Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
dakujem dievctata,za slova. Zatial som viacej toho svetloruzoveho nemala... s malym som si teraz hodinku zdriemla....a spomenula som si,ze som rano prasila z balkona 3 paplony,ktore davame kolo postele,ak by maly bacol na zem a jeden z nich je dost tazky.... vobec ma to nenapdalo,ze toto by som uz nemala robit...takze uz ani nebudem,uz budem davat pozor,uz nohy na stol a kaslem na neporiadok kolo seba... muzik pomoze,jak pride z roboty... uz sa budem setrit 🙂
tu su virusiky @drobca07 🙂) T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T T TT T T T T T T T T T T T T T T T T T T T
@drobca07 to by bolo uzaaaaaasneeeeeeee! 🙂 mysli teraz hlavne pozitivne, ja som toho nazoru ze aj dusevna rovnovaha vela zmoze. ... no a ved hcg stupa nie z hodiny na hodinu ale odporuca sa testovat v dvojdnovych intervaloch aby bolo vidiet rozdiel, takze podla mna je vsetko na najlepsej ceste 🙂
ešte raz vám všetkým dakujem babulky, velmi na vás myslím a teším sa na zajtra lebo nič iné si nepripúšťam ako peknú čiarku na testíku 🙂 verím verím verím
Ahojte dievčatá, nechcela som sem moc chodiť, lebo ešte sa necítim moc dobre ale už ste mi chýbali. Nechce sa mi všetko čítať, tak mi prosím napíšte v skratke čo nové 🙂
@ellis21 zuzka @franica - nakoniec jej mrcha prisla par dni skor .. ale opat zacina novy snazilkovy mesiac 🙂 a kedze sme mali mini stretko so Zuzkou .. snazila som sa ju nakazit tuehu virusikom osobne .. aby ydecember bol 100% uspesny 🙂
skoro kazda kočka mala tazke obdobie poslednu dobu .. take nejake zacarovane tyzdne boli .. ale zacina svitat na lepsie casy .. a verim ze coskoro k nam opat aj ty zavitas castejsie .. :-*
@rohlicka ale áno, budem chodiť častejšie, len sa priznám, že mi to moc nerobilo dobre. Keď si predstavím ako sa mi pekne počítali týždne, ako som s vami prežívala tehu príznaky a podobne a teraz nič. Trošku vám aj závidím, samozrejme v dobrom, ale závisť je to predsa, nebudem klamať, proste je to tak a nechcem aby som niečo zlé privolala, tak vás sem tam sledujem. No dúfam, že všetko bude ok a v januári sa zadarí. Nechcem čakať 3 mesiace, ja by som najradšej skúšala už teraz, no ešte nesmiem sexovať až po prvej mrche. Tak musím vydržať. 🙂
@ellis21 ja viem ze ti to nerobilo dobre .. ale verim ze kazdym dnom to bude lepsie a lepsie .. kedze sa blizi dalsie snazilkovanie .. je dobre ak budes pozitivne mysliet a nebudes si to natahovat ak sa budes dobre citit .. takze ako uznas za vhodne .. tolko pockaj .. budeme na teba silno mysliet .. a este raz TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTTT aby coskoro rany na dusicke zalepila naplast v podobe || 🙂
@ataner81 ahojki, tak ja nepredpokladane som dostala 8.11., takze dalsia bude asi tak 1 - 4.12...
a mam otazocku na dievcata, moze prist mrchana po dobrom sexiku? lebo mne sa to stalo, a tak sa mi posunul cyklus o dva tyzdne cca.no neviem, alebo, co to mohlo byt?
Dobré ránko krásky moje koníkové 😀 Ako sa mi dnes máte? Ja mám asi anavulačný cyklus. Robila som si ovu testy a nič ☹ .Ani BT mi nič neukázala ☹ Ono je to teraz jedno a testovala som iba preto, že podľa toho kedy mám ovulu, tak viem kedy mi príde mrcha.Pevne verím, že keď nebola ovula, tak mrchaňa príde načas a ja tú laparku absolvujem už v decembri a nie až v januárz ☹ ☹ ☹ ☹ @drobca07 zlatinko vstávaj a šup šup cikať nech vieme výsledok. Tak silno som na teba večer myslela až sa mi s tebou snívalo a aj moja prvá myšlienka po prebudení patrila tebe 🙂 . Už sa neviem dočkať tvojho // testíku 😀 😀 😀 😀 😀 Mám v pláne sa dneska s tebou strašne tešiť, výskať od radosti a tancovať na tvoju počesť, tak rýchlo vstaň a oznám šťastný verdikt 😉 Silno držím palce a neboj, určite tam aspoň dušík bude 🙂
Aktualizácia tabuľky 🙂
@zora256 22.11. baran Zora
@werusss 24.11. váhy Veronika
@waltea 27.11. vodnár Linda
@linddi 30.11. baran Zlatica
@zvolsiinylogin 1-4.12. ryby
@jeackynka 2.12. baran
@leonetka 2.12. baran
@sam1234 12.12. strelec
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
@renitri 13.12. škorpión Renátka
@hana2626 13.12. rak
@franica 15-16.11. Váhy Zuzanka
@tatiana77 18-22.12. kozorožec
@alicek14 20.12. baran Alica
@ataner81 január 2013 panna Renka budúca mamina
@hanya1 lev rok 2013 -momentálne pauzičkuje, no čoskoro je opäť s nami
@simonkato momentálne oddychujúca no nádej nestrácajúca snažilka
@ellis21 čoskoro trojnásobná mamička
Halo,halo to tu dnes nikto nie je?
@ataner81 dobre ranko renatka 🙂 este asi vsetci spia 😝 ja som rychlo zapla nb, ze uz tu budu ivkine kolajnice a nikde nic, haloooo @drobca07 uz sa nemoze dockat 😵 😵 😵
reni, som si pozrela tvoj graf, no neviem, neviem, si myslim, ze este vystreli teplota 😅 este si len 17DC 😕 ale radsej ti prajem, nech nevystreli a mrcha pride nacas, aby si stihla laparku este v decembri 😉
dobre ranko,aj ja uz robim na Ivku kuk🙂))
@ataner81 ahojky tiez som pribehla hned ci nie su novinky od Ivanky @drobca07 tak dufame ze cim skor sa nam ozve 🙂
ja som mala zlu noc ... strasne prebudenu .. este ma aj hlava pobolievala vecer a v noci tiez ked som sa prebrala .. ale rano (musim poklopat) je to lepsie. ..
a ty opat v praci Renatka ? 🙂
ahojte babule tak som tu tu 🙂 fotečky vám všetky nahádžem zajtra lebo sme stále u našich a tu kábel nemám....ráno som robila samozrejme testík ten womansecret - sú tam // , síce slabšie ako na mamateste ale sú 🙂 , ja stále verím, že to je iba tým, že je mamatest citlivejší aj keď sú oba desiatkové...... 😅 držte držte držte mi palčeky nech to tak aj zostane a už nech to iba silnie 🙂
@janka9900, @deculko tak žienky teraz je najvyssi cas poslat nasej Ivanke @drobca07 cerstve ranne TEHU hormoniky (virusiky) TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT tfuj tfuj tfuj mojka drzim silno palceky .. a kazdu chvilku na vas myslim (teba a tvoju malu fazulenku) :-*

@drobca07 drzim obrovske palce,to by bola paraaaada🙂)))) to bol nas zazrak🙂)))