Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@drobca07 ahoooj ivka 😵 tesim sa z testiku, ale este len tak potichucky, aj ked verim, ze zachilku tu budeme moct vsetky kricat z plneho hrdla 😵 😵 😵 😵 tvoj grafik je nahodou pekny, taky tehulkovsky 😅 😉 odmysli si teplotu 22.11. a drzi sa hore 😵 duphika by som urcite jedla, ani na okamih by som nezavahala, keby som ho mala doma 😉 drziiiiiiiiiiiiiiiiim palce moc moc moc 😵 😵 😵
@drobca07 tak čo ti iné ostáva, len si ho spraviť z toho prvého moču a uvidíš...ak túto noc lepšie pospíš a vydržíš do rána necikať, tak by to tam malo byť...juuuj som ale zvedavá, zajtra tu hned prídem pozrieť 🙂
@rohlicka tak to mám chápať tak, že ten byt sa vám páčil a už ide iba o cenu? Som zvedavá aj na to, ako vy dopadnete, držím palce, nech sú majitelia ochotní zjednávať 😉
@ataner81 seruuuuus, konečne 🙂 Jasné, že máš všetko zlé za sebou a vidíš, aké zlé je stresovať?! Možno ovu aj bola len ten graf to z tých skokov neurčil a mohla sa kvôli stresom aj posunúť, čo ale nemusí znamenať, že ti to posunie aj mrchu..ja som ti svoju veľmi ochotne poslala, takže minimálne tú dostať musíš...ale teraz vážne- tak povinne každý deň si dávaj červené, nech ti to urýchli. A dúfam, že ked sa všetko vyriešilo a mraky pominuli, tak už nedymíš ako komín 😠 😠 ...lebo dovoľ, aby som proti tebe použila tvoje vlastné slová...vo vyúdenej maternici sa žiadnej fazuľke páčiť nebude 😀
@janka9900 dakujem za toľko krásnych slov a myslím pozitívne- aj keby to nakoniec nevyšlo aspoň viem, že sa to dá, že to ide aj bez IUI a pod.... že som schopná otehotnieť len mi máličko chýbalo postimulovať ovu....je to pre mňa nový poznatok, niečo neuveriteľné a beriem to ako zázrak a dúfam, že to nie je iba zlý sen.... 😉
@drobca07 no ani ten môj nie je ukážkový kuk http://www.womenzone.cz/uzivatelka/ataner81/gra... A toho dufíka by som ja osobne brala. Radšej brať zbytočne ako ľutovať, že si ho nebrala. Dufík ti cyklus nerozhádže a ani neoddiali mrchu, tak sa neboj,nestresuj a všetko bude v poriadku 🙂
@franica servus moja 😀 .Ovulka ešte nebola aj keď testíky si nerobím. Dúfam,že bude dnes nech mrchaňa dorazí načas 😠
dievcence... malinke vlasocky do ruzova som mala teraz na toaletaku...ale vsugerovavam si,ze to predsa nic neznamena a ze to moja bublinka predsa ustoji,nie..... tak odo dnes nohy na stol...ziadne dvihanie maleho...lebo stale na to pozabudnem... a predsa jedna z vas vravela,ze uz tehu bez spinenia je zlvastne,nie... ... takze pozitivne myslenie robi zazraky... 🙂))
@franica ano Zuzka .. bytik bol peknucky .. aj polohou nam vyhovuje .. uz len chceme sa priamo s majitelmi dohodnut v akej miere sa da vyjednavat s cenou .. pozitivne myslim aby to dobre dopadlo .. a najneskor do konca januara by sme boli vo svojom hniezdocku 🙂 a pripravili zazemie Emmke 🙂
@drobca07 Ivanka juj hned mam krajsi dnik drzim moc moc moc prsteky nech tie testy nevymyslaju a ukazu ti krasne palice .A k tomu hcg ze nekolice kravina moje kolisalo hrozne ked som bola pri druhom v nemocke len pekne papaj duphika lebo mne ho nedali a tam bola ta chyba.Doma som mala 7testou pozitivnych dosla do nemocnice s bolestami a tam test negativny a kukali na mna jak na magora.Takze pekne duphaston davaj aj tri krat za den rano naobed vecer stat sa ti nema co len ti pomoze.Drzim prsteky a myslim na teba.
