icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

deculko
24. nov 2012

@drobca07 drzim obrovske palce,to by bola paraaaada🙂)))) to bol nas zazrak🙂)))

deculko
24. nov 2012

dakujem dievctata,za slova. Zatial som viacej toho svetloruzoveho nemala... s malym som si teraz hodinku zdriemla....a spomenula som si,ze som rano prasila z balkona 3 paplony,ktore davame kolo postele,ak by maly bacol na zem a jeden z nich je dost tazky.... vobec ma to nenapdalo,ze toto by som uz nemala robit...takze uz ani nebudem,uz budem davat pozor,uz nohy na stol a kaslem na neporiadok kolo seba... muzik pomoze,jak pride z roboty... uz sa budem setrit 🙂

ataner81
24. nov 2012

@drobca07 to sú dobré znamenia. Júúúúúúúj už nech je ráno a môžme sa spolu tešiť 😀 😀 😀 😀 😀

deculko
24. nov 2012

tu su virusiky @drobca07 🙂) T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T T T T T T T T T T

deculko
24. nov 2012

@drobca07 citam si ten tvoj prispevok,ze tam mas po vyschnuti testu rovnaku ciarku ako zo vcera..uz neviem kolky krat....to by bola taka nadhera drobca,ze to by sme robili super konikovu oslavu... tak len tak dalej🙂) sme s tebou v ocakavani🙂)))

sabaka
24. nov 2012

@drobca07 to by bolo uzaaaaaasneeeeeeee! 🙂 mysli teraz hlavne pozitivne, ja som toho nazoru ze aj dusevna rovnovaha vela zmoze. ... no a ved hcg stupa nie z hodiny na hodinu ale odporuca sa testovat v dvojdnovych intervaloch aby bolo vidiet rozdiel, takze podla mna je vsetko na najlepsej ceste 🙂

drobca07
24. nov 2012

ešte raz vám všetkým dakujem babulky, velmi na vás myslím a teším sa na zajtra lebo nič iné si nepripúšťam ako peknú čiarku na testíku 🙂 verím verím verím

ellis21
24. nov 2012

Ahojte dievčatá, nechcela som sem moc chodiť, lebo ešte sa necítim moc dobre ale už ste mi chýbali. Nechce sa mi všetko čítať, tak mi prosím napíšte v skratke čo nové 🙂

rohlicka
24. nov 2012

@ellis21 staci ak si presitas posledne 2 stranky a dozvies sa o Ivankinom testiku s || taky maly zazrak .. vsetci drzime @drobca07 palceky .. a zajtra rano cakame na krasny testik

ellis21
24. nov 2012

@rohlicka no to som si čítala a veľmi sa teším, dúfam, že bude všetko ok. Dúfam, že aj ostatné tehulky sú ok 🙂 A čo zuzka?

rohlicka
24. nov 2012

@ellis21 zuzka @franica - nakoniec jej mrcha prisla par dni skor .. ale opat zacina novy snazilkovy mesiac 🙂 a kedze sme mali mini stretko so Zuzkou .. snazila som sa ju nakazit tuehu virusikom osobne .. aby ydecember bol 100% uspesny 🙂

skoro kazda kočka mala tazke obdobie poslednu dobu .. take nejake zacarovane tyzdne boli .. ale zacina svitat na lepsie casy .. a verim ze coskoro k nam opat aj ty zavitas castejsie .. :-*

ellis21
24. nov 2012

@rohlicka ale áno, budem chodiť častejšie, len sa priznám, že mi to moc nerobilo dobre. Keď si predstavím ako sa mi pekne počítali týždne, ako som s vami prežívala tehu príznaky a podobne a teraz nič. Trošku vám aj závidím, samozrejme v dobrom, ale závisť je to predsa, nebudem klamať, proste je to tak a nechcem aby som niečo zlé privolala, tak vás sem tam sledujem. No dúfam, že všetko bude ok a v januári sa zadarí. Nechcem čakať 3 mesiace, ja by som najradšej skúšala už teraz, no ešte nesmiem sexovať až po prvej mrche. Tak musím vydržať. 🙂

rohlicka
24. nov 2012

@ellis21 ja viem ze ti to nerobilo dobre .. ale verim ze kazdym dnom to bude lepsie a lepsie .. kedze sa blizi dalsie snazilkovanie .. je dobre ak budes pozitivne mysliet a nebudes si to natahovat ak sa budes dobre citit .. takze ako uznas za vhodne .. tolko pockaj .. budeme na teba silno mysliet .. a este raz TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTT aby coskoro rany na dusicke zalepila naplast v podobe || 🙂

deculko
24. nov 2012

@drobca07 aj my verime🙂)) zajtra nam daj vediet,prideme sa sem rano pozriet🙂)) aj ked nebude fotka,ale staci info🙂)))

janka9900
24. nov 2012

@ellis21 ahooj ellis 🙂 som rada, ze si sa tu ukazala 🙂 verim, ze v januari budete stastni 😵 a mozno aj skor 😉 ja som tiez chcela uz po prvej mrche skusat, keby som nemusela cakat na vysetrenia 😅 psychicky som sa citila maximalne pripravena 🙂 velmi vam drzim palce 😵

typa
24. nov 2012

@ellis21 ahooj,som rada,ze si sa tu zastavila. Myslela som na Teba,lebo mojej kolegyni sa teraz stalo to iste. Vcera bola v ke v nemocnici.
Mna tesi myslienka,ze nemas problem otehotniet,tak urcite sa vam babo onedlho podari 🙂

zvolsiinylogin
24. nov 2012

@ataner81 ahojki, tak ja nepredpokladane som dostala 8.11., takze dalsia bude asi tak 1 - 4.12...
a mam otazocku na dievcata, moze prist mrchana po dobrom sexiku? lebo mne sa to stalo, a tak sa mi posunul cyklus o dva tyzdne cca.no neviem, alebo, co to mohlo byt?

