icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

janka9900
28. nov 2012

@ellis21 ved ja sa nehnevam, co si? 😉 to bolo len konstatovanie 😉 dufam, ze ani ty nie 😉 ja uz veru nepozeram nic, pri prvom som studovala cele dni, teraz som len na konovi skoro cele dni 😀 vela bab nedostalo ani prvu mrchu po kyrete, co sa hned postastilo a vsetko dopadlo uplne super 😉 drzim palce, aby si bola jedna z nich a ak nie, aj januar je pekny 😉 😵

janka9900
28. nov 2012

@ellis21 samych fesakov mas doma 😵

ellis21
28. nov 2012

@janka9900 😀 jasné že sa nehnevám 😀 no dúfam, že budem jedna z nich a zachvíľu tu budem svietiť aj ja. No o dva mesiace budem po zadu ale nevadí, hrozne chcem letné dieťatko, nakupila som si tehu letné šaty a musím ich využiť chichi

janka9900
28. nov 2012

@simonkato no jeden pratranec mi tiez hovoril, ze im na zakladke na nabozenstve interupciu pustali, ze hroza. nechapem... tento druhy je na strednej... maju sedemnast, tak asi preto im to dala robit 😝

ellis21
28. nov 2012

@janka9900 to hej a manžela tam radšej nedám, lebo to by už kon nezniesol toľku krásu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

janka9900
28. nov 2012

@ellis21 ked budes mat take brucho ako ja, ti bude stacit aj v juni otehotniet a tehu saty vynosis 😀
ale septembercatko je uplne original pre teba 😉 😵 sice este aj august stihas 😀 😵 😵

ellis21
28. nov 2012

@janka9900 Ja som už teraz nosila tehu rifle, už som mala brucho jak v piatom mesiaci. Ani v robote som to neutajila. Chcela som dať foto na kona ale nejde mi s telefonu poslať do počítača. Malý sa tu stále hrá a niečo pokakal 😀 Tak nevadí.

rohlicka
28. nov 2012

@janka9900 vies ze aj nam pustali na zakladnej skole na nabozestve interupciu .. 😨 niekedy tak 7-8 rocnik - hruuuza - hruuuuuza

janka9900
28. nov 2012

@ellis21 no, aj ja mam take, akoby som pokracovala v minulom tehu- 6. mesiac 😀
nejde ti, ked kliknes na ikonku bluetooth - prijat subor?

janka9900
28. nov 2012

@rohlicka nam vdaka bohu nie, ved to musia byt ine soky pre take deti 🤐 mne to stacilo vidiet kedysi po 20-tke 🤐 ... ale uz to musim ist napisat. inak sa mi o tom moc dobre necita, ale tak co uz s nim 😝 😉

typa
28. nov 2012

@janka9900 tak zatial zostavam,zajtra mi maju zase brat krv na neviem ake testy...to odporucil moj nefrolog. Ma tu bol dnes pozriet,som bola v soku,ze kvoli mne prisiel. Som zistila,ze je tu v nemocke primarom. Vazne je zlaty,ze si o mne robi take starosti 🙂

franica
28. nov 2012

@ellis21 juchuuuu už máš svoj starý elán a dobrú náladu...super je to čítať si, takto sa ti zadarí najlepšie 🙂 Takže vitaj spolubojovnica...a zlaté fotečky 😉

franica
28. nov 2012

@typa no teda...ty si mu ale padla do oka 😉 Aspoň dajú na teba veľký pozor....tak zajtra ťa ešte nepustia, ale v piatok už možno hej...hlavne nohy vyložené a veeeeľa veeeeľa vody, čajov, džúsov...či ti aj infúzky ešte dávajú?

typa
28. nov 2012

@franica praveze mam pocit,ze som tu uplne zbytocne...zatial mi len davaju duphaston a nic viac. Aj sa ma pytal moj nefrolog,ci mi uz dali infuzku - som vravela ze nie,tak sa cudoval. Ved uvidime,co bude zajtra. Vraj ma pustia najskor v sobotu. Ale aspon mam cas vas citat 🙂

franica
28. nov 2012

@typa občas má človek ten pocit, že je tam zbytočne, lebo možno by si toto mohla robiť aj doma...ale radšej trochu zbytočne poležať ako nepoležať a niečo prehliadnuť...a ako hovoríš, aspoň si trochu oddýchneš a dobehneš zameškané koníkovanie 😉

zora256
28. nov 2012

@drobca07 Ďakujem ale nemôžem ísť skôr,lebo svokra už len do 31.12.má zamestnanie,a už aj tak 5.12.si berie dovolenku,len aby mi pomohla z malým a golfáčom cestovať k detskej na očkovanie,a moja mama je na výkon šije obuv,tak tiež nemôžem len tak ju prosiť,hoc kedy aby postrážila malého.A mimochoodom,mi gyndoš raz povedal,že krv nezvyknú brať,len ak mešká 2týždne a ztej inekcie som si užila až až za 14 rokov,a mimochodom z duphastonom len vtedy mešká alebo nepríchádza,ak som tehu,pri nich nemešká z inej príčiny,tak mi aj gyndoš povedal.Takže budem vpohodke,začnem zajtra brať ďalej denne Duphaston a je a vidieť na sone už bude vidno toho 13.12. 🙂 už sa neviem dočkať 🙂Hoc dostanem od gyndoša zas,že kde som tak dlho bola,ale čo už,keď vposlednom čase nemám na zvyš peniaze a najmä keď uneho stojí sono 10eu+2eu snímka,takže vyčkám do 13-tého to už budeme po výplate,tak sa nato odloží🙂

