Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ajojte kočky.... ja nejako neviem spať...je mi na grcku, strašne ma bolí bruško tak dúfam, že sa mrcha do rána rozbehne lebo ma od tých bolestí asi porazí... 😢
dobré ráno všetkým
babule jedna otázočka na vás všetky - môže byť hladina HCG vyššia cez deň resp. večer, v noci a ráno slabá?
lebo to čo so mnou už robia tie testy, to už vôbec nie je pekné..... 😖
včera o 23:00 mi to nedalo ako mi bolo zle a urobila testík na ktorom boli krásne // - juj hned mi srdiečko poskočilo a bola som hned pripravená urobiť si testík aj ráno ..... to , že som v noci bohvieako nespala vám asi rozprávať nemusím..... 🤐
raňajší testík však ledva ledva ukazuje ducha - neviem, či by vôbec na fotke bol vidieť 😢
26DC som mala tiež "ducha" - 29DC test úplne negatívny - 33DC včera, celkom slušné // , 34DC - dnes ráno slabulinký duch ......
26, 33 a 34 DC boli mamatesty , 29 bol womansecret............alebo sa so mnou mamatesty "nepekne zahrávajú" !!!! ☹
.............ak niečo u mňa je tak to asi odchádza........... 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
....ja už naozaj nevládzem..................prečo???????.........................prečo ja??????????????????????
(chcela som vám hodiť fotečky ale som u rodičov a nemám tu kábel, takže hned ako to bude možné vám to sem dám)
@drobca07 no drobca nasa, ten ranny negativny nic nemusi znamenat... mozno si bola predtym skorej v noci cikat a hcg sa nenazbieralo... vies co moja,tes sa a predstavuj si,ze si tehu,skus to,aspon sa o to pokus...viem,ze je to tazke... ale skus mysliet na to,ze tie dve ciarky vcera v noci tam predsa neboli pre nic za nic,takze mozno naozaj si...
@drobca07 coze mojka ?? 😨 večer krasne palice a rano duch na teste tej iste znacky ? .. nestretla som sa s niecim takym .. lieky ti to nemozu nejak ovplyvnovat ci momentalne ziadne neberies?
kedy mas najblizsiu kontrolu u dr. ? drz sa moja myslim na teba veeeeeelmi velmi .. :-* :-* :-*
u mna tentokrat bola na druhy den meskania rano velmi slabulinka ciarocka a to pri prvom tehu som mala uz silnu ciarku ako ta prva,... ale zosilnievala... pripisovala som to tomu,ze ja vzdycky chodievam cikat okolo 3-tej rano a to sa potom nenazbiera... testni zajtra rano,alebo v nedelu rano... a take myslienky,ze to odchadza,to si vyhod z hlavy... moja zlata Ivka, dnes sa na vsetko vykasli,uplne na vsetko,mysli na to,ze mozno si tehu a tes sa z toho,vykasli sa na realitu,sprav si den ako zo sna... lahko sa mi to vsetko hovori,ale skus to,co ak to pomoze,takze stooji to za to vyskusat to 🙂)) tie ciarocky tam neboli len tak🙂 a nemaju preco odcchadzat,urcite tam zostanu... telo je zazrak🙂)) ver tomu Ivka🙂
(mam kolegynu,co sa vola Ivka,az som kusok na pochybach,ci sa volas Ivka🙂 ale ze si dobre pamatam🙂))
moja zlata Ivka,takto oslovujem malokoho,sprav si krasny dnik,na negativa sa vykasli a mysli co najviac pozitivne a prezi dnesny dne ako v najkrajsom sne🙂
@deculko @rohlicka ahojte, aspoň ste tu lebo som ako "na ihlách" ... nie teraz neberiem vôbec žiadne lieky tak by to veľmi nemalo byť z čoho..... ja sa už bojím uveriť čomukoľvek....na tom teste z večera vôbec tú druhú / hľadať nemusím, pekne ju vidieť ale na tom rannom dobreže lupou nepozerám......
...mám doma ešte Duphaston.....myslíte, že by som si mala dať??? .....zase je víkend a ja neviem čo mám robiť........9 a pol roka čakám na túto chvíľu a teraz toto????
juj keby som tu mala kábel tak vám to sem hned hodím....
@drobca07 vies co drobca,ono to tam bude... urcite ... a ci duphaston... veru mi napada teraz prve,ze ano... vsak si ho dlhy cas brala a nic zle ti nerobil... mozno by ho trebalo...nemas nahodou na tvojho dokyho telef.cislo,zeby si sa ho spytala? no je dost mozno,ze asi by som si ho dala...