@rohlicka juj tak to sa teším, lebo že vám padol do oka, je už polka úspechu, ja verím, že sa dohodnete...ľudia v dnešnej dobe tak nemajú peniaze, že človek môže byť rád, že vôbec niečo predá, takže verím, že vám vyjde v ústrety 😉 Tak nech sa to podarí pfuj pfuj...a potom (pozor, prichádza samopozvanie 😀 ) prídeme pozrieť a skolaudovať 🙂 🙂
@rohlicka ahoj, ja som bola tento tyzden v poradni a este stale nevieme co to bude,nas drobcek sa rozhodol ,ze sa nam neukaze, 🙂
@slavkaadusko tesim sa ze si sa ppo takej dlhej dobe ozvala 🙂 ale inac ako sa mate ? vsetko je vporiadku ? 🙂ak budes mat informacie o pohlavi daj nam vediet 🙂
@rohlicka ja tu v poslednej dobe moc nechodim,mame sa celkom dobre, od 20 tt som na rizikovom,tak cele dni len lezim v posteli a vy sa mate ako,jasne ked budem vediet pohlavie,tak ti napisem
@slavkaadusko ja konkretne sa mam dobre .. mam pred sebou posledny tyzden v praci a chcem sa dat na PN-ku .. a od decembra uz len polezkavat doma 🙂 a tesit sa na vianoce 🙂
ak by si sa nudila cez den 🙂 kludne tu este zavitaj a mozno budes vediet poradit nejake snazilke pripadne tehulke s vlastnymi skusenostami 🙂
ahojte, tak som späť
@ataner81 zlatko testy som nakúpila ale len womansecret, lebo u nás v meste vôbec mamatesty nemajú, tak tie si ešte skúsim objednať cez net do zásoby..... 😅
kukala som na ten testík z rána a po uschnutí je takmer taký istý ako ten z večera 😅 tak snáááááááááď.............. 😉
zajtra ráno som tu ako "na koni" 😀 držte všetky palčeky (potíšku samozrejme) ....a všetkým vám zatiaľ dakujem krásne za všetky tie úžastné povzbudivé slová samozrejme aj tebe @simonkato
@ataner81 si poklad, ja sa modlím aby všetko dobre dopadlo......bože, ked si predstavím tie roky čakania na // a teraz ani neviem ako sa mám vlastne tváriť čo som z toho taká zmätená..... 😅 ....teším a zároveň sa bojím zajtrajška, čo testík ukáže.....a ver mi, že neprejde deň aby som na vás tu nemyslela, každú jednu a posielala energiu a silu bojovať tak ako ja......a všetky tehuľky len nech pekne posielajú T vírusy vo veľkých množstvách 😉
@ataner81 myslím pozitívne a teším sa tak pevne verím, že sa nesklamem.....idem si teraz trošku zdriemnuť, strašne ma láme lebo som v noci skoro vôbec nespala.... zatiaľ ajojte a určite sa ozvem čo nové....stále mám bolesti ako pred mrchou aj bruško aj prsia....... vôbec nič iné necítim.....akurát mám divné chute a nechutí mi džús môj obľúbený.....

@franica písala som a už mi aj odpísali - že : hCG nekolíše ráno a večer. Liek zatiaľ neužívajte. Zajtra ráno si test z prvého moču zopakujte.
...ale ja som už dneska duphika jedného spapala 😅 tak teraz čo? mám ho brať alebo nie?
...ked mi ho môj doky nechal a povedal, že si ho mám šetriť pre prípadné tehu tak asi by som ho aj tak brala, či?
...teraz sama neviem....idem do mesta za chvilku tak kúpim woman test a ráno skúsim čo to spraví - samozrejme nepochybujem o tom že tam niečo bude 🙂 - teraz už verím verím verím na zázraky......