zora256
28. nov 2012

@typa Ahoj!Prajem všetko odbré🙂A ako sa máš?Kvôli čomu si v nemocnice?Ja som bola kvôli tomu,že som chudla a nemala moc chuť jesť keďže pol dňami bývalo zle,ja som od 8tt bola do 9tt v nemocke a potom v 32tt kvôli pozorovaniu za otváranie sa.Ale všetko dobre dopadlo ba rodila som až v 41tt🙂

zora256
28. nov 2012

@janka9900 Ahoj!Ďakujem tak už si ztej teploty nič nerobím,už budem len čakať na deň 12.12.mi vychádzajú 3týždne meškania,takže deň pred návštevou gyndoša si budem robiť test a dovtedy budem brať poslušne Duphaston ráno a večer🙂

janka9900
28. nov 2012

@typa noo, tak to mas ozaj dobreho doktorka, si v dobrych rukach 😉 a nech len vysetruju krv dokolecka dokola, aspon nic nezanedbaju 😉

janka9900
28. nov 2012

@zora256 uzivaj poctivo 😉 vsak ty uz vies, ze si tehu, akurat len testy sa s tebou hraju 😉 som zvedava, ci vydrzis az do 12.12. netestnut 😀 😉

zora256
28. nov 2012

@janka9900 To aj ja😀Pre istotu mám len jediný test aj to len lacný Alice už dve som mala invalidné znich takže ma to ani neláka zatiaľ,a ďalší som si tu kúpila a príde asi len pondelok😨)

zora256
28. nov 2012

@janka9900 A užívať,zatiaľ nuž pri malom nemám kedy max keď zaspávam večer🙂A viem,len toľko,že bez príčiny mi meškať nemôže,len z tehu pri Duphastone,tak uvidíme časom,že či naozaj je voveci fazuľka,alebo si robí moje telo po svojom....

janka9900
28. nov 2012

@zora256 som myslela, ze uzivaj poctivo duphaston 😉 verim, ze ta telo neklame.... iba testy 😉

drobca07
28. nov 2012

@zora256 no to neviem čo ti dr. povedal že neberie krv - mne dneska krv bral okamžite a to som 38DC a verím, že by zobral aj tebe 😉 v každom prípade papaj pekne duphika aj ja papám zatiaľ , držím palčeky 🙂

...babule nejako ma začalo dosť bolieť bruško tak som už hodinu v posteli a oddychujem- úplne mrchovo...... 😢

typa
28. nov 2012

@zora256 ahoj,mna poslali kvoli dehydrovanosti,ale zatial to neriesili. Kontroluju mi oblicky a krv a dufam,ze to bude vsetko v poriadku 🙂
A Tebe drzim velmi palce,aby si najblizsich 9 mesiacov mala pokoj od mrchy a uzivala si tehotenstvo 😉

deculko
28. nov 2012

@drobca07 to je uplne normalny tehu priznak ta bolest podbruska,aj ja som to teraz mala,tiez by som povedala,ze uz mrska musi dojst pri takej bolesti ale ono to sa len prekrvuje maternica... verim,ze je to tak aj u teba

zora256
28. nov 2012

@janka9900
@drobca07 Ahojte!
Duphíka som brala od 11dc do 25dc ako sa má,a po 10dňoch keď ms nedoarizila,tak sa má brať od 11 čiže zajtra začínam až do 17tt sa má.A čo sa týka krvi,ja keď som sa cítila na tehu tak mi lekár povedal,že oni krv najskôr berú až keď mešká 2týždne,čiže by mi ešte nevzal,ale tak načo by aj ja viem že som tehu a hotovo,už mi aj na mechúr častejšie tlačí,taký ten tlak,že ak sa nevycikám,tak ma hrozne bolí podbruško a potom po nejakých pár minútach je ok.Čiže sa fakt cítim,tak ako mám.A tie mrchovské bolesti mňa ešte len čakajú,je to normálka v 1 trimestri,len pekne oddychuj keď sa Ti dá,ja si sem-tam ľahnem ale len na chvíľku,cez deň proste pri malom sa nedá odychovať,len kým spí🙂

zora256
28. nov 2012

@typa Veľmi pekne ďakujem🙂Aj ja tebe držkám,palčeky aby si bola ok a aj fazuľka🙂U mňa v nemocke vtedy tiež spomínali infúzku,ale nedostala som nič okrem magnézka a Duphastonu,proste som sa tam spoznala s jednou maminkou a kecali sme a oddychovali🙂

drobca07
29. nov 2012

ahojte babule.....takže dnes ráno nemám dobré správy......robila som si ráno mamatest a je tam iba slabý dušík.....a začala som trošku krvácať napriek tomu, že beriem duphika.......takže predsa mi asi nie je súdené tehuľkovať...... dnes o 11tej budem volať za výsledky HCG ale už je to asi jedno keď čiarka úplne zoslabla......a ešte sa k tomu pridružili aj problémy v práci takže som na tom veľmi zle..... 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 ....takže aj keď ste na mňa tak mysleli a povzbudzovali ma - za čo vám dakujem - bolo to zbytočné...... 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 čakám na mrchu......

typa
29. nov 2012

@drobca07 ahoj Ivka,to ma mrzi,ze zacinas krvacat. Aj tak som velmi zvedava na Tvoje vysledky krvi. Ved uz to by bolo super,keby vam dr. potvrdil,ze sa babo podarilo a ak by sa aj teraz neudrzalo,tak viete,ze to ide...a na dalsi mesiac sa podari 🙂