Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 renci ja ta stale neprastavam obdivovat co sa tvojej prace tyka ty si taky anjel pre tie deticky.Ty budes naozaj tou naj maminkou ved tolko praxe tolko lasky co davas cudzim detom to sa neda neobdivovat.Budeme maminky skor ci neskor budeme ja uz vlastne maminka som mama dvoch najkrjsich najuzasnejsich anjelikov a ony vedia kedy maminke zoslu braceka ci sestricku.Ony ma urobia opat stastnou.Ja ich velmi o to prosim a prosim aby poslali aj jednej uzasnej zienke smer Kosice a ze Renatka sa vola robi v zachranom centre pre deticky a ona si zasluzi aj vlastneho spuntika.
Inak ta skola smyku znie uzasne kde sa to da kupit len ci sa take cosi kona aj u nas v okoli.Moj drahy je tiez do aut zblazneny.
@franica Zuzik mas pravdu je to na prt vymyslene co sa rozdavania deticiek tyka ja si niekedy hovorim ze v min zivote som musela byt velmi zly clovek ked si musim teraz tolko vytrpiet.Ale verim ze to slniecko nam raz vide.
@simonkato mám chuť ťa objať a dať ti obrovskú pusu za tvoje slová 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Cmuk,cmuk,cmuk aspoň takto virtuálne 🙂 Ja som si do googla zadala škola šmyku a vyhodilo mi to ich web stránku. Ale dá sa to zohnať a oveľa lacnejšie aj cez zľavové portály. Teraz bola jazda na formule. Popozeraj a určite niečo nájdeš. My sme cestovali až do Blavy za tým ale spravili sme si romantický výletík 😀 No a k tým deťom-nie je to vždy také úžasné ako sa môže zdať. Niektoré decká sú hrozné a nezvládateľné. Nadávajú ti, bijú ťa, opľujú ťa, utečú, nepočúvajú....... ale potom ti príde malý anjelik a všetko zlé sa razom stratí. Malinká je úžasná. Vyholili sme jej hlávku kvôli všiam, takže teraz vyniknú jej veľké oči. Nechápem ako sa niekto môže vzdať takéhoto zázraku. A to s nimi prišla aj ich 3mesačná sestrička ale tá išla k náhradnej matke
ahojte dievcata,Reny aj Simi,zaujmave darceky tu spominate.. ....aj moj muzik je taky,ze ho najviac potesi dajak vrtacka do prace... a vlastne nikdy nic nechce,nic mu netreba... ale vela starosti si s tym nerobim... ... tento rok mam pre nho v skrini uz 2 mesiace odlozenu termosku..uplne obycajnu,lebo davno spominal,ze by sa mu dakedy v tych zimach na stavbu hodila... my sme taki prakticki na darceky...
@deculko sme na tom rovnako. Minulé Vianoce dostal vŕtačku ale to mi presne ukázal na obrázku typ a ja som stým obrázkom išla do obchodu. 😀 😀 😀 No a teraz dostane montérky a opasok na náradie. Ten opasok veľmi chce. Síce to na rovinu nepovie ale stále vraví, že také niečo by sa mu zišlo lebo nikdy nič nevie nájsť a nemá po ruke
@ataner81 😀 😀 kludne Reny,aj kez zatial iba obchytas faldy 😀 😀 😀 😀 😀
dievcata mne je ble od zaludka ... ja viem,ze aj vy by ste chceli,aby vam bolo uz zle... vsak pockajte,potom sa budeme spolocne nad tym smiat ked vam bude zle... 😀 😀 k comu je to len dobre,ze je tehu zienke zle... dnes to ale vyzera dost vazne...ci z toho nebude az ... uvidime...
juj dievcence... aj vy budete tehu 🙂))
@ataner81 no Renci skola smyku zamietnuta cumela som do toho a drahy ze co to kuk a cita cita a ze to na svojom aute alebo aby som s volakym ze tak to nie nie a este im mam za to take peniaze dat.No nezabijes aj takeho chlapa.
Juj dievcence dufam ze sa raz stratneme musime dat dake to hromadne stretko furt o nom len piseme ale nic sa nerealizuje.