@deculko no nemám číslo, hned by som mu volala,.....skúsim to teda s tým duphikom tak ako je napísané na letáku - v prípade hroziaceho potratu 2x1tbl denne , len sa bojím toho, že ak zase nič a len ma to všetko "klame" tak budem mať zase predlžený cyklus tak som v pomykove.....a nechcem ani veľmi experimentovať lebo môj doky odchádza 14 decembra do USA na neviem aké lekárske konzíliá či čo a vráti sa až na konci januára tak som hotová celá z toho.....
@drobca07 to,ze si teraz rozrusena je aj z hormonov...,takze pohodka Ivka nasa. A posac toho casu,co bude tvoj doktor prec,si najdes nejaku nahradu,aby si mala rezervu,pojdes za nim a rovno sa spytas,kto ho zastupuje... nech niekoho mas...
tie dve ciarocky tam neboli len tak,oni sa zo ziadnych liekov predsa nemozu nazbierat...a vykasli sa na to,ze mozno budes o paru dni sklamana...teraz je tvoj den... tak sa z neho tes,uplne bez pochybnosti,co ak...tieto dni ti daju taku nadej a taku silu,ze to vyjde... ja som velmi pod vyplyvom knihy Tajomstvo...ale ono to funguje,u mna to fungovalo,aj ked som o tej knizke este nevedela... takze zi pre dnesok a kasli na to,co bude dalsie dni,dneska bud stastna... takuto chvilu si etse nezazila,tak z nej bud stastna a vdacna,ze si na teste nieco take nasla... je to zazrak a bude to zazrak 🙂))) uvidis Ivka🙂
@drobca07 uff Ivka, s väčšou záhadou som sa ešte nestretla...súhlasím s Evičkou, že ked už nič iné nevieš spraviť, tak skús to pozitívne myslenie....že sklamaní bolo dosť, tak teraz si mala 1x kolajnice, tak na ne intenzívne mysli (predpokladám, že to inak ani nejde 🙂 )....a ked nemáš č. na dokiho ešte ma napadá tá online poradňa- mne to vtedy veľmi pomohlo, že som tam písala a dostala som aj iný názor, je to na gynda.sk a hned vpravo je tam okienko...pozerala som, že poslednú odpoveď písal doktor včera večer, tak podľa mňa aj cez víkend napíšu....juj no krásne by to bolo, keby to bola pravda- nepredbieham, ale držím palce 🙂
Ivka,mne sa chce namotavat ta🙂)) lebo nieco take si nezazila🙂)) ziaden tast pre nic za nic take nieco neukaze🙂)) to musi byt tam🙂a ten ranajsi bol pokazeny,alebo si bola cez noc cikat..
takze je to tam a dnesny den je tvoj🙂)) mozno sa stal zazrak,lebo kazde tehu je zazrakom🙂)) bude dobre🙂)
dakujem vám kočky za povzbudivé slová, šupla som si teraz jedného duphika pre istotu 😉 snažím sa myslieť pozitívne ani neviete ako, ked som to večer uvidela tak som prestala dýchať a hľadela sa dobrú hodinu na ten test ako zamrznutá .....a no a čo - ved to bolo prvý krát v živote (ked nerátam toho imag. ducha 26DC.... ani si neviete predstaviť čo to pre mňa po tých rokoch znamená - je to iskrička nádeje a svetlo v mojom živote a začala mi znovu byť srdce a nepripúšťam nič iné len to, že keď som už celá taká "INÁ" tak, že mám aj opačné hcg - večer silné, ráno slabé 😀
myslím pozitívne, myslím pozitívne 😉
@franica a kde nájdem tú online poradňu? len pre istotu kdyby neco ....
