Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@drobca07 Ďakujem ale nemôžem ísť skôr,lebo svokra už len do 31.12.má zamestnanie,a už aj tak 5.12.si berie dovolenku,len aby mi pomohla z malým a golfáčom cestovať k detskej na očkovanie,a moja mama je na výkon šije obuv,tak tiež nemôžem len tak ju prosiť,hoc kedy aby postrážila malého.A mimochoodom,mi gyndoš raz povedal,že krv nezvyknú brať,len ak mešká 2týždne a ztej inekcie som si užila až až za 14 rokov,a mimochodom z duphastonom len vtedy mešká alebo nepríchádza,ak som tehu,pri nich nemešká z inej príčiny,tak mi aj gyndoš povedal.Takže budem vpohodke,začnem zajtra brať ďalej denne Duphaston a je a vidieť na sone už bude vidno toho 13.12. 🙂 už sa neviem dočkať 🙂Hoc dostanem od gyndoša zas,že kde som tak dlho bola,ale čo už,keď vposlednom čase nemám na zvyš peniaze a najmä keď uneho stojí sono 10eu+2eu snímka,takže vyčkám do 13-tého to už budeme po výplate,tak sa nato odloží🙂
@typa Ahoj!Prajem všetko odbré🙂A ako sa máš?Kvôli čomu si v nemocnice?Ja som bola kvôli tomu,že som chudla a nemala moc chuť jesť keďže pol dňami bývalo zle,ja som od 8tt bola do 9tt v nemocke a potom v 32tt kvôli pozorovaniu za otváranie sa.Ale všetko dobre dopadlo ba rodila som až v 41tt🙂
@zora256 no to neviem čo ti dr. povedal že neberie krv - mne dneska krv bral okamžite a to som 38DC a verím, že by zobral aj tebe 😉 v každom prípade papaj pekne duphika aj ja papám zatiaľ , držím palčeky 🙂
...babule nejako ma začalo dosť bolieť bruško tak som už hodinu v posteli a oddychujem- úplne mrchovo...... 😢
@janka9900
@drobca07 Ahojte!
Duphíka som brala od 11dc do 25dc ako sa má,a po 10dňoch keď ms nedoarizila,tak sa má brať od 11 čiže zajtra začínam až do 17tt sa má.A čo sa týka krvi,ja keď som sa cítila na tehu tak mi lekár povedal,že oni krv najskôr berú až keď mešká 2týždne,čiže by mi ešte nevzal,ale tak načo by aj ja viem že som tehu a hotovo,už mi aj na mechúr častejšie tlačí,taký ten tlak,že ak sa nevycikám,tak ma hrozne bolí podbruško a potom po nejakých pár minútach je ok.Čiže sa fakt cítim,tak ako mám.A tie mrchovské bolesti mňa ešte len čakajú,je to normálka v 1 trimestri,len pekne oddychuj keď sa Ti dá,ja si sem-tam ľahnem ale len na chvíľku,cez deň proste pri malom sa nedá odychovať,len kým spí🙂
ahojte babule.....takže dnes ráno nemám dobré správy......robila som si ráno mamatest a je tam iba slabý dušík.....a začala som trošku krvácať napriek tomu, že beriem duphika.......takže predsa mi asi nie je súdené tehuľkovať...... dnes o 11tej budem volať za výsledky HCG ale už je to asi jedno keď čiarka úplne zoslabla......a ešte sa k tomu pridružili aj problémy v práci takže som na tom veľmi zle..... 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 ....takže aj keď ste na mňa tak mysleli a povzbudzovali ma - za čo vám dakujem - bolo to zbytočné...... 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 čakám na mrchu......

@ellis21 ved ja sa nehnevam, co si? 😉 to bolo len konstatovanie 😉 dufam, ze ani ty nie 😉 ja uz veru nepozeram nic, pri prvom som studovala cele dni, teraz som len na konovi skoro cele dni 😀 vela bab nedostalo ani prvu mrchu po kyrete, co sa hned postastilo a vsetko dopadlo uplne super 😉 drzim palce, aby si bola jedna z nich a ak nie, aj januar je pekny 😉 😵