak sa podari a ked mrcha nepride budem testovat na vianoce a ked tam budu // zacnem verit na zazraky 🙂
@horseshoe Ahoj!Ja viem o čom píšeš 😀ja som do obchodou počas tehu nemohla ísť vôbec lebo ma chytali mbdloby a hrozne mi bývalo teplo a zle :-/Tak len muž nakupoval,ja som do obchodu len tak mohla ísť,že som vbehla chytila to čo som potrebovala a už aj platiť a von ☹hrozné to bolo.
Ale už to mám za sebou 🙂Horšie je,že mm nechce mať somnou sex ☹a ani ďalšie dieťatko,takže je odchádzam od vás baby,moc mi je do plaču,ale čo kiežby som bola vedela to čo viem teraz pred tým ako som sa vydala,a to som sa zláskyvydávala,ale hrozne som sa sklamala vo svojom mužovi 😢 .Ešteže mám aspoň synčeka,len ten strach,že ak narastie,či sa na mňa nevykašle,ako kašlú na svoju mať manžel aj švagor:-/.Je mi hrozne....aj ms nie a nie prísť,hoc ešte len pár hodín mešká testy negatívne,iste len od nervov,malý sa mi nedal odfotiť v škôlke reval jak by ho drali,lebo fotografka ho potiahla za nôžky,len ho chcela upraviť a pravda malý má z lekárov hrozný strach,si myslel,že mu dá asi inekcie do nožičiek,ach toľké sklamanie asi neunesiem,a ja že budú fotky ako darček na Vianoce pre starých rodičov a krsého otca a prd:-/.Majte sa krásne a prepáčte,že sa tu vyplakávam,ale nemám komu sa vyžalovať z mojím smútkom na duši a v srdci :-/
Veľa šťastia vám prajem každej a krásne Vianoce 😉
@zora256 ojoj Zorka, je to až také vážne? Veď ešte nedávno si hovorila, že muž ti hovorieva, aby ste si spravili bábätko a teraz už nechce vôbec? Nie je to len nejaká kríza, že má stále tej práce viacej, že možno má stresy alebo pomenej peniažkov a preto sa bojí, že ďalšie bábätko neutiahne? Skús nebyť zúfalá a pýtaj sa na dôvody rozumne, nech vysvetlí čo prečo si myslí alebo chce/nechce..možno vysvitne, že je v tom nejaká maličkosť a spolu to napravíte 😉 Alebo len trošičku počkáte a bude lepší čas na maličké...a už vôbec nesúhlasím s tým, že ak tvoj muž kašle na svoju mamu, tak bude aj ten tvoj malý taký- takéto veci sa nededia, to je čisto o výchove, o vzťahu matka-dieťa a ty malého máš veľmi rada, staráš sa o neho a ľúbiš ho a on na to nezabudne nikdy 😉
@franica Ja som sa sním rozumne porozprrávala ale vraví stále,že vtomto čase aký je svet,úplne stačí jedno,proste si už myslím,že to moja švariná mu toto nahovárala,lebo ona má tento postoj,keďže je sama so synom,nemá chlapa☹ A čo synovia vidia od otcov to robia,si myslím,moja svokra má veľmir ada svoje deti a predca ju nemusia☹ba ešte ani švagriná:-/.Ich otec totiž,len pracoval a nestaral sa do výchovy svokry,nanajvýš sa snimi pohral človeče,mlyn a futbal,nič viac:-/.Takže v ich rodine je to zastaralé,Bohužiaľ.
@zora256 hmmm je možné, že mu niekto táral veci, že prečo ho nemať, napr. tá švagriná- možno v jej prípade je to aj tak, ale vo vašom to byť nemusí...a neprichádza do úvahy, aby si švagrinej povedala, nech to nerobí (na to si ale musíš byť sakramentsky istá, že to bola ona). Tak ti viem poradiť jedine trpezlivosť a neustále nenápadne opakovať všetky ruzmné dôvody prečo to dieťa mať a možno ho presvedčíš nakoniec ty. Ako som toho názoru, že v manželstve treba rešpektovať názor a predstavy aj toho druhého, ale to sa dá iba ak každý povie všetky svoje za a proti, je to ťažké, ked sa to nezhoduje...ale neznamená, že ak tvoj muž teraz druhé bábo až tak nechce, že sa to nemôže zmeniť...malý trochu podrastie a možno sám začne túžiť opäť po drobcovi "do zbierky"...ber to tak, že chlapi nemajú taký dar predvídať ako my 😉
Ahojte babenky,
tak som volala na tu nefrologiu ohladom vysledkov. Tak povedal, ze su ovela lepsie ako boli predchadzajuce. Ale vraj som dost dehydrovana, tak mi odporuca ist na par dni do nemocnice na infuzie. Tak neviem, co budem robit, lebo do nemocnice sa mi velmi nechce 😒
@zora256 Ahoj..teraz docitavam stranky, co som zameskala a citam, ze je zle.. mrzi ma to.. Dufam, ze je to len nejaka kriza u tvojho manzela a dostane rozum a bude dobre... Chlapi su niekedy taky..ani ja mojmu niekedy nerozumiem, ale potom to prejde a je dobre... Hlavu hore, teraz je zle, ale o par dni bude len dobre 🙂
@typa jujha až do nemocky? Ja ti verím, že sa ti nechce, ale možno by to bolo fakt na 2-3 dni....neviem ako veľmi je to súrne, keď sa ti výsledky zlepšili...ale zase aby si si náááááhodou neskôr nevyčítala, že sa ti tam nechcelo...a nestačí doktorovi prísľub, že budeš veľmi dbať o zvýšený príjem tekutín??