@simonkato oni frflú na všetko. Tiež som si vypočula, že načo som vyhodila také prachy za takú blbosť ale rozhodne to stálo za to. V tej škole šmyku nemusíš mať vlastné auto.Tam ti ho požičajú ak chceš. A jazdíš sám bez inštruktora. Ale nemusí byť zrovna toto. Ak miluje autá a rýchlu jazdu, tak skús niečo podobné. Napríklad ísť s ním na formulu1, alebo preteky aut, jazda tereňákom, výstava aut, neviem ako sato volá ale jazdíš na aute s veľkými kolesami po iných autách a rozbíjaš ich atď. Je toho kopec len googli a googli a hlavne bez drahého. Každopádne rátaj s ofrflaním ale iskry v jeho očiach ti povedia, že má skutočnú radosť 🙂
@ataner81 pozerala som toho vela a tiez sa mi to zda dost penazi za pol hodku v hamery co moze jazdit sam 150€ a podobne palky a v tej skole smyku pisali ze vlastne auto hej jazdi sam ale tie prednasky coo su pred jazdou atd to on by tam neobsedel mozno som len blbo nasla.Ale ved ja nieco vymyslim.On nieje nikdy origynalny zoberie ma do obchodu a vybr si co chces spravym tak aj ja a bude pokoj 😝
@deculko dobru nocku Evicka a cervicek 😵
Jáj žienky, toto bude ťažká nočkná ale na druhej strane,mám nácvik na moje bábo. každé dve hodiny sa malá budí a dlho plače, tak ju musím vziať do náručia a čičíkať kým nezaspinká. Milujem svoju prácu 😀
@ataner81 joooj no ty máš malú zlatú holčinu taaaam....no to je aké dobré..vidíš, ja si nemám kde "vybíjať" svoj materinský cit, kým si nezarobím na vlastné 😀 Ale zase tých detičiek mi je ľúto...chúdence malé ☹
Čítam tu o tvojom vrúcnom vzťahu k WC.....síce nie z tehu (ZATIAĽ), ale ja som si včera takú zatelefonovala s misou....3 malé pivá,vážené...takto zle som dopadla...roky zábav, chatovačiek, 5 rokov na vysokej a výsledok je taký, že som slaboch slabý...3 malé pivá ma položia, ked si raz za pol roka vyjdem...chcela som umrieť 😀 Ale už viem, že mi abstinencia nebude robiť počas tehu problém...takže už si neprosím reči typu "uži si veci, ktoré počas tehu a pri dieťati nemôžeš"- ďakujem neprosím si bleeeee....radšej fazuľka-bleeee 😀
@franica som si spomenula na môj posledný"žúr". Kedysi nebol problém vypiť litre alkoholu a ťahať nonstop od piatka do nedele a v pondelok si veselo nahopkať do práce ale minule som si dala 2dcl šampanského a lietala som ako po pol litry tvrdého. 😀 😀 😀 😀 Toto je jasný znak toho, že sme pripravené na materstvo a mimi a že bujaré noci máme už dávno za sebou a viac po nich netúžime 😉
Moje malé vystrašené cigánča 😀 .Tak krásne spinká v tej veľkej postielke. Už to vidím ako budú kolegyne prevracať očami keď ju budem v kuse na rukách nosiť, stískať a pusinkovať 😀 😀 😀 😀
@ataner81 presne tak, na nás už nečaká nič lepšie/krajšie/zábavnejšie ako deťúúúúrence 😉 😉 Už nebudem pokúšať takéto veci, jednoducho to nedopadne dobre a pri grckaní z tehu je fajn, že si povieš (predpokladám) nevadí, fazuľke sa darí, fazuľka so mnou komunikuje (konkrétne ofrflala jedlo..chute..pachy...alebo sa prosto nudí) a pri tomto si poviem, že čo ja koza stará robím 😀 už je čas prenechať pódium mladším ročníkom 🙂
@ataner81 ved to...ma ratovala celá rodina...mm ma hladil a ľutoval, otec spravil slepačiu, mama mi robila čaj a hľadala Panadol a ja som len ležala a chcela umrieť ...no ale zistila som, že toto jediné je dobré na dospelosti...že ma ešte aj poľutovali, kým v mladosti by to boli škaredé pohľady, prednášky a reči tipu čo si si navarila....teraz už výchova skončila, už sa môžme normálne baviť 😀
@franica Inak k tomu WC a môjmu blízkemu vzťahu k nemu. Starostlivo som ho vyberala a testovala kým som si to svoje nevybrala a chystám sa na neho kúpiť špeciálnu a hlavne krásnu dosku. Drahý je zo mňa na nervy lebo tá doska je dosť drahá a ani výberu kuchyne či gauču som sa toľko nevenovala(to som prehnala ale iba trošku 😀 😀 😀 😀 )No čo už, keď ja tú miestnosť mám strašne rada. Na vysvetlenie, na záchod chodím každých 20minút lebo veľa pijem 😀
@ataner81 to aj ja, akurát ostošesť zadržujem, lebo si píšeme a neviem koľko ešte vydrží baterka na notebooku 😀
Ale ja som si k nemu taký vzťah až tak nevybudovala...a to som tam tiež často, ved vravím, že tie ovu testy sú pre mňa nočná mora, lebo sa majú predtým obmedziť tekutiny 🙂 🙂
@franica určite moja cikanie nezadržuj lebo z toho môžeš mať veľké problémy. Hovorí zo mňa osobná skúsenosť.Robila som 2roky na úrade a tam som cikala ráno, na obed a pred odchodom a pri mojom pití, som nonstop zadržiavala a taký zápal som si uhnala, že až.Ešte teraz ma obleje vlna hrôzy keď ma trošku zaštípe pri cikaní 😖
Babule 2hodiny prešli a maličká opäť mrnčí, tak idem za ňou. Prajem vám krásnu dobrú noc a papa zajtra
Vám babule prajem krásne ráno, moje ráno je však úplne iné............................ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
..............bola som si vedomá, že sa to stať môže, no nepripúšťala som si to................................ ale stalo sa........................
..............tak pre tie ktoré nechápu - test z dnešného rána je biely ako sneh..........nemám k tomu čo dodať, neviem ani svoje pocity opísať...........................vyplakala som sa ráno, slzy mi tečú aj teraz a to som v práci a určite mi ešte slzy dlho padať budú........................ a to som dnes chcela volať dokymu nech ma zajtra objedná................unáhlila som sa................... takže @ataner81 prosím vyhoď ma z tabuľky....................potrebujem čas............myslím, že ma pochopíte.....................asi mi je súdené trápiť sa viac ako 10 rokov..................to je asi niekomu málo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
všetkým vám silno držím palce nech ešte tie ktoré nie ste tehuľky čoskoro tehuľkujete a hlavne v zdraví a radosti z očakávania............ahojte...............
😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

@horseshoe ano tak tak.. 🙂 No hej, ale akurat som mala mrchanu, takze nic z toho.. musel sa znasilnit sam :D ale ze neskutocne, hehe..