icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

drobca07
25. nov 2012

a k tej fotke čo tu bude pridávam popis :
najvrchnejší test 33DC 23:00 hod
stredný test 34 DC (včera) 7:00 hod
spodný test 35DC (dnes) 7:30 hod

no vravím, nevidieť to tak dobre, ked to poviem mm tak to odfotím na jeho on má super foťák 🙂

deculko
25. nov 2012
janka9900
25. nov 2012

@drobca07 tak tu uz nie je o com pochybovat!!! 😵 😵 😵 😵 tesiiiiiiiiiiiiiim sa velmi ivanka a drzim palceky, nech vsetko ide bez problemov az do stastneho konca 😵 😵 😵 😵 😵

deculko
25. nov 2012

@drobca07 hodilo mi tu fotku na vysku,tak pridaj popis zlava abo zprava🙂)))) nevadi,ze to tak tuna nevidno,vieme si predstavit,ze su ovela krajsie v skutocnosti🙂))) dnes je vas den a aj najblizsie dni budu vase dni🙂))))))))))))))))))))))))

drobca07
25. nov 2012

@deculko - ten womansecret je dnešný (to je ten naľavo) 🙂

deculko
25. nov 2012

@drobca07 si nas zazrak drobca, zazraky sa deju, sny sa plnia 🙂)) dneska mame krasny den 🙂)) cely rok bude kraaaasny🙂)) nech ziju dvojciarkove testiky🙂)))) a najblizsie tu budeme mat zuurku z testu Renusky:0))) a Simi 🙂)) a vsetky snazilky su na rade🙂))

typa
25. nov 2012

@drobca07 ja som na testy inak uplne slepa,ale tu vidim 2. ciarku na vsetkych 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Kraaaaaasa. Tak Ti to prajem Ivka. Normalne si niecim pripijem,ked Ti to.doky potvrdi 🙂 🙂 🙂

drobca07
25. nov 2012

ono to "naživo" vidieť dosť pekne a ešte mám v zásobe jeden testík - ten clearblue digitálny a ten si "šetrím" niekedy ku koncu týždňa a ukáže týždne , lebo podľa tehu kalkulačky - podľa ms 5tt a podľa ovu 3tt takže je to ešte veľmi máličko....

deculko
25. nov 2012

super drobca🙂))

deculko
25. nov 2012

idem papa,nieco navarit mojim dvom zazrakom... 🙂 papa zatial,dnes budem aj tak mysliet na vas,ako to Ivka povie mm 🙂))
potom nam @drobca07 povedz reakciu tvojho mm,budeme zvedave🙂)))))
krasny den vsetkym zelam🙂))
a Reny,ty nasa Reny,nesmut,lebo Vianoce su tu coby dub 😵

janka9900
25. nov 2012

@drobca07 ten digitest sa mi zda ukazuje od ovulky 😕 ale ved to je jedno, kolky tyzden, hlavne, ze si 😵 😵 😵 k dokymu sa kedy chystas? 🙂 viem, ze je este zavcasu, ale uz by som utekala 😀 doktor bude asi druhy najstastnejsi chlap po tatinovi 😀

janka9900
25. nov 2012

inak baby, kazdu chvilku by tu mohol pribudnut takyto krasny testik aj od @zora256 🙂 mrcha este nedosla, ci? 😉

ataner81
25. nov 2012

@drobca07 Ivka to sú krásne //, veľmi, veľmi sa s tebou teším 😀 😀 😀 😀 Hopkám v práci ako srnka a staršie decká si myslia, že som si niečo šľahla-taká som húúúúúú a hááááááááá 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@deculko Evička už naozaj chcem byť na rade ja. Toto čakanie ma zabíja ☹

ataner81
25. nov 2012

@janka9900 máš pravdu moja. @zora256 kde si zlatko? Ako si na tom? Mrchaňa snáď nedorazila

drobca07
25. nov 2012

@ataner81 len hopkaj moja hopkaj 🙂 nacvičuj si to na seba 😉
všetky vám dakujem krásne babuľky , že na mňa myslíte a verím , že sa úprimne so mnou tešíte 🙂 , idem teraz trošku porobiť poriadky, lebo tu máme sestrinho malého a je to tu ako po výbuchu - poslala som ho zobudiť mm a ten výskot keby ste počuli 😀
....tak mu to nejako "nenápadne poviem" .... potom chceme ísť na tie nákupy tak tu nebudem ale ešte sa dnes budem snažiť kuk sem 🙂
zatiaľ ajojte a pekný dník 🙂

ataner81
25. nov 2012

@drobca07 jasné, že sa s tebou tešíme a ver mi, že je to úprimné a zo srdiečka. Choď sa trošku zabaviť s maličkým,veď nácvik nikdy neuškodí 😀 😀 😀 😀 a vidíme sa/píšeme si neskôr 😉 Všetko bude už len dobré, uvidíš moja 🙂

deculko
25. nov 2012

@ataner81 ale budes,uvidis,coskoro,a ak chces,pridi si obchytat tehu brusko kedy len chces... pojdes cestou okolo 😀 😀 mi prezvonis a prides pouchylacit 😀 😀 😀 😀 mne sice zatial vidno len zvysok toho,co som mala predtym 😀 😀 😀 ale vsak co🙂)) vsak bude rande s @rohlicka ,uvidime kedy🙂

franica
25. nov 2012

@drobca07 juchuchuchuuuuuuu ja neverííííím 🙂 🙂 🙂 Ono je tam! No jasné, že je tam.....fantastické, úžasné....už sa veeeľmi teším na tie fotky...Ivanka je to tuuuuuuuu 🙂 🙂 🙂