ahojte babulky 🙂
@rohlicka @deculko @ataner81 @janka9900 @franica @simonkato @brumka @horseshoe a všetky moje koníčky @rohlicka dakujem zlatko za opýtanie ale mám sa dosť zle....už druhý týždeň som na PN, stále mám horúčky a nevedia mi zistiť čo mi je takže lietam po doktoroch hore-dole....dnes mi za posledné dva týždne už 6x brali krv, zajtra dúfam budú výsledky.... a čo sa týka nášho snaženia...... 26DC sa mi prvý krát v živote objavil na teste "duch" ....o dva dni nato však už nič.... 😢 ...na sone nebolo vidieť vôbec nič....
...dnes som 32DC a konečne mi ráno teplota klesla ale cez deň ju mám zase vyskočenú až do 38- a toto už druhý týždeň....skáče mi to hore dole......čiže moja BT vyzerá ešte horšie ako EKG (no kukni) .....takže som nahnevaná, sklamaná, smutná, bezradná a čakám na mrchu..... keďže som mala nežiaduce učinky na clostilbegyt už mi ho asi gyndoš nepredpíše takže môžem len "čakať na zázrak menom ovulácia"......no proste som na tom dosť zle..... (ale stále vás čítam to mi nedá)
@ataner81 som veľmi rada , že sa všetko s mužíčkom urovnalo, veľmi som myslela na teba
@typa poradím ti iba jediné - chod do nemocky aspoň ťa dajú dokopy (aj ked sa ti nechce)
a toto je moje EKG ku ktorému asi niet čo dodať......
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/drobca07/gra...
varim na rychlo veceru...teraz sme prisli domov... odo dneska som na PN.... uz som to hodila za hlavu,ze dva dni hore dole je uz jedno... a nech spravim vsetko co mozem pre to,aby som bola v klude...
zajtra vas aj docitam🙂)) uz sa vam budem venovat,
Reny som rada,ze ste s muzikom zas za dobre 🙂
@drobca07 ach Ivanôčka, tebe teda niekto dobre naložil na tie útle pliecka...ale vidím tu 2 pozitívne veci- že nás čítaš a vieš, že tu je veľa pozitívnej energie a more tehu vírusov 😉 a že si PN- síce kvôli tej horúčke, ale aj tak si doma, verím, že si trochu aj oddýchneš a aspoň máš kľud a môžeš sa sústrediť na všetkých doktorov a vyšetrenia- veru to nie je nič príjemné, ale musia prísť veci na koreň...toľko krvi ti vzali, niekto už na niečo čoskoro iste príde...ja ti straaašne držím palce, aby ti objavili ten neduh, kvôli ktorému sa nedarí...a ktovie..možno teraz, keď sa trochu viac sústreďuješ na iné veci, iné vyšetrenia, sa môže zadariť- už bolo veeeľa takých prípadov....budeš mať bábätko a koniec 🙂 🙂
@zora256 fuuuha, mojka, to co su zase za neprijemne novoty? 😕 manzel nechce druhe babo? Neboj to bude zase len chvilkove pobluznenie 😉 Moja segra to tiez zazila, ale aj jej manzela to preslo. Netrap sa, jeho to tiez prejde 😉
A to, ako sa bude k tebe spravat tvoj syn, ked vyrastie - zavisi len a len od teba 😉 Nie je to pravda, ze syn robi vzdy to, co jeho otec. Ak sa mu budes vela venovat, vysvetlovat, atd, tak syncek ti vsetku tvoju lasku a starostlivost vrati 😉 Nesmies si namyslat taketo hluposti. Ok? Bude zase dobre, neboj 😉
@drobca07 ach, mojka, tusim sa tu nasou temickou siri akasi nakazliva zla choroba - vela zienok tu pise, ze maju problemy, starosti, no skratka zufale stavy 😒 😒 😒
uff, tie tvoje horucky nevyzeraju velmi dobre... Ale verim, ze doktori ta vezmu do parady a pridu veci na kloub 😉 Som rada, ze tu drzis stale s nami - aj ked takto inkognito, ale predsa 🙂 😉 😉 Drzim moc palceky, nech si skoro fit. 😉
A inak z toho grafu si nic nerob - kolkym sa podarilo aj s horsim grafom otehotniet 😉 Stale nezabudaj, ze splodenie babatka nie je exaktna -grafova, vypoctova, meratelna metoda, ale ze je to v prvom rade zazrak 🙂 😉 A zazraky sa deju stale - na celom svete 😉 😉 😉