ataner81
25. nov 2012

Dobré ránko krásky moje koníkové 😀 Ako sa mi dnes máte? Ja mám asi anavulačný cyklus. Robila som si ovu testy a nič ☹ .Ani BT mi nič neukázala ☹ Ono je to teraz jedno a testovala som iba preto, že podľa toho kedy mám ovulu, tak viem kedy mi príde mrcha.Pevne verím, že keď nebola ovula, tak mrchaňa príde načas a ja tú laparku absolvujem už v decembri a nie až v januárz ☹ ☹ ☹ ☹ @drobca07 zlatinko vstávaj a šup šup cikať nech vieme výsledok. Tak silno som na teba večer myslela až sa mi s tebou snívalo a aj moja prvá myšlienka po prebudení patrila tebe 🙂 . Už sa neviem dočkať tvojho // testíku 😀 😀 😀 😀 😀 Mám v pláne sa dneska s tebou strašne tešiť, výskať od radosti a tancovať na tvoju počesť, tak rýchlo vstaň a oznám šťastný verdikt 😉 Silno držím palce a neboj, určite tam aspoň dušík bude 🙂
Aktualizácia tabuľky 🙂
@zora256 22.11. baran Zora
@werusss 24.11. váhy Veronika
@waltea 27.11. vodnár Linda
@linddi 30.11. baran Zlatica
@zvolsiinylogin 1-4.12. ryby
@jeackynka 2.12. baran
@leonetka 2.12. baran
@sam1234 12.12. strelec
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@renitri 13.12. škorpión Renátka
@hana2626 13.12. rak
@franica 15-16.11. Váhy Zuzanka
@tatiana77 18-22.12. kozorožec
@alicek14 20.12. baran Alica

@ataner81 január 2013 panna Renka budúca mamina
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@ellis21 čoskoro trojnásobná mamička

ataner81
25. nov 2012

Halo,halo to tu dnes nikto nie je?

janka9900
25. nov 2012

@ataner81 dobre ranko renatka 🙂 este asi vsetci spia 😝 ja som rychlo zapla nb, ze uz tu budu ivkine kolajnice a nikde nic, haloooo @drobca07 uz sa nemoze dockat 😵 😵 😵
reni, som si pozrela tvoj graf, no neviem, neviem, si myslim, ze este vystreli teplota 😅 este si len 17DC 😕 ale radsej ti prajem, nech nevystreli a mrcha pride nacas, aby si stihla laparku este v decembri 😉

ataner81
25. nov 2012

@janka9900 ahoj moja. Neviem čo si mám o tej mojej teplote myslieť. Dnes mi klesla na 36,5 ☹ Snáď mrchaňa príde ako má. Ivka nás tu riadne naťahuje. Už sa jej neviem dočkať

deculko
25. nov 2012

dobre ranko,aj ja uz robim na Ivku kuk🙂))

janka9900
25. nov 2012

@ataner81 no ved uvidis, ci sa zdvihne, ale ty mavas celkom pravidelnu mrchu, ci ani nie? 😅

rohlicka
25. nov 2012

@ataner81 ahojky tiez som pribehla hned ci nie su novinky od Ivanky @drobca07 tak dufame ze cim skor sa nam ozve 🙂

ja som mala zlu noc ... strasne prebudenu .. este ma aj hlava pobolievala vecer a v noci tiez ked som sa prebrala .. ale rano (musim poklopat) je to lepsie. ..

a ty opat v praci Renatka ? 🙂

drobca07
25. nov 2012

ahojte babule tak som tu tu 🙂 fotečky vám všetky nahádžem zajtra lebo sme stále u našich a tu kábel nemám....ráno som robila samozrejme testík ten womansecret - sú tam // , síce slabšie ako na mamateste ale sú 🙂 , ja stále verím, že to je iba tým, že je mamatest citlivejší aj keď sú oba desiatkové...... 😅 držte držte držte mi palčeky nech to tak aj zostane a už nech to iba silnie 🙂

janka9900
25. nov 2012

@deculko 😀 tu budeme sediet vsetky doobeda ako na ihlach 😀 a ivke nakoniec u rodicov nepojde net 😀

janka9900
25. nov 2012

@drobca07 😵 😵 😵 ivkaaa, potichucky juchuuuu 😵 mamatest je citlivejsi, aj ked su rovnake. o dva dni bude isto silnejsi 😵 ja sa tak tesiiiim 😵 drzim, drzim, drziiiim palceky 😵

deculko
25. nov 2012

@drobca07 je to tam, je to tam 😵 😵 😵 😵 😵 drzime palce Ivka nasa,zazrak nas 🙂)

rohlicka
25. nov 2012

@janka9900, @deculko tak žienky teraz je najvyssi cas poslat nasej Ivanke @drobca07 cerstve ranne TEHU hormoniky (virusiky) TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT tfuj tfuj tfuj mojka drzim silno palceky .. a kazdu chvilku na vas myslim (teba a tvoju malu fazulenku) :-*

ataner81
25. nov 2012

@drobca07 Ivaka tak je tá najúžasnejšia správa za posledné mesiace. Straaaaaaaaaaaaaaaaaaašne sa s tebou teším a zo srdiečka ti blahoželám. Je to úžasné, že sa sny plnia. Už to vyšlo @sabaka a teraz tebe, takže na rade som teraz ja jupíííííííí 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