Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 vyzera to velmi slubne 😵 drziiim palceky, aby si mala v stredu // a aby sa aj mm tesil hned od zaciatku 😉
@drobca07 pekne si to drahemu oznamila, muselo byt radosti 😀 😵 😵
@simonkato ja som mm na 33 dala na flasu a stamprliky vygravirovat 33 a na flasu este blahozelanie... nejaka pekna "tetovacka" ho isto potesi 😉
@deculko tak tebe je este dobre, ked ti po polhodinke byva zle, mne asi ani pol hodinu dobre neni za cely den 😅 a ta citlivost na pachy je aj u mna veeeelmi velka. strasne mi smrdi hocico, co sa vari. esteze je na blizku mama a svokra, lebo ked varim, tak tu mame chladnicku, co stale vetram 😝
@simonkato isto najdes nejaku somarinku v srandovnych obchodoch 😉 ... inak tu su celkom pekne flasky: http://www.potestevinom.sk/sk/fotogaleria
@franica http://www.gravirovanielaserom.sk/ - stačí keď im napíšeš mail, oni ti zavolajú, pošleš im to a oni to spravia , napríklad na tú peňaženku ma to vyšlo 11€ tak si myslím, že v pohode 🙂
@simonkato cosi som postrehla moja, ze hladas darcek pre draheho na 33ku. nemam cas citat celu diskusiu, ale mne sa paci aj darcek ako fotokniha - napr. od happyfoto.sk - cena je v zavislosti od poctu stran a viazania...mozes tam dat fotky od zaciatku vasho vztahu - ako ste sa zoznamili, ako ste chodili na vylety, na dovolenky, zazitky, atd....Mozes k tomu aj popis dat v tej knihe. Ako je to velmi pekne a pamiatka.
@simonkato 🙂 fakt? no mojho to dost potesilo. dokonca si ju aj velakrat listuje a spolu spominame. ale tak kazdy sme iny, to je pravda.
potom ma este napadol nejaky zazitkovy darcek - nejaky vylet, kam sa dlho chcete ist pozriet alebo nejake podujatie - muzikal, koncert, atd...Samoska vsetko v ramci financnych moznosti 😉
@horseshoe neviem vobec neviem teda viem do auta nieco by ho urcite potesilo min rok som mu kupila gola sadu z tej bol nadseny vedela som ze ju chce nechal si ju kupit od znameho v zahranici a som mu kazala nech povie ze nebola a ja mu ju dam na narodky prekvapko sa nekonalo lebo mi ju nasiel schovala som v garazi .Taka dofca co by chcel mimo cenovi rozpocet.Tazke to s nim mam v tomto.
@simonkato myslím, že horseshoe dáva super tipy 🙂 Inak dovča nemusí byť mimo rozpočet...ja veľa pozerám tie zľavnené stránky a napr. a tam za 100 eur už nájdeš super pobyty aj pre dvoch...a možno aj za menej, ked nechcete nejaké náročné veci 😉 A ešte si môžte odtiaľ aj fazuľku doniesť 😝
@janka9900 ano ja som pisala ze mne lekar odporucil PANADOL . ale to som sa informovala asi az niekedy v 4-5 mesiaci .. pokial si v skorsom stadiu .. aspon zavolaj lekarovi ci vpohode mozes zobrat aj teraz .. ale mne lekar povedal .. ze 1 tabletka neublizi .. radsej ako sa trapit 🙂
Ahojte,
takze som prisla ku gyn. a ten ma vypisal na pn. On uz o mojich vysledkox z nefro vedel - sa proti mne spikli obaja 🙂 Od zajtra idem lezat do nemocnice do konca tyzdna,dufam ze len do konca tyzdna. A na tu krv povedal,ze to bola iba prasknuta zilka od namahy zaludka.