Babulky dnes som bola na 3D sone 🙂 😉 Obrovsky zazitok to bol 😵 Malicky je uz pretoceny hlavickou dole, ale dokina vravela, ze sa este moze pretacat, takze to nie je konecna poloha. Velmi sa hmyril - bol ako vzdy velice nekludny 😀 Dokonca kopal do tej hlavice od sona, ked mi chodila dokina po bruchu - az sa mi brusisko nadvihovalo 😀 😀 Samozrejme, ze pindura opat nezabudol vytasit ako prve, nech ho dobre vidim 😀 😀 A podarilo sa zachytit aj tvaricku - najvacsia sranda je, ze neviem na koho sa podoba 😀 No prisamzemi - napr. nostek ma taky spicaty dohora (este aj dokina na ten nostek upozornila) a to nemame ani ja ani manzel. A ma fakt velke ustocka a pery - to by este sedelo celkom s mojim manzelom, ale aj tak 😀 Nuz asi sa podoba sam na seba 😀 Ale krasnunky je, juj, moj milacik 😵 😵 😵
@simonkato este si drahemu nepovedala o vitaminoch? 🙂 snad ich bude chciet jest 😉 aj ja chcem verit na zazraky, to by bolo, keby ste vsetky nasli na vianoce // 😵 😵 a na dr. sa vykasli aj s jeho cakanim, vsak ti nepovedal, ze ti cosi je, okrem zapaloveho faktora, ktory je podla neho nepodstatny a ze bude problem s otehu, tak naco cakat? 😉
@drobca07 ivanka, ved tvoje EKG je celkom pekny graf 🙂 ked vynechas teplotu 5.11., tak jednoznacne vidno, ze bola ovu 10.11. 😉 ale ked si chora nie je to meranie az take presne, ale vidno, ze ovu bola! 😵 mas mozno trosku kratsiu lutealnu fazu (poovulacnu) 11 dni, byva zvycajne 12-16, ale to az tak nevadi, ja som tiez mavala kratsiu a otehotnela som 😉 ale vraj je na predlzenie dobra ta vcelia kasicka, co ma teraz simonkato. a vies, ze po klamlivom dusiku na teste byva coskoro kolajnickovy test? 🙂 drzim palce, nech ti konecne pridu na to, co ti je, poriadne ta vyliecia a k babatku uz nebude daleko, uvidis 😉 😵
ahpjte bbaky som tu na skok konecne som dneska trocha fungovala, vcerami dosli vitaminy konecne a vyzera ze zaberaju je mi lepsie 🙂 tak za 41€ musia byt ddobre 🙂
@drobca07 ach moja tam ma mrzi tvoj zdravotny stav - skore uzdravenie prajem 🙂 a verim ze lekari si na teba posvietia a konecne budes najstastnejsia pod slnkom s vytuzenym babenkom :-*
na mna tiez nieco lezie .. mozno je to len z toho chladneho pocasie .. ale vytesujem sa z posledneho tyzdna v praci (teda do buduceho stvrtku este pracujem) .. pak dovca .. a chcem ostat doma na PN-ke .. ale zase uz mam v praci aj nervy na krajicku .. vela je toho .. a uz nevladzem ani len sediet.. a nie to este sustredit sa na pracu ..
pekny vecer prajem .. zajtra vas budem opat pomedzi pracou sledovat 🙂
Dobre ranko dievcence ci skor skoro obed dako mrtvo tu mate sa mi to vobec nezda co vsetky spite v tento pochmurny uprsany dnik ???
@drobca07 ach moja co to je ked sa furt vsetko na teba lepi to hnusne viem ako sa citis teda nie celkom lebo ty sa trapis ovela dlhsie ako ja ale urcite nam raz vide to slniecko a bude nam potom uz len dobre ved ked sme si uz tolko vytrpeli.Dufam ze konecne zistia co ti je a cim skor ta daju do poriadku .Ozvi sa nam silno na teba budem mysliet posielam vsetku pozitivnu energiu co v sebe este mam ty si ju viac zasluzis.

@franica ja uplne chapem ako ti je pri pohlade na vsetky deticky a tehulky. je ine ked sa zacnes snazit o prve babo a nedari sa, ako ked sa zacnes snazit o babo po neuspesnom tehu. moje myslienky mali iba jeden jediny ciel, aj ked som sa snazila nemysliet 😅 a vidiiis, ako som skoncila 😉 😵 tak za chvilku dopadnes aj ty 😉 TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😵