ataner81
25. nov 2012

@deculko tak ste ma zblbli s Helenkou a Zuzkou, že normálne na to úchyláctvo začínam veriť 😀 😀 😀 😀 😀 Len teraz nechcem nič chytať aby sa náhodou niečo nestalo. To vieš, čaká ma tá laparka a čo ak by fazuľku nevideli a potom jej ublížili ☹ Obchytkám si vás v decembri 😉

simonkato
25. nov 2012

@drobca07 zlatko je to tam az mi slzicky stastia vybehli zazraky sa deju.Normalne nemam ani slov moc vam to prajem uz bude len dobre slniecko vyslo 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

simonkato
25. nov 2012

Dievcence dakujem velmi pekne ze mne aj Renatke babatinko tak velmi zelate ja verim ze skor ci neskor sa ho dockame ved zazraky sa deju a tie nase deticky budu pre nas ten najvacsi zazrak uz tu zase raz rumazgam nat kompom 😝

horseshoe
25. nov 2012

@drobca07 no toto - neklamu ma nahodou moje zraky??? 😀 😀 😀 😀 Vidim na testikoch jasne //ciarky, ktore hrubnu kazdym dnom 😵 😵 😵 😵 to bude tehu - neni o com 😉 😉 😉 😉 wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, sanka dole, sefe, tak sa vam to podarilo 😉 😉 😉 😉 obrovsky sa tesim s tebou - vidis mojka, ja to tu stale vravim - zazraky sa deju kazdy den ako vravel Forrest Gump a ty si toho dokazom 😉 😉 😉 😉 Gratulku mam uz na jazyku, ale radsej vyckam na potvrdenie dokim 😉 😉
Pocuvaj, ak to doki potvrdi - ty uz len doma ostan na PN - vylozene nohy, klidek - ale vazne 😉 😉 😉 Supeeeer 😀 😀 😀 😀

brumka
25. nov 2012

ahojte ako sa mate dake nove infa? malo sem teraz chodim nic nestiham je mi zle ale uz po vitaminoch je to lepsie ranosom v kuchyni skoro odpadla.
@drobca07 vauuuu, toto asi niej ovu test 🙂 gratulujem ani si to necakala len si davaj pozor 🙂

ataner81
25. nov 2012

@simonkato Simi,srdiečko naše teraz je jednoznačne rada už na nás. Ivanka a sabakuška sú za vodou a šťastne tehulkujú, no a v januári, najneskôr vo februári to šťastíčko príde aj k nám. Držme si palce a chytajme tehu vírusíky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 A mimochodom, super fotečka

simonkato
25. nov 2012

@ataner81 Juj renci co vsetko by som dala aby boli tvoje slova pravdive uvidme ako to bude s drahym nechcem na neho tlacit a ci sa pri lajtovom snazeni nesnazeni nieco zadari ani srnky netusia ale zazraky sa deju vid nasu @drobca07 tak budem verit ze sa stane aj treti krat ten zazrak ale uz s tym najkrajsim koncom.

ataner81
25. nov 2012

@simonkato zlatko tvoje reči sa mi absolútne nepáčia 😠 Dosť mám depky z toho, že tu baby bez problémov otehotnejú a navyše už deti majú(sorry baby ale takto to cítim, proste je to pre mňa nespravodlivé ale neberte to tak, že vám neprajem, to nie) Zbieram všetky sily, ktoré vo mne ostali aby som mohla ďalej bojovať a neprepadla beznádeji.No a ty tu prídeš s MOŽNO a NEVIEM 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Tak to teda nie drahá. Ostali sme už len my dve čo sa tak dlho snažíme, tak sa musíme vzájomne podporovať a držať sa nad vodou. Veď kto nás najlepšie pochopí? No iba ten, čo prežíva rovnaké trápenie. Takže hlávku hore a otoč ju smerom k slnku lebo iba tak padnú všetky tiene za teba 🙂

ataner81
25. nov 2012

No babule ako vidím,nedeľa je na MK veľmi slabá 😀 . Ale nevadí. Len si pekne užívajte voľný dník a vidíme sa/píšeme si zajtra(mám nočnú) 🙂 . Majte sa krásne papa

simonkato
25. nov 2012

@ataner81 Renci ja sa az tak dlho nesnazim problem otehu ani taky strasny nieje ako problem donosti zdrave babatinko.Chcem byt silna nevzdavat sa ale nechcem verit niecomu z coho budem sklamana necham to na nahodu a ked sa mimco podari o to viac budem stastna.

zora256
25. nov 2012

@ataner81 Ahoj!
On totiž nechcel ani malého,proste na mňa bol zlý prvé mesiace tehu až v 5mesiaci sa akosi zmieril,že tak budeme mať dieťa,ale akosi nebol nadšený,a teraz to zatiaľ vyzerá sľubne,nechcem sa tešiť dopredu,keďže testy ešte neukazujú nič ale už 4deň mešká a včera som mala čas si merať Bt a mala som 37stupníkov po prebudení,bez vstania v buchte,takže veľmi dúfam,že už nedorazí,lebo z duphastonom mi aj naposledy len vtedy meškala keď som malého čakala.Tak sa uvidí najneskôr na sone 13.12. 😔 A veľmi dúfam,že už testíky poľavia a ukážu už // v stredu ráno 😉

zora256
25. nov 2012

@deculko Gratulujem k tehu 😉 😉 😉