@drobca07 super, že takto myslíš, ja ti verím, že to takto prežívaš...ale ako ti dlho hovoríme, raz musí prísť rad aj na teba a možno je to práve teraz 😵 Tak sa uvidí...máš ešte testy? Aby si mohla sledovať- a referovať nám, samozrejme 😀
a tu je tá poradňa- hoď tam jednu otázku, nič za to nedáš http://www.gynda.sk/
@drobca07 Ivka niečo na tom pozitivnom mysleni bude .. tak nechaj teraz 2 dni testikovanie bokom .. mysli na svoje vytuzene ||, ktore si si uz nasla 😵 😵 😵 a pondelok nam hodis dalsi testik a fotecky na zhodnotenie .. posielam ti na posilnenie tehu virusik TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT a hlavne aby tvoje palicky silneli :-* || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || ||
+ posielam srdiečko aby si už len pozitivne myslela a tešila sa z pondelkoveho vysledku :-* :-* :-*
dievčata myslite na nas 🙂 dnes ideme s mm skusit zjednat cenu bytu .. ak by sa nam to podarilo .. na novy rok by sme chceli ist do vlastneho 😵 😵 😵
Ahojte babulky moje krásne. Celý víkend budem v práci, tak sa vám môžem na plno venovať keďže cez týždeň nestíham. @drobca07 čo to, čo to mojka, že // a duch? Toto nebude len tak. Ty len pekne papaj dufík a uvidíš, že o pár dní budú palice ako hrom. Len sa teraz nestresuj a bude všetko v poriadku. Inak aj ja mám strašne mizerný graf BT. Hlavne kvôli stresom, čo som prežila ☹ . Podľa BT ovula ešte nebola, čo ma dosť znervózňuje 😠 Nie kvôli snaženiu ale preto, že čím neskôr bude ovula, tým neskôr príde mrcha a ja si nemôžem dovoliť aby mi meškala kvôli laparke. Nechcem ju presúvať na január. Už to chcem mať za sebou a Vianoce si krásne užiť. Drž sa zlatíčko, silno na teba myslím, posielam kopec pozitívnej energie a keď budeš môcť,hoď sem fotky testíkov
@zora256 moja čo sa to u vás stalo? Toto sú veľmi smutné správičky ☹ . Musím sa ti ale priznať, že aj ten môj bol taký. Dieťa nám netreba, vystačíme si sami. Najprv som bola z toho nešťastná, tlačila som na neho a naliehala, no malo to presne opačný efekt a to, že sme sa len hádali a nechcel som nou spávať. Tak som sa na to vykašlala a akosi sa mu to potom uležalo v hlave a už rok sa snažíme o mimi. Možno aj ten tvoj si potrebuje urovnať myšlienky a dať si pauzu od snažilkovania. Možno chce len počkať kým malý trošku podrastie. Rozhodne to ešte nevzdávaj,veď nie je koniec sveta. Pekne si užite Vianoce a v novom roku to s ním skús opäť prebrať. Držím ti silno palce aby mužík zmenil názor
@franica @horseshoe babule verím, že všetko zlé už mám za sebou a že ma čaká už len to dobré. Zamerala som sa na laparku a na mamčinu operáciu a keď to bude za mnou, tak sa opäť vrhnem na snažilkovanie. Veď budem chodiť aj do CARu a tam už musia vedieť čo majú som nou robiť 🙂
@drobca07 drzim siiiiilno palceky, tie // sa tam urcite neobjavili len tak 🙂 podla mna si urob krasny vikend a mysli na to ze uz si tehu 🙂 a v pondelok ked si budes robit test, bude tam mat poriadne kolajnice 🙂
Naša tabuľka 🙂: @deculko slniečko ty už medzi nás nepatríš, tak som ťa vyradila a Helenka ťa dá do novej tabuľky 🙂
@alicek14 @hana2626 baby tá vaša mrchaňa ma mrzí ale Vianoce to istia 😀
@zvolsiinylogin 20.11. ryby
@zora256 22.11. baran Zora
@werusss 24.11. váhy Veronika
@waltea 27.11. vodnár Linda
@linddi 30.11. baran Zlatica
@jeackynka 2.12. baran
@leonetka 2.12. baran
@sam1234 12.12. strelec
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@renitri 13.12. škorpión Renátka
@hana2626 13.12. rak
@franica 15-16.11. Váhy Zuzanka
@tatiana77 18-22.12. kozorožec
@alicek14 20.12. baran Alica
@ataner81 január 2013 panna Renka budúca mamička
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@ataner81 @lienka19881 ďakujem kočky za povzbudenie veľmi mi to pomáha
Renka ak sa tebe zdá tvoje meranie BT divné tak sa kukni na to moje - EKG ako vyšité .....
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/drobca07/gra...

@renitri Nemáš zač,a díky aj ja držkám palčeky každej snažilke aby nedošla ms a tým ktoré majú teraz ms alebo už maly aby sa im zadarilo,aby boli krásne Vianoce s fazuľkami v bruškách 🙂