@rohlicka ahoj mojka. ako sa drzis?? chcem sa ta opytat mavas uz obcasne tvrdnutie bruska? mne sa to za posledne obdobie stava kazdy jeden den. 😕 Take stiahnutie maternice asi na minutu-dve. Mam to tak 3krat do dna. Nie je to bolestive, iba to citim ako stiahnutie. Ako hovori sa, ze to je normalne, ze maternica sa cvici na porod, ze musi obcas brusko tvrdnut, ale aj tak...Na buduci tyzden idem na poradnu, tak dufam je vsetko ok...
@horseshoe ahoj moja ja mam pocit ze poobede mam ovela tvrdsie brusko ako rano .. niekedy doslova ako kamen .. a to uz pozorujem od 20 tt - ale tym ze som este v praci v pohybe denne nejak neviem posudit na aku dobu a pod.
kazdopadne tiez som citala ze je to ok .. maximalne magnezium na to aby ulavilo 🙂
dievčatá idem sa vam pochvaliť - dnes som bola v nemocnici na glukozovy test 🙂 zobrali plllllno ampuliek krvi aj na ine vysetrenia ale to je vedlajsie .. 🙂 zajtra budu vysledky .. a zajtra mam aj kontrolu u Dr. 🙂 tak sa tesim 🙂
v podstate pointa mojho nadsenia a radosti je v tom ze som bola po prvy krat v nemocnici kde aj budem rodit 🙂 krasna stara budova 🙂 zatial co som cakala na druhy odber krvi skontaktovali sme sa s porodnou babou ktora ma odrodi (ktoru som mala odporucenu) - VELMI MILA STARSIA PANI - poukazovala mi priestory a povysvetlovala aky bude priebeh 🙂 🙂 🙂 budem rodit na porodnej izbe (nie na sale) kde bude vedla mna sediet mm a ja budem mat v izbe tu porodnu babu a lekara ktory dokonci porod .. babenko mi hned daju na hrud pokial bude tep v pupocniku (alebo nieco take) - potom ho vezmu do vedlajsej izby kde ho umyju a oblecu - kde moze byt aj mm cely cas .. a nasledne mi privezu Emmku na izbu (tam kde aj budem rodit) a bude cely cas so mnou a manzelom pocas tych 2 hodin pokial ma neprevezu na izbu k ostatnym mamickam..
velmi mily pristup .. co s tyka epiduralky .. je vraj na mne ci budem chciet alebo to bude zavisiet aj od priebehu porodu .. a VELMI MILO co ma este prekvapilo je ze sa za manzela pri porode a za epiduralku a pod nedoplaca NIC 🙂 a pritom to je statna nemocnica 😵 neverila som ale mala som cely cas usmev na perach a doslova TESIM sa a to VELMI na porod. . doteraz som to brala tak vselijak .. ale odkedy viem do coho idem a ako bude na90% prebiehat - pokial nebudu komplikacie .. tak normalne neviem sa dockat 😀
trosku som sa rozpisala ale uz teraz viem ze aj svoje druhe babo chcem porodit v tej istej nemocnici 😀 😀 😀
@rohlicka len ja nemyslim, ze tvrde brucho - to ja ho mam tvrde od zaciatku, lebo je neskutocne napresovane 😀 , ale pocit stiahnutia maternice - vyslovene stiahnutie - to je chvilkova zalezitost. nie je to vobec bolestive, len zvlastny pocit...no som zvedava, co na to doki bude vraviet...uvidiiime, bude mi kontrolovat aj krcok, tak snad je vsetko ok 😉 😉 😉 nad magnezkom tiez uz uvazujem 😉
@renitri Áno,čítala som o vašom psíkovi,prajem mu skoré uzdravenie,a potom daj vedeiť ako dopadla folikulometria🙂Ja som si aj dnes merala Bt a stále sa drží na 37stupňoch a test stále negatívny:-/,tak asi som nejako pred dátumom Ms musela otehotnieť tak skúsim asi cez výkend,aby nebolo moc skoro,keďže 10tkové testy si robím,stále a ešte nič.

@drobca07 ja chcem ten link- ked aj nie na Vianoce, tak do zásoby, lebo presne peňaženku by aj ten môj chcel...a ešte aj venované, to musí byť pekné 🙂